70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa işte ben o muayeneyi istemiyorum
neyseki drum anlayışla karşıladı ptesiye randevu verdi ögleden sonra gidicem ve karından
ultrasonla bakıp tetkiklerimi yapacak çok şükür umarım bir sorun olmaz:))):CüvCüv:

canım hiç korkma birde minnadan al tecrübelerini sadece 2 kilo almış hamilelikte ne yemiş neler yapmış öğren ben böyle bişey duymadım ha birde 4 kilo doğmuş bebesi süper yaALLAH nazardan korusun ben eğer hamileysem bırakmam peşini MİNNACIM

ayyy kızlar ben bu kadar hızlı kilo almış olabilir miyim yoksa şişlik mi anlamadım tartı nerdeyse
73-74 gösteriyordu yoksa tartıya mı bişi oldu
hamileyken olur mu boleee acaba çok sıvı tüketiyorum ondan olmuşmudur?

günaydın herkeze akşam çorba içtim sadece meyve yedim köye gittik bahçeden meyve almaya sütümüzü yumurtamızı aldık tabi gece geç saat olunca spor işi kaldı akşamları bişey çıksın istemiyorum sinir oluyorum sabah çeyrek ekmeğe kepekli tabi sandiviç yaptım yeşil çayla yedim bu çay çok kötü ya zor içiyorum ben şimdi türk kahvesi içiyorum melankoli başta olur şişlik ama geçer adet olmadığın için onun etkisi var önümüzdeki aya vücut alışacak ,kıymet-ay herzaman yardımcı olurum tabiki

günaydın arkadaşlar.
dün annemi diyetisyene götürdüm vücut analizi yapıldı ve metabolizma hızına göre diyet verdi dr.
1200 kalorilik bi diyet verdi.
diyette
gün içinde 7 ince dilim klepekli-çavdar ekmeği-(sabah 1-öğlen akşam 3er dilim)
3 ara öğün(1 porsiyon meyve)
haftada 1 tatlı ve haftada 1 gün 2 yumurta kadar kırmızı et var.
2 kaşık makarna-pilav-kısır ya da 1 dolma 4-5 sarma 1 dilim börek 1 dilim ekmek ile değiştirilebiliyor.
1 kg sebze yarım çay bardağı zeytinyağı ile pişecekmiş.azını çoğunu ayarla dedi.

dr.verdiğim listeyi harfiyen uygula asla azaltma dedi.bana 3 dilim ekmek fazla ben 1 dilim yiyeyim falan yok dedi.metabolizman yavaşlar ve eçlığınla kalırsın dedi.

bende neredeyse aynını yapıyorum ama ara öğünlerim düzensiz.bu da ani açlık krizlerine neden oluyormuş.

belki bi fikir olur diye yeazdım:)

Valla canısı ben 9 ay boyunca hiçç vajinal muayene olmadım ilk aydan itibaren hep ultrasonda baktı sadece son hafta vajınal muayene ile çatıma baktı dar olduğu için sezeryan yapacan dedi...
daha çilekten bile küçük o sakın olma derim ben artık her yerde ultrason ile bakıyorlar sana ilk etapta bol booooool su iç idrara sıkışınca gel bakayım dicek ne çekmiştim ilk iki ay hatta bi keresinde yeter deyip kalktım masadan neredeyse idrarım kaçıyodu wcye zor attım kendimi:roflol::roflol:
eger göremezse zaten büyük ihtimal göremez kan tahlili ile emin olalım de alttan muayene olma bende öyle yaptı doktor göremedi kan tahlili yaptı sonuç pozitif çıkınca bir ay sonra gel gözükür dedi....
Bence eğer imkanın varsa olma derim vajinal muayene olma derim....

sedaaaaaaa hosgeldin görüşemiyorduk bi türlü nasılsınn

Buralardayım fıstık hooooşbuldummmmmm...
biraz motiveler düşmüş gibi hadi canlanalım demi fıstık.....
sen neler yapıyoosunnnn....a.s.a.s.

geçmişi okudum yeni arkadaşlar aramıza hooooşgeldiniiiiz elmasu ve olay....a.s.a.s.

geçmişi okudum yeni arkadaşlar aramıza hooooşgeldiniiiiz elmasu ve olay....a.s.a.s.[/QUOTE]

tesekkurler hosbuldummmmmkaydirigubbakcemile3

selam kızlar,
bizim tam sezon zamanımız,fuarlar,toplantılar vs derken hemen hemen tüm gün dışarda oluyorum,1,2 ay daha böyle devam eder,forumda aktif olamayacağa benziyorum,aranızdan 68 kilo olarak ayrılıyorum,ama 55 e kadar diyetime devam edeceğim,sadece listemizden çıkıyorum.
fırsat buldukta uğrayacağım.

çok öpüyorum hepinizi

slm fıstıklar ben delırcem yıne yaaaa fazla cıkıyo kılom tartıda bakalım cumaya neolcak bu arada AYPARCAM müjde ev buldum bu ayın sonunda askısımla yenı evımıze tasınıyoruz hayırlısıyla.artık kendı evım olcak kızlar bız babamla kalıyoduk cok mutluyumkaydirigubbakcemile2

slm canım umarım iyisindir arada uğra yine kilo vermiş bir şekilde geri bekliyoruz :)

hayırlısı olsun canım yeni eviniz size bereketiyle mutluluğuyla gelsin inşallah
kilo meselesine gelince arada olur hemen kilo aldın diye birşey yok :)))sıkma canını

kızlar nasıl geçiyo gününüz ben sabah tost 2 bardak çay bir bardak yeşil çay içtim
öğlen 2 kadın budu köfte biraz püre ve yoğurt yedim az önce türk kahvesi içtim 3 küçük lokum yedim şimdilik bu kadar işe devam sonra görüşrüüzsırnaşık şey

Fistigim cok ama cok sevindim... insallah hakkinda hayirlisi budur ve cok huzurlu mutlu olursun... Rabbim agzinizin tadini bozmasin...
Hadi bakalim ev görmeye geliriz KK olarak :)

kızlarr slm yeniden aranızdayımmm
ben kilo almak istemiyorum ve diyete devam edicem tabi bebegim el verdikçe
bugun sabah 1 dilim ekmek ve 2 haşlanmış yumurta yedim 10;:30 gibi 1 elma az öncede
ögle yemeği olarak 2 kaşık pilav ve 3 tane köfte 1 tabak salata yedim ekmeği kahvaltı harici
yememeye özen göstericem ekmeğin bebege hiç bir faydası yokmuş biliyor musunuz????

melankoli dr gittiginde mutlaka nası beslenmen gerektiğini sor ona göre beslen yeğenimizi iyi bak
almıra cok sevindim canım hakkınızda hayırlısı olsun inş uğur getirir yeni evin
lattecim güle güle sevgi pıtırcığım kendine iyi bak özletme kendini
bende karnımı doyurdum 3 orta patates ve az ezine peyniri ile salata yaptım onu yedim 1 soda içtim
afiyet olsun

kızlar ben çıkyom okudum geçmişi annemin yanında kardeşim kalcağı için ben görümcem var iznikte
onun yanında kalcam belki yarında gelemiyebilirim hepinize kolaylıklar gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…