70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sıze bı ıpucu tartıya ayaklarınız kuruyken cık bıde ayaklarınız yıkayıpta cık ınan yıkadıktan sonrakı kılon dogru kılo.bı deneyın farkı göreceksınız.suyu görünce vücut uyanıyo.öbürtürlü mıskın mıskın agır cekıyo

canım cok saol negüzel bılgıler onlar öle ınan hepımızın ıhtıyacı var

sağol almıracım, dün geldi bugün başöğretmen oldu diye algılanma riskini göze alarak yazıyorum bunları ama gerçekten bildiklerimi paylaşmak aynı dertten mustarip olanlara yardımcı olmak istiyorum...

mesela son günlerde benimsediğim yöntemi anlatayım, yemeyeceklerime değil, yiyeceklerime odaklanıyorum, sağlıklı bir insanın -ideal kiloda olsun olmasın- mutlaka yemesi gerekenler var, onları yemeye çalışırken zaten başka bir şey yiyemiyorsun

4 dilim ekmek-kepekli ekmekle normal ekmeğin kalorisi aynı ama kepekli, çavdarlı en güzeli tam buğday unlu ekmek daha geç sindiriliyor, daha çok tok tutuyor

5 porsiyon sebze-meyve: bir porsiyonu öğlen ya da akşam yemeğindeki sebze yemeği, diğerleri ara öğün meyveler, kahvaltıda domates biber ya da

2 porsiyon yoğurt-öğlen akşam yemeklerinin yanında birer kase, ya da ara öğünde, yağ yakmak için kalsiyum şart, özellikle karın bölgesinde, zaten kemiklerimiz için de gerek

et: öğlen ya da akşam yemeğinde 1 porsiyon, ben öğlen yiyorum genelde, kas kaybetmemek, yağ yakabilmek için, haftada 2 kırmızı et, diğer günler tavuk ya da balık

badem: öğlen yenen etin üzerine ara öğün olarak yendiğinde tok tutmada üstüne yok, faydaları dağlar kadar

bunun dışında acıkırsam-acıkabilirsem-kuru kayısı, müsli filan yemeye çalışıyorum, zaten başka bir şey yemeye hal kalmıyor. bol su, 2-3 bardak yeşil çay tabii

egzersiz başka hikaye fazla uzatmadan kesiyorum!

sağol almıracım, dün geldi bugün başöğretmen oldu diye algılanma riskini göze alarak yazıyorum bunları ama gerçekten bildiklerimi paylaşmak aynı dertten mustarip olanlara yardımcı olmak istiyorum...!

aa nebıcım laf o öle bızım burda çömez falan yoktur korkma canım herkes bılgısını döker ortaya

ewettt! ha bugün ha yarın diyete başlayacağım derken sonunda 76 kg. olmayı başardım ve aranızdayım,bugün nihayet diyete başladım ve kendimi pek de ii hissetmiyorum.hap takviyesi olmadan da başaramayacağım galiba herkese başarılar, bana da

başarılar!!! illa hap tavsiyesi istiyosan CLA derim başka bişey demem, egzersiz yapıyorsan da L-Carnitne, ikisi bir arada kullanılıyor, yağ yakımı için...yalnız bunları kullanırken kilo zınk diye düşmüyor, kas değil yağ kaybedildiği için ( ve bu çok iyi bir şey)

evet sadece 2 kg aldım hamilelikte sürekli yürüyüş yapıyordum dikkat ediyordum zaten canım bişeyde istemiyordu avantajım hep meyve aşermem oldu bol bol yedim kaydirigubbakcemile3

canımcım şunu bi anlat hele kaç kiloyla hamile kaldın kaçla doğurdun :uhm:
ebru şallıya bile kızıyodu millet 7 kilo aldı sadece diye ben senin gibisini ilk defa duydum
hani son aylarda birer kilo alıyo diyolardı da senin bebek kaç kilo doğdu ve kaç aylık doğurdun lütfen canım bilgilendir 30 kiloya yakın alan ben merak ediyom
zate korkuyom hamileyim belki diye acele cevap şeker

hoşgeldin canımsende aramıza

-tatlicadiarzu-

Kafam allak bullak oldu ya LW 6090 diye bi hap tawsiye ettiler ;forumlara da girdim fena diil gibi görünüo ,egzersiz yapmam zor çünkü masa başı işindeyim

arzucum sana da soruyorum diğer arkadaşlara da varsa kullanan bilen 6090 hakkında yorum yazsın ltf.

hosgeldin olay umarım hepberaber veririz
nassıı yaa bitiyomu gerçekten avrupa yakası tüh ya sadece 2 dizi vardı yerel kanalda takip ettiğim oda bitiyo üzüldüm bak şimdii

hosgeldin olay umarım hepberaber veririz
nassıı yaa bitiyomu gerçekten avrupa yakası tüh ya sadece 2 dizi vardı yerel kanalda takip ettiğim oda bitiyo üzüldüm bak şimdii

umarım bu sefer kararlılık gösterebilirim,sizlere de uğurlu gelirim inş.:)

canım hapın içeriğine baktım, krom, likopen, mineraller-vitamin, yeşil çay ve L-Carnitine var diyor...kromun özellikle tatlı iştahında ve inisülin dengelenmesinde faydalı olduğu biliniyor, L-Carnitine daha önce dediğim gibi egzersizle işe yarıyor (egzersiz dediğim yarım saat kırk beş dakika yürüyüş ve benim bildiğim yegane incelme yöntemi)

bir de içeriğindeki vitamin ve minerallerin ne olduğu da çok net değil, kan şekeri ile ilgili sorunu olanlar mutlaka doktora danışmalı gibi geliyor...

Ender Saraç'ın Formula 7'si var, onun içeriği daha net...

CLA ise egzersiz yapmadan da etki ediyor bildiği kadarıyla yağ yakımını hızlandırma konusunda

ben ciddi söylüyorum 78kg hamile kaldım 80 kg doğurdum doktorum bile her ay kontrole gittiğimde inanamıyordu rejim yapıyorum diye kızıyordu aslında ben rejim yapmıyordum yemek canım istemiyordu sadece meyve yiyordum çok yürüyüş yapıyordum erken doğum yapmadım zamanında oldu oğlumu 4 kg doğurdum allah herkeze böyle nasip etsin

ayparcamm nasıl oldun? allah yardım etsin sana güç kuvvet versin çocukların için bir an önce iyileş
Sagolasin bitanemmm valla iylesmem lazim olmuyor cocukla, hasta olma lüksümüz yok ne yazikki..
Benim oglusumuda annem aldi sabahtan biraz dinlenmeye calistim ama olmuyor aklim hep onda birazdan gelir insallah...
Valla zor olsada bugün birazcik ayaklandim cocuklara yemek yaptim bulasik yikadim tek ayak üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…