haklisin canim anliyorum seni ama belki ödem felan vardir ne bileyim baska birseydendir :26:yok canım üzmüyomda
herzamankinde daha dikkatli oluyordum o yüzden artıda çıkmaya sinir oldum yemediğim halde
hiç uyma canım boşver sinir olupta kendini yıpratma sanki onların umrundamı acaaba bizim sinir olduğumuz,kendimizi üzdüğümüz ile kalıyoruz bizimkiler hahahahihihihohoho geliyor yine eve hiçbir şey olmamış gibi konuşuyorlar küsmüsün bana karıcım küs olsam takıcakmısın kociş hayır takmam karıcım ozaman küs değilim kociş deyip kapanıyor konu o sorunlamı uğraşıp durcam zamanımı ,psikolojimi onamı bozucam ,hiç uğraşma herşey olacağına varır de bırak canım benim en azından artık bu yöntemi uygulamaya çalışıyorum hayatımda bende,yoksa diğer türlü çok kötü oluyorum,yine benden daha deneyimli olanlar vardır belki düşüncelerime katılmıyorsunuzdur ama napalım başka çare yok
boşver takma canım zeytinyağ gibi üste çıkmayı çok severler biz kadınlar haklı olduğumuz konuda çok bağırıverioz birden ama yine biz suçlu oluruz onun için üzme kendini oluruna bırakmak bazen en iyisi giibi bencehaklisin canim anliyorum seni ama belki ödem felan vardir ne bileyim baska birseydendir :26:
istersen yine yediklerine dikkat et ama bir müddet tartilma mesela cumaya kadar tartilma
ahh canim bu erkekler yokmu
benimkine hic bisey söylenmiyor bu aralardeli edioyor beni sonrada bagarinca bagaran sen oluyorsun
boşver takma canım zeytinyağ gibi üste çıkmayı çok severler biz kadınlar haklı olduğumuz konuda çok bağırıverioz birden ama yine biz suçlu oluruz onun için üzme kendini oluruna bırakmak bazen en iyisi giibi bencehaklisin canim anliyorum seni ama belki ödem felan vardir ne bileyim baska birseydendir :26:
istersen yine yediklerine dikkat et ama bir müddet tartilma mesela cumaya kadar tartilma
ahh canim bu erkekler yokmu
benimkine hic bisey söylenmiyor bu aralardeli edioyor beni sonrada bagarinca bagaran sen oluyorsun
bütün sinirimi aldim buzdolabindan ama(
elime ne gecdiyse yedim ...
canim benim sinirlenince neden buzdolabina yoneliyorsun?cik disari yuruyus yap..sinirini yollardan,adimlardan cikar..hem sakinlesirsin,hem hava alirsin,hem de kalorilerin gider
sinirliyken buzdolabina yaklasmak yok
bütün sinirimi aldim buzdolabindan ama(
elime ne gecdiyse yedim ...
balkaymak şimdide bitane eti goa yedim
bu ne öfke ya gıcık oldum resmen kendime
bikere daha böyle olmuştum
sen yeme yaaaa üzülüyomm
coook pismanim surda yaza ne kaldi benim halime bak
sabretcen canım ne kaldı şurda az kaldı
oluyo bazen böyle yarın toparlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?