70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menüm
sabah
2 parça peynir
3 yeşil zeytin
1 haş. yumurta
1 domates
2 dlim çavdar ekmeği
ara
yok
öğlen
2 tane haşlanmış baget
salata
ara
1 kivi
akşam
1 kase tavuk çorbası
2 parça kızarmış karnıbahar
3 kaşık yoğurt
ara
yarım muz
1 avuç beyaz leblebi
4 tane petibör
1 tane topkek
3 tane hurma
1 tane çikolatalı gofret

benim iştahsızlığım bu akşama kadarmışşş

iyi akşamlar
bugün...
sabah 08.30
1 bardak yarım yağlı süt-2 yk meyveli müsli-biryarım elma-6 adet kavrulmamış fındık-yarım çk toz tarçın (karıştırarak)
1.ara 09.45
2 adet ceviz-zencefilli limonlu çay
öğle 11.45
2 kuçuk tavuk göğsu(ızgara)-bir paket ayran
2.ara 15.00
yarım paket form büsküvi-bir kk yarım yağlı beyaz peynir-7 otlu çay
3.ara 17.00
3 avuç soya soslu leblebi ( çok acıktım dayanamadım yedim )
akşam 19.00
3 kepçe çorba-3 yk yoğurt-salata

şimdi de bir fincan türk kahvesi içtim fincanımı da kapattım amaa falıma bakacak yok canlar

geçmiş olsun suzicim umarım ameliyatsız hallolur...
kendini toparla gel yine öperim

mantikli geldi bana denemekde yarar var

gecmis olsun cnm ins ameliyata gerek kalmadan ilacla tedavi olursun

balkaymak şimdide bitane eti goa yedim
bu ne öfke ya gıcık oldum resmen kendime
bikere daha böyle olmuştum

sen yeme yaaaa üzülüyomm

balgaymak,potus noluyo size yaaa?birbirinize bakip yemeyinn..dilek gellllll nerdesinnn!
kuzum bu cok az degil mi yaa..sanki doymam gibi geliyo bana
gecmis olsun canim,isallah ameliyata gerek kalmaz..

sabah,ogle harika,aksam

diyet yapanların neden patates yememesi gerekiyor bilen var mıı
patates nişasta deposu bir besin. yani gilokojen ki glikojenin içinde de bir sürü glikoz var.(kısacası karbonhidrat) glikoz da fazlası yağ olarak depolanıyor. protein öyle değil yapı maddesi olarak kullanılıyor o yüzden kilo yapmıyor fazla. ama karbonhidratlar yağ birikiminde çok önemli tüketmemek en iyisi

akşam yemek yerine gün içinde yasaydin keşke bunları daha iyi olurmuş. ama neyse yakmaya bak

çok geçmiş olsun canım. bende overkist hastasıydım 5 yıl önce. üstelik 10cm büyüklüğünde. normalde bu büyüklükte kistler alınıyor.ama ben genç olduğum için doktor ilaç tedavisi yapalım dedi. işe yarar gibiydi ilaç tedavisi ama bir gece felaket derecede sancılandım.doğum sancısından bile beter olur demişti doktor (doğum yapmadığım için bilemiyorum ben) kisti hemen almaları gerekti açık ameliyatla acil bir şekilde ameliyata girdim ve yumurtalıklarımdan birini kaybettim
seninkinin büyüklüğü ne kadar bilmiyorum ama dikkatli ol fazla hareket etmemeye özen göster hoplayıp zıplama benim ameliyat olmamın en büyük etkeni çok hareketli oluşumdu umarım sonun benim gibi olmaz iyi leşirsin

geçmiş olsun canım ya gitme kal kız özleriz biz seni amamamama

ay boşver canım erkekleri akşam akşam bizde kavga ettik gıcıkla hala sinirliyem
kızlaaaaaar ne ediyonuz okudum ama alıntı yapamadım ya eyice üşengeç oldum ben.
huzuuuuuuuuuuur gördüm seni nassın

iyim bebegim sen nasilsinsiz kocalara sinirlenmisiniz ben kücük sipaya sinirlendim kapiyi kirdim esim gecci sabah gelincede onla bir kavga var ohhh

iyim bebegim sen nasilsinsiz kocalara sinirlenmisiniz ben kücük sipaya sinirlendim kapiyi kirdim esim gecci sabah gelincede onla bir kavga var ohhh

karnım acıktı kendimi tutuyom işte bu saatde birşey yenmez diye yarım saat daha dayanıp yatacam. ay biz kadınları kızdıracak biri devamlı olur zaten :)

İyi olursan herkes sever canım
sözümüz doktor hemşire olupta kendini büyük görenlere
mutlaka sende rastlamışsındır
her meslek grubunda var böyleleri ama hemşireler mimlenmiş durumdalar

buarada senin evde kaldığını biliyorum eve erkek almanın yanlış olabileceğini düşündüğüm için arkadaşının evi dedim
hem aynı evde olmanız yanlış bişey olacağı anlamına gelmez
sadece kapalı olmaklada ilgisi yok aslında
kendini bilen herkes düşünür böyle şeyleri
ben öneri sundum sadece, değişiklik olur diye
kesinlikle canım bende sessiz kalamam zaten
hem ağlarım hem konuşurum
biz şikayette ettik ama bisonuç çıkmadı
çok üzüldüm canım yaa
ne çirkef kadınmış oda
kızım 3 aylıkken hastanede yatmıştık
serumlardan galiba ishal olmuştu
ayağımda sallarken hissettim kakasını yaptığını bir baktım boynuna kadar çıkmış elindede damar yolu olunca hemen hemşireye koştum
ziyaretçi saati bekleyin dedi
düşünsene çocuk kakalı, ıslak o şekilde bekledi
ben çocuğum iyice hasta olacak diye nasıl ağlıyorum
o zaman çıktık hastaneden 2 gün sonra idrar yolu enfeksiyonundan yattı tekrar
hep o hemşirenin yüzünden
hiç unutmuyorum o geceyi 1 sene geçti ama aklıma geldikçe aynen yaşıyorum o günü
ay annesin tabi normal
hemsirelere sinir oluyorum sinirrrrr öylelerine ama
sorma canim sorma oysaki sen ben pralara gitmesek ne yicekler acaba düsünüyolarmi hic ??
bugünkü hemşire çok iyiydi
allah razı olsun, çok ilgilendi
eti canga dediğin çiko değilmi canım 3 tane nasıl yedin bisküvi falanmı bilmediğim

ben yataaaaaar iyi geceler akşam yemenden sonra 5 badem bir soda yedim sedec midem gurulduyo ama bozmadım kendimle gurur duyuyorum valla iyi geceleeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…