70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar ağda yaptım bugün heryerim. Ağrıyoooo yaaaa evimi temizledim bı kendim kalmıştım onuda hallettim

Kahveyi bilmiyorum Arkadasım ama soğan suyu evet ise yariyooo tadı iğrenç bana göre sen ice biliyorsan sende dene....
valla ben soğan suyunu kollandım hiç bir işe yaramadı
ben zayıflamak için deyil
ben polikistik over hastasıyım saraçoğlu bu neden le kollan dedi
bende kollndım işte
ama işe yaramadı ama belki sende yarar

Türk kahvesi tok tutuyor antioksidan ve mideyi çalıştırıyor.:26:
0 kalori şekersiz

Soğan suyu da regl için içiyordu bi arkadaş.
Ben cevapladım diye hatırlıyorum sorunu ama bilemedim o kadar çok yazıyorum ki

çok kaçmış dimi napım ama dayanamadım :18::18::18::18::18:ayıp ettim biraz ama nefis işte istiyo
bazen durduramıyorum
ben elciyim canim dilek sacindan cekmeye baslarsa görürsün ha iki komando timide burda yani puccaaa ve triendy21 ben olsam kacardim :18:
dilek dediki metoyu hizlandiriyormus yarin istedigimi göremezsem dönerim yine sana

işte po hastaları için diye biliyorum bu kür. hamilelik süphesi olanlarda dikkat kullanmasın sogan suyunu

:18::18::18::18::18::18:

ayy kendın mı yapıosn canm:18::18:

Evet cnm kendim yapıyorum malum bölgeye ve koltuk altına....veet ağda bandi kullanıyordum kısa sure önce bim marketinde evi isminde pembe kutuda ağda bantları var fiyatına uygun bide veet markasından daha iyi aliyo 10 dk da bitti valla ah bide sonrası acimasa

yokbe bacım hamilelik kim ben kim 7 yıldır 3 aşılama 4 tüp bebek yaptım ama yinede olmadı bebeyim
çok üzgünüm
yine hatırladım doldu gözlerim

çok özür dileirm ya bir patavatsızlık mı yaptım bilmeden.

Olsun sen umudunu kaybetme halam 10 yıl sonra 2 dogum yaptı cnm diger halamda 6 sene sonra hamile kaldı, tıp ilerliyor

Rabbim sana hayırlısıyla bir evlat verisn inş.

Son düzenleme:
ben elciyim canim dilek sacindan cekmeye baslarsa görürsün ha iki komando timide burda yani puccaaa ve triendy21 ben olsam kacardim :18:

dilek dediki metoyu hizlandiriyormus yarin istedigimi göremezsem dönerim yine sana
yeminlen benim zaten güzel bir dayağa ve terbiyeye ihtiyacım var yoksa ben bu rahatlıkla kilo falan veremem

yok canım estafirullah
sadece dururmumu anlattım

İnşaallah inşaallah totem yapalımç
Bende 63.5 olmuşumdur inşaallah
tamm totem yaptık:13::13::13:
yarına 68.5 olcam
bizim çoğumuzun evinde baskülümüz var canım sabah wcye çıktıktan sonra en cıbıl halimizle tartılıyoruz
benmki arzumun menunum 30 lira gibi bişey fiyatıda

Ben hâlâ akşam yiyecek birşey bulamadımmm.

Bugün yediklerim;

08:45
1 Türk kahvesi

08:30
5 tane ufak sosis,
2 dil peynir,
1 haşlanmış yımırtanın beyazı

10:50
12 adet fındık

13:00
5 tane nugget,
Salata,
Zero,
5 tane ufak sarı biber

16:36
1 fincan Türk kahvesi,
15 tane badem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…