masallah bacim böylemi diyet yapiyorsunben bunlari yesem artiyi birak dopel arti olurum
boyuna göre senin hedefde iyi cnm benim bildigim kadinin boyundan 10 eksigi normal kilosu oluyor tabi yanlisda biliyor olabilirim
kızlarrr ya biraz evel bi arkadaşımın nikahı olduğunu öğrendim
bi elbisem var bir kez giymiştim
haata burda resmide var düğün resmi fotosunda
onu giymek istiyom ama
emziren anneler bilir sütten kesilmediği için göğüsler büyük
duruyor alttan oluyor bel oluyor göğüs kısmı sıkıyor
ne etcem ben
8 nisana kadar zayıflasam şöle 1-1.5 kilo kadar
ama genede göğüsler toparlanmaz
pofff yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm
göğüslerimi nasıl küçültcemmmm
pötüşüm yarım portakal küçük küçük doğruyom
3 kaşıkda yoğurt
karıştırıyom
genelde 4 gibi yiyom
lifli gıdaların kabızlığa iyi geldiği için
o biraz rahatlattı beni
bide kayısıda yemeye çalışıyom
ne edemm marım ya
ama çok tok tutuyor tavsiye ederim
boyuna göre senin hedefde iyi cnm benim bildigim kadinin boyundan 10 eksigi normal kilosu oluyor tabi yanlisda biliyor olabilirim
onu giymek istiyom ama
ne etcem ben
bacım şu ışıltıları nasıl yapıyon yaa? bize de söyle biz de ışıldayak
canım nacizane fikrim sabah kahvaltısına biraz yeşillik ekle çok kuru olmuş
hayırlı cumalar,
bugünkü menümü verip çekiliyorum iş güç yogun
sabah:
1 ıspanak böreği
1 çay
1 kurabiye
ögle:
1 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık döner
Meyve salatası
yarım kase yogurt
kadayıf tatlısı (kadayıf tatlısını çok iyi yapıyorlardı es gecemedim, haftada 1 tatlı ödül olsun dedim)
ara: 1 ayran
aksam:
Öğlen cok kacırıdgım için nesfit
ara: meyve
yok cnm doğrusunu biliyorsun doktorumda aynı şeyi söyledi.bnm hedef iyi iyi olmasınada çok zor cnm ya 72 yim 55 e 17 kilo var verebilirim ama
sabrım ne kadar tahammül edecek bilmiyorum.bide ben hiç 50 li kilolar görmedim kemiklerde iri daha kendi kendimi inandıramadım 55 olucam diye
bnm doktorda çok pahalı her hafta 65 tl muayene ücreti ödüyorum maddi anlamda çok zorlanıyorum. doktorada gitmesem hiç diyet yapamıyorum sonuçta para veriyorum her hafta oraya gidicem diye şartlandım.anlayacağın geleceğim pek parlak görünmüyor:):)
hayırlı cumalar,
bugünkü menümü verip çekiliyorum iş güç yogun
sabah:
1 ıspanak böreği
1 çay
1 kurabiye
ögle:
1 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık döner
Meyve salatası
yarım kase yogurt
kadayıf tatlısı (kadayıf tatlısını çok iyi yapıyorlardı es gecemedim, haftada 1 tatlı ödül olsun dedim)
ara: 1 ayran
aksam:
Öğlen cok kacırıdgım için nesfit
ara: meyve
bende yaklaşık 2 haftadır zayıflamaya çalışıyorum spor salonuna gidiyorum sözde ama gidemiyorum işten geç çıkıyorum az yiyorum ama sanki hiç zayıflayamıcakmışım gibi gelio çalıştığım için diyet programı yapamıorum napçam bennn offhava karanlık oluo gelince koşayım bari diorum oda olmuoo ama sanırım diyet yaparak zayıflıcqam bu gidişle ben 75 kiloyum hazirana kadar en azından 65 falan olayım diorum çokmu abartıorum yoksa düşermiyim o kiloya sağlıklı şekilde
zayıflamak istiyorummm bikinimi rahatça giyip badilerimi de göbeksiz giymek istiorum artık yeterr
bende yaklaşık 2 haftadır zayıflamaya çalışıyorum spor salonuna gidiyorum sözde ama gidemiyorum işten geç çıkıyorum az yiyorum ama sanki hiç zayıflayamıcakmışım gibi gelio çalıştığım için diyet programı yapamıorum napçam bennn offhava karanlık oluo gelince koşayım bari diorum oda olmuoo ama sanırım diyet yaparak zayıflıcqam bu gidişle ben 75 kiloyum hazirana kadar en azından 65 falan olayım diorum çokmu abartıorum yoksa düşermiyim o kiloya sağlıklı şekilde
zayıflamak istiyorummm bikinimi rahatça giyip badilerimi de göbeksiz giymek istiorum artık yeterr
wuuuuuuu bune kısçeee sen verdiğin kiloyu almayı planladın herhal
kurabiye
kadayıf
pilav
börrekkkkk
bi tane cıss yapsaydın bari kısçe sen gitmişsin 4 haftalık cıs yapmışsınnn
afiyet olsunnn genede hafta sonu toparlarsın
hg aynını düşünüyordum tam olarak kararını verip başla, oluyor inan. hem saatler ileri alınınca erken cıkar kosarsın üzülme
ben kendi yaptigimi söyleyim bacim kesdirdim fazlaliklari simdi silikonlu gibi oldueger spor yapiyorsan strec folyo ile sar bazilari bu yöntemle memnun ama sarmadan önce findik yagiyla bölgeyi yagla sonra sar ins isini görür
haklısın pötüş toparlayıcı bulsam iyi olcakGöğüsleri küçülten iç çamaşırları varya canım onlardan baksan.
Ablamda da aynı sorun var abiyeler için almıştı öyle.:26:
Ben yiyemem herhalde ya ama güzel bişi tabi.
Yulaf kepeği denicem ben bide dr ablama vermiş.
Yoğurdun içine karıştır ye demiş.
Netten baktım faydası çok baya.
Bildirim yapılmamış bana
hoşgeldin kısçebende yaklaşık 2 haftadır zayıflamaya çalışıyorum spor salonuna gidiyorum sözde ama gidemiyorum işten geç çıkıyorum az yiyorum ama sanki hiç zayıflayamıcakmışım gibi gelio çalıştığım için diyet programı yapamıorum napçam bennn offhava karanlık oluo gelince koşayım bari diorum oda olmuoo ama sanırım diyet yaparak zayıflıcqam bu gidişle ben 75 kiloyum hazirana kadar en azından 65 falan olayım diorum çokmu abartıorum yoksa düşermiyim o kiloya sağlıklı şekilde
o çok zor be kaynana yaaaaben kendi yaptigimi söyleyim bacim kesdirdim fazlaliklari simdi silikonlu gibi oldueger spor yapiyorsan strec folyo ile sar bazilari bu yöntemle memnun ama sarmadan önce findik yagiyla bölgeyi yagla sonra sar ins isini görür
,ben kendi yaptigimi söyleyim bacim kesdirdim fazlaliklari simdi silikonlu gibi oldueger spor yapiyorsan strec folyo ile sar bazilari bu yöntemle memnun ama sarmadan önce findik yagiyla bölgeyi yagla sonra sar ins isini görür
kız ne ettiiiiiiiin benim boy 159 o zaman 50 kilo olmam lazımboyuna göre senin hedefde iyi cnm benim bildigim kadinin boyundan 10 eksigi normal kilosu oluyor tabi yanlisda biliyor olabilirim
onu giymek istiyom ama
ne etcem ben
onu giymek istiyom ama
ne etcem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?