70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yediklerim
08.00 - 3 Lokma tatlisi, 6 kaysi, 4 Erik
09.30 - Muzlu süt
12.20 - 1 Tabak sebzeli yemek
16.00 - 1 Koca kase Salata
19.40 - 1 Aktivia, 6 Badem

cokmu sizce????

lokma tatlisi, badem, muzlu süt aynı güne fazla olmuş bence biraz. Herbirini ayrı günlerde ara öğün olarak yesen daha iyi olurdu bence, ama sonuçta başkada pek birşey yememişsin, bende bazen yapıyorum böyle, aburcubur yiyorum ama başkada bişey yemiyorum. Ama sağlksız tabii, onları yiyceğimize bir elma falan yesek, normal kahvaltı yapsak falan hem daha sağlıklı olur, hemde daha doyurucu olur. Bide ben böyle yemeğe başladımmı ertesi günlerde devamı geliyor, devam ediyorum yemeğe, diyet yaptığımı unutuyorum falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim haklisin ama dünden lokma tatlisi kalmisti dayanamadim..
Ayrica kendimi frenlemis halim bu ayagimi incittim kalkamiyorum ve oturdukca yiyesim geliyor sporda yapamiyorum off off

bende bugün yediklerimi yazayım, bende sabah bir dilim kek yedim kahve içim, öğlen maden suyu birde beyaz leblebi yedim, ara öğünde light yoğurt yiyip, spora gittim, 520 cal. yaktım, sonra da akşam yemeğindede bir kase kremalı mantar çorbası içtim, biraz öncede bir avuç kflags yedim sütsüz falan.

Bugün yediklerim
08.00 - 3 Lokma tatlisi, 6 kaysi, 4 Erik
09.30 - Muzlu süt
12.20 - 1 Tabak sebzeli yemek
16.00 - 1 Koca kase Salata
19.40 - 1 Aktivia, 6 Badem

cokmu sizce????

cok degil bence canım, zararlı seyleri sabahtan yemen de artı...ama bu aralar hareketsiz olacagına gore lokma tatlısı, muzlu sut alıskanlık haline gelmese iyi olur...cok gecmis olsun

sorma ayparçamm, bende 3 gündür şenlikteki lokmacıya fena taktım, gece gece götürdüm lokmaları bak ama sonunda 73 olmuştum tam, bu sabah bir baktım 75 gösteriyor tartı. Ancak ben artık tartılmamaya karar verdim, hem tartım bir enteresan, hemde insan kendini kötü hissediyor, morali bozuluyor, şevki kırılıyor.

Kiz doydunmu okadarcik seydenn???CADIARZU

cok degil bence canım, zararlı seyleri sabahtan yemen de artı...ama bu aralar hareketsiz olacagına gore lokma tatlısı, muzlu sut alıskanlık haline gelmese iyi olur...cok gecmis olsun
Canim bana kalsa tatli felan yemem ama sagolasunlar kalkamiyorum diye göndermis annem, yarinda gelin döner yapcakmis sakin kalkipta yemek yapma diyo bende ekmeksiz yerim dedim bakalim ne olcak...

Ya lokma ve tulumba hastasiyim ben icine gömülesim gelir ama kilo almak istemiyorum.... inanirmisin bu yeyipte yeyipte kilo almiyanlari kiskaniyorum imreniyorum onlara... biz kalori sayarken onlar höpür höpür götürüyorlar herseyi...

beyaz leblebi bayaa bir tok tuttu beni ya, inanamazsın yani, o yüzden akşam yemeğine kadar acıkmamıştım ancak sadece çorba pek kesmedi açıkçası sırnaşık şey o yüzden yedim biraz k flakes. Şimdi midemde bir yumru var ama açlıktan mııı, regl sancısı mı bilmiyorum Anllayamıyoum sebebini çünkü Artık açlık hissetmiiyorum ya çok ilginç, bünyem alıştımıdır nedir. Bazen sırf metabolizmam yavaşlamasın bişeyler yemiş olayım diye yiyoum, yadaaa açlıktan değil ama tulumba tatlısı, lokma gibi şeyleri yiyorum lezzetlerinden dolayı. Gözüümün önünde olmasalar yemiycem aslında ama.. Hep oluyor işte

Dayanamadim simdide bir armut yedim ben ne etcem ya off canim hep biseyler istiyo... Tombikos canimcim sen mecburiyetten yiyon sanki ya ben cok pis yerim kendimi frenliyorum :)))

bende aksam yemegı yemedım,a c acına yatıcam bugun,arada boyle ıyı oluyor ama hem mıdem de dınlenıyor dıye zugurt tesellısı verıyorum kendıme:roflol:

bende bugün yedıklerımı yazım degerlendırın bakalım kahvaltı bıraz ekmek 6 zeytın tuzsuz beyaz peynır domates arada 1 gofret knappers ögle yemegım kücük porsıyon patates püresı ıkındı ara ögün 1 ırmıklı puddıng 1 hanımeller aksam cok az yedım gene tavuk bulgur ama 2 kasık falan..........yemekten sonrada 1 saat bısıklet sürdüm kıbrıt kutusu kadar ballı badem sonrada dondurma yedım aksam kacırdım yıne bıraz:icecream:

aramıza hoşgeldin canım.. doğru yerdesin... burası süper... hepberaber çıtır olacağız...

zeynepçim 2-3 günlük bir şok diyet yap istersen... yada sadece sulu gıda al bir iki gün...
biraz harekete geçirir canım...

geçmiş olsun canım.. önemli bişeyi yoktur inşallah...

