uyuz işte, hemşire yoktur umarım aramızda ama bende hemşirelere ve doktorlara gıcık oluyorum
ağzından cımbızla alıyoruz lafı
bide azarlıyorlar
ömür boyu koruyacakta neden ağlıyorsunda falanda filanda
sanki ben bilmiyorum
kıyamıyorum ağlamasına dayanamıyorum işte
noracım gözü bişey görmediği için ağlamaktan sorun olmuyor bide annem tutuyor ben cesaretsizim o konuda
bir seferinde iğneye gitmiştik hastaneden dışarı attım kendimi
çığlığını ordan duydum nasıl dua ediyorum ama acımasın diye
annelik çok zor
yanında olmam lazım biliyorum ama öyle görünce günlerce aklımdan gitmiyor
biara damar yolu aramışlardı eşim diyor iğneyi sokuyorlar çeviriyorlar içinde damar arıyorlar ben o sahneyi görsem bayılırdım herhalde
evi olan ortak arkadaşınız yokmu?
ünideyken biarkadaş için yapmıştık
duvarlara yazılar sözler fotolar yapmıştık
müzik ayarlamıştık bide
onlar içeri girince çalmıştı
evi onlara bırakmıştık ama hazırlığını biz yapmıştık pasta falan herşey hazırdı
sürpiz güzeldi
öyle bişeyde düşünebilirsin
hediye ne düşünüyorsun
genelinin burnu havada oluyor ama
neyse dertleri hiç çözebilmiş değilim
kızım daha küçükken hastanede yatmıştı
o hemşireler varya az ağlatmadılar beni
bedduamı aldılar bol bol
ama iyi hemşirede gördüm az olsada sayıları
işleri hizmet ama güleryüz gösterseler neolur zaten sağlıkta problem oldumu
insan mutsuz oluyor bide onlar azarlıyorlar
allaha havale hepsi
Biz bu kiloları 1-2 ay içinde almadık ki, 1-2 ayda hemen verelim. Ayda 3-4 kg. normal, haftada 500 gr. bile versen, 10 ayda 20 kg. eder. Kendini kısa zamanda vereceğim diye çok kasarsan, çabuk da pes edersin. Düzenli burayı takip et, bir şekilde o kiloların gider.
sizi depresif şeyler sizi
bende hastayım anacım,kan sekerım düşüyo galıba,
ara öğünde 8-10 fındık ve yarım muz yememe ragmen elerım titriyo.
bı güçsüzlük hissediyorum,netsemki?
seninki 1 ay olmuş canım
benim kızımın odasında bir pencerede güneşlik takmamıştık taşınınca
geçen yaz dedim tamam sıkboğaz etme takacam dedi
daha yok
slm citirlar gecmisi okumakdan yoruldum malum ben yasli bir kadinimhaftasonunu hepinizin iyi gecmis anlasilan size cumartesi günü yasadigim bir olayi anlatacagim dügüne gitmisdik uzun zamandir görmedigim bir arkadasimda vardi kiz bir ukala olmus bekarken kimse yüzüne bakmazdi simdi bir hava bir tafra sormayin neyse oynayanlara bakiyoruz uzakdan bir akrabam geldi sarildi falan bebegim hic degismamisin masallah dedi bizimki atladi nasil degismemis kilo almis dedi neyse güldüm yas ilerliyor haliyle dedim benim ukala arkadas ayni yasdayiz bende kilo yok dedi yine güldüm ama icimden sacini yolmamak icin kendimi zor tutuyorum.neyse bizim akraba yanimizdan gitti bu ukala hala konusuyor bune nasil kadin tanker gibi insan esinin yatagina giremez utancindan topluma nasil cikiyor ay delirdim bu konusdukca dayanamadim bu kadin 17 yasinda evladini kaybetti ilaclarla ayakda ve haliyle kilo aliyor elestirmeden önce bir bilsen konuyu keske dedim senin yarin ne olucagin bellimi oturup konusmak kolay dedim.hem surda nekadar kilolu insan var hepside cok mutlu sen insanlari elestirmekden sevmeye zaman bulamiyorsunki dedim.masasindan ayrildim cikisda telefonumu istedi önyargili insanlarla görüsmem dedim vermedim
ya bi de bugün benim sevgilimin doğum günü:26:
okula gitmedim ya akşam dışarı çıkartmak istiyorum ama ne yapsam nereye götürsem bilemedim her şekilde kalori olcak sankim:26:
bugün en azından bir sebebin olacak kaloriler için,diğer günler ne bahanen olacakhaşlanmış tavuk,salata falan bişiler alırsın
Bugün ki menüüüümmm.. ( bugün çok moralim bozuk ve gözüm doymuyor)
Sabah:
4 yk nesfit + 4 yk yoğurt
2 bardak yeşil çay
Ara:
2 dlm ekmek + 2 kk diyet peynir ( çok acıkmıştım ara diyorum ama ara saatinden 1 -1,5 saat sonraydı)
Öğlen:
1 bardak çorba
Ara: 1 elmalı mağden suyu
Akşam:
3 yk nesfit + 3 yemek kaşığı yğurt
1 türk kahvesi ( tek şekerli)
....
