Bugün yediklerim
08.00 - 3 Lokma tatlisi, 6 kaysi, 4 Erik
09.30 - Muzlu süt
12.20 - 1 Tabak sebzeli yemek
16.00 - 1 Koca kase Salata
19.40 - 1 Aktivia, 6 Badem
cokmu sizce????
Canim haklisin ama dünden lokma tatlisi kalmisti dayanamadim..lokma tatlisi, badem, muzlu süt aynı güne fazla olmuş bence biraz. Herbirini ayrı günlerde ara öğün olarak yesen daha iyi olurdu bence, ama sonuçta başkada pek birşey yememişsin, bende bazen yapıyorum böyle, aburcubur yiyorum ama başkada bişey yemiyorum. Ama sağlksız tabii, onları yiyceğimize bir elma falan yesek, normal kahvaltı yapsak falan hem daha sağlıklı olur, hemde daha doyurucu olur. Bide ben böyle yemeğe başladımmı ertesi günlerde devamı geliyor, devam ediyorum yemeğe, diyet yaptığımı unutuyorum falan.
Bugün yediklerim
08.00 - 3 Lokma tatlisi, 6 kaysi, 4 Erik
09.30 - Muzlu süt
12.20 - 1 Tabak sebzeli yemek
16.00 - 1 Koca kase Salata
19.40 - 1 Aktivia, 6 Badem
cokmu sizce????
bende bugün yediklerimi yazayım, bende sabah bir dilim kek yedim kahve içim, öğlen maden suyu birde beyaz leblebi yedim, ara öğünde light yoğurt yiyip, spora gittim, 520 cal. yaktım, sonra da akşam yemeğindede bir kase kremalı mantar çorbası içtim, biraz öncede bir avuç kflags yedim sütsüz falan.
Canim bana kalsa tatli felan yemem ama sagolasunlar kalkamiyorum diye göndermis annem, yarinda gelin döner yapcakmis sakin kalkipta yemek yapma diyo bende ekmeksiz yerim dedim bakalim ne olcak...cok degil bence canım, zararlı seyleri sabahtan yemen de artı...ama bu aralar hareketsiz olacagına gore lokma tatlısı, muzlu sut alıskanlık haline gelmese iyi olur...cok gecmis olsun
Ya lokma ve tulumba hastasiyim ben icine gömülesim gelir ama kilo almak istemiyorum.... inanirmisin bu yeyipte yeyipte kilo almiyanlari kiskaniyorum imreniyorum onlara... biz kalori sayarken onlar höpür höpür götürüyorlar herseyi...sorma ayparçamm, bende 3 gündür şenlikteki lokmacıya fena taktım, gece gece götürdüm lokmalarıbak ama sonunda 73 olmuştum tam, bu sabah bir baktım 75 gösteriyor tartı. Ancak ben artık tartılmamaya karar verdim, hem tartım bir enteresan, hemde insan kendini kötü hissediyor, morali bozuluyor, şevki kırılıyor.
beyaz leblebi bayaa bir tok tuttu beni ya, inanamazsın yani, o yüzden akşam yemeğine kadar acıkmamıştım ancak sadece çorba pek kesmedi açıkçası sırnaşık şey o yüzden yedim biraz k flakes. Şimdi midemde bir yumru var ama açlıktan mııı, regl sancısı mı bilmiyorumAnllayamıyoum sebebini çünkü Artık açlık hissetmiiyorum ya çok ilginç, bünyem alıştımıdır nedir. Bazen sırf metabolizmam yavaşlamasın bişeyler yemiş olayım diye yiyoum, yadaaa açlıktan değil ama tulumba tatlısı, lokma gibi şeyleri yiyorum lezzetlerinden dolayı. Gözüümün önünde olmasalar yemiycem aslında ama.. Hep oluyor işte
Dayanamadim simdide bir armut yedim ben ne etcem ya off canim hep biseyler istiyo... Tombikos canimcim sen mecburiyetten yiyon sanki ya ben cok pis yerim kendimi frenliyorum :)))
ewettt! ha bugün ha yarın diyete başlayacağım derken sonunda 76 kg. olmayı başardım ve aranızdayım,bugün nihayet diyete başladım ve kendimi pek de ii hissetmiyorum.hap takviyesi olmadan da başaramayacağım galiba herkese başarılar, bana da
ya kızlar deli olacam ya 1 aydır tık yok kilomda.. tamam çok agır bişey yapmıyorum ama dikkat ediyorum elma sirkeli suym akşam yemememem faan dikkat ediyorum yani..öff çok canım sıkılıyo çokk nası vercem bu kiloları ya üsüme yapıştı zamkla sanki senağlama
canım süper ya birde 4 kilo bebe ha şaştım ne güzel herkese öyle nasip etsin ALLAHIM
kızlar ben arada girebilcem annemi şimdi hastaneye yatırdık o yüzden pek olamam
rejim yok yürüyüş yok herkese kolay gelsin
Canim haklisin ama dünden lokma tatlisi kalmisti dayanamadim..
Ayrica kendimi frenlemis halim bu ayagimi incittim kalkamiyorum ve oturdukca yiyesim geliyor sporda yapamiyorum off off
bende bugün yedıklerımı yazım degerlendırın bakalım kahvaltı bıraz ekmek 6 zeytın tuzsuz beyaz peynır domates arada 1 gofret knappers ögle yemegım kücük porsıyon patates püresı ıkındı ara ögün 1 ırmıklı puddıng 1 hanımeller aksam cok az yedım gene tavuk bulgur ama 2 kasık falan........yemekten sonrada 1 saat bısıklet sürdüm kıbrıt kutusu kadar ballı badem sonrada dondurma yedım aksam kacırdım yıne bıraz:icecream:
canım menün çok güzel gayet güzel dengeliyorsun ve 2 haftada bi kilo demek o kiloların sana geri dönmesi çok çok zor demek biliyorsun o yüzden sıkma canını aynen devam et bence..bi de benimmkendi önerim tabii doktor demişti akşam hiçbişey yemeden de durma yani 7den sonra bişey yeme ama bi çorba olsun iç 7ye kadar akşam yeemgi niyetine zaten gündüz yediklerini yakarsın akşam yedigin çok olursa sorun olur..buda naçizene önerimsımdıde ben yazayım bukunku menumu.sabah 2 dlm ekmek,peynır,6 zeytın,domates
oglen yarım kase kayserı corbası,1 tavuk ızgara,yarım dlm besamellı sebze,salata
arada bırkac erık ve yenıdunya
aksam hıcbırsey
yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar
bıraz kacamaklı bır gun olmus sankı,gofret ,pudıng,ball badem ,dondurma,bır gunde 4 tatlı cok fazla,onların yerıne saglıklı ara ogunler tercıh edebılırsın.ana ogunlerde yedıklerın guzel bence,aynen devamalkisalkisalkis
sımdıde ben yazayım bukunku menumu.sabah 2 dlm ekmek,peynır,6 zeytın,domates
oglen yarım kase kayserı corbası,1 tavuk ızgara,yarım dlm besamellı sebze,salata
arada bırkac erık ve yenıdunya
aksam hıcbırsey
yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?