70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım evet ekmeğin hiç bir faydası yok hamur işide dahil normal yemeğini ye meyveni ye dişlerin için süt iç gece yatarken yarım yağlı olandan al başka da bişeye gerek yok

Benim kilomda 69,80 ile 70,40 arasında gidip geliyor.Ama bi ilaca başladım ve akşamları 2 yemek kaşığı yoğurtla 1 tatlı kaşığı keten tohumu yiyorum.2 günür alşamları yürüyüş ve spor yapmayada başladım.inşallah en kısa zamanda kalıcı olarak 62 kilo ya düşebilirim.Eğer bu yaptıklarım faydalı olursa sizlerede bildiririm.Bu defa çok umutluyum zayıflayacağım.

selam kızlar tekrar aranızdayım kaydirigubbakcemile3
biliyorsunuz ki bi süreliğine listeden çıkmıştım önümüzdeki haftadan itibaren başlıyorum
ayrı olduğumuz zamanlarda yediklerime kısmen dikkat ettim dün itibariyle sabah akşam egzersizlerimi aksatmadan yapmaya başladım (oğlum sayesinde hiç oturmuyorum ama hihoyyyt )
kilomda bi değişiklik yok henüz :1no2: kendimi diyet psikolojisinden çıkarmaya çalışıyorum sadece sağlıklı ve yeteri kadar beslenmeye çalışıyorum öyle özel bişiler yapmıyorum bol su içmeye çalışıyorum yeşil çay içiyorum yediklerimin yarısını yemeye çalışıyorum

bu cuma listesinden sonraki listeye beni de eklemenizi rica ediyorum

tekrar herkese selamlar a.s. a.s. a.s. hepinizi çok özlemişim kızlar :teselli:
ben yokken gelen arkadaşlar da hoşgeldiler Şeniz

tekrardan hoşgeldin xzeyna
Bugün gene 7km hızla 1 saat yürüyüşümü yaptım: yediklerimse, sabah yarım su bardağı k-flakes light sütle, kahve, öğlen light yoğurtla azcık beyaz leblebi, akşamsa bir kase domatesli şehriye çorbası,4 küçük parçada tavuk göğsü birde yarım kutu light kola. Daha da bişey yemem gaari :lepi:

bu yediklerin çok az.. ben hamilelikte şeker probleminden diyetisyene gitmiştim bana 1800cal bi diyet verdiler ki o cal ile zayıfladımben 5. ve 8. ayımdaydım. senin bu yediklerin o kadar bile yapmaz ..
bu kalori senin için yetersiz bence bi uzmana danışarak ye... ilk 3 ay bebek için çok önemli tüm organları oluşuyor... hamile bir bayanın 2500'e yakın cal alması lazım. hem sas kilo sonlara doğru alınıyor o zaman dikkat edersin yediklerine şimdi kısma..

hoşbuldum canım
sanırım herkes fener beşiktaş maçını izliyor kimsecikler yok delikafadulden

canım cok saol güzel dıleklerın ıcın umarım daha mutlu huzurlu olurum
günüm ıyı gectı bugün güzel beslendım ama aksam askısım bana makarna yapmıs yarım tabaqk kacırıverdım ondan ıste ama yemesemde ayıp olurdu dımı yane

Fistigim cok ama cok sevindim... insallah hakkinda hayirlisi budur ve cok huzurlu mutlu olursun... Rabbim agzinizin tadini bozmasin...
Hadi bakalim ev görmeye geliriz KK olarak :)

AMIN canım benım tek odalı bı ev ama sonucta bızım evımız basımızı sokcak kadar yeter bız orayı sevgımızle saray yaparız öenmlı olan huzur

AMIN canım benım tek odalı bı ev ama sonucta bızım evımız basımızı sokcak kadar yeter bız orayı sevgımızle saray yaparız öenmlı olan huzur
Kücük olsun ama senin olsun canim en azindan kendi catinin altinda istedigin sekilde hayatini sürdürürsün cok sevindim senin adina..:1hug::1hug:

Bugün yediklerimide yazayim...
07.00 - 6 Kaysi, 4 Erik
08.25 - 1 Tabak karisik Müsli (Aktivia,muz,10Badem)
13.10 - 1 Mango
14.00 - 2 Kasik Makarna
15.30 - 1 Armut
18.00 - 1 Dönertabagi ekmeksiz
21.00 - 2 Kasik Sütlac
Yinemi kacirmisim kizlar ya

Kücük olsun ama senin olsun canim en azindan kendi catinin altinda istedigin sekilde hayatini sürdürürsün cok sevindim senin adina..:1hug::1hug:

saol canım bızımkılerın gönlü yok babam hep bızle kalmak ıstıyo ama el oglu nekadar ıdare eder 8 aydır beraberız gene ıyı dayandı benım kocısım artık ısteyen ıstesın ıstemeyen ıstemesın gözümü kapattım canım nedıım ama yınede üzülmüyyom desem yalan olur

GÜNAYDIN KIZLAR... :teytey::teytey::teytey:

Akşam işlerim uzadı mesaiye kaldım, evdede misafir geldi giremedim... geçmişi okumaya çalışacağım... aman kızlar kaçamak yapmayın yarın büyük gün... bakalım neler olacak... hepinizi öpüyorum... ŞenizŞenizŞeniz

Herkese günaydın arkadaşlar,ilk günümü kaçamak yapmadan tamamladım.herkes beni alkışlasın:):):):) lw6090 sanırım işe yarıyor,açlık hissetmiyorum ve isteyerek su içiyorum,umarım herkesin diyeti de bnmki de yolunda gider,hepimize çok güzel gün olsun :):):)

Hayirli sabahlar fistiklar...
Yarin büyük gün bakalim ne olcak ben okadar ümitli degilim spor yapamadigim icin sanki yediklerim vucuduma yapisiyor...hazmedemiyormusum gibi geliyor bana ama kendimce az yemeye calisiyorum.. bakalim yarin ne olcak cok merak ediyorum su 6 li rakami görmek istiyorum ben artikkk.. OLAY senide tebrik ederim kacamak yapmamissin helal olsun sana

almiracım hayırlı olsun... iyi günlerde oturun inşallah... a.s.a.s.a.s.:1hug:

ayparçam ayağın nasıl oldu??? yediklerinede baktım fazla birşey yememişsin canım... bence kilo almamışsındır... vermesende iyileşince durmaz sende kilo... verirsin sen canım... :1hug::1hug::1hug:

olay senide tebrik ediyorum canım.. inşallah hep böyle devam eder diyetin.. istediğin kiloya ulaşırsın canım... :1hug::1hug::1hug:

GÜNAYDINNN KIZLARRR
nasılsınız bakalım ben bomba gibiyim sabah 1 ufak salatalık az melemen 1 domates yedim
yarım dilim ekmekle
şimdide yeşil çay ve yarım poaça yicem:))

herkese günaydın nasılsınız kıslar
ayparcam ayagın iyidir umarım
melankoli yediklerini bir yere yaz doktora göster bakalım ne diyecek
bursefaaaa gene yakalayamadım seni forumdan çıkmışsın sen nasılsın

Canim sagol daha iyi ama halen sizliyor istedigim gibi ayaga kalkamiyorum..

Tesekkürler bitanem gecicek az kaldi :)

Ben simdi kahvaltimi yapicam bir saat öncede kaysi ve erik yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…