[
bursefa menun gayet guzel canım,bu duzenle gayet saglıklı ve duzenlı kılo verebılırsın bence.haftada yarım kılo goze az gelıyor ama ıstıkrar da onemlı.ben de ayda 2 kılo verıyorum genelde,aynı hesap
kızlar ben de şimdi elma sirkesi+bal+suyumu içiyorum akşam yemeginde mercimek çorbası ve 3 kaçık kadar patates yemegi yedim ve yemekten sonra elma çayımı içtim..
evet bursefa denicem onu bi sok diyet yapım bakim oynatayım bi yerinden
sımdıde ben yazayım bukunku menumu.sabah 2 dlm ekmek,peynır,6 zeytın,domates
oglen yarım kase kayserı corbası,1 tavuk ızgara,yarım dlm besamellı sebze,salata
arada bırkac erık ve yenıdunya
aksam hıcbırsey
yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar
Canim tekrardan gecmis olsun..Insallah tez zamanda biseyi kalmaz.. sende üzme tatli canini öpüyorum bende simdi 4 erik ve 6 kaysi yedim zencefil suyumu icicemmmgünaydın kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir
annemi soran arkadaşlar teşekkürler 3 bel fıtığı seneler boyu çalışmanın getirdiği stres
heryeri ağrıyodu zor yüreyebiliyodu en sonunda dün doktora götürdük yatsın öyle tedaviyi sürdürelim dedi yatırdık kireçlenme falanda varmış
o yüzden kızlar sadece zayıflamak amaçlı değil sağlık için yaşam biçimi haline getirmemiz lazım yürüyüşü sporu. ben hala sabah 77 diyimama regl olmadım hala ve düz tartı dijitalde daha aşşağıdayımdır çok sıkı yapamıyom bu hafta ve o 6 kilometrelik yürüyüşlerde yok cumadan buyana
neyse kızlar kolay gelsin herkese
günaydın kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir
annemi soran arkadaşlar teşekkürler 3 bel fıtığı seneler boyu çalışmanın getirdiği stres
heryeri ağrıyodu zor yüreyebiliyodu en sonunda dün doktora götürdük yatsın öyle tedaviyi sürdürelim dedi yatırdık kireçlenme falanda varmış
o yüzden kızlar sadece zayıflamak amaçlı değil sağlık için yaşam biçimi haline getirmemiz lazım yürüyüşü sporu. ben hala sabah 77 diyimama regl olmadım hala ve düz tartı dijitalde daha aşşağıdayımdır çok sıkı yapamıyom bu hafta ve o 6 kilometrelik yürüyüşlerde yok cumadan buyana
Canim tekrardan gecmis olsun..Insallah tez zamanda biseyi kalmaz.. sende üzme tatli canini öpüyorum bende simdi 4 erik ve 6 kaysi yedim zencefil suyumu icicemmm
günaydınnn kızlarrrr
bendeee buralardayım dr a gitmedim hala ve herkes bişi dio korkuyorum
beklicem sanırım biraz daha(((
canım sıkma bu kadar canını sende benim gibi yavaş verenlerdensin dicem ama 1 yadır vermemen vücudunun direnmeye başlaması bence yeme sitilini değiştir hep aynı tarz yemektende olabilir :)ya kızlar deli olacam ya 1 aydır tık yok kilomda.. tamam çok agır bişey yapmıyorum ama dikkat ediyorum elma sirkeli suym akşam yemememem faan dikkat ediyorum yani..öff çok canım sıkılıyo çokk nası vercem bu kiloları ya üsüme yapıştı zamkla sanki senağlama
ohhhhhh canım afiyet olsun artık bugün baya bir az yemen lazım ki yediklerin sana kilo olarak dönmesin bir gün için çok fazla tatlı yemişsinbende bugün yedıklerımı yazım degerlendırın bakalım kahvaltı bıraz ekmek 6 zeytın tuzsuz beyaz peynır domates arada 1 gofret knappers ögle yemegım kücük porsıyon patates püresı ıkındı ara ögün 1 ırmıklı puddıng 1 hanımeller aksam cok az yedım gene tavuk bulgur ama 2 kasık falan..........yemekten sonrada 1 saat bısıklet sürdüm kıbrıt kutusu kadar ballı badem sonrada dondurma yedım aksam kacırdım yıne bıraz:icecream:
[
bende yediklerimi yazayım... yorumlarınızı bekliyorum... ben 2 haftada 1 kilo veriyorum bana az geliyor ama yiyorumda...
