70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doktorun dediklerinden seçmelisin o zaman onlar daha iyi bilir tabi.
Benim dr hızlı verdittiği için listeye baglı kalırsan tabi.

Ahh keşkee antepte olsam kesin yuvarlanarak geziyordum.
Valla bi iş çıkarsa süper olurr
Bizim maaşlar sıkıntılı yoksa işimi seviyorum 2009dan beri aynı yerdeyim.
Kasıyolar artık beni.

işte sen beni anlıyosun antepte nekadar zor zayıflanır biliyosun:)
.doktorumu dinlemem lazım haklısın.akşama kabak yapıcam
senin dr. hızlı verdiriyor inş bnm kide senin doktor gibidir:)
iş için merak etme yakında haber veririm sana

tatlım sen yaz ben eve gider gitmez okuycam.şansımda bugün ilk defa yürüyüş yapacaktım yağmur yağmaya başladı:)
mesaim bitmek üzere biraz toparlanım.by byeeee

ya benim kocaya da bi el atinona da bi is buluverin sabahtan aksama benle ugrasiyoo

Son düzenleme:
Canlarimmmm 35 dk yürüyüş yaptimmmm hızlı tempoluuuu iyi geldiiii bana hemde cok iyi

ayagina saglik bacimm ben de spor salonuna gidicem simdi..ama kendimi cok zayif hissediyorum bi bardak filtre kahve icicem..kocam elime pembe oje tutusturdu azcik kadin ol dediii

Son düzenleme:
senin gibi yardım sever insanlar varmı canım benim hemen iş sıkıntısı oldu arkadaşın çaresi oldun valla helal olsun sana darısı bizim başımıza

bu arada kızlar sürekli çıkmıcaktık tartıya ama sabredemedim yine çıktım bugün tartıya sankim 73 rakamını gördüm böle oldum resmen hadi canım falan yaptım kendime sonra çığlıkla kocişin yanına gittim ve 73ü gördüm dedim sen başarcan bu sefer valla diyor adamın karşısında resmen göbek attım sevinçten sonra haikikatten belindde bir incelme oldu senin falan bir iltifat drumları elindede maaş kartı vardı bende yakında o maaş kartı cırt cırt geçiçek her yerden kıyafet için merak etme diye azıcık iddiayı hatırlattım gülüyor bizimkisi SAYENİZDE BAŞARACAĞIM BU İŞİ BENNNNNNNNNNNNNNNN YUPPPPİİİİİİİİİİ

isallah gecersin canim..not ortalamasi cok onemli degil bence..isi bilmen onemli..hakkinda hayirlisi olsun,Allah yardimcin olsun..

Ayya cnm benimmm insallahhh bende 60 i görünce cirtlicammmm kredi kartını nede olsa limiti baya varrrAllahım insallah bize o günlerinde nasib eder...ben son 2 ayım kaldı vermem lazimmmm

allahımyaa sekmeyi sabitlemiştim dün,tamda cevap yazıcekken,kalmış orda bibaktım cevapsız kapatmıyım bari dedim

şunu sorucaktım dilekyaa,benimde fena saç diplerim kaşınıyo,ama çok kötü yani,zaten doğumlardan sonra bi dökülmeye başladı halada devam ediyodu,bide kaşıntı çıktı,kepeklenme oldu sanırım eğilip saç diplerimi kaşıyınca bişeyler düşüyo yerekaşıntıya çare kür varmı biçözüm,yaaaaaaa

gel canım gel önüme geç 5 ol 4 ol hatta sen bu hafta 1.ol inşllh..

ay inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
ben hedefime ulaşamadan göçmezsem bu dünyadan 1ciliği görürüm belki
yani bilmiyorumki 55i kaldırmazmıya bünyem,kaç zamandır baş dönmem var,ağrım var,dr kansızlık varmı tahlil yapalım haftaya dedi,bakalım neden dönüyo bu baş

Son düzenleme:

ay ne mutlu bihaber,,ah bende hergün çıkmıyım diyorum,ama hergün eksildiğimi görünce moralim iyi oluyo dayanamıyorum çıkıyorum,,
tebrikler,,kız senin iddaada kaç olucaksın hedef neydi,süre neydi hatırlatıve anacım kafam ağrıyo zatii meraktayım

Kizlar akşamları aranızda nesfit yiyen var acaba ne kadar koyuyorsunuz kâseye ölçüsü varmı? Bide yarım yağlı süt le yenilebilirmi?

bas donuyosa 3. geliyo olmasin yoksaa tatlim sen bir doktora gorun,tahlil yaptir..uzun zamandir diyettesin..belki bunyenin ihtiyaci bisey olabilir..

Kizlar akşamları aranızda nesfit yiyen var acaba ne kadar koyuyorsunuz kâseye ölçüsü varmı? Bide yarım yağlı süt le yenilebilirmi?
ben yiyorum canım,5ç.kaşığı nesfite yarım su bardağı süt(yarım yağlı olması ilk tercihtir)
bas donuyosa 3. geliyo olmasin yoksaa tatlim sen bir doktora gorun,tahlil yaptir..uzun zamandir diyettesin..belki bunyenin ihtiyaci bisey olabilir..

3. olamaz canım,dün reglimin 4.günüydü banyomu oldum yani bitti gittii
ama cidden haftaya baktırıcam,tüpler haftaya gelicekmiş,haftaya gel dedi
bu arada uzun zamandır diyette değilim canım ben,son 7-8 aydır normal şahışlar gibi yiyo içiyo geziyo yatıyodum,hemde neler yemekti o yaa,hep sabitlerdeydim60-61 gidip geliyodumçok mutlu ve stressizdim,ama bu 55 davası girdi 2haftadır sıka sıka strese gire gire bihal oldum,ondan olsa gerek diye düşünyorum yanii

Son düzenleme:

Triendy cim sen her akşam mı yiyorsun bunu??? bende yesemmi acaba????

Triendy cim sen her akşam mı yiyorsun bunu??? bende yesemmi acaba????

evet canım her akşam yiyorum,eşim 15te gidiyo işe 1de geliyo oyüzden rahat oluyo akşam nesfitle kapatmak,çokta faydası oldu banabu sabah 58.3ü gördüm
yalnız her akşam derken şunuda söyliyim 4-5 gün her gün sabah akşam nesfit,öğlen ne yersem yiyorum eşimle kahvaltılık şeyler ve bide yemek çeşidi oluyo yanlarında bazen,2-3gün boyunca yani cuma cumartesi kesin sabah nesfit geri kalan zamanda çozutuyorum eşim cuma akşam evde olduğu ve cumarteside tatili olduğu için ve pazarda benim ev temizliği günüm olduğu için acayip boşluyorum neler neler yiyorum,ama herşey çok güzel gidiyo,bence sıkılmadan denenecek bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…