70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anaaamm kimse bizi sevmiyor
çevrenin bize bakış açısını gördüm resmen okulu bırakıyorum

benim evim var zaten.. ama biz biraz dikkatli olmaya çalışıyoruz malum kapalıyım ve hareketlerime daha bi dikkat etmem lazım.. hem ahiretim için hem de kapalının biri yanlış bi hareket yapınca tüm kapalılara laf gidiyor.. az laf duymadım başkalarının yaptığı şeyler yüzündn.. o yüzden dışarda bi yer olsun istiyorum.. istediği bişey vardı onu aldım yanına ikimiz ile ilgili özel bişeyler koydum güzel bi kutu hazırladım kapladım kurdale bağladım filan hoş oldu.. birazdan da çıkıp resim çıkartmam lazım bi kaç düşündüğüm şey daha var.. hem istediği bişey hem de özel bi paket olmuş oldu.. bi tek gidilecek yer kaldı bakalım..

canım ne hakla azarlayabilirler ki
izin verme bence..
ablamda gastrit vardı bir gece hastalandı
ağlıyor kıvranıyor ağrıdan
babamlarda evde yok arabayı aldık ikimiz gittik gecenin bi körü
gerginiz zaten
hemşire demezmi ablama ne var da ağlıyorsun kocaman kızsın falan
resmen patladım sinirden..
demedğimi bırakmadım
ağrısı var ki kıvranıyor falan dedim bu da cevap verdi ben de dururmuyum durmadım tabi
neyse iğnesini falan oldu. gelmiş bana şikayet etcem sizi diyor..
hadi et dedim senden önce ben ederimm falan baya uzamıştı..
ne olursa olsun cevabını ver bence
kimsenin kimseyi azarlamaya hakkı yokkk!!!

noktayı koymuşsun canım

sizi depresif şeyler sizi
bende hastayım anacım,kan sekerım düşüyo galıba,
ara öğünde 8-10 fındık ve yarım muz yememe ragmen elerım titriyo.
bı güçsüzlük hissediyorum,netsemki?

hasta olabilirsin canım,ben de hasta olmadan önce kendimi çok zayıf hissederim..Dikkat et kendine,geçmiş olsun.
.

seninki 1 ay olmuş canım
benim kızımın odasında bir pencerede güneşlik takmamıştık taşınınca
geçen yaz dedim tamam sıkboğaz etme takacam dedi
daha yok

sıkboğaz etme 1 ay olmuş daha

Allahım yaa ne insanlar var!çok güzel kapak olmuş canım,telefonunu iyi ki vermemişsin..ağzına sağlık
ya bi de bugün benim sevgilimin doğum günü:26:
okula gitmedim ya akşam dışarı çıkartmak istiyorum ama ne yapsam nereye götürsem bilemedim her şekilde kalori olcak sankim:26:

bugün en azından bir sebebin olacak kaloriler için,diğer günler ne bahanen olacak haşlanmış tavuk,salata falan bişiler alırsın

canım bu nesfitleri çok yeme bence..işteyken yemek getirme fırsatın olmayabilir,öğleyin yersin ama en azından akşam yemeği için birşeyler hazırlayabilrsin..yeşillik ekle bol bol her öğüne..

canım bu nesfitleri çok yeme bence..işteyken yemek getirme fırsatın olmayabilir,öğleyin yersin ama en azından akşam yemeği için birşeyler hazırlayabilrsin..yeşillik ekle bol bol her öğüne..

Haklısın canım yaa , akşam eğer bi alternatif bulursam nesfit yemeyeyğim ben en iyisi , sağol kuzum

Kızlar menücüğüme bişi diiyi yaw iyi mi kötü mü anlamadım ben

Nora ben menunu cok begenmedım acıkcası sabah kahvaltısında nesfıtten baska bır sey yok nerde haslanmıs yumurtan peynırın sınırsız domates salatan bunlardan alacagın vıtamın :/ bence eklemeler yapmalısın nesfıtıde ara ogunde acıkınca yemelısın onuda abartmadan

canımben aletli çalışmadım
önce 10 dk ısınma 1000 adım ayak kol hareketleri
ondan sonra bel basen karın hareketleri çektim
yaklaşık yarım saat sürüyordu
bunu günde 3 öğün aç karnına yaptım 1.5 ay ama sonra dikişlerim ufiiiii acıttıııı bıraktım
şimdi az yapıyorum

kızımı aşıya götürcem
ben tırsıyorum ondan önce yaaa
negüzel rahattık 6 aydır :18::18::18:
geçen sefer ben ağladım onunla hemşirede beni azarladı :26:

ahhhh o hemşireler nefret ediyorum onlardan hiçkimse sevmiyo genelde hemşireleri tabi istisnalar olabilir
benimde bir anım var hemşire deyince o pislik başhemşire aklıma gelir
sene 2009 annemin hastanede yattığı zamanlar
1 ay 10 gün hastanede yattık anneme baktım
şubatın 6sında yattık mayısın 20sinde felan taburcu olmuştuk
nisanda da muayene için randevu verdiler neyse gittik
annemin doktoru ameliyattaydı
koridorda bekliyorduk
annem şeker hastasıydı yemeğini düzenli yemesi gerekiyordu
öğlen oldu anneme bişeyler aldım
onun yattığı odada kimse yok annemin yatağıda boş
doktorumuz dediki burda bekleyin 2 saat sonra ameliyattan çıkınca görüşcez
neyse odada annem yemeğini yiyo
başhemşire cadolozu geldi bir hasta vardı içerde diğer yataklar boştu
bize dediki dışarda yesin annen yemeğini
bende dedimki annem hasta yürümeye takatı yok iğnesini vurdum
yemeğini yesin doktorumuz burda beklyin dedi gelcekmiş şimdi dedim
ayyy nasıl bağırdı bana kızlar böyle iğrençleşti
annemi hasta hasta attı dışarı
bende dedimki seni allaha havale ediyorum bişey demiyorum dedim
o da bana demezmi allah senin belenı versin
sanki benona bela okudum
ogün bugündür içime oturdu
annem şimdi hayyatta değil ama onun bedelini birgün ödeyecek hiç helal etmedim hakkımı
abim bigün dedi onun ayakklarını kırdırtayım attırayım bir kenara
birdaha başkalarına böyle davranabilcekmi felan
bende dedim aman abi boşver allahından bulsun
mutlaka zaman gelicek birşekilde bu ettiği karşına gelecek dedim
onun hiç affetmedim halada diyorum allaha havale ediyorummm
allah büyüktürr mutlaka hesap gelecek

