70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar alıntımı yaptım herkese cevap yazıyordum ki sayfa kapandı tekrar geri dönemiyorum malesef herkese iyi günler kalorisiz kaçamaksız bir gün olur inşallah
dtostumu yedim 2. bardak çayımı içiyorum :)

günaydın çıtır adayları nasılsınız bakalım. ben de bira sonra sirkeli sıcak suyumu içicem. bi dilim ekmek ve biraz peynirle kahvaltımı yaptım 3 saat önce. birazdan kendimi streçleyip temizliğe girişicem. kolay gelsin hepinize.yeni katılanlar da hoşgeldi. görüşürüzzzz

:CüvCüv:
GÜNAYDINNN KIZLARRR
nasılsınız bakalım ben bomba gibiyim sabah 1 ufak salatalık az melemen 1 domates yedim
yarım dilim ekmekle
şimdide yeşil çay ve yarım poaça yicem:))

yaaaa benim yeşil çayla poaça hayal oldu valla
bende onların yerine yarım elma yedim:)))bu daha ii oldu valla:))

günaydın canım bir araştırma okumuştum sirkeli suyla ilgili sabah öğle akşam yemeklerden önce içenlerin zamanla kilo verdiği görülmüş bundan sonra bende sabah ve akşam yemeğimden önce içiyorum sirkeli suyumu sende yemekten önce içebiliosan öyle dene bence :)hihoyyyt

Sabah:
1 dilim taze ananas( yada greyfurt),2 çay kaşığı zencefil,1 katı yumurta yada 60 gr.yağsız beyaz peynir, şekersiz siyah yada yeşil çay

Ara: 1 elma rendesi üzerine 1 tatlı kaşığı tarçın yada 1 armut üzerine tarçın

Öğlen: Körili soslu kabak, haşlanmış körili esmer pirinç ( sebze alternatifi olarak soya fasulyesi, patlıcan, brokoli, karnabahar ve koyu yeşil yapraklı sebzeler tercih edilebilir)

Ara: demlenmiş çubuk tarçından çay, 1 dilim taze ananas yada yarım greyfurt yada 1 küçük muz,2 adet diyet bisküvi

Akşam: Balık biftek ya da baharatlı hindi veya tavuk göğüs; yeşil salata; 1 dilim kepek yada tam buğday ekmeği

Gece: 1 avuç leblebi ya da yağsız bir bardak süt
denemk isteyenlere:)))

YASASIN İLK TEBRİĞİMİ ALDIM:)

DAHA BNM 2.GÜNÜM O YUZDEN BNM İÇİN BUYUK GUN YARIN DEĞİL AMA OLSUN HAFTA CUMA TARTILIRIM SİZE AYAK UYDURMUS OLURUM:)

HERKESE BASARILAR....a.s.

kızlar ben kac gundur cıkolata yıye yıye bır hal oldum,tutamıyorum kendımı,yarın kesın kılo almıs olacagım,motıvasyonu kaybettım:çok üzgünüm:

Selam Ayparcam tüm yazdıklarınızı okuyamadım.nasıl zayıfladın sen neler yaptın.anlatırmısın
Nazom ben bukadar kilolari pat diye vermedim canim birbucuk senelik emegim diyebilirim ama kisin birakmistim diyeti felan.. martin 23 ünde 77 ile basladim ve suan 70 im bunuda inanki harakete borcluyum(yürüyüs, ip atlama, step, göbek atma anliyacagin evde yapilabilicek hersey)
Yemekleri azalttim sadece salikli yemekler yedim, cok canim cektgindede yedigim oldu ama pes etmeden yediklerime dikkat ederek verdim kilolari halende verme cabasindayim..
Ben cabuk kilo verme derdinde degilim cünki yakinlarimdan arkadasimdan gördügüm kadariyla sunu diyebilirim cabuk verilen kilo cabuk geri aliniyor...bir hafta dikkat etme alirsin o kiloyu, fakat salikli beslenirsen ozaman otomatikmen zayiflarsin.. sakin ümitsizlige girme..
Bende faydasi olan seyleride yazayim
Bol bol icicek ben asiri iciyorum ama günde 3 litre diyorlar ben cvitiyorum en az 5 litre iciyorum..
Aksam yemegini erken yemeye calis ve sonrasindada bisey yeme dayanabilirsen..
Ve bol bol bol haraket canimmm
Anam destan yazdim özür dilerim

ptesi gidince sorarım cnm bakalım neler dicek:))))
gerçi herkes ayrı birşey diyor yengem hamile ondan biliyorum ben umarım sorunsuz bir şekilde geçirirsin canım yediklerine çok dikkat et hergün koca bir bardak süt kahvaltıda bol peynir ara arada yoğurt yemeni tavsiye ederim dişlerin kemiklerin için bunlarn kendin için yiceksin çünkü bebek ihtiyacını senden karşılıyor hamileyim diye hominide gırtlak yeme sakın sonra vercem die uğraşırsın ara ara yemek ye ama dengeli beslen doktorunada herşeyi sor :))))
YASASIN İLK TEBRİĞİMİ ALDIM:)

