70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boyuna göre senin hedefde iyi cnm benim bildigim kadinin boyundan 10 eksigi normal kilosu oluyor tabi yanlisda biliyor olabilirim

yok cnm doğrusunu biliyorsun doktorumda aynı şeyi söyledi.bnm hedef iyi iyi olmasınada çok zor cnm ya 72 yim 55 e 17 kilo var verebilirim ama
sabrım ne kadar tahammül edecek bilmiyorum. bide ben hiç 50 li kilolar görmedim kemiklerde iri daha kendi kendimi inandıramadım 55 olucam diye
bnm doktorda çok pahalı her hafta 65 tl muayene ücreti ödüyorum maddi anlamda çok zorlanıyorum. doktorada gitmesem hiç diyet yapamıyorum sonuçta para veriyorum her hafta oraya gidicem diye şartlandım.anlayacağın geleceğim pek parlak görünmüyor:):)

Göğüsleri küçülten iç çamaşırları varya canım onlardan baksan.
Ablamda da aynı sorun var abiyeler için almıştı öyle.:26:

Ben yiyemem herhalde ya ama güzel bişi tabi.
Yulaf kepeği denicem ben bide dr ablama vermiş.
Yoğurdun içine karıştır ye demiş.
Netten baktım faydası çok baya.

boyuna göre senin hedefde iyi cnm benim bildigim kadinin boyundan 10 eksigi normal kilosu oluyor tabi yanlisda biliyor olabilirim

Bildirim yapılmamış bana

bende yaklaşık 2 haftadır zayıflamaya çalışıyorum spor salonuna gidiyorum sözde ama gidemiyorum işten geç çıkıyorum az yiyorum ama sanki hiç zayıflayamıcakmışım gibi gelio çalıştığım için diyet programı yapamıorum napçam bennn off hava karanlık oluo gelince koşayım bari diorum oda olmuoo ama sanırım diyet yaparak zayıflıcqam bu gidişle ben 75 kiloyum hazirana kadar en azından 65 falan olayım diorum çokmu abartıorum yoksa düşermiyim o kiloya sağlıklı şekilde

zayıflamak istiyorummm bikinimi rahatça giyip badilerimi de göbeksiz giymek istiorum artık yeterr

ben kendi yaptigimi söyleyim bacim kesdirdim fazlaliklari simdi silikonlu gibi oldu eger spor yapiyorsan strec folyo ile sar bazilari bu yöntemle memnun ama sarmadan önce findik yagiyla bölgeyi yagla sonra sar ins isini görür

kurabiye, börek, pilav, kadayıf... dalga mı geçiyon kız
yasak bunlar bacım yasak ama yaaa, hani bari birtanesi olsa tamam ama çok olmuş annem

Her hafta mı gidiyorsun muayene:26:
Benim dr un muayenesi 30 du bu gittiğimde 40 oldu dediler.
Ama 3-4 haftada bi çağırıyo bide numarasını verdi aklına bişi takılırsa ara diye.
Rahatsız ederim diye arayamıyorum ben.:26:

wuuuuuuu bune kısçeee sen verdiğin kiloyu almayı planladın herhal
kurabiye
kadayıf
pilav
börrekkkkk
bi tane cıss yapsaydın bari kısçe sen gitmişsin 4 haftalık cıs yapmışsınnn
afiyet olsunnn genede hafta sonu toparlarsın

ben gerildim kızlar müşterinin biri beni gerdi
gidem yememi yiyem ama salata yapmıcam üşeniyorum
ıspanakla ypgurt yicem

hg aynını düşünüyordum tam olarak kararını verip başla, oluyor inan. hem saatler ileri alınınca erken cıkar kosarsın üzülme

hoşgeldin tatlım.boy aç? bende spor yapamıyorum aynen eve gidene kadar hava kararıyor çıkamıyorum:) kaldık evde

abartmısım degil mi inş. haftasonu bol yürüyüş yapıcam valla siz böyle diyince daha cok dikkat ettiğimi gördüm Allah razı olsun

ben kendi yaptigimi söyleyim bacim kesdirdim fazlaliklari simdi silikonlu gibi oldu eger spor yapiyorsan strec folyo ile sar bazilari bu yöntemle memnun ama sarmadan önce findik yagiyla bölgeyi yagla sonra sar ins isini görür

fazlalıkları kestirdinmi küçülttün yani???? ay seni Allah gönderdi bende ameliyat düşünüyodum küçültme ameliyatı

haklısın pötüş toparlayıcı bulsam iyi olcak
oda iyi gelir sen hangisi iyi geliyorsa onu yiiii marım

hoşgeldin kısçe
o çok zor be kaynana yaaaa
sen nasıl kestirdin bacım gerçekmi diyon ben korkarım herhalll
fındık yağımı iyimi geliyoki:44:

,

huzun perısı nezaman yaptın kaca yaptın cocuk var mı ız varmı acı oldumu yaa bi deyı ver benımde bu koca memelerimle basım dertte .....korkuyorum bıde ıkıncı cocuk dusunuyorum sut gelmez falan dıyorlar...sılıkon taktırmadın demı...bıde kılo alıp verınce sorun olmuyor demı...ne olur arkadasım bana bı bılgı verr....

kız ne ettiiiiiiiin benim boy 159 o zaman 50 kilo olmam lazım

göğüs küçültücü sütyen işe yarar mı ki?
yada şöle yap iki arkadaşı çağır eve , bir bezle göğüsleri sımsıkı sarsınlar çeke çeke kesin 1 beden küçülür.

ya bilgisayar modeli bakmaktan böle oldum. bizim bilgi işlemciye sordum oda asus ve dell çneriyor. hem sağlam hem servisleri iyiymiş. ısınma problemide olmuyormuş

Hoşgeldin
Ben sporsuz verdim kiloyu.
Verebilirsin 10 kiloyu.
Az derken ne yiyorsn biz akşamları bütün gün yediklerimizi yazıyoruz nerde yanlısımz varsa belli oluyor zaten.
Az yemekle de kilo verilmiyor ne az ne çok yiceksin.
Yediklerin çok önemli

1-1.5 kilo etki eder sanırım.

bende az önce elbise bakmıstım ama suan kaç beden alsam bilemedim 42 yim zayıflarsam 40 olucam ama 42 giysem abzürt kazar mı? ne dersiniz?

Elbise - Ceket Takım N230 - Tuğba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…