Yemedim ki
Aklıma gelince pekmez yiyorum saçlarım içinde z.yağ ve badem yağını karıştırdım bakım yapıyorum.
Bide gliss in ürünlerini aldım.
Doktora söyledin mi peki bunları?
Ablama şok listesi vermişti dr onda bile çorba + salata + yoğurt vardı.
Sonuçta insanız yani o kadar yemeyle insanın hareket edecek hali kalmaz.
Herkese günaydınlarrr,
Kızlarrr kış burada geri geldi. Ne güzel bahar havası vardı, kışa döndük. Neyse son günler artık, baharı özledim valla. Şöyle kırlara pikniğe gitmeyi. Gel bahar gel yaz
doktora her hafta gidiyorum ya bu cmt de gidicem ozaman sölerim ama tartıya çıkınca yüzüm kalmıyor:)
mesela bana sordu bu hafta biraz sıkalımmı dedi bende o anda kilo verememenin sıkıntısıyla tamam dedim
şimdide çok sıktın dicem ama çünkü berbat bir hafta geçiriyorum
işim masa başı olmasına rağmen acayip yorgunum
uf burasıda sogudu ya gunaydın canmHerkese günaydınlarrr,
Kızlarrr kış burada geri geldi. Ne güzel bahar havası vardı, kışa döndük. Neyse son günler artık, baharı özledim valla. Şöyle kırlara pikniğe gitmeyi. Gel bahar gel yaz
Yemedim ki
Aklıma gelince pekmez yiyorum saçlarım içinde z.yağ ve badem yağını karıştırdım bakım yapıyorum.
Bide gliss in ürünlerini aldım.
.
uf burasıda sogudu ya gunaydın canm
bnde pekmz yemek ısyıorum ama kılo aldırır dıe yıemıorum :18:bıoxn kullanıoprum bnde 2 aydr feln ama pek bı faydasını goremedım
Günaydın canım.
Bahar gelsin yazda gelsin kilolar gitsin.
Bu da vücut ama dediğim gibi bişiler yiyesinki çıkarasın yani.
Vücuda az yiyecek gidince korumaya alır kendini.
Doktor daha iyi bilir tabi ben kendi doktorumdan örnek veriyorum.
Bide Temmuzdan beri burdayım az yiyenler cidden pek fazla veremiyor.:26:
bnde pekmz yemek ısyıorum ama kılo aldırır dıe yıemıorum :18:bıoxn kullanıoprum bnde 2 aydr feln ama pek bı faydasını goremedım
:124:Günaydınlar dobiçler:124:
Topikte gene bi kendini salma bi abur cubur yemeler görüyorum.
İçimdeki çılgın diLo'yu çıkartmayınn eyttttt
Hepinizin saçınızdan tutar sürüklerimm.
Şurda 1 ayımız kaldı ondan sonra yaz.
Hani hayalleriniz??
Beyaz badi giymeyi istemezmisiniz?
Renkli pantullar? Ellerinizle göbüşünüzü kapatmadan oturmak?
Piknikte orda burda yerde otururken o bacakların boğum boğum olması göbeğin 2. - 3. katının görünmesini mi istiyosunuz?
Hemen herkes toparlanıyor dün 2-3 kişi menü yazmış.
Dikkat etmeyenler topiğe bile uğramıyor zaten.
Bende bugün poğaça ve simitle imtihan edildim resmen.
Heryerde gözüme gözüme batıyodu poğaçalar ama almadım.
Evde ufak kaba salata yaptım peynir, zeytin, domates sabah ki kahvaltım bu.
Midemi yormıycam az vaktim kaldı ve ben artık hayatımda hiç giymediğim parlament mavisi, pudra rengi, beyaz pantul giymek istiyorum.
Burdaki herkesin bi hayali var sizden ricam cıss götürmeden bunları düşünmeniz.
Mona bu arada sana da demin şaka ettim gel saçını başını yolcam.
Öperim sizi.
ben eczacıya sordum onları kendide keldi
Bi işe yaramıyo dedi.
Arkadaşımda kullandı bi ara bende almıstım bi işe yaramadı.
En güzeli saça yağla bakım yapmak ve yediklerimize çeki düzen vermek bence.
Güüüünaydın kızlaaaaaaaar
Dilek seni seviyorum haaa bu enerjini işkencelerini fln
yağlarda kötü kokuyor ya sonra yıkıyorum yıkıyorum gitmiyo kokusu
ISTE BISILERDEN MEDED UMUORUM CNM KUZENM KULLANDI O BNA COK FAYDA ETTI DIOBen eczacıya sordum onları kendide keldi
Bi işe yaramıyo dedi.
Arkadaşımda kullandı bi ara bende almıstım bi işe yaramadı.
