70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım... herşeyden kıstım, yağlı yemiyorum, hamur işi yemiyorum, çukulata yemiyorum, bu ara meyvayıda azalttım istemeden... yürüyüş yapıyordum hergün iş çıkışı çok yoğunum koşturunca yürüyüş yapmıyorum... günde 5-6 km iş yerinde yapıyorum zaten... sıkılaşma var ama gözle fazla belli olmuyor işyerinde 5 kişi aynı odadayız onlar yiyor ben yemiyorum ama alay konusu olmak istemiyorum ne kadar verdin deyip duruyorlar.. moralimde bozuluyor... biraz daha sıkı yapmaya başlayacağım...

az bile versen motive olursun canım...

çok az yemişsin canım... akşam yememek iyi değil diyorlar.. meyva yeseydin keşke... yemeyince kıtlık var diye vücut hemen yağ depolamaya başlıyormuş... çorba bile içsen yeter canım... güzel gidiyorsun canım...

günaydın kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir
annemi soran arkadaşlar teşekkürler 3 bel fıtığı seneler boyu çalışmanın getirdiği stres
heryeri ağrıyodu zor yüreyebiliyodu en sonunda dün doktora götürdük yatsın öyle tedaviyi sürdürelim dedi yatırdık kireçlenme falanda varmış
o yüzden kızlar sadece zayıflamak amaçlı değil sağlık için yaşam biçimi haline getirmemiz lazım yürüyüşü sporu. ben hala sabah 77 diyimama regl olmadım hala ve düz tartı dijitalde daha aşşağıdayımdır çok sıkı yapamıyom bu hafta ve o 6 kilometrelik yürüyüşlerde yok cumadan buyana
neyse kızlar kolay gelsin herkese

Canim tekrardan gecmis olsun..Insallah tez zamanda biseyi kalmaz.. sende üzme tatli canini öpüyorum bende simdi 4 erik ve 6 kaysi yedim zencefil suyumu icicemmm

GÜNAYDIN KIZLAR.!!!!!!hihoyyythihoyyythihoyyyt
CUMAYA 2 GÜN KALDI... BAKALIM BU HAFTA KATLIM AZ AMA KİLOLARDA DEĞİŞME VARMI??? HAYDİ KIZLAR BEN İŞYERİNDE ARADA AÇIYORUM AMA DAHA BAKARKEN BİRİ GELİYOR YAZAMADAN KAPATIYORUM... fırsat bulursam yazacağım... hepinizi öptüm... byy:a015::a015::a015:

geçmiş olsun kıymet'çim allah acil şifalar versin... geçen sene bizde çektik aynı şeyleri.. senelerdir ayağında kasma vardı annemin... riskliydide sancılarada dayanamayınca en sonunda korka korka ameliyat oldu... ama şimdi çok iyi.. ameliyattan sonra hızla iyileşti... keşke bu kadar beklemeseydik... korkacak birşey yok.. doktor ameliyat derse beklemeyin derim bizde atlattık... 1 saat anca sürüyor... inşşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur... :teselli::1hug:a.s.a.s.a.s.

Canim tekrardan gecmis olsun..Insallah tez zamanda biseyi kalmaz.. sende üzme tatli canini öpüyorum bende simdi 4 erik ve 6 kaysi yedim zencefil suyumu icicemmm

canım teşekkürler artık geç bişeyler için doktor dün bana dediki emekli olmak için çalışılıyo para kazanılıyo sonra sağlık gidince paralar geri veriliyo sağlıkta gidiyo dedi hiç stres yapmayın en büyük hastalıkların başı stres dedi o yüzden relax

günaydınlar herkesee Bugün tartılldım 74 görünüorum dün 75 ti ondan önceki gün 73 tü, haydi bakalım hayırlısı, tartıda bi problem var ama başkada seçeneğiim yok. Aslında tartılmamaya karar vermiştim ama yani cumadan cumaya ama dayanamadım tartıldım.
deminde kahvaltımı ettim, yarım su bardağı kadar k flakes in üstüne light sitle yedim. Nesfit yada k-flakes yiyen bayanlar, siz ne kadar koyuyorsunuz? 30 gr. yememşz lazımmmış 30 gr. ne kadar ederki hiç anlamıyorum!! kafama göre yiyorum, bazen abartıorum o yüsden. Beni bi bilgilendirin lütfen ya.

günaydınnn kızlarrrr
bendeee buralardayım dr a gitmedim hala ve herkes bişi dio korkuyorum
beklicem sanırım biraz daha(((

BURSEFACIM ah annem ne amaliyatlar atlattı korkmayız da sanmıyom ameliyat diyeceğini
kireçlenme kiminde 80 kiminde 50 li yaşlarda dedi doktor dizlerdeki sorun kötü oluyo kızlar ocak ayının ilk haftası spora yazıldım ve menüsküs oluyosun dedi doktor o yüzden ip atlarken dikkat çünkü ısınma hareketi atlamalıydı ve çok acı çektim 3 hafta dizlikle gezdim dikkat kızlar

alkisalkisalkis HERKESE GUNAYDIN ARKADASLAR,HENUZ ÇOK YENI OLDUGUM ICIN PEK DE IYI KULLANAMIYORUM FORUMUN OZELLIKLERINI,HOSGELDIN DIYEN HERKSE TESEKKURLER,BUGUN LW6090 A BASLADIM.FENA DEGIL GALIBA,SUSATIYOR BIRAZ, BENIM BUNYEM ILACA KARSI COK DIRENCLI O YUZDEN SIMDIYE KADAR LIDA DAHIL BIRCOK ILACI DENEDIM AMA ISE YARAMADI,LIDA DA BILE ACIKIYORDUM:)
GELISMELERI YAZARIM ARA ARA

