kızlarr slm yeniden aranızdayımmm
ben kilo almak istemiyorum ve diyete devam edicem tabi bebegim el verdikçe
bugun sabah 1 dilim ekmek ve 2 haşlanmış yumurta yedim 10;:30 gibi 1 elma az öncede
ögle yemeği olarak 2 kaşık pilav ve 3 tane köfte 1 tabak salata yedim ekmeği kahvaltı harici
yememeye özen göstericem ekmeğin bebege hiç bir faydası yokmuş biliyor musunuz????
kızlarr slm yeniden aranızdayımmm
ben kilo almak istemiyorum ve diyete devam edicem tabi bebegim el verdikçe
bugun sabah 1 dilim ekmek ve 2 haşlanmış yumurta yedim 10;:30 gibi 1 elma az öncede
ögle yemeği olarak 2 kaşık pilav ve 3 tane köfte 1 tabak salata yedim ekmeği kahvaltı harici
yememeye özen göstericem ekmeğin bebege hiç bir faydası yokmuş biliyor musunuz????
tekrardan hoşgeldin xzeyna
Bugün gene 7km hızla 1 saat yürüyüşümü yaptım: yediklerimse, sabah yarım su bardağı k-flakes light sütle, kahve, öğlen light yoğurtla azcık beyaz leblebi, akşamsa bir kase domatesli şehriye çorbası,4 küçük parçada tavuk göğsü birde yarım kutu light kola. Daha da bişey yemem gaari :lepi:
slm canım umarım iyisindir arada uğra yine kilo vermiş bir şekilde geri bekliyoruz :)
hayırlısı olsun canım yeni eviniz size bereketiyle mutluluğuyla gelsin inşallah
kilo meselesine gelince arada olur hemen kilo aldın diye birşey yok :)))sıkma canını
kızlar nasıl geçiyo gününüz ben sabah tost 2 bardak çay bir bardak yeşil çay içtim
öğlen 2 kadın budu köfte biraz püre ve yoğurt yedim az önce türk kahvesi içtim 3 küçük lokum yedim şimdilik bu kadar işe devam sonra görüşrüüzsırnaşık şey
Fistigim cok ama cok sevindim... insallah hakkinda hayirlisi budur ve cok huzurlu mutlu olursun... Rabbim agzinizin tadini bozmasin...
Hadi bakalim ev görmeye geliriz KK olarak :)
Kücük olsun ama senin olsun canim en azindan kendi catinin altinda istedigin sekilde hayatini sürdürürsün cok sevindim senin adina..:1hug::1hug:AMIN canım benım tek odalı bı ev ama sonucta bızım evımız basımızı sokcak kadar yeter bız orayı sevgımızle saray yaparız öenmlı olan huzur
Kücük olsun ama senin olsun canim en azindan kendi catinin altinda istedigin sekilde hayatini sürdürürsün cok sevindim senin adina..:1hug::1hug:
Canim sagol daha iyi ama halen sizliyor istedigim gibi ayaga kalkamiyorum..almiracım hayırlı olsun... iyi günlerde oturun inşallah... a.s.a.s.a.s.:1hug:
ayparçam ayağın nasıl oldu??? yediklerinede baktım fazla birşey yememişsin canım... bence kilo almamışsındır... vermesende iyileşince durmaz sende kilo... verirsin sen canım... :1hug::1hug::1hug:
olay senide tebrik ediyorum canım.. inşallah hep böyle devam eder diyetin.. istediğin kiloya ulaşırsın canım... :1hug::1hug::1hug:
Tesekkürler bitanem gecicek az kaldi :)herkese günaydın nasılsınız kıslar
ayparcam ayagın iyidir umarım
melankoli yediklerini bir yere yaz doktora göster bakalım ne diyecek
bursefaaaa gene yakalayamadım seni forumdan çıkmışsın sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?