70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol almıracım bende senin gibi soğan suyuna başlamaya karar verdim c.tesiden itibaren bende içicem soğanın suyunuuu

slm canım nasılsın biz hala yardımcı ürün arıyoruz pek faydasını göreceğime inanmadığım için haplardan vazgeçtim yürüyüşü arttırmaya çalışıyorum ama hep bir engel çıkıyor dün alışverişe çıktım bişey alamadığımamı yanayım çok yorulduğumamu yoksa yürüyüş yapamadığımamı bilmiyorum ama akşam yemeğini çok az yedim :):lepi:

evet kızlar kayıplardan bri benim heralde. ne zamandır giremedim. site sorunlu olduğu dönem ulaşamayınca koptum resmen diyetten falan. zaten motivasyon sıfır. bugün de arkadaşlarıma gidicem ama sanırım kıyafetlerin hiçbiri gözüme güzel görünmeyecek istediğim gibi değerlendiremedim çünkü geçen haftayı.iki haftadır kilom yerinde sayıyo.yaz da geldi nerdeyse ben hala üzerine streçle bir sürü dambıl yapıştırılmış gibi fazla kilolarımla geziyorum. yarın pirinç lapasına başlıycam artık başka çare yok. sirkemi de aldım yine. umudu kaybettim ama kilo kaybetmeyi tercih ederdim ((((

görüşürüz kızlar akşam yazarım artık eşimden fırsat kalır da bilgisayarı ele geçirebilirsem. bugün de artık arkadaşlarıma vücudu dinlendirmek için diyete ara verdiğimi söyleyeceğim. nedense diyetteyim deyince bir anda 20 kilo falan vermenizi bekliyolar bir ayda. iyide kardeşim bu kiloları bir günde almadım. sigarayı bıraktım antidepresan kullandım ve iki doğum yaptım. hatta 4 hamilelik 4 senede oldu.neyse akşam yazarım. bye

hoşgeldin canım bencede umudunu kaybetme arada vüzut direniyor biliyorsun sirkeli suyuda içmeyi adet haline getir ben bir ara bırakmıştım şimdi her sabah ve her akşam yemek öncesi içiyorum zamanla fayda sağlıyormuş kesinlikle tavsiye ediyorum benimde kilom çok uzun süre aynı yerde duruyor kilo vermem çok zor ben pes etmiyorsam siz hiç etmeyin bence :)))):roflol:

Kızlar bana acİl en dÜŞÜk kalorİlİ dİet varmı bİlenİnİz denemeye ÇalıŞacam

ben diyete karşıyım kısıtlanmak hemde kendim tarafımdan hiç hoşuma gitmiyor daha fazla yiyorum onun yerine bi süre yediklerini hergün not et bir hafta sonunda bazılarını çıkartıcaksın zaten :))) birde sürekli aynı diyete vücut alışır ara ara değişiklik yapmak lazım :) mesela her akşam salata yemek bi yerden sonra fayda etmez bence :)

herkese tünaydınlar malesef yürüyüşü bırakmak zorunda kaldım yalnızım diye koşu bandı alalım dedik onuda ertelemek zorunda kaldım bugünde üstüne adet oldum acayip canım sıkılıyo kilo vermem durdu onamı yanayım evi taşımayı düşünüyorum uygun ev bulamıyorum onamı yanayım çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sıkıldım çokkkkkkkk

slm kızlar nasılsınız bakalım
ayy ben çok kötü bir gece geçirdim bizimki beni şimdiden rahat bırakmıcak anlaşılan
midem çok kötüydü ne ysem çıktı içtiğim su bile gece 4 te yattım hala gözlerim yanıyo
uykusuzluktan ayakta duracak halim yok bir o kadarda iş çok bugun bir bitseydi de
duşumu alıp evimde dinlenseydim güzelce:)))

kıymetcim işine yarar umarım ben bu diyetle 2 günde 1 kilo vermiştim
kilo verme hızımız yavaşlayınca yapılan bir şok diyet yalnızca 2 gün ama
sonrasında yine yapmak istersen en az 1 hafta ara vermek gerekiyormuş denersen:)))
Sabah: Meyve veya meyve suyu

Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt

ıkindi: 1 meyve

Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek

Gece: 1 meyve

2.Gün

Sabah: Meyve veya meyve suyu

Öğle: 1 porsiyon sebze yemeği, 1 kase salata, 1 kase yoğurt

ıkindi: 1 meyve

Akşam: 1 porsiyon et yemeği, salata, 1 ince dilim ekmek

Gece: 1 meyve

sporu aksatıyoruz hep bir bahane bulup ondan oluyor işi sıkı tutunca veriliyor ama bizler biraz kaçamak biraz sallama tabi yerimizde sayıklar dururuz klava: klava: klava: klava: klava:

canım akşamları ağır yememeye çalış baharat türünden uzak dur çok yemek yemekle çocuk için hiç bir faydası yok yemesen bile senin kanından bile besleniyor ben hamileliğimde çok mide bulantım oldu işe zor geliyordum dolmuşlarda çıkartacam diye korkardım sık dişini geçecek çalışmayı bırakma sakın çok faydası oluyor ben son haftaya kadar çalıştım birde yemek yiyemiyordum hep meyveyle beslendim 2 kg aldım hamileliğimde milletin lafına bakma herşeyi ye ama ölçülü kaydirigubbakcemile2

nasıl yani sadece 2 kilomu aldın hamileliğinde anlamadım ben:uhm:

kizlar ben 75 olmuşum tekrardan yaaaa :1shok: bu tartıya güven olmuyo ya!! yada ben kilo aldım, bahar şenliği falan derken tuttum bi gün kendimide saldım sonra, yedim lokmaları, gözlemeleri, kumpirleri, ooof of bugün tekrardan başladım ama öğleden sonra sporada gidicem. Sabah bir kek yedim, kahve içtim öğle yemeğindede beyaz lebleli ve maden suyu, akşamda çorba yada bi sebze yemeği yicem, Bu aldıklarımı acilen vericeem! İmdat kızlar imdat yaa!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
sporu aksatıyoruz hep bir bahane bulup ondan oluyor işi sıkı tutunca veriliyor ama bizler biraz kaçamak biraz sallama tabi yerimizde sayıklar dururuz klava: klava: klava: klava: klava:
ya canım hep bir bahane buluyoruz napalım geçen hafta pzt salı çrş yürüdüm sonra gene yalan oldu iş güç derken olmuo işte bu akşam gene başlıcam bakalım :)) adette olucam şiştim iyice offf

anaaa nasıl aldın kilo bu kadar dikkat et canım yaaaa hemen yediklerine dikkat bence :)

melenkoli canım olacak böyle napıcaksın yediklerine dikkat etde fazla kilo alma canım yengem hamile doktor ilk 3 ay yediklerinin bebeğe bi faydası yok dedi abartma yani yürüyüş yapmaya çalış biraz :)))))

eeeee alıs sekerım artık sen böle durumlara hem o bınevı KK bebegı hepımızın dualarıyla ehh bırazcıkta babasının yardımıyla geldı o sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…