70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu hafta sakata geldim gece vardiyası yüzünden. Sabah geldim uyumadan tartılayım dedim, +300 çıktım. Babamlar git yat gaz vardır uyumadan tartılma dediler.
Şimdi uyandım tartıldım geçen haftayla aynı çıktım.Az daha uyusam 300 gram veririm sanırım
Neyse bu hafta sabitim yani:

Geçen hafta: 69.8
Bu hafta:69.8
Gelen veya giden: 0
Toplam giden 4.7

Yarın sabah bir daha tartılayım bari veya haftaya kalsın hayallllleeer

sorunlar aynı ama ben sana çok şaşırdım biliyomusun sporsuz zayıflamana.çok çok uzun bi zamanda sürmemiş.
burdan kopamam artık gibime geliyor sizleri çok sevdim çok içtensiniz.malesef iş ortamındayım ve içten insan yok gibi bişey burda.
çok ihtiyacım var dertleşmeye konuşmaya bana çok iyi geldiniz tekrar tekrar tşk ederim.
ben özel bir şirkette insan kaynakları uzmanı olarak çalışıyorum cnm işim itibariyle çok düzgün bakımlı ve güzel olmalıyım çünkü önümde
vermem gereken eğitimler toplum içinde konuşmam gereken yerler var.anlayacağın bnm ki lüks değil zaruri bi masraf.mecburen katlanıcam.
senin adına gerçekten çok sevindim hedefine çok az kalmış.inş herşey gönlünce olur.

ozaman bana yardımcı olurmusunuz örneğin çalışanlar nasıl yapıyorlar diyet olayını sabah kahvaltıda nasıl ve ne yiyorlar evdemi kahvaltı etmek daha iyi ki.. öğlen bide ben mesela bu öğlen 2 kaşık çorba yedim çok kötü olduğu için oda :) ama bol salata yedim ekmek yemedim sonra üstüne su içtim :) sanırım suyu yemeden içmeliydim :)

canım onu 17 kilo diye düşünme..önce 65 düş sonra 60a..direk 55 kiloya odaklanırsan sıkılırsın..bence yavaş yavaş ama sağlam kilo versabır işi diyet..aylarca sürebilir..kendini hazırla..bak dileğe 20 kilodan fazla verdi hatun temmuzdan beri bi hafta kilo alırsan moral bozma,o haftayı unut,geçmiş haftadan ileri sar

bacım kuaförüm ben bırakta yapayım demi amma
adanalıyak allahın adamıyakkeme ben istanbuldayiimm yeewrummm nası ışıldecen

mrb kızçelerrr nasılsınız bakalımm

öğle yemeğim

1 kase çorba
yarım kase yoğurt
1,5 kase salata (mısır,maydonoz,salatalık limon az tuz )

mısır cıstı sanırım:26:,yime mısır yimeee

Son düzenleme:

ben çalışıyorum sabahları kahvaltıd bır tabaga peynır domates bıber salatalık zeytın dograyıp cayla onu yıyorum bazen tabag aksamdan hazırlayıp dolaba atıgımda oluyorr
isyerınde ne cıkarsa kotuyse ve yaglıyse en fazla 2 yemek kasıgı yıyorum cay yerınede 1 form cay karnım kazınınca galetta yıyorum

cnm sarkma veya çok iz kalma falan olmadımı bende olucam doktorun iyimiydi önerebilirmisin nereliydin bu arada? heyecanlandım
bu konu açlıcınca çok önceden beri düşünüyorum bunu bekarım ben dez avantajı olurmu acep?

kilo bildirimim

23.03.2012
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:58.7 kg
Bu hafta:58.8 kg(regl 2.gün bugün oyüzden bu sevinç çığlıkları
yinede bütün hafta 59.1dim bugün geçen haftaya oranla 100gr artıdayım)
Gelen:100gr
Toplamda giden:21 kg
Hedef:...55 kg(9-10nisan)

Son düzenleme:

Anlayabiliyorum seni görünüş cidden çok önemli.
Bakımlı ve şık olduğunda insanlar farklı görünüşüne önem göstermediğinde farklı davranıyorlar.
Özellikle firmada yani.
Burda hem eğlenerek kilo veriyoruz hem ne yaşıyorsak anlatıyoruz valla.
Ben 5 gün dikkat ediyorum 2 gün falan istediğimi yiyorum genelde.
Hem böylece çokta sıkmamış oluyorum kendimi.

Bende çalışıyorum.
Sabah erkenden canım kahvaltı yapmak istemediği için işyerine getiriyorum.
Benim ofisim rahat o yzden kahvaltılıklarımı getirebiliyorm.
Sana bişey diyemiyorum pek malum diyetisyen desteği alıyorsun.