DAHA BNM 2.GÜNÜM O YUZDEN BNM İÇİN BUYUK GUN YARIN DEĞİL AMA OLSUN HAFTA CUMA TARTILIRIM SİZE AYAK UYDURMUS OLURUM:)

HERKESE BASARILAR....a.s.

bende tebrik ederim canım ama bir hftanın sonunda tebrik edicem ben seni hem dikkat edip hem ilaç kullanıyorsun bakalım sende nasıl bir etki edicek merak ediyorum bugün kendini bir ölç bakalım incelme olmuşmu takip edersin ben her ay ölçüyorum yeni yeni sporu düzenli yapmaya başladım yeni yeni farkedicek sanırım :))))

kızlar ben kac gundur cıkolata yıye yıye bır hal oldum,tutamıyorum kendımı,yarın kesın kılo almıs olacagım,motıvasyonu kaybettım:çok üzgünüm:
Sakin motivasyonundan kaybetme tamam yediysen yedin afiyet olsun insallah yag olmaz sende :) Canim kaldigin yerden devam sakin pes etmek yok bak günes artik cikmaya basladi yazin ne etcen kiz :))
Ben hep arkadaslarim böyle cikolata felan yediklerini sunu derim " o cikolatayi al baldirlarina koy ve yedikten sonra oraya yapistigini düsün" Aynisi hamur isleri ve tatlilar icinde gecerli. inanki ben kendimi öyle frenliyorum o yiyecegm seyi kalcalarimda bacaklarimda düsünüyorum ve vaz geciyorum :teytey:

canım yediysen yedin bugün fazla yeme bol hareket et ki kilo olarak dinmesin :))))

sanırım ben birdaha yemek yemiycem öyle bir söylemişin ki offf o yediklerimi düşünüyorum götürüyorum bazen ıyyyyyy kalçamda bacaklarımda düşündüm üfff ((
dün akşam eve gittim 35 dk yürüdüm sonra salata yedim beyaz peynir koydum biraz sonra yazlık kışlık ayırdım dizi seyrettim bi yandan sonra dayanamadım çikolata yedim bitter küçük 4 parça şu kare pakette oluyor yaa dayanamadım sanırım dayancam kaç gündür çikolata dondurma yiyodum artık kaçamak yapmamak için direncem söylediklerini hafızama kaydettim canım saol çok beter bi söz valla sanırım etkili olcak şimdiden midem bulanmaya başladı düşündükçe offfffffklava:

yaaa kıslar bulunduğumuz sehirlerde buluşsak foto cekip koysak ne güsel olur dimi herkes birbirini yakından görürdü hem ayy ne güsel olurdu yaaaa

hakkınızda hayırlısı olsun canım inş üzülme herşey olacağına varıyor
kolay gelsin canım ben de birazdan girişeceğim işlere
hemen toparlan loxandra'cım sakın kendini koyverme zararın neresinden dönersen kardır kaydirigubbakcemile3
herkese günaydınlar bende kahvaltı yapacam sımdık
günaydın canım afiyet olsun
yaaa kıslar bulunduğumuz sehirlerde buluşsak foto cekip koysak ne güsel olur dimi herkes birbirini yakından görürdü hem ayy ne güsel olurdu yaaaa
evet bence de ne güzel olurdu yapalım bence böyle bi organizasyonu hihoyyyt

herkese merhabalar çıtırlar
iki dilim lıght ekmek, bi parça peynir, bir domates, bir salatalık, biraz maydanozla kahvaltımı yaptım şimdi de yeşil çayımı içiyorum
oğluşumdan vakit bulunca sporumu da yapıcam kaydirigubbakcemile2
şimdi mutfağa işlerimi halletmeye gidiyorum kaydirigubbakcemile3

hehehehe Evet bende öyle düsününce vazgeciyorum sen okadar spor yap o kalcayi basenleri erit sonrada cikolata ye :))
Laf aramizda benimde canim cok istiyo cikolata zor tutuyorum kendimi..
Bazen kilo verdigim zamanda seviniyorum ve misalen 250 gram vermissem bir paket tereyaginin kalcamdan eridigini hayal ediyorum tabiki öyle degil bunun bilincindeyim keske verilen her gram yag olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…