neskuik ikimiz kalmışız nereye kaçtı bunlar
bak kesin birşeyler yiyolar bizi vbıraktılar
alooooooo 70-79 ne yiyosanız bize de ayırun bak
neskuik ikimiz kalmışız nereye kaçtı bunlar
bak kesin birşeyler yiyolar bizi vbıraktılar
alooooooo 70-79 ne yiyosanız bize de ayırun bak
açlıktan ölüyom ben yaa,misafirim de geldi her ay gelen
bugün arkadaşlarla yemeğe gidecez diye işe yalınayak,başıkabak,bomboş geldim..yemek de iptal oldu..habire suya,çaya dayanıyorummacıktımmmm
nora benden sana tavsıye menunde kucuk bır degısıklık yap hıc yesılık sebze et met yok onların vıtamınlerı ne olucak bak demedı deme kasların zayıflar bu sefer
ben de çok acıktımmmmmmmm
o kaçtan 65 e düştü ne güzel ya ailecek azimlisiniz insan içten içe kıskanıyor sizi:)
bende çokkkk acıktımmmmmakşama tavuklu pirinç pilavı varmış
sizce 5-6 kaşık sadece pilav ve salata yesem olurmu acep hiç sebze yemeği yemesem
O da geçen yaz 80lerdeydi canım doğum yaptı doğumdan sonra kaldı.
76 dan 65 e düştü işte.:119:
Pilavı akşam yeme canım.
Bu işini çok zorlaştırır.
Bütün gün uğraştığına yazık edersin.
peki ne yicem ben akşam bnm annemde bana bişeler yapmıyor eve gidincede çok geç oluyor
offf kafayı yemek üzereyim tatlım
sen hala iş arıyomusun mesleğin ne? geçen yarım kaldı muhabbet:)
akşam olucak nerdeyse ama ben hala kendime gelemedim kızlar sürekli uyumak istiyorum kesin bunalıma girdim ben yine her sınav öncesi yaşıyorum bu halleri herkese kızıyorum kendime kızıyorum durup dururken ağlıyorum pööööffffff hamile olanların bile bu kadar sorunu olmaz herhal,o derece mutsuzum ve hayattan hiç zevk almıyorumyeemek falanda canım çekmiyor kocişi işe geçirirken onunla birlikte kahvaltı tarzı yine yediklerime dikkat ederek yedim ,monoton bir hayattan bıktım valla yaa
sizlerinde böyle başını ağrıtıyorum sorunlarımla ama napim en azından içimdekileri buraya yazarak bile azda olsa rahatlıyorum:44:bu arada geçmişe dönüş yapamadım kusura bakmayın kızlar
Ay evet
Bilgi işlem yazılımdayım canım bilg. tekn. ve prog. önlisans mezunuyum.
Bence akşam tavuk haşlama veya 3 tane köfte fırında yapabilirsin veya 5-6 tane nugget gene fırında pişirebilrsin yanına da bol salata 2 yk yogurt
İnan çok güzel doyuyorsun.
sormaa canımm benim yaaa dışardam okuyorum muhasebe bölümü 2 yıllık nisan 7 sınavlar var tabiki ben telaş yapıyorummmmm telaş yaptıkçada kitap yüzü açmıyorum son hafta soru çözüyorum öylelikle bile geçiyorum sınıfı ama birde çalışarak yüksek notla geçsem şu dersleri pöööffffff ,hayatta sınavsız hiçbir şey yok yaaa ,umarım mesleğimle ilgili güzel bir iş bulurumda okuduğumuza değer bari yoksa herşey boşa oluyor gibi geliyornoldu tatlim ne sinavin var bakiyim?ben de cok sinirli olurdum sinav zamanlari..ama yapcak bisey yok..sinava calisilacak:126:,gecicek biticek:129:
cnm sen antep e gel biz burda çalıştıralım seni:) şaka bi yana ben büyük bir holdingde çalışıyorum bizim merkez İstanbu'da ordakilere
sölüm kısmet bu belli olmaz :)
tatlım doktor bu hafta hiç et vermedi bana balık ızgara dışında onuda akşamın o saatinde yapmam mümkün değil
bak akşam için listede şunlar yazıyor
6-7 kaşık etsiz yağsız sebze yemeği yanında 3 kaşık bulgur pilavı yanında yoğurt
veya
balık ızgara salata sade soda
veya
6 kaşık haşlanmış sade makarna veya bulgur pilavı bir kase yoğurt ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?