saydıklarınn hepsı bende wardoktr yolu goruldu bana
moralini bozma tatlım,bu bayanların genelinde olan bir rahatsızlıkher ay 4-5 gün kan kaybettiği halde yaşayabilen tek canlı biziz
bnde dun aksm nesfıt aldm baslıcm yemeye bakalm belkı faydasını gorurum:18:Kizlarrrr dün alışverişe çıktık kocisimleeee ayya vitrinler rengarenkkkk bayildimmmm koton Waikiki mango zara mağazalarında süper seyler varAma tabi kocise aldık bı ton giysi ben sadece 1 tane sutyen aldim
60 kg olmadan hiç bişey almıcam kendime
Dilekcim bana kızacaksın ama senin listene Sadık kalamıyorum ben ya
He bu arada diyetisyenden randevu aldık esime temmuzda gidicez o kadar yogun yani
Bugünkü menum
Sabah 5 yk nesfit yarım su bardağı yarım yağlı süt le
Ara 1 golden elma
Öğle 1 tabak marul salatası yagsiz cok az karnibahar yemeği yogurt
Ara 1 kivi
Aksam yemeğe davetliyiz menüde ne var bilmiyom
2 l su
3 fincan yeşil cay
kızlar cumadan berı hc tartlmadm tartlmıcmda bakalm cuma kac cıkcm surprz olck bna:18::18::18:
ISTE BISILERDEN MEDED UMUORUM CNM KUZENM KULLANDI O BNA COK FAYDA ETTI DIO
hahhay sonumz o gorunuo walla
ayy bn bıkere yumurta maskesı yapmıstm kokusu zor cıktı kı bıde bn yumurtayı hc sewmm 3 kere pespese dusa gırdım
bnde dun aksm nesfıt aldm baslıcm yemeye bakalm belkı faydasını gorurum:18:
isallah canim cok sagolbalgaymak,potus noluyo size yaaa?birbirinize bakip yemeyinn..dilek gellllll nerdesinnn!
kuzum bu cok az degil mi yaa..sanki doymam gibi geliyo bana
gecmis olsun canim,isallah ameliyata gerek kalmaz..
cok üzüldüm canim yaa cok gecmis olsunpatates nişasta deposu bir besin. yani gilokojen ki glikojenin içinde de bir sürü glikoz var.(kısacası karbonhidrat) glikoz da fazlası yağ olarak depolanıyor. protein öyle değil yapı maddesi olarak kullanılıyor o yüzden kilo yapmıyor fazla. ama karbonhidratlar yağ birikiminde çok önemli tüketmemek en iyisi
akşam yemek yerine gün içinde yasaydin keşke bunları daha iyi olurmuş. ama neyse yakmaya bak
çok geçmiş olsun canım. bende overkist hastasıydım 5 yıl önce. üstelik 10cm büyüklüğünde. normalde bu büyüklükte kistler alınıyor.ama ben genç olduğum için doktor ilaç tedavisi yapalım dedi. işe yarar gibiydi ilaç tedavisi ama bir gece felaket derecede sancılandım.doğum sancısından bile beter olur demişti doktor (doğum yapmadığım için bilemiyorum ben) kisti hemen almaları gerekti açık ameliyatla acil bir şekilde ameliyata girdim ve yumurtalıklarımdan birini kaybettim
seninkinin büyüklüğü ne kadar bilmiyorum ama dikkatli ol fazla hareket etmemeye özen göster hoplayıp zıplama benim ameliyat olmamın en büyük etkeni çok hareketli oluşumduumarım sonun benim gibi olmaz iyi leşirsin
aman allah saglik versin de hastalikla gitmesin normal gitsinaçıkcası ben hastalığım süresince felaket kilo vermiştimm. kötü bir dönemdi ama... ameliyattan sonra kiloları tekrar aldım
sagol canim benimgeçmiş olsun canım ya gitme kal kız özleriz biz seni amamamama
sagol dilekcimÖzellikle o tatlılara zor dayanılır yaaa
Bide yemek kültürünüz cidden çok geniş Allah yardımcın olsun.
Kaşıntı için bilmiyorum canım.:26:
Kepekler içinde aktardan 10-15 yağın karışımı bi kür var onu kullanabilirsin.:26:
Leyn
Altı üstü bi hafta sonu cozutmadın aynı kaldın veya 200-300 artı gördün.
Ben 3 hafta boyunca aynı rakamda takılı kaldığımı hatırlıyorum dikkat ettiğim taktirde.
