- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
Günaydın canım
Boşver tatlılarrrııı bikinii, şortt, elbise, etek.
dileksen bugün tartıldınmı
ben ucundan 68 i gördüm
dünden bu yana 100 gram gitmiş
toplamdada 2 günde 900 gram gitti
bakalım yarın sonuç ne olck çok merk ediyorum
canımcım arkadaşlarda yazmışsağolun cevaplar için kızlar. ya bu zayıflama işini çok kafama takıyorum. son günlerde de bozmayacağım diete birebir uyacağım diye canım tıkınmak istedikçe sigara içtim. sanırım bu da migreni tetikledi iyice. dün çok fenaydı ya. hiç öyle ağrı çekmemiştim. arabayı bile zor kullandım. bir ara korktum sağdan sağdan 50 km hızla geldim valla eve:):):):):)
dün diyetisyene de gittim kızlar. diet menüsü için bayağı kapıştık. hatırlarsanız bana 1600 kalorilik bir diet vermişti. onu uygulayınca + olmuştum. ya bu fazla falan dedim. değil dedi. sen diet yapa yapa metabolizmanı yavaşlatmışsın. ilk önce metabolizma hızın artacak sonra zayıflamaya geçeceksin dedi. 1600 kaloriyi alacaksın vücut düzene girecek sonraki ay da kısacağız dedi.bunu tam uygularsan bir ayda 2 kilo veririsin sonra kilo vermen duracak. kaloriyi düşüreceğiz 2. ayda kilo vermen devam edecek dedi. keşke hiç kendi kendine diet yapmadan bana gelseydin böyle olmazdı dedi.
internetten araştırdım bende biraz. 1600 kalorilik dietle ayda 3 kilo veriliyormuş. ya bana nedense hiç inandırıcı gelmiyor. alışmışız zayıflama deyince aç kalmaya. :)
günde 1600 kaloriyi aşmadan az az çiko tatlı börek vb bile yiyebilirmişim. ama sınırı geçmeden ve protein sebze bol sulu beslenmeye özen göstererek. uf kızlar ben çok yoruldum bu zayıflama işinden. valla siz olmasanız çoktan pes etmiştim de :) sizden utanıyorum pes edemiyorum.
İYİ Kİ VARSINIZ
öyle diyorum canım az az gidiyor kalıcı olsun diyorum ama 1-2 kilo verenleride görünce üzülüyorumbnde hemn gıtsn ıstıorum ama ıste malesf gıtmıo bı turlu gram gram gtsın kalıcı olsun bebısım
bende ona bağlıyorum zaten hergün yiyordum et tavuk ben sebze yiyerek bünyeyi şaşırtmam lazım
hımm ondanda olabilir canım normalde et tavuk yediğin için bünye şaşırmamıştır diye düşündüm şimdi
ben geçen hafta paso sebze yemiştim
bende regl öncesindeyim yarını çok merk ediyorum
ahanda şahitsiniz dilek ne istersen ye dedi.Şekercağzım sen gttiğinde hepimiz demiştik gene doktoru dinle diye.
Sonuçta bu konuda uzman kişiler.
Bünyeyi nasıl şaşırtacaklarını biliyorlar.
Gerekirse zaten sana şok falan da yazar.
Ama gerektiği zaman cidden senin yedklerin çok çok azdı. Vücudun o tempoya alışmıştır.
Bak kendi kendine aynı rakamlardasın hep.
Doktorun dediğini uygula kendini rahat bırak istediğini ye bence
evet maydanoz iyi fikir mideye de iyi gelir hem. birkaçgün hiçbir zayıflama çayını içmeyeceğim valla. mahvetti beni dünkü yeşil çay
canım sanada geçmiş olsun alıntıladım sanıyordum alıntılamamışım
kusmaların migrendendir diye düşünüyorum
benim bir arkadaşımda var
tuvaaetin önünde yatar migreni tutunca
kusmaktan odaya gidemiyor zaten
ciddi ciddi yere minder yastık koyar yatar
çok zordur eminim, Allah şifa versin
ödem içinde maydanoz sapı, kiraz sapı falan iyi gelir 7 otlu çayın içindede ödem attıracak şeyler var
geçmiş olsun tatlım,doktora sor bence bitki çayının etkisi olabilir mi?
