ay canım sorma önce kendimi aç bırakarak başladım bu işe. dilek yeee yeeee diye başımın etini yedi sonra normal diet uyguladım. vermem durunca dukana başladım 3 hafta zor dayandım. dilekin menüsünü denedim onu da beceremedim. şimdide kalori hesabı yapalım bakalım. uğraş uğraş bulacam doğru yöntemi ama ne zamanins yaparsin cnm.kafanda basla uygulamasi kolay önce kendin inan yapacagina hadi bakalim sende bizim önderimiz ol kalori hesabiyla zayiflamada
kız yumurtasız menemen nasıl oliiiiii. menemen yumurtalı olmaz mı08.30:2 dilim tb ekmeği, yumurtasız menemen, 2 parça peynir, birazda tahin pekmez
10.30:10 badem yedim kesmedi bide eti canga yedim
14.00:5 kaşık ıspanak, 3 kaşık yoğurt
16.00:1 tane kazandibi
başım ağrıyo yicem banane
19.00: 1 tabak ıspanak başı yemeği , 3 kaşık yoğurt
Eti canga ve kazandibi çok fazla ama ...Tatlı yedikçe yersin , ben mesela çikolata manyağıydım , hergün yiyordum, topiğe dahil olunca bitter götürmeye başladım hergün 1 parça..sonra soğudum ondan, kç haftadır çikolata ağzıma sürmüyorum tatlı yemiyorum ve inan alıştım herhalde ki istemiyorum artık...şu an dolap çikolata dolu gofret dolu iş yerinde, yok yani elim gitmiyor..Canım istemiyor..Ama mesela bugün yesem bir tane yarın da isteyeceğim biliyorum..O yüzden tatlılardan uzak durmak lazımHem onlar yapışıyor vücuda hemde sonraki günler zorlanıyorsun , beyin tadını hemen unutmuyor..
Ben böyle devam edersem yakında tatlı sevmiyorum diyen hatunlardan olcam galiba
kız yumurtasız menemen nasıl oliiiiii. menemen yumurtalı olmaz mı
08.30:2 dilim tb ekmeği, yumurtasız menemen, 2 parça peynir, birazda tahin pekmez
10.30:10 badem yedim kesmedi bide eti canga yedim
14.00:5 kaşık ıspanak, 3 kaşık yoğurt
16.00:1 tane kazandibi
başım ağrıyo yicem banane
19.00: 1 tabak ıspanak başı yemeği , 3 kaşık yoğurt
oyyy oyyyy oyyy kıyamam ki ben sana
63'ü görmüşsün yaaa ağlıyosun bide
daha yeni hatırlıorum gel 65 gelll gellll yazıodu
Nankörüümm bennn nankörrr:95::95:
Bensiz olmak yarıyor sana kilo veriyorsun.
Haftasonu kahvaltıda bi zahmet cozutta bana yetiş hadi arım balım peteeemmm
aman canım bedenler büyümesin,küçülsün yeter kidaralttırırsın nolcek
tatlı krizin gelmiş hatun
bence de bence de küçülsün yeter ki...
üstüme her kıyafetim bol gelsin
3 ayım var ve 9 kilo vermem lazım...
yapabilirim bence
be nankör kedi vurdun kapıyı gittinnn:111:
he olur sırf senin hatrına sokuşturcam ne varsa
Sıkma yee nerde börek çörek görürsen affetme yut onu
pazar günü kahvaltıya misafir gelecek . kızlar ne yapayım. poça börek yapmak istemiyorum ya sonra kalanları yiyom çünkü
sadece kek yapsam bir de kahvaltılık peynir zeytin falan. yumurta salam reçel de koysam. ama az kalıyo gözümde acıkta patates kızartayım yetmez mi ya
sana bi............. diyorum anladın sennnn
pazar günü kahvaltıya misafir gelecek . kızlar ne yapayım. poça börek yapmak istemiyorum ya sonra kalanları yiyom çünkü
sadece kek yapsam bir de kahvaltılık peynir zeytin falan. yumurta salam reçel de koysam. ama az kalıyo gözümde acıkta patates kızartayım yetmez mi ya
YEMEK GUNLUGUM............: KIYMALI KÖMBE
blackcim ben yaptım fotodan daha güzel oldu
kat kat ayrıldı harika bişey
Hiçte güzel durmuyo
gel ben yapayım da gör güzel mi değil mii
hem ben tek başıma sokuşturamam sen de ayrdım et
Sıkıyosa bu hafta sonu yapsana
Sen yap bi foto at bi güzel ye sonra ben gelirsem beraber yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?