hanımlar 1.70 boyum var 75 de kilom dün gece yazdıklarınız okudum bi gazla bugün çaylar için gerekli otları aldım akşama misafir geldi sigara böreğiydi mozaik pastaydı bi güzel de yedim...tamam boyuma göre çok da fazla kilom olmadığını söyleyenler var ama kot pantolon giydiğimde belimden taşan yağlar penye elbise giydiğimde basenlerim gayet ortaya çıkıyor... ve ben bu görüntüye rağmen bi türlü gaza gelemiyorum beni seven böyle sevsin mantığında işliyor beynim kalbimse tam aksini söylüyor. napcağımı bilemedim beni bi gaza getirin yaa =((( ayrıca bacakları inceltmek için ekstra bi kür varsa söyleyin de yapayım 63 ü gördüğüm zamanlar oldu o tartıda ama baldırlarımın kalınlığı hiç değişmedi. sporcuda değilim kas yok yani
işte sen beni anlıyosun antepte nekadar zor zayıflanır biliyosun:)
.doktorumu dinlemem lazım haklısın.akşama kabak yapıcam
senin dr. hızlı verdiriyor inş bnm kide senin doktor gibidir:)
iş için merak etme yakında haber veririm sana
allahımyaa sekmeyi sabitlemiştim dün,tamda cevap yazıcekken,kalmış orda bibaktım cevapsız kapatmıyım bari dedim
şunu sorucaktım dilekyaa,benimde fena saç diplerim kaşınıyo,ama çok kötü yani,zaten doğumlardan sonra bi dökülmeye başladı halada devam ediyodu,bide kaşıntı çıktı,kepeklenme oldu sanırım eğilip saç diplerimi kaşıyınca bişeyler düşüyo yerekaşıntıya çare kür varmı biçözüm,yaaaaaaa
ay inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh
ben hedefime ulaşamadan göçmezsem bu dünyadan 1ciliği görürüm belki
yani bilmiyorumki 55i kaldırmazmıya bünyem,kaç zamandır baş dönmem var,ağrım var,dr kansızlık varmı tahlil yapalım haftaya dedi,bakalım neden dönüyo bu baş
ya balkaymak gülme gerçekten çok sinirlendim
inan cumadan buyana kaçırmadım düzgün tuttum
bide artıda göstermezmi
nevrim döndü sabah sabah
bende al sana al sana dedim yede bakım neolcan dedim
inatlaşıyo benimle bu kilolar
2 hafta sıkayım dedim dişimi nikaha kadar biraz zayıflayım
yok anam benim bünye inat resen inattt
çok sinirliyimmmm
slm kizlar
dün birsüre ara vermeyi düsünüyordum cünkü 75 küsürü gördüm yine..
bugün kadindoktoruna gittim yumurtaliklarimda kist varmis yarin kan tahlili yaptirip haplan düsürmeye calisacaz olmazsa ameliyatlan alincakmis..
hic bende kist olmamisdin tam ne oldugunu da bildigim yokhayirlisiyla düssede ameliyata gerek kalmaz..
ben birde sohbetlere katilamiyorum kendimi toparlayinca yine gelirim öpüldünüz
yine sizi okuyorum ara arakendinize iyi bakin kizlar
Menüm
sabah
2 parça peynir
3 yeşil zeytin
1 haş. yumurta
1 domates
2 dlim çavdar ekmeği
ara
yok
öğlen
2 tane haşlanmış baget
salata
ara
1 kivi
akşam
1 kase tavuk çorbası
2 parça kızarmış karnıbahar
3 kaşık yoğurt
ara
yarım muz
1 avuç beyaz leblebi
4 tane petibör
1 tane topkek
3 tane hurma
1 tane çikolatalı gofret
benim iştahsızlığım bu akşama kadarmışşş
:124:Günaydınlar dobiçler:124:
Topikte gene bi kendini salma bi abur cubur yemeler görüyorum.
İçimdeki çılgın diLo'yu çıkartmayınn eyttttt
Hepinizin saçınızdan tutar sürüklerimm.
Şurda 1 ayımız kaldı ondan sonra yaz.
Hani hayalleriniz??
Beyaz badi giymeyi istemezmisiniz?
Renkli pantullar? Ellerinizle göbüşünüzü kapatmadan oturmak?
Piknikte orda burda yerde otururken o bacakların boğum boğum olması göbeğin 2. - 3. katının görünmesini mi istiyosunuz?
Hemen herkes toparlanıyor dün 2-3 kişi menü yazmış.
Dikkat etmeyenler topiğe bile uğramıyor zaten.
Bende bugün poğaça ve simitle imtihan edildim resmen.