doktorum bana 2 hafta önce 5 kaşık nesfıt vermişti severek yiyordum ama son iki haftadır oda yok ki sanıldığı kadar masum değilmiş nesfıt
baya kaloriliymiş onun için dikkar edin bence

DİLEKKKKK.....

hep sorcam unutuyorum ablan napıyo yoğun heralde
kilo serüveni ne alemde..

Canımmmmmmmm nette sorun varrr 2 saatte anca açıyor kk yı ondan gelemedim.

Ablam iyiii 65i görmüştü geçen hafta
Çok yoğun muhasebedeki bi ark.ı doğum iznine çıktı kasa falan hep ona kaldı.
olarak hayatına devam ediyor.

o kaçtan 65 e düştü ne güzel ya ailecek azimlisiniz insan içten içe kıskanıyor sizi:)

Geçmişte cumartesi veya pazar sanırım, pilatesten bahsetmişsiniz. Onun linkini istemiştim ama, varsa sende bana da veriri misin canım?
canım bende yok link o arkadaşa bende sordum ama girmedi sanırım yazmadı cevap...bulursan bana da at :)
ay bende canlı müzik istiyom ankara da giderdik burada gidilmiyo ya. eşim buranın ortamlarına güvenmiyo o da haklı gerçi. avm de bilr yalnız dolaşırken tip tip bakıyolar
ay bşize de müfettiş gelecek ama gelmedi bir türlü soğuktan tırstılar kesin :):):):):) hava ısınsın diye bekliyolar. ya ben her sabah 9 gibi geliyorum işyerine normalde mesai 8 ama kimse gelmiyo osaatde hatta ben 830 da bile gelirim iş durumuna göre millet 10 da ancak burada. neyse şimdi ben biliyom müfettişin geldiği sabah benim işim olacak geç kalacam ve en erken gelen olmama rağmen mimleneceğim çok şanşsızımdır bu konularda

ben hemşirelik yaptıııım sağlık meslek çıkışlıyım ama katılıyorum sana . ay ne hikayelerim var onlar hakkında anlat anlat bitmez. hastalarla ilgilenmezler bağırırı çağırırılar hem işlerini yapmazlar üstüne birde hastaya yakınına çatarlar. beni tüm hastalarım çok severdi. çünkü asla kimseyi azarlamam. şuan da mesela asla hiç bir memuru azarlamam . yanlışını kibarca söylerim. insanları aşağılamak hiç hoş değil. benim odam veznenin yanı mesela bana yer sormak için çok dalıyorlar odama. ama kimseye kızmadım kızmamda . vatandaş ne bilsin insanlara kızan azarlayan tüm memurlara kızıyorum.
ya bende doktor hikayemi anlatayım size. arkadaşla istanbula geziye gittik. gece buzdu arabaya binerken düştü. kolu acıdı ama tabii o an birşey anlamadık biz otobüse bindik öyle. sabah istanbula ulaştık kızcağızın kolu balon gibi şiş. saat 6 falan taksi ile geçtik hastaneye nöbetçi doktor bir karış suratla karşıladı bizi. uyuyomu beyim uyandı bizim yüzümüzden. neyse röntgene yolladı. röntgende de kimse yok . oda gitmiş bir yerde uyuyo. ya anlıyorum nöbetli iş zor ama kapıya not bırak bari şurada dinleniyorum falan. neyse yarım saat uğraşıp bulduk röntgenciyi çekti gittik doktora. baktı birşey yok dedi sadece bere almış. ama kızın kolu balon gibi şiş. doktor abartmıyorum kuru sargı bezini aldı başladı kolu sarmaya. ben atladım tabii dururmuyum. bari morluğu alması için ve ağrı için krem sürseydiniz dedim. allahım doktor bana bir bakış attı görmeniz lazım . işimi senden mi öğrenecem bakışı resmen. ay çıktık hastaneden gel dedim arkadaşa eczane bulalım. bulduk bir eczane krem falan aldık ağrı kesici falan artık kendimiz sardık kolu. iğne yaptım biraz ağrısı azaldı. ya sabahın 6 sı insanın derdi olmasa gelmez dimi .
tüm memur sağlık personeli arkadaşlara rica ediyom ya insanlara karşı biraz sabır biraz güler yüz. kimse derdi olmasa gelmez size. bir banka memuru beni azarlamıştı hiç unutmuyorum ne hakla bende senin gibi insanım değil mi insanca birşey soruyorum sana . sende insan gibi cevap verebilirsin.

nora benden sana tavsıye menunde kucuk bır degısıklık yap hıc yesılık sebze et met yok onların vıtamınlerı ne olucak bak demedı deme kasların zayıflar bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…