canım korkacak bişey yok daha çok erken zaten şimdi gitme dr biraz daha bekle daha kalp atışlarıda duyulmaz ulturasonda 2 hafta sonra git illaki vaginal muayne yapacak diye bişey yok karındanda bakabilir ama daha net görünmesi için küçük olduğu için ulturason aletiyle mecbur alttan bakılıyor sen rahat ol korkacak bişey yok
yaa işte ben o muayeneyi istemiyorum
neyseki drum anlayışla karşıladı ptesiye randevu verdi ögleden sonra gidicem ve karından
ultrasonla bakıp tetkiklerimi yapacak çok şükür umarım bir sorun olmaz:))):CüvCüv:
yaa kızlar daha önce bebek sahibi olanlar bana yardımcı olun
herkes bişi dioooo
yaa ben vajinal muayeneyi sevmiyorum drum da biliyorrr ama
mecburen yapmak zorundayız dio
ben birde bebege zararı olur die tedirgin oluyorum o yüzden ay sonuna kadar bekleyim diorum
bu seferde acaba geç mi kalmış olurum diorum kafam karıştı napıcamı bilemedim
yardımcı olun bana kızlarrrr...
sedaaaaaaa hosgeldin görüşemiyorduk bi türlü nasılsınn
slm canım umarım iyisindir arada uğra yine kilo vermiş bir şekilde geri bekliyoruz :)selam kızlar,
bizim tam sezon zamanımız,fuarlar,toplantılar vs derken hemen hemen tüm gün dışarda oluyorum,1,2 ay daha böyle devam eder,forumda aktif olamayacağa benziyorum,aranızdan 68 kilo olarak ayrılıyorum,ama 55 e kadar diyetime devam edeceğim,sadece listemizden çıkıyorum.
fırsat buldukta uğrayacağım.
çok öpüyorum hepinizi
slm fıstıklar ben delırcem yıne yaaaa fazla cıkıyo kılom tartıda bakalım cumaya neolcak bu arada AYPARCAM müjde ev buldum bu ayın sonunda askısımla yenı evımıze tasınıyoruz hayırlısıyla.artık kendı evım olcak kızlar bız babamla kalıyoduk cok mutluyumkaydirigubbakcemile2
Fistigim cok ama cok sevindim... insallah hakkinda hayirlisi budur ve cok huzurlu mutlu olursun... Rabbim agzinizin tadini bozmasin...slm fıstıklar ben delırcem yıne yaaaa fazla cıkıyo kılom tartıda bakalım cumaya neolcak bu arada AYPARCAM müjde ev buldum bu ayın sonunda askısımla yenı evımıze tasınıyoruz hayırlısıyla.artık kendı evım olcak kızlar bız babamla kalıyoduk cok mutluyumkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?