BU ARADA KILOMU VE BOYUMU SORAN ARKADASLAR OLMUSTU 164 CM 76 KG NEREDEYSE YUSYVARLAK DIYEBILIRIM:)

COK GUZEL BIR GUN OLSUN HEPINIZE....

canım sıkma bu kadar canını sende benim gibi yavaş verenlerdensin dicem ama 1 yadır vermemen vücudunun direnmeye başlaması bence yeme sitilini değiştir hep aynı tarz yemektende olabilir :)
ohhhhhh canım afiyet olsun artık bugün baya bir az yemen lazım ki yediklerin sana kilo olarak dönmesin bir gün için çok fazla tatlı yemişsin klava:

bursefa menun gayet guzel canım,bu duzenle gayet saglıklı ve duzenlı kılo verebılırsın bence.haftada yarım kılo goze az gelıyor ama ıstıkrar da onemlı.ben de ayda 2 kılo verıyorum genelde,aynı hesap[/QUOTE]
2 haftada bir vermen bence iyi canım ya hiç vermesen benim hiç belli olmuyor bir veriyorum bir kalıyorum bi süre aynen devam canım :)
geçmiş olsun canım yeni okudum kaçırmışım daha iyi olur umarım anneler çok önemli bir an önce iyileşir sağlığına kavuşur inşallah çok geçmiş olsun

günaydınnn kızlarrrr
bendeee buralardayım dr a gitmedim hala ve herkes bişi dio korkuyorum
beklicem sanırım biraz daha(((
neden korkuyorsun canım ben kaçırdım sanırım?

hadi bakalım hapın hayırlı olsun umarım işe yarar ben çok düşündm ama almaktan vazgeçtim zaten çok su içiyorum pek fazla tatlı yeme isteğim olmuyor neden kullanayım dedim umarım sende işe yarar diyette ilk haftan sanırım bu hafta çok sıkarsan iyi kilo verirsin sonra duraksamalar oluyor çünkü bilgine :))

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar dün adet oldum şiş ve ağrılı birazda sinirliyim hey heylerim tepemde hayırlısı bakalım
dün akşam eve gidip sirkeli suyumu içtim sonra 1 adet domates ve salatalık doğradım biraz beyaz penir bide yoğurtlu sos yaptım içine 1 tane pişiyle beraber yedim zor tuttum kendimi sonra 98 gibi magnum dondurma yedim adet oldum ya tatlı krizim tuttu sonrada 35 dk yürüdüm
bugünde sabah sirkeli suyumu içtim tostumu yedim çay keyfi yapıyorum herkese az kalorili günler :):lepi:

herkese günaydın kıslarr
dün bütün gün yedikleriminden sonra evde jübile yaptım resmen çok utanıyorum ya artık mide deil işkembe benimkisi annem musakka yapmış 2 tabak bide yarım ekmek yedim çook pişmanım ya ne oluyo bana anlamıyorumsenağlama
ama bu sabah yarımdan biraz az simit birazda ezine peyniri ve çay
öğle içinde evden patates haslayıp getirdim artık onu yicem aralar için soda aldım aksamada hemen uyumayı düşünüyorum oturunca yiyorum çünkü

yaa kızlar daha önce bebek sahibi olanlar bana yardımcı olun
herkes bişi dioooo
yaa ben vajinal muayeneyi sevmiyorum drum da biliyorrr ama
mecburen yapmak zorundayız dio
ben birde bebege zararı olur die tedirgin oluyorum o yüzden ay sonuna kadar bekleyim diorum
bu seferde acaba geç mi kalmış olurum diorum kafam karıştı napıcamı bilemedim
yardımcı olun bana kızlarrrr...

günahydın hanımlar,

dün burada şunu yemeliyiz bunu yemeliyiz yazdıktan sonra bir de baktım günü sadece 2 tostla geçirmişim...tabii bunun tartıya bir günde -400 gram olarak yansıması iyi oldu

sabah yine sirkeli su, sonra CLA tost çay, bakalım gün nasıl geçecek

herkese keyifli günler

hadi bakalım hapın hayırlı olsun umarım işe yarar ben çok düşündm ama almaktan vazgeçtim zaten çok su içiyorum pek fazla tatlı yeme isteğim olmuyor neden kullanayım dedim umarım sende işe yarar diyette ilk haftan sanırım bu hafta çok sıkarsan iyi kilo verirsin sonra duraksamalar oluyor çünkü bilgine :))

:lepi:teşekkrler bakalım işe yarayacak mı?benim tatlı krizlerim öyle böyle olmuyor,ağlayacak gibi oluyorum yemessem su konusunda da pek yeterli olduğum söylenemez ama su an cnm su istiyor ve sabah 7 den beri 1 litreyi tamamladım,hem de zorlamadan,bu sefer kararlıyım bakalım nolcak,tawsiyeni dinlicem ve bu hafta sıkı tutcam söz:)

bu cetvelleri nasıl ekliyoruz mesaj kutucuğuna ben de paylasıym kaç kilo vercem:)

canım korkacak bişey yok daha çok erken zaten şimdi gitme dr biraz daha bekle daha kalp atışlarıda duyulmaz ulturasonda 2 hafta sonra git illaki vaginal muayne yapacak diye bişey yok karındanda bakabilir ama daha net görünmesi için küçük olduğu için ulturason aletiyle mecbur alttan bakılıyor sen rahat ol korkacak bişey yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…