Seni anlıyorum canım diyetisyen süper bişey tabi ki.
Burda da motive olursun diyet tek başına yapılmıyor çünkü.
Etrafındaki biri yemeye başlayınca yiyesin geliyo bi kere yedin mi de ben diyet yapamam diye ağlanıp tekrar yemeğe saldırılıyo.
Bende sirkeli su falan kullanmadım açıkcası ne biliyim işe yaradığını da pek düşünmüyorum.:26:
Gerçi burdan bi arkadaşın akrabası doktordu sanırım evde yapılmış sirkeli su daha faydalı o işe yarıyor demişti.:26:
Bende 22 yaşındayım Temmuzdan beri burdayım çoğu gitti azı kaldı
Benim ailemde aynı seninkiler gibi.
Akşam yemeklerinde çorba, ana yemek, pilav veya makarna, tatlı, salata vs.
Sonraasında çayın yanında tatlılar veya bisküviler vs.
yok cnm doğrusunu biliyorsun doktorumda aynı şeyi söyledi.bnm hedef iyi iyi olmasınada çok zor cnm ya 72 yim 55 e 17 kilo var verebilirim ama
sabrım ne kadar tahammül edecek bilmiyorum.bide ben hiç 50 li kilolar görmedim kemiklerde iri daha kendi kendimi inandıramadım 55 olucam diye
bnm doktorda çok pahalı her hafta 65 tl muayene ücreti ödüyorum maddi anlamda çok zorlanıyorum. doktorada gitmesem hiç diyet yapamıyorum sonuçta para veriyorum her hafta oraya gidicem diye şartlandım.anlayacağın geleceğim pek parlak görünmüyor:):)
adanalıyak allahın adamıyakkbacım kuaförüm ben bırakta yapayım demi amma
mrb kızçelerrr nasılsınız bakalımm
öğle yemeğim
1 kase çorba
yarım kase yoğurt
1,5 kase salata (mısır,maydonoz,salatalık limon az tuz )
ozaman bana yardımcı olurmusunuz örneğin çalışanlar nasıl yapıyorlar diyet olayını sabah kahvaltıda nasıl ve ne yiyorlar evdemi kahvaltı etmek daha iyi ki.. öğlen bide ben mesela bu öğlen 2 kaşık çorba yedim çok kötü olduğu için oda :) ama bol salata yedim ekmek yemedim sonra üstüne su içtim :) sanırım suyu yemeden içmeliydim :)
evet su kücültme konusunda konusayim cenem düsdü yine evet kizlar ben 6 ay önce gögüslerimi kücülttürdüm ve cok memnunum cocuk konusuna gelince 2 oglum var yani cocuk düsünmüyorum.yillarca hamallik yapmisim arti boyun kemigimin egrilmeside cabasi.pötüsüm findik yagi konusunda ciddiyim kardesime aktarin esi söylemis kadin göbegine sürüyormus öyle spor yapiyormus sorunlu bölgene sür ve sporunu yap demis bende sana söyledim secim senin bebek
sorunlar aynı ama ben sana çok şaşırdım biliyomusun sporsuz zayıflamana.çok çok uzun bi zamanda sürmemiş.
burdan kopamam artık gibime geliyor sizleri çok sevdim çok içtensiniz.malesef iş ortamındayım ve içten insan yok gibi bişey burda.
çok ihtiyacım var dertleşmeye konuşmaya bana çok iyi geldiniz tekrar tekrar tşk ederim.
ben özel bir şirkette insan kaynakları uzmanı olarak çalışıyorum cnm işim itibariyle çok düzgün bakımlı ve güzel olmalıyım çünkü önümde
vermem gereken eğitimler toplum içinde konuşmam gereken yerler var.anlayacağın bnm ki lüks değil zaruri bi masraf.mecburen katlanıcam.
senin adına gerçekten çok sevindim hedefine çok az kalmış.inş herşey gönlünce olur.