çok düzensiz yaa
canım bu nesfitleri çok yeme bence..işteyken yemek getirme fırsatın olmayabilir,öğleyin yersin ama en azından akşam yemeği için birşeyler hazırlayabilrsin..yeşillik ekle bol bol her öğüne..
Kızlar menücüğüme bişi diiyi yaw iyi mi kötü mü anlamadım ben
canımben aletli çalışmadımhmm anladım cnm bnmde 1 ay başlayalı ama spora tam anlamıyla başlayamadım daha
bugünden itibaren düzenli başlıcam inş.umarın geç kalmamışımdır.sen iyi kilo vermişsin tebrik ederim.
sonuçta sabır işi bide bnm hedef 55.onun için zorlanıyorum fakat hedefi küçülttüm ilk etapta 65 i hedefledim.65 ten sonra 60 sonra 55
böyle daha motive oluyorum spor olarak ne yapıyosun evde egzersizmi yürüyüşmü?
kızımı aşıya götürcem
ben tırsıyorum ondan önce yaaa
negüzel rahattık 6 aydır :18::18::18:
geçen sefer ben ağladım onunla hemşirede beni azarladı :26:
Nora ben menunu cok begenmedım acıkcası sabah kahvaltısında nesfıtten baska bır sey yok nerde haslanmıs yumurtan peynırın sınırsız domates salatan bunlardan alacagın vıtamın :/ bence eklemeler yapmalısın nesfıtıde ara ogunde acıkınca yemelısın onuda abartmadan
Kızlar akşamları nesfit yemicem, sabahta yememeye çalışcam, sağolun
canımben aletli çalışmadım
önce 10 dk ısınma 1000 adım ayak kol hareketleri
ondan sonra bel basen karın hareketleri çektim
yaklaşık yarım saat sürüyordu
bunu günde 3 öğün aç karnına yaptım 1.5 ay ama sonra dikişlerim ufiiiii acıttıııı bıraktım
şimdi az yapıyorum
anladım cnm ben biraz yapıyom egzersiz sonra biyerlerim ağrıyınca hemen bırakıyorum tembelim biraz
ama bugün kesin ve kesin düzenli olarak başlıyorum kararlıyım yoksa gitmicek bu göbek:)
niye ben yedim ilk zamanlarda 1 kilo veriyordum
bi sorunmu varmış:44:
DİLEKKKKK.....
hep sorcam unutuyorum ablan napıyo yoğun heralde
kilo serüveni ne alemde..
Canımmmmmmmm nette sorun varrr 2 saatte anca açıyor kk yı ondan gelemedim.
Ablam iyiii 65i görmüştü geçen hafta
Çok yoğun muhasebedeki bi ark.ı doğum iznine çıktı kasa falan hep ona kaldı.
olarak hayatına devam ediyor.
canımben aletli çalışmadım
önce 10 dk ısınma 1000 adım ayak kol hareketleri
ondan sonra bel basen karın hareketleri çektim
yaklaşık yarım saat sürüyordu
bunu günde 3 öğün aç karnına yaptım 1.5 ay ama sonra dikişlerim ufiiiii acıttıııı bıraktım
şimdi az yapıyorum
anladım cnm ben biraz yapıyom egzersiz sonra biyerlerim ağrıyınca hemen bırakıyorum tembelim biraz
ama bugün kesin ve kesin düzenli olarak başlıyorum kararlıyım yoksa gitmicek bu göbek:)
doktorum söledi belkide ben fazla yemim diye korkuttu bilmiyorum ama dediğim gibi bende bir hafta
sabahları yedim 5 kaşık
mutlaka başlamalısın canım benim göbeğim szaryan göbeğiydi yani
resmen göğüslerime değiyordu oturunca
biraz erittim biraz değil epeybi eridi yaani
yarım mekikle çok iyi geldi
dikişin falan yoksa mutlaka yap
ben devam edecektim ama dikişlerim acıyordu bıraktım
şimdi hafşf çekiyom
önceden 50 yarım mekik, 40 yanlara 100 bisiklet çevirme havada 50 de sağ sol karınkasları için yapıyordum
günde 3 defa çok abartmıştım dikişlerim için
şimdi 20 mekik
10 arda yan kaslara çekiyom
50 bisiklet ehh yeter dimi abartmadan devam ediyom
mutlaka başlamalısın canım benim göbeğim szaryan göbeğiydi yani
resmen göğüslerime değiyordu oturunca
biraz erittim biraz değil epeybi eridi yaani
yarım mekikle çok iyi geldi