moralini bozma canım,bünyen sevmedi demek ki protein diyetini..kulubümüzde tüm hatunlar ile öncesi sonrası diye bir albüm yapıp,youtube'a atacağız işallahh
doğru sölüyosun tatlımm
ordaki çıtır hatunları görüp tutarım kendimisalata bar benim mekan olacakk
sen de iyi ki varsın yafrummmmben de siz olmadan bu kadar uzun devam edemezdim..yaşasın
iyim tatlımcı sen nasılsın
aynen aynen heyecan yaptım bak şimdi
canım hepimize ara ara sıkıntı geliyor sende öyle bi dönem yaşıyorsun
diyetisyenn verdiğini hiç düzenli yapmadınki
bundan sonrasında dediklerini yap canm
geçende benm migrenm çok kötü tutmuştu
dediğin gibi bende arabayı zor kullandım
direk bi tıp merkezine gitti 2 tane iğne yaptılarda geçti ağrım(eskiden iğneden korkardım ama bu ağrı iğne korkusunu unutturdu)
migren berbat bi ağrı malesef
dileksen bugün tartıldınmı
ben ucundan 68 i gördüm
dünden bu yana 100 gram gitmiş
toplamdada 2 günde 900 gram gitti
bakalım yarın sonuç ne olck çok merk ediyorum
Evet evet evett:118: çıtı pıtı olalımm, ele gelelimmben şuan elden taşıyom, el yetmiyo
canım menün çok güselsabaha kadar nasıl dayanıyosun maşallahh
tatlım su konusunda çok çok katılıyorummbir kaç gün önce yeterli su içemedim,normal yiyorum ama malum anne yemekleri olunca her sabah tartıya atıyorum kendimi + gördüm sonra çaya,suya,çorbaya verdim kendimi çok şükür sıfırladım,bakalım yarın nolcak
moralini bozma canım,bünyen sevmedi demek ki protein diyetini..kulubümüzde tüm hatunlar ile öncesi sonrası diye bir albüm yapıp,youtube'a atacağız işallahh
ahanda şahitsiniz dilek ne istersen ye dedi.
evet maydanoz iyi fikir mideye de iyi gelir hem. birkaçgün hiçbir zayıflama çayını içmeyeceğim valla. mahvetti beni dünkü yeşil çay
ay iğneden bende çok korkarım:18::18::18:
bana da bir ilaç verdi doktor dün adını unuttum onu içtim o akşama kadar tuttu beni. akşam gene başladı ağrı ama ilaç içmedim yattım uyudum valla. bu sabah daha iyiyim hafifi bir ağrı var
günaydın canım evet dün teşrif etti azıcık sırıttı
bugün yerleşti
ama şişlik işte parmaklarım bile çok şiş
napalım sağlık olsun
ayrıca üzülmewyin bu protein dietine kızlar dilekim umay aslı bence kilo fazlası olanların daha çok gider 1den yukarı
kilosu az olanlarında az gider diye ben tahmin ediyorum
çünkü normal kiloya yaklaşmışsınız
ayy öldüm gülmekten elden tasıorum
Evet evet evett:118: çıtı pıtı olalımm, ele gelelimmben şuan elden taşıyom, el yetmiyo
cok tskler aslım
hasretcim mutlu mutlu yaşlar
doğum günn kutlu olsun
:103::119:
coook tskler canım[video=dailymotion;x1ad63]http://www.dailymotion.com/video/x1ad63_mutlu-yyllar_fun[/video]
mutlu yıllar hasrett
ay iğneden bende çok korkarım:18::18::18:
bana da bir ilaç verdi doktor dün adını unuttum onu içtim o akşama kadar tuttu beni. akşam gene başladı ağrı ama ilaç içmedim yattım uyudum valla. bu sabah daha iyiyim hafifi bir ağrı var
günaydın ötüş nabrsin
teyzenler yatıya kaldılarmı
Ne güzel seninki gerçek oldu da bakalım benim ne olacak.
canım ama iğnesiz çok zor gçiyor iğneyi vuruluyorsun yarım saat içinde ağrı falan kamıyor
artık ağrım tuttumu direk iğneye gidiyorum
başımızın ağrısındanda kötü değil dimi canım
hemde 2 tane vuruyorlar
bugün yerleşti
ama şişlik işte parmaklarım bile çok şiş
napalım sağlık olsun
ayrıca üzülmewyin bu protein dietine kızlar dilekim umay aslı bence kilo fazlası olanların daha çok gider 1den yukarı
kilosu az olanlarında az gider diye ben tahmin ediyorum
çünkü normal kiloya yaklaşmışsınız
kızlar bn normlde bıyere feln yemege gıttıgmız zamn yada ıste bı ortamda lavobya gıtmkten cekınırdm ayaga kalkınca herkes bna bakck kılolorma guleckler dıe dun aksm hc cekınmedn cekıetmıde cıkartıp gıttım aynaya baktım dedım hasret sen gerckten zayflamıssn 68 kıloyken bu kadr ozguwen geldıyse 60 ımı dusunemıorum
işte bizleri motive eden sözler ve bazı şeylerden feragat etmenin ödülü bu tatlım... süper darısı başımızaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?