Vücut bu motor değil anacım.
Elbet duracak sen bu duraklama da götürürsün tatlıları 200-300 artı çıkıyorum diye üzüldüğün 1-2 kilo olur farkına bile varmazsın.
Bugün tartıldığında inşaallah fazla çıkmazsın.:113:
Geçmiş olsun Suzim.
gecmis olsun canimgunaydın kızlar pazar aksamı ıstnbla dugune gıttık dun de yorgun we hastaydm ıse gelemedım malım buraya da yazamadım
nasılsınız
ben o yumurta yüzünden 1 ay boyunda sabah akşam saatlerce banyo yaptım ya:) bazen hala burnuma geliyor kokusu :)
iğrenç birşey bidaha tövbe ettim
:)
Hasretcim en güzelini yapıyorsun seeeeenben foruma geldiğimden beri bi tek bu hafta cuma hariç tartıldım ve az kalsın bozuyordum herşeyi
Merak edip cumayı beklemek çok eğlenceli
Günaydın hanımlar ben geldim
Dünki menüm
Sabah 3 kaşık yoğurt,3 kaşık müsli
Ara bir bardak çay şekersiz (1 avuç içi kuru üzüm)
Öğlen
et döner + salata (yağsız)
Ara mısır patlağı light
Akşam
Bir kase çorba (tarhana)
3 kaşık zeytinyağlı fasulye
2 litre su
20 dk yürüyüş
10 dk eliptil bisiklet
Eve çok geç gittim kocişin ceketini kuru temizlemeden aldım.
Günlerim yoğun ve yorucu geçiyor kızlar.Aldığımız eleman işden ayrıldı dayanamadı:)
Banada sen joker eleman gibisin her yere yetişiyorsun işi öğrenip çıkarsam seni zorda bırakırım hafta sonu düşünücem ona göre devam edicem dedi.
Pazartesi geldi ayrıldığını söyledi.Tüm işler yine bende anlıyacağınız.
bu müsli ne işe yarıyor?
bu müsli ne işe yarıyor?
aynn aynn demk tek deneyen bn dıılmısım hahahahayyyy
cnm bnde normlde 3 gunde 1 feln tartlıodm ama ozamn moralm feln bozuluodu smdı haftadan haftaya karrlıyım tartı hep gozumn onnde ama yok tartlmıorum
Kizlar ben kaçar yemek yapcam evi supurcem isim cok bugün gelirim yine....
Tok tutyorrr onunda denemiştim etinin var form Müslim süt yada yoğurtlar yenilebiliyor sabahları...
geçmiş olsun yawrucum, bence tahlil yaptır çünkü B12 gibi kompleks bir vitamin eksikliğin olabilir...Depresyon, Sindirim bozuklukları, Baş dönmesi, uyku hali,Huzursuzluk, unutkanlık, Kansızlık,
gibi rahatsızlıklar görülebilir. Bu vitamin takviyesini ya hapla ya da iğneyle alacaksın..bir de B12 gibi bazı vitaminler bazı insanların bağırsaklarında sentezlenmiyo mesela bendesende de aynı problem varsa pekmez vs. yemenin bir anlamı olmaz direk kandan beslenmen lazımm
2012-03-26 tarihli kaloricetveliniz
AKŞAM ARAAAAAAAAAAAAM
[1] Sırma C vitaminli soda 1 200 ml 82
[2] Badem 5 gr (adet) 28.5
AKŞAAAAAAAAAAM
[3] Ekmek 2 DİLİM 130
[5] Zeytinyağı 20 GRAM 186
[6] Domates 2 ADET 28
[7] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[8] Levrek 1 ADET 93
[9] havuç 2 adet 52 sabah ve öğle araaaaaaaaaam
ÖĞLEEEEEEEEEE
[10] sütaş kaymaksız yoğurt 2 100 gr 154
[11] sebzeli noodle 1 porsiyon 246
Buraya kadar kahvaltıııııııııııı
[12] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[13] Yeşil Zeytin 1 adet 7
[14] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[15] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65
[16] yumurta 1 adet 80
Toplam : 1398 kal.
o zaman vampir olup kan içelim direk
Dileeeeeeeeeeeeek menümü niye beğenmedin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa beğen işte bananeeeeeeeeeeee
öğlene karnıbahar haşlama yiceeeeeeeeeem üstüne de yoğurt ay keşke işe gelmeyecek olsam da şöle bolcana sarımsakta dökenilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?