dikişin falan yoksa mutlaka yap
ben devam edecektim ama dikişlerim acıyordu bıraktım
şimdi hafşf çekiyom
önceden 50 yarım mekik, 40 yanlara 100 bisiklet çevirme havada 50 de sağ sol karınkasları için yapıyordum
günde 3 defa çok abartmıştım dikişlerim için
şimdi 20 mekik
10 arda yan kaslara çekiyom
50 bisiklet ehh yeter dimi abartmadan devam ediyom
ne güzel
yok yok bu gün kesin başlıyorum 30 dk yürüyüş yapıcam eve gelir gelmezde mekik çekicem bu haftalık ama
haftayada hem 30 dk yürüyüş hemde 30 dk egzersiz yapmaya çalışıcam bu hafta ikisini yürütmeye çalışırsam çok zorlanırım diye düşünüyorum
canım bende yok link o arkadaşa bende sordum ama girmedi sanırım yazmadı cevap...bulursan bana da at :)Geçmişte cumartesi veya pazar sanırım, pilatesten bahsetmişsiniz. Onun linkini istemiştim ama, varsa sende bana da veriri misin canım?
ay bende canlı müzik istiyom ankara da giderdik burada gidilmiyo ya. eşim buranın ortamlarına güvenmiyo o da haklı gerçi. avm de bilr yalnız dolaşırken tip tip bakıyolarneşeni yerine getirmeme sevindim
ya ben zaten kaç ay önceden başladım düşünmeye
haftasonu ist. gezmesi ayarladım ona sürpriz... c.tesi sabah çıktık dün gece geldik..
benden başka bişey beklemiyor aslında.. ama ben güzel bi kutu yaptım ona..
o da dikkat etmeye başladı yaza nişan var inşallah diye de o yüzden napsam ki bilemedim..
canlı müzik yapan bi yer var oraya gidelim diyodu geçenlerde, oraya mı götürsm ki..:44:
ay bşize de müfettiş gelecek ama gelmedi bir türlü soğuktan tırstılar kesin :):):):):) hava ısınsın diye bekliyolar. ya ben her sabah 9 gibi geliyorum işyerine normalde mesai 8 ama kimse gelmiyo osaatde hatta ben 830 da bile gelirim iş durumuna göre millet 10 da ancak burada. neyse şimdi ben biliyom müfettişin geldiği sabah benim işim olacak geç kalacam ve en erken gelen olmama rağmen mimleneceğim çok şanşsızımdır bu konulardazerracım müfettişler yok henüz
habersiz geliyorlarmış bu haftaiçi bekleniyor pazartesi demişlerdi ama gelmediler
evde var çamaşır suyu katkılı cif
onunla denerim
ama ben normal çamaşır suyuyla bastıra bastıra sildim
umarı iyice yerleşmemiştir leke
neyse olmazsa kalacak boyanacak sonra
uyuz işte, hemşire yoktur umarım aramızda ama bende hemşirelere ve doktorlara gıcık oluyorum
ağzından cımbızla alıyoruz lafı
bide azarlıyorlar
ömür boyu koruyacakta neden ağlıyorsunda falanda filanda
sanki ben bilmiyorum
kıyamıyorum ağlamasına dayanamıyorum işte
noracım gözü bişey görmediği için ağlamaktan sorun olmuyor bide annem tutuyor ben cesaretsizim o konuda
bir seferinde iğneye gitmiştik hastaneden dışarı attım kendimi
çığlığını ordan duydum nasıl dua ediyorum ama acımasın diye
annelik çok zor
yanında olmam lazım biliyorum ama öyle görünce günlerce aklımdan gitmiyor
biara damar yolu aramışlardı eşim diyor iğneyi sokuyorlar çeviriyorlar içinde damar arıyorlar ben o sahneyi görsem bayılırdım herhalde
Bugün ki menüüüümmm.. ( bugün çok moralim bozuk ve gözüm doymuyor)
Sabah:
4 yk nesfit + 4 yk yoğurt
2 bardak yeşil çay
Ara:
2 dlm ekmek + 2 kk diyet peynir ( çok acıkmıştım ara diyorum ama ara saatinden 1 -1,5 saat sonraydı)
Öğlen:
1 bardak çorba
Ara: 1 elmalı mağden suyu
Akşam:
3 yk nesfit + 3 yemek kaşığı yğurt
1 türk kahvesi ( tek şekerli)
....
çok düzensiz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?