Heryerde gözüme gözüme batıyodu poğaçalar ama almadım.
Evde ufak kaba salata yaptım peynir, zeytin, domates sabah ki kahvaltım bu.
Midemi yormıycam az vaktim kaldı ve ben artık hayatımda hiç giymediğim parlament mavisi, pudra rengi, beyaz pantul giymek istiyorum.
Burdaki herkesin bi hayali var sizden ricam cıss götürmeden bunları düşünmeniz.
Mona bu arada sana da demin şaka ettim gel saçını başını yolcam.
Öperim sizi.
gunaydın kızlar pazar aksamı ıstnbla dugune gıttık dun de yorgun we hastaydm ıse gelemedım malım buraya da yazamadım
nasılsınız
günaydın cnm bıraktığın gibiyiz sen nasılsın :)
günaydın tatlım. ben hemen dünkğ menümü yazım :):):)
sabah:
3 incir 1 bardak su
1 dilim çavdar ekmeği 2 dilim kaşar 4 ad. zeytin
ara:
1 şekersiz türk kahvesi 1 incir
öğle:
1 bardak çorba
ara:
yarım ince çikolata fıstıklı (doktorumun ödülüydü diğer yarısınıda bugün yicem)
akşam:
7 yk yağsız kabak yemeği 1 kase yoğurt taze nane
ara:
3 tam ceviz
dilek uyarılarını dikkate aldım cnm pirinç pilavı yemedim :):):)
gunaydın kızlar pazar aksamı ıstnbla dugune gıttık dun de yorgun we hastaydm ıse gelemedım malım buraya da yazamadım
nasılsınız
hastayım cok kotu grıp oldm dun 3 te kalkabldım yataktan
günaydınkızlaaaaaaaaaaaar dilek sıkıyönetim ilan etmiş kaçın kurtarın kendinizi
hadi ya geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
bende bu diyete başladım başlayalı çok üşüyorum içim titriyor resmen diyetle alakası varmı acep
hangı dıetı yapıosun cnm sen bnde cok usuorum warmı acaba ılgısı ama bnm cok da sacım dokuluo sanırım bnmkısı kansızlık
Kansızlıktan dolayıdır kızlar:26:
Diyet kansızlıkta yapıyor maalesef.
Bende test yaptırmıştım kansızlık var doktor bana 1 avuç kuru çekirdekli üzüm haftada 2 kerede 1 tk pekmez ye demişti.:26:
Kaşlarım ve saçlarım bile dökülüyor tırnaklarım mor hepte üşüyorum.
Ya bu diyetisyen ne garip kusura bakma da :26:
Bi çorbayla insan nasıl doyar kaldı ki vücudun çalışması için yiyeceğe ihtiyacı var.
Sen yemezsen pardonda ne çıkaracaksın.
Öğlen içtiğin çorba anca hareket edip yakmanı sağlar yani.:26:
Salata ve yoğurt yok.:26:
Yoğurdun yağ yakıcı etkisi var zaten öğle ve akşam 2-3 yemek kaşığı vermişti bana doktor.
Ve ben öğlen tavuk + salata + yoğurt
Akşam 4-5 yk sebze + salata + yoğurt + 1 dilim ekmekle 3 hafta boyunca denedim bunu 4 kilo verdim.
Bununla hem aç kalır hemde bitkin olur insan.:26:
bitkinim zaten kendimi tükenmiş gibi hissediyorumbu doktor kadın bana 1 hafta çok yediriyor bir haftada bütünüyle kesiyor
sadece sabahları var yeşillik ondan başkada yok.ben vücudumun sesini dinledim dün 1 kase yoğurt yedim ihtiyacım var çünkü biliyorum.
biraz dişimi sıkıcam cnm doktora teslim oldum ne derse yapmak zorundayım.ama çokta açım
et ve tavukta yok bu hafta
hangı dıetı yapıosun cnm sen bnde cok usuorum warmı acaba ılgısı ama bnm cok da sacım dokuluo sanırım bnmkısı kansızlık
aynı selerı yasıoruz demk ewn herkosesnde doklmus saclarm war hergn temzlk yapmktan bıktm gerckten ee faydasını gordn mu uzumun
bitkinim zaten kendimi tükenmiş gibi hissediyorumbu doktor kadın bana 1 hafta çok yediriyor bir haftada bütünüyle kesiyor
sadece sabahları var yeşillik ondan başkada yok.ben vücudumun sesini dinledim dün 1 kase yoğurt yedim ihtiyacım var çünkü biliyorum.
biraz dişimi sıkıcam cnm doktora teslim oldum ne derse yapmak zorundayım.ama çokta açım
et ve tavukta yok bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?