kilo bildirimim
23.03.2012
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:58.7 kg
Bu hafta:58.8 kg(regl 2.gün bugün oyüzden bu sevinç çığlıkları yinede bütün hafta 59.1dim bugün geçen haftaya oranla 100gr artıdayım )
Gelen:100gr
Toplamda giden:21 kg
Hedef:...55 kg(9-10nisan)
cnm bende calısıorum mesela sabhları ewde kahwltı yapıorum oglen we ara yemk ıcnde yanmda getırıorum aksmlarıda ekmeksız haf beslenmeye gayret edıorum sende bole yapablırsn hcde zorlanmıorum
heyy masllah hatuna bak yaaa
canım iş yerinin de şöle bir avantajı var. canın tıkınmak isteyince birşey bulamadığından yemiyorsun :) ben mesela işyerinde saatlere aralara rahat uyuyorum ama haftasonu oldu mu mutfakta fare gibi dolanıyorumsabahları bende bier salatalık dışında domates peynir birde yumurta yiyorum ve bir dilim çavdar ekmeği her nakadar bu sabah uyamasamda buna sabah geç kalıodum hazırlayamadım gevrek aldım bende evde olanlar için daha kolay istediği saatte meyve ara öğün vs ama işyerinde olmuyo ki inşallah bu şekildede olsa veririm ama biraz verdiğimi hissediyorum yalnız 2 haftadır da hiç tartılmadım kendimi tebrik ediorum :)
selam kızlaarr
bugün okul erken bitti
canım iş yerinin de şöle bir avantajı var. canın tıkınmak isteyince birşey bulamadığından yemiyorsun :) ben mesela işyerinde saatlere aralara rahat uyuyorum ama haftasonu oldu mu mutfakta fare gibi dolanıyorum
slmmmmmmmmmmm
dileeeeeek söylemeyi unuttum ya. ben bildirim yapmayacağım 2 hafta tartılmama kararı aldım. 1600 kalorilik diete uyuyorum. 2 hafta tartı görmeden uyacam bakalım sonuç ne olacak. bugün eve gidince tartıyı sarıp sarmalayıp dolabın üstündeki valize kaldıracam üşenirim indirmeye tartılamamya günde 5 kez tartılıp sinirimi bozuyorum 1600 kaloriye kalori sepetini takip ederek uyacam. 1 takımda bir arkadaş var kalori sayma ile tam 23 kilo vermiş. 1600 kalori ile başlamış kilo verme durdukça düşürmüş kaloriyi şuan 1200 kalorilik yapıyo. ve kalça problemi varmış hiç spor yapmamış hatta otobüs durağına bire yürüme zorluğum olduğundan taksi ile gittim diyor. 23 kilo ya şahane. birde günlük kalorinin dışına çıkmamak şartı ile çiko tatlı bile tükettim diyor. çok gaza geldim. hem kalori takibinin güzelk yanı istediğin herşeyi sınırı geçmeden yiyebilmek :):):):)
Selam şekerlerrr:80:
bildirimim
başlangıç: 73
geçen hafta: 63.2
bu hafta: 62
giden: 1.200 gr
toplam giden: 11
hedef: 55
Merhaba arkadaşlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.sabah bildirim yapıyordum ki benim küçük sıpa pc yi kapattı. şimdi fırsat bulabildim. kilo bildirimim:
başlangıç 75
geçen hafta 68.9kg
bu hafta 68.4kg
bu hafta giden 500gr
toplamda giden 6.600kg
hedef 60kg
canım iş yerinin de şöle bir avantajı var. canın tıkınmak isteyince birşey bulamadığından yemiyorsun :) ben mesela işyerinde saatlere aralara rahat uyuyorum ama haftasonu oldu mu mutfakta fare gibi dolanıyorum
slmmmmmmmmmmm
dileeeeeek söylemeyi unuttum ya. ben bildirim yapmayacağım 2 hafta tartılmama kararı aldım. 1600 kalorilik diete uyuyorum. 2 hafta tartı görmeden uyacam bakalım sonuç ne olacak. bugün eve gidince tartıyı sarıp sarmalayıp dolabın üstündeki valize kaldıracam üşenirim indirmeye tartılamamya günde 5 kez tartılıp sinirimi bozuyorum 1600 kaloriye kalori sepetini takip ederek uyacam. 1 takımda bir arkadaş var kalori sayma ile tam 23 kilo vermiş. 1600 kalori ile başlamış kilo verme durdukça düşürmüş kaloriyi şuan 1200 kalorilik yapıyo. ve kalça problemi varmış hiç spor yapmamış hatta otobüs durağına bire yürüme zorluğum olduğundan taksi ile gittim diyor. 23 kilo ya şahane. birde günlük kalorinin dışına çıkmamak şartı ile çiko tatlı bile tükettim diyor. çok gaza geldim. hem kalori takibinin güzelk yanı istediğin herşeyi sınırı geçmeden yiyebilmek :):):):)
slmmmmmmmmmmm
kızlar maaşallah hepinize güzel kilolar vermişsiniz
veremeyenler de üzülmesin haftaya daha dikkat ederler
ben proteinle 1 kilo vermişim ama 400 gr. geri aldım sonrasında ve 600 gr. vermiş oldum bu hafta:26:
sevgilime anlatıyorum burayı, her cuma tartıldığımızı filan..