Ben sabah 1 dil ekmek, domates, 1 haş. yumurta, 1-2 dil peynir vs yiyorum.
Araları muhakkak yapıyorum.

Öğlen köfte veya tavuklu bişeyler yemeye çalışıyorum yanında salata + yoğurt veya ayran.
Evden getiriyorum burda ısıtıyorum.

Akşamları da 4-5 yk sebze yemeye çalışıyorum 1 dil ekmek + salata + yoğurt gene.

Gün gün değişiyo canım istediğinde sebzeyi öğlen yiyorum falan işte.

canım galetanın kalorisi ne kadar tam hatırlamıyorum ama ona dikkat et istersen..eti form bisküvi de yiyebilirsin,bunun kalorisi daha düşüktü yanlışsam düzeltin..

aynen hep evli sanıyolar bide bekarım diyince öyle salak ifadeyle hadi ya böyle iri durunca ben evlisin yaşın bayağı var sandım diyolar gıcıklarrr onlarda aynı bunlaraa benziyolar aslında

hiç deme ya :):) bende aynı tepkileri alıyorum piskolojim bozuluyor resmen :)

canım benim işyerinde diyetisyen vardı 1 ay gittim işe yaramadı buradakilerin hepsi bir diyetisyen olmus masallah sen buraya takıl
dietisyene şöle 100-200 bayılmayınca uyulmuyo zaten canım ya. ben hastanenkine gittim ama para çıkmıyor ya uymuyorum kadına
ışıltı neeeeeeeeeeee
burası şahane canım. dertleşiyoz şakalaşıyoz zayıflıyoz daha ne olsun
canım yanında taşıyacan tek çözüm bu. sabah yapabiliyorsan evde kahvaltı yap yapamıyorsan. peynir ekmek zeytin domates al yanına. öğlende mutlaka yoğurt ye. et tavuk ye. akşamları sebze revaçta olsun. ben öğlenleri hep yanımda taşıdım ama 1 haftadır araba var eve gidiyorum. ondan önce akşamdan sabah ara ve öğle için beslenme çantası hazırlardım

sabahları bende bier salatalık dışında domates peynir birde yumurta yiyorum ve bir dilim çavdar ekmeği her nakadar bu sabah uyamasamda buna sabah geç kalıodum hazırlayamadım gevrek aldım bende evde olanlar için daha kolay istediği saatte meyve ara öğün vs ama işyerinde olmuyo ki inşallah bu şekildede olsa veririm ama biraz verdiğimi hissediyorum yalnız 2 haftadır da hiç tartılmadım kendimi tebrik ediorum :)

iz tabiki oluyor ama benim gögüslerim öncedende sarkik degildi suanda degil.ben ameliyati kayseride oldum cok doktor arastirdim ve bir tanidik buna ameliyat olmusdu bende biranda gittim oldum.tavsiye konusuna gelince sen kendi bulundugun yerde doktor arastirsan daha iyi olur bence ve öncelikle evlen ve rabbim bir bebek verir ins onu emzir sonra.cünkü benim gögüslerim kücük oglumu sütten kesince hic kücülmedi yillar icerisinde kilo alincada sadece gögüsden kilo aldim.bence acele etme doktorunuda iyi sec

cnm bende calısıorum mesela sabhları ewde kahwltı yapıorum oglen we ara yemk ıcnde yanmda getırıorum aksmlarıda ekmeksız haf beslenmeye gayret edıorum sende bole yapablırsn hcde zorlanmıorum

heyy masllah hatuna bak yaaa

süpersin yaa demek oluyomuşş harika insan deli gibi mutlu olur bu kiloyla

dietisyene şöle 100-200 bayılmayınca uyulmuyo zaten canım ya. ben hastanenkine gittim ama para çıkmıyor ya uymuyorum kadına
sen diyetisyene bayılıyon ben spor salonuna..kilo vermek için illaki bi yerlere bayılıyoz..o kadar para veriyoz abur cubur tatlı börek indiriyoz,sonra onları vermek için yine bayılıyoz..bayılıyoz da bayılıyozz
selam kızlaarr
bugün okul erken bitti

yirim senin avatarını,çok mu uykun var

evet yanımda taşıycam artık bi çok şeyi sabah 5 dk daha uyumak için neleri feda ediorum bi bilsen :) kahvaltıyı yapamıorum 15 dkda fırlıorum evden :)) birazcık daha uyumak uğruna

Merhaba arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum. sabah bildirim yapıyordum ki benim küçük sıpa pc yi kapattı. şimdi fırsat bulabildim. kilo bildirimim:
başlangıç 75
geçen hafta 68.9kg
bu hafta 68.4kg
bu hafta giden 500gr
toplamda giden 6.600kg
hedef 60kg

işte o benim sabahları okula giderkenki halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…