sabah 1 dilimin içine 1 domates, biraz peynir, 1 fincan çay( 2 şekerle )
öğlen 1 kase ezogelin çorba, az salata, 1 kadunbudu köfte ( dayanamadım )
ikindi 1 bardak süt yanında 2 kayısı, birkaç kuru üzüm ve kan üzümü...
akşam 1 kase yoğutlu çorba, 1 kaşık adımlık kurufasülye, 1 kaşık bulgur pilavı içine 1 domatez ve taze soğan doğrayıp çoğalttım... 1 fincan çay
geçmiş olsun canım yeni okudum kaçırmışım daha iyi olur umarım anneler çok önemli bir an önce iyileşir sağlığına kavuşur inşallah çok geçmiş olsungünaydın kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir
neden korkuyorsun canım ben kaçırdım sanırım?günaydınnn kızlarrrr
bendeee buralardayım dr a gitmedim hala ve herkes bişi dio korkuyorum
beklicem sanırım biraz daha(((
alkisalkisalkis HERKESE GUNAYDIN ARKADASLAR,HENUZ ÇOK YENI OLDUGUM ICIN PEK DE IYI KULLANAMIYORUM FORUMUN OZELLIKLERINI,HOSGELDIN DIYEN HERKSE TESEKKURLER,BUGUN LW6090 A BASLADIM.FENA DEGIL GALIBA,SUSATIYOR BIRAZ, BENIM BUNYEM ILACA KARSI COK DIRENCLI O YUZDEN SIMDIYE KADAR LIDA DAHIL BIRCOK ILACI DENEDIM AMA ISE YARAMADI,LIDA DA BILE ACIKIYORDUM:)
GELISMELERI YAZARIM ARA ARA
BU ARADA KILOMU VE BOYUMU SORAN ARKADASLAR OLMUSTU 164 CM 76 KG NEREDEYSE YUSYVARLAK DIYEBILIRIM:)
COK GUZEL BIR GUN OLSUN HEPINIZE....
yaa kızlar daha önce bebek sahibi olanlar bana yardımcı olun
herkes bişi dioooo
yaa ben vajinal muayeneyi sevmiyorum drum da biliyorrr ama
mecburen yapmak zorundayız dio
ben birde bebege zararı olur die tedirgin oluyorum o yüzden ay sonuna kadar bekleyim diorum
bu seferde acaba geç mi kalmış olurum diorum kafam karıştı napıcamı bilemedim
yardımcı olun bana kızlarrrr...
hadi bakalım hapın hayırlı olsun umarım işe yarar ben çok düşündm ama almaktan vazgeçtim zaten çok su içiyorum pek fazla tatlı yeme isteğim olmuyor neden kullanayım dedim umarım sende işe yarar diyette ilk haftan sanırım bu hafta çok sıkarsan iyi kilo verirsin sonra duraksamalar oluyor çünkü bilgine :)) QUOTE]
Canım sağol bana dediysen eğer :) aslında diyette üçünçü yılım diyebilirim, şu anda duraksama döneminde-şu an dediğim aylardır- olduğum için CLA ve L-Carnitine desteğine başladım. 10 günde 78'den 75'e indim ama o üç kilo son dönemde aldığım kiloydu, yani 75-74 kırılma kilosu benim için, o yüzden zorlanıyorum. ama düzenli beslenme, egzersiz ve CLA takviyesi kiloda fark yaratmasa bile sıkılaşma ve incelme sağlıyor, karnımdaki yağlar en büyük sorunum benim, tam göbek de değil mide üzerinde bir kitle var, onunla savaşıyorum, önerisi olan var mı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?