70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlarrrr dün alışverişe çıktık kocisimleeee ayya vitrinler rengarenkkkk bayildimmmm koton Waikiki mango zara mağazalarında süper seyler varAma tabi kocise aldık bı ton giysi ben sadece 1 tane sutyen aldim
60 kg olmadan hiç bişey almıcam kendime
Dilekcim bana kızacaksın ama senin listene Sadık kalamıyorum ben ya
He bu arada diyetisyenden randevu aldık esime temmuzda gidicez o kadar yogun yani

Bugünkü menum

Sabah 5 yk nesfit yarım su bardağı yarım yağlı süt le

Ara 1 golden elma

Öğle 1 tabak marul salatası yagsiz cok az karnibahar yemeği yogurt

Ara 1 kivi

Aksam yemeğe davetliyiz menüde ne var bilmiyom

2 l su
3 fincan yeşil cay

bnde dun aksm nesfıt aldm baslıcm yemeye bakalm belkı faydasını gorurum:18:

kızlar cumadan berı hc tartlmadm tartlmıcmda bakalm cuma kac cıkcm surprz olck bna:18::18::18:

Hasretcim en güzelini yapıyorsun seeeeen ben foruma geldiğimden beri bi tek bu hafta cuma hariç tartıldım ve az kalsın bozuyordum herşeyi
Merak edip cumayı beklemek çok eğlenceli

ben o yumurta yüzünden 1 ay boyunda sabah akşam saatlerce banyo yaptım ya:) bazen hala burnuma geliyor kokusu :)
iğrenç birşey bidaha tövbe ettim
:)

bnde dun aksm nesfıt aldm baslıcm yemeye bakalm belkı faydasını gorurum:18:

Valla dolapta ne zamandan berri duruyordu bizim evde yüzüne bakan yok nesfitin yararsa bende devam edicem bakalım ama abartmamak lazım miktarını ben onceden 1 yemek tabağı dolusu yiyordum anladimmm 5 yk da yetiyormuş insana

Günaydın hanımlar ben geldim

Dünki menüm

Sabah 3 kaşık yoğurt,3 kaşık müsli

Ara bir bardak çay şekersiz (1 avuç içi kuru üzüm)

Öğlen

et döner + salata (yağsız)

Ara mısır patlağı light

Akşam

Bir kase çorba (tarhana)
3 kaşık zeytinyağlı fasulye

2 litre su

20 dk yürüyüş
10 dk eliptil bisiklet

Eve çok geç gittim kocişin ceketini kuru temizlemeden aldım.
Günlerim yoğun ve yorucu geçiyor kızlar.Aldığımız eleman işden ayrıldı dayanamadı:)
Banada sen joker eleman gibisin her yere yetişiyorsun işi öğrenip çıkarsam seni zorda bırakırım hafta sonu düşünücem ona göre devam edicem dedi.
Pazartesi geldi ayrıldığını söyledi.Tüm işler yine bende anlıyacağınız.

günaydin kizlar kan aldirdim bugün öglen haplarimi alayim hayirlisiyla kurtulayim
balgaymak,potus noluyo size yaaa?birbirinize bakip yemeyinn..dilek gellllll nerdesinnn!

kuzum bu cok az degil mi yaa..sanki doymam gibi geliyo bana

gecmis olsun canim,isallah ameliyata gerek kalmaz..
isallah canim cok sagol
cok üzüldüm canim yaa cok gecmis olsun sagol canim benim
açıkcası ben hastalığım süresince felaket kilo vermiştimm. kötü bir dönemdi ama... ameliyattan sonra kiloları tekrar aldım
aman allah saglik versin de hastalikla gitmesin normal gitsin
geçmiş olsun canım ya gitme kal kız özleriz biz seni amamamama
sagol canim benim fazla ugrayamiyorum canim ya eskiden nerdeyse hergün aktivdim simdi kendimi düzene otuturamadim
sagol dilekcim
gunaydın kızlar pazar aksamı ıstnbla dugune gıttık dun de yorgun we hastaydm ıse gelemedım malım buraya da yazamadım
nasılsınız
gecmis olsun canim

huzunperisi senide alinti yaptim sanettim bulamadim bende bidaha cocuk yapmazsam sana dönerim canim meme kücültme ameliyatini bende düsünüyom ama korkuyorum :18: birde ameliyatda diklesiyordur dimi gögüzlerin

ben o yumurta yüzünden 1 ay boyunda sabah akşam saatlerce banyo yaptım ya:) bazen hala burnuma geliyor kokusu :)
iğrenç birşey bidaha tövbe ettim
:)
aynn aynn demk tek deneyen bn dıılmısım hahahahayyyy
Hasretcim en güzelini yapıyorsun seeeeen ben foruma geldiğimden beri bi tek bu hafta cuma hariç tartıldım ve az kalsın bozuyordum herşeyi
Merak edip cumayı beklemek çok eğlenceli

cnm bnde normlde 3 gunde 1 feln tartlıodm ama ozamn moralm feln bozuluodu smdı haftadan haftaya karrlıyım tartı hep gozumn onnde ama yok tartlmıorum

bu müsli ne işe yarıyor?

bu müsli ne işe yarıyor?

Vallahi tatlım ben işe geç kalmışdım kahvaltı öğününü atlamamak için aldım yoğurtla yedim.
Yoğurt yağ yakmada faydalı zaten.Müslinin içindeki yulaflarda sindirimi kolaylaştırıyor ve tok tutuyor.
İçinde meyve parçalarıda olduğu için benim şeker ihtiyacımı karşılıyor.Abur cubura yönlenmiyorum.

yok yok tek değilsin merak etme:)
ben haftada bir doktorun tartısında tartılıyorum çünkü evdeki tartı bi türlü doğru rakam göstermiyor.
mesela cmt günü doktora gitmeden önce evde tartıldım 75,4 çıktı doktorda tartıldım 72,2 çıktı:)
arzumun dijital tartısı halbuki doğru çıkarıyor diye duymuştum.hep aynı yerde tartılıyorum olmuyor ama

o zaman vampir olup kan içelim direk

Dileeeeeeeeeeeeek menümü niye beğenmedin yaaaaaaaaaaaaaaaaaa beğen işte bananeeeeeeeeeeee
öğlene karnıbahar haşlama yiceeeeeeeeeem üstüne de yoğurt ay keşke işe gelmeyecek olsam da şöle bolcana sarımsakta dökenilsem

SUAN YESILCAYIMI HUPLETIORUM KISCELER HAYDIN HERKES ALSIN ELINE BI YESILCAY
afıyet olsun

Baktım beğendim de nie beğene basmadım bilemedim.
Yemen güzel bişey bakalım 2 hfta sonunda ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…