Canim haklisin ama dünden lokma tatlisi kalmisti dayanamadim..
Ayrica kendimi frenlemis halim bu ayagimi incittim kalkamiyorum ve oturdukca yiyesim geliyor sporda yapamiyorum off off

ayparçam dikkat et biraz kendine.. dinlenmek gerek... yediklerinde lokma tatlısı dışında az yemişsin ben neler yedim bütüngün...

kızlar anca okuyup yazmaya başladım... bu arada kirazdan bende haber alamıyorum.. internetlerinde sorun var sanırım.. msn'ye de girmiyor...

bende yediklerimi yazayım... yorumlarınızı bekliyorum... ben 2 haftada 1 kilo veriyorum bana az geliyor ama yiyorumda...

sabah 1 dilimin içine 1 domates, biraz peynir, 1 fincan çay( 2 şekerle )
öğlen 1 kase ezogelin çorba, az salata, 1 kadunbudu köfte ( dayanamadım )
ikindi 1 bardak süt yanında 2 kayısı, birkaç kuru üzüm ve kan üzümü...
akşam 1 kase yoğutlu çorba, 1 kaşık adımlık kurufasülye, 1 kaşık bulgur pilavı içine 1 domatez ve taze soğan doğrayıp çoğalttım... 1 fincan çay

bıraz kacamaklı bır gun olmus sankı,gofret ,pudıng,ball badem ,dondurma,bır gunde 4 tatlı cok fazla,onların yerıne saglıklı ara ogunler tercıh edebılırsın.ana ogunlerde yedıklerın guzel bence,aynen devamalkisalkisalkis

[

bende yediklerimi yazayım... yorumlarınızı bekliyorum... ben 2 haftada 1 kilo veriyorum bana az geliyor ama yiyorumda...

sabah 1 dilimin içine 1 domates, biraz peynir, 1 fincan çay( 2 şekerle )
öğlen 1 kase ezogelin çorba, az salata, 1 kadunbudu köfte ( dayanamadım )
ikindi 1 bardak süt yanında 2 kayısı, birkaç kuru üzüm ve kan üzümü...
akşam 1 kase yoğutlu çorba, 1 kaşık adımlık kurufasülye, 1 kaşık bulgur pilavı içine 1 domatez ve taze soğan doğrayıp çoğalttım... 1 fincan çay[/QUOTE]

bursefa menun gayet guzel canım,bu duzenle gayet saglıklı ve duzenlı kılo verebılırsın bence.haftada yarım kılo goze az gelıyor ama ıstıkrar da onemlı.ben de ayda 2 kılo verıyorum genelde,aynı hesap

kızlar ben de şimdi elma sirkesi+bal+suyumu içiyorum akşam yemeginde mercimek çorbası ve 3 kaçık kadar patates yemegi yedim ve yemekten sonra elma çayımı içtim..
evet bursefa denicem onu bi sok diyet yapım bakim oynatayım bi yerinden

sımdıde ben yazayım bukunku menumu.sabah 2 dlm ekmek,peynır,6 zeytın,domates
oglen yarım kase kayserı corbası,1 tavuk ızgara,yarım dlm besamellı sebze,salata
arada bırkac erık ve yenıdunya
aksam hıcbırsey

yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar

canım menün çok güzel gayet güzel dengeliyorsun ve 2 haftada bi kilo demek o kiloların sana geri dönmesi çok çok zor demek biliyorsun o yüzden sıkma canını aynen devam et bence..bi de benimmkendi önerim tabii doktor demişti akşam hiçbişey yemeden de durma yani 7den sonra bişey yeme ama bi çorba olsun iç 7ye kadar akşam yeemgi niyetine zaten gündüz yediklerini yakarsın akşam yedigin çok olursa sorun olur..buda naçizene önerim

saol canım bende bılıyorum kacamak yaptıgımı benımde tek problemım zaten kacamaklar ana ögünlerımde dıkkatlıyımdır aslında yarında böle olursa oklavayı patlatın kafamaklava:

aksam hıcbırsy yememıssın ama umarım yatmadın kedını abur cubura vermezsın sebzeyı keske basemellı yemeseydın ama güzel sanada bravo ıyı cok ıyı en azından kacamak yok:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…