70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hanımlar 1.70 boyum var 75 de kilom dün gece yazdıklarınız okudum bi gazla bugün çaylar için gerekli otları aldım akşama misafir geldi sigara böreğiydi mozaik pastaydı bi güzel de yedim...tamam boyuma göre çok da fazla kilom olmadığını söyleyenler var ama kot pantolon giydiğimde belimden taşan yağlar penye elbise giydiğimde basenlerim gayet ortaya çıkıyor... ve ben bu görüntüye rağmen bi türlü gaza gelemiyorum beni seven böyle sevsin mantığında işliyor beynim kalbimse tam aksini söylüyor. napcağımı bilemedim beni bi gaza getirin yaa =((( ayrıca bacakları inceltmek için ekstra bi kür varsa söyleyin de yapayım 63 ü gördüğüm zamanlar oldu o tartıda ama baldırlarımın kalınlığı hiç değişmedi. sporcuda değilim kas yok yani

hg aramiza.tecrübeli arkadaslar yardimci olurlar cnm moralini bozma.bende 1.75 boyunda 75 kiloyum banada iyisin diyorlar ama ben kendimi iyi hissetmiyorum herseyden önce kendin icin basla bu ise

İyi geceler herkeseeeee, ofisten sesleniyorum
Bir an önce sabah 9 olsun eve gideyim çok uykum geldiiiiiiiiiii

Özellikle o tatlılara zor dayanılır yaaa
Bide yemek kültürünüz cidden çok geniş Allah yardımcın olsun.

Kaşıntı için bilmiyorum canım.:26:
Kepekler içinde aktardan 10-15 yağın karışımı bi kür var onu kullanabilirsin.:26:

Leyn
Altı üstü bi hafta sonu cozutmadın aynı kaldın veya 200-300 artı gördün.
Ben 3 hafta boyunca aynı rakamda takılı kaldığımı hatırlıyorum dikkat ettiğim taktirde.
Vücut bu motor değil anacım.
Elbet duracak sen bu duraklama da götürürsün tatlıları 200-300 artı çıkıyorum diye üzüldüğün 1-2 kilo olur farkına bile varmazsın.
Bugün tartıldığında inşaallah fazla çıkmazsın.:113:

Geçmiş olsun Suzim.

Kankammm benimmm beeeeeeeeeeee
Sana yakışanda buydu.:13::13::13:

:124:Günaydınlar dobiçler:124:
Topikte gene bi kendini salma bi abur cubur yemeler görüyorum.
İçimdeki çılgın diLo'yu çıkartmayınn eyttttt
Hepinizin saçınızdan tutar sürüklerimm.
Şurda 1 ayımız kaldı ondan sonra yaz.

Hani hayalleriniz??
Beyaz badi giymeyi istemezmisiniz?
Renkli pantullar? Ellerinizle göbüşünüzü kapatmadan oturmak?
Piknikte orda burda yerde otururken o bacakların boğum boğum olması göbeğin 2. - 3. katının görünmesini mi istiyosunuz?

Hemen herkes toparlanıyor dün 2-3 kişi menü yazmış.
Dikkat etmeyenler topiğe bile uğramıyor zaten.

Bende bugün poğaça ve simitle imtihan edildim resmen.
Heryerde gözüme gözüme batıyodu poğaçalar ama almadım.

Evde ufak kaba salata yaptım peynir, zeytin, domates sabah ki kahvaltım bu.
Midemi yormıycam az vaktim kaldı ve ben artık hayatımda hiç giymediğim parlament mavisi, pudra rengi, beyaz pantul giymek istiyorum.

Burdaki herkesin bi hayali var sizden ricam cıss götürmeden bunları düşünmeniz.

Mona bu arada sana da demin şaka ettim gel saçını başını yolcam.

Öperim sizi.

Son düzenleme:

günaydın tatlım. ben hemen dünkğ menümü yazım :):):)

sabah:
3 incir 1 bardak su
1 dilim çavdar ekmeği 2 dilim kaşar 4 ad. zeytin

ara:
1 şekersiz türk kahvesi 1 incir

öğle:
1 bardak çorba

ara:
yarım ince çikolata fıstıklı (doktorumun ödülüydü diğer yarısınıda bugün yicem)

akşam:
7 yk yağsız kabak yemeği 1 kase yoğurt taze nane

ara:
3 tam ceviz

dilek uyarılarını dikkate aldım cnm pirinç pilavı yemedim :):):)

gunaydın kızlar pazar aksamı ıstnbla dugune gıttık dun de yorgun we hastaydm ıse gelemedım malım buraya da yazamadım
nasılsınız

Ya bu diyetisyen ne garip kusura bakma da :26:
Bi çorbayla insan nasıl doyar kaldı ki vücudun çalışması için yiyeceğe ihtiyacı var.
Sen yemezsen pardonda ne çıkaracaksın.
Öğlen içtiğin çorba anca hareket edip yakmanı sağlar yani.:26:
Salata ve yoğurt yok.:26:
Yoğurdun yağ yakıcı etkisi var zaten öğle ve akşam 2-3 yemek kaşığı vermişti bana doktor.
Ve ben öğlen tavuk + salata + yoğurt
Akşam 4-5 yk sebze + salata + yoğurt + 1 dilim ekmekle 3 hafta boyunca denedim bunu 4 kilo verdim.
Bununla hem aç kalır hemde bitkin olur insan.:26:

gunaydın kızlar pazar aksamı ıstnbla dugune gıttık dun de yorgun we hastaydm ıse gelemedım malım buraya da yazamadım
nasılsınız

Günaydın şeker.

hadi ya geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
bende bu diyete başladım başlayalı çok üşüyorum içim titriyor resmen diyetle alakası varmı acep

hangı dıetı yapıosun cnm sen bnde cok usuorum warmı acaba ılgısı ama bnm cok da sacım dokuluo sanırım bnmkısı kansızlık

hangı dıetı yapıosun cnm sen bnde cok usuorum warmı acaba ılgısı ama bnm cok da sacım dokuluo sanırım bnmkısı kansızlık

Kansızlıktan dolayıdır kızlar:26:
Diyet kansızlıkta yapıyor maalesef.
Bende test yaptırmıştım kansızlık var doktor bana 1 avuç kuru çekirdekli üzüm haftada 2 kerede 1 tk pekmez ye demişti.:26:
Kaşlarım ve saçlarım bile dökülüyor tırnaklarım mor hepte üşüyorum.

aynı selerı yasıoruz demk ewn herkosesnde doklmus saclarm war hergn temzlk yapmktan bıktm gerckten ee faydasını gordn mu uzumun

pazar aksamı dugunden donerken tatlıses cıg kofteden durum yedım cok pısman oldm ama yedm dun we bugn hc kacamagm yok ıns cumaya eksı gorurum:26:

aynı selerı yasıoruz demk ewn herkosesnde doklmus saclarm war hergn temzlk yapmktan bıktm gerckten ee faydasını gordn mu uzumun

Yemedim ki
Aklıma gelince pekmez yiyorum saçlarım içinde z.yağ ve badem yağını karıştırdım bakım yapıyorum.
Bide gliss in ürünlerini aldım.

Doktora söyledin mi peki bunları?
Ablama şok listesi vermişti dr onda bile çorba + salata + yoğurt vardı.
Sonuçta insanız yani o kadar yemeyle insanın hareket edecek hali kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…