bugün söyledim bu hafta sadece 600 gr. verdiğimi..
ama sen zayıfladın ben farkediyorum yüzün küçüldü filan dedi
yüzüm zaten büyük değil ki öyle yüzden farkedileceğini düşünmezdim ama farketmiş:44:
göbek de küçüleydi iyiydi
gerçi bugün eteğim bol geldi
babam yandı yeni masraflar çıkıyor
Çok sevindim canım
Sevgiliden iltifat duymak süper oluyor.
Kıyafeti de dert etme zayıflara hep indirimli güzel güzel kıyafetler var
Amaaa amaaa amaaaaaaaaaa
öffff kızlar 2 dir elektrikler gidiyor
okaaa alıntı yapmıştım hepsi gitti
sinir oldum yaaaa
mona tebrik ederim canım çok güzel vermişsin
umaycım o elbiseyi zayıfken giymiştim
son olarak kilo vermeden önce denedim altı oldu üstü olmamıştı
zaten zayıfkende üst tam oluyordu hiç potluk yoktu
şimdi eski halimle şimdiki halim arasında dağlar kadar fark var
bilmiyom olmaz heralde
kilo bildirimim
23.03.2012
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:58.7 kg
Bu hafta:58.8 kg(regl 2.gün bugün oyüzden bu sevinç çığlıkları yinede bütün hafta 59.1dim bugün geçen haftaya oranla 100gr artıdayım )
Gelen:100gr
Toplamda giden:21 kg
Hedef:...55 kg(9-10nisan)
canım galetanın kalorisi ne kadar tam hatırlamıyorum ama ona dikkat et istersen..eti form bisküvi de yiyebilirsin,bunun kalorisi daha düşüktü yanlışsam düzeltin..
kızlar maaşallah hepinize güzel kilolar vermişsiniz
veremeyenler de üzülmesin haftaya daha dikkat ederler
ben proteinle 1 kilo vermişim ama 400 gr. geri aldım sonrasında ve 600 gr. vermiş oldum bu hafta:26:
sevgilime anlatıyorum burayı, her cuma tartıldığımızı filan..
bugün söyledim bu hafta sadece 600 gr. verdiğimi..
ama sen zayıfladın ben farkediyorum yüzün küçüldü filan dedi
yüzüm zaten büyük değil ki öyle yüzden farkedileceğini düşünmezdim ama farketmiş:44:
göbek de küçüleydi iyiydi
gerçi bugün eteğim bol geldi
babam yandı yeni masraflar çıkıyor
08.30:2 dilim tb ekmeği, yumurtasız menemen, 2 parça peynir, birazda tahin pekmez
10.30:10 badem yedim kesmedi bide eti canga yedim
14.00:5 kaşık ıspanak, 3 kaşık yoğurt
16.00:1 tane kazandibi
başım ağrıyo yicem banane
19.00: 1 tabak ıspanak başı yemeği , 3 kaşık yoğurt
tatlı krizin gelmiş hatun
08.30:2 dilim tb ekmeği, yumurtasız menemen, 2 parça peynir, birazda tahin pekmez
10.30:10 badem yedim kesmedi bide eti canga yedim
14.00:5 kaşık ıspanak, 3 kaşık yoğurt
16.00:1 tane kazandibi
başım ağrıyo yicem banane
19.00: 1 tabak ıspanak başı yemeği , 3 kaşık yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?