ozaman bana yardımcı olurmusunuz örneğin çalışanlar nasıl yapıyorlar diyet olayını sabah kahvaltıda nasıl ve ne yiyorlar evdemi kahvaltı etmek daha iyi ki.. öğlen bide ben mesela bu öğlen 2 kaşık çorba yedim çok kötü olduğu için oda :) ama bol salata yedim ekmek yemedim sonra üstüne su içtim :) sanırım suyu yemeden içmeliydim :)
ben çalışıyorum sabahları kahvaltıd bır tabaga peynır domates bıber salatalık zeytın dograyıp cayla onu yıyorum bazen tabag aksamdan hazırlayıp dolaba atıgımda oluyorr
isyerınde ne cıkarsa kotuyse ve yaglıyse en fazla 2 yemek kasıgı yıyorum cay yerınede 1 form cay karnım kazınınca galetta yıyorum
aynen hep evli sanıyolar bide bekarım diyince öyle salak ifadeyle hadi ya böyle iri durunca ben evlisin yaşın bayağı var sandım diyolar gıcıklarrr onlarda aynı bunlaraa benziyolar aslında
dietisyene şöle 100-200 bayılmayınca uyulmuyo zaten canım ya. ben hastanenkine gittim ama para çıkmıyor ya uymuyorum kadınacanım benim işyerinde diyetisyen vardı 1 ay gittim işe yaramadı buradakilerin hepsi bir diyetisyen olmus masallah sen buraya takıl
ışıltı neeeeeeeeeeeeçok menunum canım eşim tam 20 kg olan bişeyi getirdi tarttı doğru tarttı
kızmadıysan waffleda yiyimmi
hehehe şaka şaka yemicem
sen hla proteinden çıkamamışsın
ıspanağı bende yapamıyorum ya annem ya k. validem veriyor
annem temiizlemiş buzluğa atmış dün sadece kavurmasını yaptım
gel buyur bacım beraber yiyek
ben 2 de yicem acıkmadım kahvaltıda ekmek yiyince tokum hala
dün süperfreshin dondurulmuş ıspanağını aldım valla sırf temizlenmiş diye cezbetti
canım doğal saç gibisi yok benmde kendi saçlarım boya gibi parlaktır
resimlerimdede gördün siyah olan benm kendi saçlarım
ama insan sıkılıyor arada değişiklik istiyor
gel atla canım ben yapem saçlarını altı üstü 2 saatlik yer
ama ben doğl saç üzrine ışıltıdan çok
kahvenn üzerine ışıltıları seviyorum
ama doglasaçtada begennler oluyor tabi
burası şahane canım. dertleşiyoz şakalaşıyoz zayıflıyoz daha ne olsunsorunlar aynı ama ben sana çok şaşırdım biliyomusun sporsuz zayıflamana.çok çok uzun bi zamanda sürmemiş.
burdan kopamam artık gibime geliyor sizleri çok sevdim çok içtensiniz.malesef iş ortamındayım ve içten insan yok gibi bişey burda.
çok ihtiyacım var dertleşmeye konuşmaya bana çok iyi geldiniz tekrar tekrar tşk ederim.
ben özel bir şirkette insan kaynakları uzmanı olarak çalışıyorum cnm işim itibariyle çok düzgün bakımlı ve güzel olmalıyım çünkü önümde
vermem gereken eğitimler toplum içinde konuşmam gereken yerler var.anlayacağın bnm ki lüks değil zaruri bi masraf.mecburen katlanıcam.
senin adına gerçekten çok sevindim hedefine çok az kalmış.inş herşey gönlünce olur.
