GÜNAYDINNN KIZLARRR
nasılsınız bakalım ben bomba gibiyim sabah 1 ufak salatalık az melemen 1 domates yedim
yarım dilim ekmekle
şimdide yeşil çay ve yarım poaça yicem:))
günaydın çıtır adayları nasılsınız bakalım. ben de bira sonra sirkeli sıcak suyumu içicem. bi dilim ekmek ve biraz peynirle kahvaltımı yaptım 3 saat önce. birazdan kendimi streçleyip temizliğe girişicem. kolay gelsin hepinize.yeni katılanlar da hoşgeldi. görüşürüzzzz
:CüvCüv:
yaaaa benim yeşil çayla poaça hayal oldu valla
bende onların yerine yarım elma yedim:)))bu daha ii oldu valla:))
canım yeşil çay dokunurmu acaba her bitkinin çayını içme bence doktorla konuş mesela adaçayı içilmio die biliorum :)))
Hayirli sabahlar fistiklar...
Yarin büyük gün bakalim ne olcak ben okadar ümitli degilim spor yapamadigim icin sanki yediklerim vucuduma yapisiyor...hazmedemiyormusum gibi geliyor bana ama kendimce az yemeye calisiyorum.. bakalim yarin ne olcak cok merak ediyorum su 6 li rakami görmek istiyorum ben artikkk.. OLAY senide tebrik ederim kacamak yapmamissin helal olsun sana
Nazom ben bukadar kilolari pat diye vermedim canim birbucuk senelik emegim diyebilirim ama kisin birakmistim diyeti felan.. martin 23 ünde 77 ile basladim ve suan 70 im bunuda inanki harakete borcluyum(yürüyüs, ip atlama, step, göbek atma anliyacagin evde yapilabilicek hersey)Selam Ayparcam tüm yazdıklarınızı okuyamadım.nasıl zayıfladın sen neler yaptın.anlatırmısın
gerçi herkes ayrı birşey diyor yengem hamile ondan biliyorum ben umarım sorunsuz bir şekilde geçirirsin canım yediklerine çok dikkat et hergün koca bir bardak süt kahvaltıda bol peynir ara arada yoğurt yemeni tavsiye ederim dişlerin kemiklerin için bunlarn kendin için yiceksin çünkü bebek ihtiyacını senden karşılıyor hamileyim diye hominide gırtlak yeme sakın sonra vercem die uğraşırsın ara ara yemek ye ama dengeli beslen doktorunada herşeyi sor :))))ptesi gidince sorarım cnm bakalım neler dicek:))))
YASASIN İLK TEBRİĞİMİ ALDIM:)
DAHA BNM 2.GÜNÜM O YUZDEN BNM İÇİN BUYUK GUN YARIN DEĞİL AMA OLSUN HAFTA CUMA TARTILIRIM SİZE AYAK UYDURMUS OLURUM:)
HERKESE BASARILAR....a.s.
Sakin motivasyonundan kaybetme tamam yediysen yedin afiyet olsun insallah yag olmaz sende :) Canim kaldigin yerden devam sakin pes etmek yok bak günes artik cikmaya basladi yazin ne etcen kiz :))kızlar ben kac gundur cıkolata yıye yıye bır hal oldum,tutamıyorum kendımı,yarın kesın kılo almıs olacagım,motıvasyonu kaybettım:çok üzgünüm:
Günaydin tatlim afiyet olsunherkese günaydınlar bende kahvaltı yapacam sımdık
canım yediysen yedin bugün fazla yeme bol hareket et ki kilo olarak dinmesin :))))kızlar ben kac gundur cıkolata yıye yıye bır hal oldum,tutamıyorum kendımı,yarın kesın kılo almıs olacagım,motıvasyonu kaybettım:çok üzgünüm:
Sakin motivasyonundan kaybetme tamam yediysen yedin afiyet olsun insallah yag olmaz sende :) Canim kaldigin yerden devam sakin pes etmek yok bak günes artik cikmaya basladi yazin ne etcen kiz :))
Ben hep arkadaslarim böyle cikolata felan yediklerini sunu derim " o cikolatayi al baldirlarina koy ve yedikten sonra oraya yapistigini düsün" Aynisi hamur isleri ve tatlilar icinde gecerli. inanki ben kendimi öyle frenliyorum o yiyecegm seyi kalcalarimda bacaklarimda düsünüyorum ve vaz geciyorum :teytey:
hakkınızda hayırlısı olsun canım inş üzülme herşey olacağına varıyorsaol canım bızımkılerın gönlü yok babam hep bızle kalmak ıstıyo ama el oglu nekadar ıdare eder 8 aydır beraberız gene ıyı dayandı benım kocısım artık ısteyen ıstesın ıstemeyen ıstemesın gözümü kapattım canım nedıım ama yınede üzülmüyyom desem yalan olur
kolay gelsin canım ben de birazdan girişeceğim işleregünaydın çıtır adayları nasılsınız bakalım. ben de bira sonra sirkeli sıcak suyumu içicem. bi dilim ekmek ve biraz peynirle kahvaltımı yaptım 3 saat önce. birazdan kendimi streçleyip temizliğe girişicem. kolay gelsin hepinize.yeni katılanlar da hoşgeldi. görüşürüzzzz
hemen toparlan loxandra'cım sakın kendini koyverme zararın neresinden dönersen kardır kaydirigubbakcemile3kızlar ben kac gundur cıkolata yıye yıye bır hal oldum,tutamıyorum kendımı,yarın kesın kılo almıs olacagım,motıvasyonu kaybettım:çok üzgünüm:
günaydın canım afiyet olsunherkese günaydınlar bende kahvaltı yapacam sımdık
evet bence de ne güzel olurdu yapalım bence böyle bi organizasyonu hihoyyytyaaa kıslar bulunduğumuz sehirlerde buluşsak foto cekip koysak ne güsel olur dimi herkes birbirini yakından görürdü hem ayy ne güsel olurdu yaaaa
hehehehe Evet bende öyle düsününce vazgeciyorum sen okadar spor yap o kalcayi basenleri erit sonrada cikolata ye :))sanırım ben birdaha yemek yemiycem öyle bir söylemişin ki offf o yediklerimi düşünüyorum götürüyorum bazen ıyyyyyy kalçamda bacaklarımda düşündüm üfff((
dün akşam eve gittim 35 dk yürüdüm sonra salata yedim beyaz peynir koydum biraz sonra yazlık kışlık ayırdım dizi seyrettim bi yandan sonra dayanamadım çikolata yedim bitter küçük 4 parça şu kare pakette oluyor yaa dayanamadım sanırım dayancam kaç gündür çikolata dondurma yiyodum artık kaçamak yapmamak için direncem söylediklerini hafızama kaydettim canım saol çok beter bi söz valla sanırım etkili olcak şimdiden midem bulanmaya başladı düşündükçe offfffffklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?