kizlar ben 75 olmuşum tekrardan yaaaa :1shok: bu tartıya güven olmuyo ya!! yada ben kilo aldım, bahar şenliği falan derken tuttum bi gün kendimide saldım sonra, yedim lokmaları, gözlemeleri, kumpirleri, ooof of bugün tekrardan başladım ama öğleden sonra sporada gidicem. Sabah bir kek yedim, kahve içtim öğle yemeğindede beyaz lebleli ve maden suyu, akşamda çorba yada bi sebze yemeği yicem, Bu aldıklarımı acilen vericeem! İmdat kızlar imdat yaa!!!
canım cok saol negüzel bılgıler onlar öle ınan hepımızın ıhtıyacı var
sağol almıracım, dün geldi bugün başöğretmen oldu diye algılanma riskini göze alarak yazıyorum bunları ama gerçekten bildiklerimi paylaşmak aynı dertten mustarip olanlara yardımcı olmak istiyorum...!
ewettt! ha bugün ha yarın diyete başlayacağım derken sonunda 76 kg. olmayı başardım ve aranızdayım,bugün nihayet diyete başladım ve kendimi pek de ii hissetmiyorum.hap takviyesi olmadan da başaramayacağım galiba herkese başarılar, bana da
evet sadece 2 kg aldım hamilelikte sürekli yürüyüş yapıyordum dikkat ediyordum zaten canım bişeyde istemiyordu avantajım hep meyve aşermem oldu bol bol yedim kaydirigubbakcemile3
ööffffffffffffff dıkandım wallaha dıkandım uyyfff
ewettt! ha bugün ha yarın diyete başlayacağım derken sonunda 76 kg. olmayı başardım ve aranızdayım,bugün nihayet diyete başladım ve kendimi pek de ii hissetmiyorum.hap takviyesi olmadan da başaramayacağım galiba herkese başarılar, bana da
başarılar!!! illa hap tavsiyesi istiyosan CLA derim başka bişey demem, egzersiz yapıyorsan da L-Carnitne, ikisi bir arada kullanılıyor, yağ yakımı için...yalnız bunları kullanırken kilo zınk diye düşmüyor, kas değil yağ kaybedildiği için ( ve bu çok iyi bir şey)
hosgeldin olay umarım hepberaber veririz
nassıı yaa bitiyomu gerçekten avrupa yakası tüh ya sadece 2 dizi vardı yerel kanalda takip ettiğim oda bitiyo üzüldüm bak şimdii
-tatlicadiarzu-
Kafam allak bullak oldu ya LW 6090 diye bi hap tawsiye ettiler ;forumlara da girdim fena diil gibi görünüo ,egzersiz yapmam zor çünkü masa başı işindeyim
arzucum sana da soruyorum diğer arkadaşlara da varsa kullanan bilen 6090 hakkında yorum yazsın ltf.
canımcım şunu bi anlat hele kaç kiloyla hamile kaldın kaçla doğurdun :uhm:
ebru şallıya bile kızıyodu millet 7 kilo aldı sadece diye ben senin gibisini ilk defa duydum
hani son aylarda birer kilo alıyo diyolardı da senin bebek kaç kilo doğdu ve kaç aylık doğurdun lütfen canım bilgilendir 30 kiloya yakın alan ben merak ediyom
zate korkuyom hamileyim belki diye acele cevap şeker
ayparcam nasıl oldun canım
Sagolasin bitanemmm valla iylesmem lazim olmuyor cocukla, hasta olma lüksümüz yok ne yazikki..ayparcamm nasıl oldun? allah yardım etsin sana güç kuvvet versin çocukların için bir an önce iyileş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?