70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydınlarrr,
Kızlarrr kış burada geri geldi. Ne güzel bahar havası vardı, kışa döndük. Neyse son günler artık, baharı özledim valla. Şöyle kırlara pikniğe gitmeyi. Gel bahar gel yaz

doktora her hafta gidiyorum ya bu cmt de gidicem ozaman sölerim ama tartıya çıkınca yüzüm kalmıyor:)
mesela bana sordu bu hafta biraz sıkalımmı dedi bende o anda kilo verememenin sıkıntısıyla tamam dedim

şimdide çok sıktın dicem ama çünkü berbat bir hafta geçiriyorum
işim masa başı olmasına rağmen acayip yorgunum

Günaydın canım.
Bahar gelsin yazda gelsin kilolar gitsin.

Bu da vücut ama dediğim gibi bişiler yiyesinki çıkarasın yani.
Vücuda az yiyecek gidince korumaya alır kendini.
Doktor daha iyi bilir tabi ben kendi doktorumdan örnek veriyorum.
Bide Temmuzdan beri burdayım az yiyenler cidden pek fazla veremiyor.:26:

uf burasıda sogudu ya gunaydın canm
Yemedim ki
Aklıma gelince pekmez yiyorum saçlarım içinde z.yağ ve badem yağını karıştırdım bakım yapıyorum.
Bide gliss in ürünlerini aldım.

.

bnde pekmz yemek ısyıorum ama kılo aldırır dıe yıemıorum :18:bıoxn kullanıoprum bnde 2 aydr feln ama pek bı faydasını goremedım

haklısın sanırım ben de öyle düşünüyorum acaba doktorumumu değiştirmeliyim

bnde pekmz yemek ısyıorum ama kılo aldırır dıe yıemıorum :18:bıoxn kullanıoprum bnde 2 aydr feln ama pek bı faydasını goremedım

Ben eczacıya sordum onları kendide keldi
Bi işe yaramıyo dedi.
Arkadaşımda kullandı bi ara bende almıstım bi işe yaramadı.
En güzeli saça yağla bakım yapmak ve yediklerimize çeki düzen vermek bence.

Güüüünaydın kızlaaaaaaaar
Dilek seni seviyorum haaa bu enerjini işkencelerini fln

yağlarda kötü kokuyor ya sonra yıkıyorum yıkıyorum gitmiyo kokusu

Güüüünaydın kızlaaaaaaaar
Dilek seni seviyorum haaa bu enerjini işkencelerini fln

Bende seni seviyorum sürekli bahanesi olan dobiç

Yapcak bişi yok ay ben bi kere elma sirkesi döktüm ıykkk bide hayatta kulanmam.
Bütün gün turşu gibi koktum.

ISTE BISILERDEN MEDED UMUORUM CNM KUZENM KULLANDI O BNA COK FAYDA ETTI DIO
bıoxni çok övüyorlar ama ya bende almayı düşünüyorum yoksa kel kalıcam :)
hahhay sonumz o gorunuo walla

ayy bn bıkere yumurta maskesı yapmıstm kokusu zor cıktı kı bıde bn yumurtayı hc sewmm 3 kere pespese dusa gırdım

Günaydın hatunlar!
bol eksili,abur cubur arzulamayacağınız,sevdiceklerinizin yanınızda olduğu güzel bir gün geçirmenizi dilerim:119::118:

İyi geceler herkeseeeee, ofisten sesleniyorum
Bir an önce sabah 9 olsun eve gideyim çok uykum geldiiiiiiiiiii

bacım sen hep sabahlıyor musun ya,nasıl dayanıyorsunne iş yapıyosun çok merak ettim..

pekmez çok yemeyeceksin ki, 1 tatlı kaşığı bile alsan günde 1 kere o bile fayda eder. Kan yapıcı kuru üzümler var aktarlarda bulabilirsin, ondan da günde 5-8 kadar yiyebilirsin ara öğünlere. Özellikle çekirdeklerini çiğneyeceksin.

bugn pekmz we uzum alaym ozamnsa tırnaklarmda kopuyo belkı kansızlıktr nedenı

hangı dıetı yapıosun cnm sen bnde cok usuorum warmı acaba ılgısı ama bnm cok da sacım dokuluo sanırım bnmkısı kansızlık
evet kansızlık olabilir canım ya. kuru üzüm ye kalorisi öyle abartı değil. hem sağlıkta önemli di mi

bugn pekmz we uzum alaym ozamnsa tırnaklarmda kopuyo belkı kansızlıktr nedenı

geçmiş olsun yawrucum, bence tahlil yaptır çünkü B12 gibi kompleks bir vitamin eksikliğin olabilir...Depresyon, Sindirim bozuklukları, Baş dönmesi, uyku hali,Huzursuzluk, unutkanlık, Kansızlık,
gibi rahatsızlıklar görülebilir. Bu vitamin takviyesini ya hapla ya da iğneyle alacaksın..bir de B12 gibi bazı vitaminler bazı insanların bağırsaklarında sentezlenmiyo mesela bende sende de aynı problem varsa pekmez vs. yemenin bir anlamı olmaz direk kandan beslenmen lazımm

Son düzenleme:
kızlar cumadan berı hc tartlmadm tartlmıcmda bakalm cuma kac cıkcm surprz olck bna:18::18::18:

saydıklarınn hepsı bende war doktr yolu goruldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…