cnm sen antep e gel biz burda çalıştıralım seni:) şaka bi yana ben büyük bir holdingde çalışıyorum bizim merkez İstanbu'da ordakilere
sölüm kısmet bu belli olmaz :)
tatlım doktor bu hafta hiç et vermedi bana balık ızgara dışında onuda akşamın o saatinde yapmam mümkün değil
bak akşam için listede şunlar yazıyor
6-7 kaşık etsiz yağsız sebze yemeği yanında 3 kaşık bulgur pilavı yanında yoğurt
veya
balık ızgara salata sade soda
veya
6 kaşık haşlanmış sade makarna veya bulgur pilavı bir kase yoğurt ile
Doktorun dediklerinden seçmelisin o zaman onlar daha iyi bilir tabi.
Benim dr hızlı verdittiği için listeye baglı kalırsan tabi.
Ahh keşkee antepte olsam kesin yuvarlanarak geziyordum.
Valla bi iş çıkarsa süper olurr
Bizim maaşlar sıkıntılı yoksa işimi seviyorum 2009dan beri aynı yerdeyim.
Kasıyolar artık beni.
işte sen beni anlıyosun antepte nekadar zor zayıflanır biliyosun:)
.doktorumu dinlemem lazım haklısın.akşama kabak yapıcam
senin dr. hızlı verdiriyor inş bnm kide senin doktor gibidir:)
iş için merak etme yakında haber veririm sana
işte sen beni anlıyosun antepte nekadar zor zayıflanır biliyosun:)
Canlarimmmm 35 dk yürüyüş yaptimmmm hızlı tempoluuuu iyi geldiiii bana hemde cok iyi
senin gibi yardım sever insanlar varmı canım benim hemen iş sıkıntısı oldu arkadaşın çaresi oldun valla helal olsun sana darısı bizim başımızaişte sen beni anlıyosun antepte nekadar zor zayıflanır biliyosun:)
bacılar cevap yazın bacılaaaaaaaaaaaaaaarslm kızlan nasılsınız
kızlar size bir soru neskafe 2si bir aradayı içsem bişi olurmuuuuu
sormaa canımm benim yaaa dışardam okuyorum muhasebe bölümü 2 yıllık nisan 7 sınavlar var tabiki ben telaş yapıyorummmmm telaş yaptıkçada kitap yüzü açmıyorum son hafta soru çözüyorum öylelikle bile geçiyorum sınıfı ama birde çalışarak yüksek notla geçsem şu dersleri pöööffffff ,hayatta sınavsız hiçbir şey yok yaaa ,umarım mesleğimle ilgili güzel bir iş bulurumda okuduğumuza değer bari yoksa herşey boşa oluyor gibi geliyor
bu arada kızlar sürekli çıkmıcaktık tartıya ama sabredemedim yine çıktım bugün tartıya sankim 73 rakamını gördümböle oldum resmen hadi canım falan yaptım kendime sonra çığlıkla kocişin yanına gittim ve 73ü gördüm dedim sen başarcan bu sefer valla diyor adamın karşısında resmen göbek attım sevinçten sonra haikikatten belindde bir incelme oldu senin falan bir iltifat drumları elindede maaş kartı vardı bende yakında o maaş kartı cırt cırt geçiçek her yerden kıyafet için merak etme diye azıcık iddiayı hatırlattım gülüyor bizimkisi SAYENİZDE BAŞARACAĞIM BU İŞİ BENNNNNNNNNNNNNNNN YUPPPPİİİİİİİİİİ
Saçlarım dökülünce çok üzülüyorum ya.
Bi bayanı gösteren saç çünkü bakalım bakım kürleriyle inşaallah bu dönemide atlatabilirim.
Evde msn aklıma gelmiyor açmak şimdi açtım.
Bende de durum aynı 5 gün dikkat 2 gün cozut.
En azından nefsimiz köreliyo böyle de gidiyo kilolar.
gel canım gel önüme geç 5 ol 4 ol hatta sen bu hafta 1.ol inşllh..
bacılar cevap yazın bacılaaaaaaaaaaaaaaar
bu arada kızlar sürekli çıkmıcaktık tartıya ama sabredemedim yine çıktım bugün tartıya sankim 73 rakamını gördümböle oldum resmen hadi canım falan yaptım kendime sonra çığlıkla kocişin yanına gittim ve 73ü gördüm dedim sen başarcan bu sefer valla diyor adamın karşısında resmen göbek attım sevinçten sonra haikikatten belindde bir incelme oldu senin falan bir iltifat drumları elindede maaş kartı vardı bende yakında o maaş kartı cırt cırt geçiçek her yerden kıyafet için merak etme diye azıcık iddiayı hatırlattım gülüyor bizimkisi SAYENİZDE BAŞARACAĞIM BU İŞİ BENNNNNNNNNNNNNNNN YUPPPPİİİİİİİİİİ
allahımyaa sekmeyi sabitlemiştim dün,tamda cevap yazıcekken,kalmış orda bibaktım cevapsız kapatmıyım bari dedim
şunu sorucaktım dilekyaa,benimde fena saç diplerim kaşınıyo,ama çok kötü yani,zaten doğumlardan sonra bi dökülmeye başladı halada devam ediyodu,bide kaşıntı çıktı,kepeklenme oldu sanırım eğilip saç diplerimi kaşıyınca bişeyler düşüyo yerekaşıntıya çare kür varmı biçözüm,yaaaaaaa
ay inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
ben hedefime ulaşamadan göçmezsem bu dünyadan 1ciliği görürüm belki
yani bilmiyorumki 55i kaldırmazmıya bünyem,kaç zamandır baş dönmem var,ağrım var,dr kansızlık varmı tahlil yapalım haftaya dedi,bakalım neden dönüyo bu baş
ben yiyorum canım,5ç.kaşığı nesfite yarım su bardağı süt(yarım yağlı olması ilk tercihtirKizlar akşamları aranızda nesfit yiyen var acaba ne kadar koyuyorsunuz kâseye ölçüsü varmı? Bide yarım yağlı süt le yenilebilirmi?
bas donuyosa 3. geliyo olmasin yoksaatatlim sen bir doktora gorun,tahlil yaptir..uzun zamandir diyettesin..belki bunyenin ihtiyaci bisey olabilir..
ben yiyorum canım,5ç.kaşığı nesfite yarım su bardağı süt(yarım yağlı olması ilk tercihtir)
3. olamaz canım,dün reglimin 4.günüydü banyomu oldum yani bitti gittii
ama cidden haftaya baktırıcam,tüpler haftaya gelicekmiş,haftaya gel dedi
bu arada uzun zamandır diyette değilim canım ben,son 7-8 aydır normal şahışlar gibi yiyo içiyo geziyo yatıyodum,hemde neler yemekti o yaa,hep sabitlerdeydim60-61 gidip geliyodum çok mutlu ve stressizdim,ama bu 55 davası girdi 2haftadır sıka sıka strese gire gire bihal oldum,ondan olsa gerek diye düşünyorum yanii
Triendy cim sen her akşam mı yiyorsun bunu??? bende yesemmi acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?