En güzeli saça yağla bakım yapmak ve yediklerimize çeki düzen vermek bence.
hahhay sonumz o gorunuo wallabıoxni çok övüyorlar ama ya bende almayı düşünüyorum yoksa kel kalıcam :)
yağlarda kötü kokuyor ya sonra yıkıyorum yıkıyorum gitmiyo kokusu
İyi geceler herkeseeeee, ofisten sesleniyorum
Bir an önce sabah 9 olsun eve gideyim çok uykum geldiiiiiiiiiii
Günaydın hatunlar!
bol eksili,abur cubur arzulamayacağınız,sevdiceklerinizin yanınızda olduğu güzel bir gün geçirmenizi dilerim:119::118:
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
pekmez çok yemeyeceksin ki, 1 tatlı kaşığı bile alsan günde 1 kere o bile fayda eder. Kan yapıcı kuru üzümler var aktarlarda bulabilirsin, ondan da günde 5-8 kadar yiyebilirsin ara öğünlere. Özellikle çekirdeklerini çiğneyeceksin.
pekmez çok yemeyeceksin ki, 1 tatlı kaşığı bile alsan günde 1 kere o bile fayda eder. Kan yapıcı kuru üzümler var aktarlarda bulabilirsin, ondan da günde 5-8 kadar yiyebilirsin ara öğünlere. Özellikle çekirdeklerini çiğneyeceksin.
evet kansızlık olabilir canım ya. kuru üzüm ye kalorisi öyle abartı değil. hem sağlıkta önemli di mihangı dıetı yapıosun cnm sen bnde cok usuorum warmı acaba ılgısı ama bnm cok da sacım dokuluo sanırım bnmkısı kansızlık
canım sek in yüzde sıfır yağlı sütü var. diğer diet sütlerden daha iyi tadı ondan iç hergün. 1 litre içsen bile kaloride birşey farkettirmez. hem güç kazanırsın. ben sütü hiiiiiiiiiç sevmeyen bir insan olarak bu dietler sayesinde süt içmeyi öğrendim. aralar da bir bardak iç vitamin alırsın tokluk sağlar ve mideni çalıştırır.Ya bu diyetisyen ne garip kusura bakma da :26:
Bi çorbayla insan nasıl doyar kaldı ki vücudun çalışması için yiyeceğe ihtiyacı var.
Sen yemezsen pardonda ne çıkaracaksın.
Öğlen içtiğin çorba anca hareket edip yakmanı sağlar yani.:26:
Salata ve yoğurt yok.:26:
Yoğurdun yağ yakıcı etkisi var zaten öğle ve akşam 2-3 yemek kaşığı vermişti bana doktor.
Ve ben öğlen tavuk + salata + yoğurt
Akşam 4-5 yk sebze + salata + yoğurt + 1 dilim ekmekle 3 hafta boyunca denedim bunu 4 kilo verdim.
Bununla hem aç kalır hemde bitkin olur insan.:26:
bitkinim zaten kendimi tükenmiş gibi hissediyorumbu doktor kadın bana 1 hafta çok yediriyor bir haftada bütünüyle kesiyor
sadece sabahları var yeşillik ondan başkada yok.ben vücudumun sesini dinledim dün 1 kase yoğurt yedim ihtiyacım var çünkü biliyorum.
biraz dişimi sıkıcam cnm doktora teslim oldum ne derse yapmak zorundayım.ama çokta açım
et ve tavukta yok bu hafta
bıoxni çok övüyorlar ama ya bende almayı düşünüyorum yoksa kel kalıcam :)
kullandım canım ben ya. seruumuna dünya para verdim hiç bir işe yaramadı hala şampuanını kullanıyorum ama işe yaramıyor. yağlardan bitkisel karışım yaptım haftada bir unutmazsam tabi onu sürüyorum o daha iyi gibi. bir ara eczaneden karışım aldım bepanten falan vardı içinde ya ama oda feci kokuyo. terledikçe saçlarından geliyor kokusu. şuan minoset kullanıyorum buda saç için bir ilaç ama faydası yok gibi. ay bende bıktım saç dökülmesinden ama çözüm bulamadım
2012-03-26 tarihli kaloricetveliniz
AKŞAM ARAAAAAAAAAAAAM
[1] Sırma C vitaminli soda 1 200 ml 82
[2] Badem 5 gr (adet) 28.5
AKŞAAAAAAAAAAM
[3] Ekmek 2 DİLİM 130
[5] Zeytinyağı 20 GRAM 186
[6] Domates 2 ADET 28
[7] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[8] Levrek 1 ADET 93
[9] havuç 2 adet 52 sabah ve öğle araaaaaaaaaam
ÖĞLEEEEEEEEEE
[10] sütaş kaymaksız yoğurt 2 100 gr 154
[11] sebzeli noodle 1 porsiyon 246
Buraya kadar kahvaltıııııııııııı
[12] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[13] Yeşil Zeytin 1 adet 7
[14] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[15] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65
[16] yumurta 1 adet 80
Toplam : 1398 kal.
bugn pekmz we uzum alaym ozamnsa tırnaklarmda kopuyo belkı kansızlıktr nedenı
geçmiş olsun yawrucum, bence tahlil yaptır çünkü B12 gibi kompleks bir vitamin eksikliğin olabilir...Depresyon, Sindirim bozuklukları, Baş dönmesi, uyku hali,Huzursuzluk, unutkanlık, Kansızlık,
gibi rahatsızlıklar görülebilir. Bu vitamin takviyesini ya hapla ya da iğneyle alacaksın..bir de B12 gibi bazı vitaminler bazı insanların bağırsaklarında sentezlenmiyo mesela bendesende de aynı problem varsa pekmez vs. yemenin bir anlamı olmaz direk kandan beslenmen lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?