canım yanında taşıyacan tek çözüm bu. sabah yapabiliyorsan evde kahvaltı yap yapamıyorsan. peynir ekmek zeytin domates al yanına. öğlende mutlaka yoğurt ye. et tavuk ye. akşamları sebze revaçta olsun. ben öğlenleri hep yanımda taşıdım ama 1 haftadır araba var eve gidiyorum. ondan önce akşamdan sabah ara ve öğle için beslenme çantası hazırlardımozaman bana yardımcı olurmusunuz örneğin çalışanlar nasıl yapıyorlar diyet olayını sabah kahvaltıda nasıl ve ne yiyorlar evdemi kahvaltı etmek daha iyi ki.. öğlen bide ben mesela bu öğlen 2 kaşık çorba yedim çok kötü olduğu için oda :) ama bol salata yedim ekmek yemedim sonra üstüne su içtim :) sanırım suyu yemeden içmeliydim :)
ben çalışıyorum sabahları kahvaltıd bır tabaga peynır domates bıber salatalık zeytın dograyıp cayla onu yıyorum bazen tabag aksamdan hazırlayıp dolaba atıgımda oluyorr
isyerınde ne cıkarsa kotuyse ve yaglıyse en fazla 2 yemek kasıgı yıyorum cay yerınede 1 form cay karnım kazınınca galetta yıyorum
cnm sarkma veya çok iz kalma falan olmadımı bende olucam doktorun iyimiydi önerebilirmisin nereliydin bu arada? heyecanlandım
bu konu açlıcınca çok önceden beri düşünüyorum bunu bekarım ben dez avantajı olurmu acep?
cnm bende calısıorum mesela sabhları ewde kahwltı yapıorum oglen we ara yemk ıcnde yanmda getırıorum aksmlarıda ekmeksız haf beslenmeye gayret edıorum sende bole yapablırsn hcde zorlanmıorumozaman bana yardımcı olurmusunuz örneğin çalışanlar nasıl yapıyorlar diyet olayını sabah kahvaltıda nasıl ve ne yiyorlar evdemi kahvaltı etmek daha iyi ki.. öğlen bide ben mesela bu öğlen 2 kaşık çorba yedim çok kötü olduğu için oda :) ama bol salata yedim ekmek yemedim sonra üstüne su içtim :) sanırım suyu yemeden içmeliydim :)
kilo bildirimim
23.03.2012
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:58.7 kg
Bu hafta:58.8 kg(regl 2.gün bugün oyüzden bu sevinç çığlıkları yinede bütün hafta 59.1dim bugün geçen haftaya oranla 100gr artıdayım )
Gelen:100gr
Toplamda giden:21 kg
Hedef:...55 kg(9-10nisan)
kilo bildirimim
23.03.2012
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:58.7 kg
Bu hafta:58.8 kg(regl 2.gün bugün oyüzden bu sevinç çığlıkları yinede bütün hafta 59.1dim bugün geçen haftaya oranla 100gr artıdayım )
Gelen:100gr
Toplamda giden:21 kg
Hedef:...55 kg(9-10nisan)
sen diyetisyene bayılıyon ben spor salonuna..kilo vermek için illaki bi yerlere bayılıyoz..o kadar para veriyoz abur cubur tatlı börek indiriyoz,sonra onları vermek için yine bayılıyoz..bayılıyoz da bayılıyozzdietisyene şöle 100-200 bayılmayınca uyulmuyo zaten canım ya. ben hastanenkine gittim ama para çıkmıyor ya uymuyorum kadına
selam kızlaarr
bugün okul erken bitti
dietisyene şöle 100-200 bayılmayınca uyulmuyo zaten canım ya. ben hastanenkine gittim ama para çıkmıyor ya uymuyorum kadına
ışıltı neeeeeeeeeeee
burası şahane canım. dertleşiyoz şakalaşıyoz zayıflıyoz daha ne olsun
canım yanında taşıyacan tek çözüm bu. sabah yapabiliyorsan evde kahvaltı yap yapamıyorsan. peynir ekmek zeytin domates al yanına. öğlende mutlaka yoğurt ye. et tavuk ye. akşamları sebze revaçta olsun. ben öğlenleri hep yanımda taşıdım ama 1 haftadır araba var eve gidiyorum. ondan önce akşamdan sabah ara ve öğle için beslenme çantası hazırlardım
sen diyetisyene bayılıyon ben spor salonuna..kilo vermek için illaki bi yerlere bayılıyoz..o kadar para veriyoz abur cubur tatlı börek indiriyoz,sonra onları vermek için yine bayılıyoz..bayılıyoz da bayılıyozz
yirim senin avatarını,çok mu uykun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?