daha izleyemedim ben onu ama geçen tanıtımını izlerken bi kız ağlıyodu nasıl yaptım bunu kendime diye
ondan sonra başladım bende ağlamaya şimdi sölerken bile çok kötü oluyorum
Haftaiçi hergün 19:30 da canım, bi yarım saat fln sürüyor, bilmiyorum ben izlerken kendiimi onlardan farksız görmüyorum..
Evet belki 100 kilo değilim ama,
ben de mutusuzum
ben de istediklerimi giyemiyorum
ben de zayıf bir insanlarla yanyanayken rahatsız oluyorum
ben de bıktım...
O yüzden hepsini izliyorum ve izlerken dua ediyorum başarmaları içinVe kendimi daha şanslı hissetmek bi yana daha da hırslanıyorum, kilolarımız farklı ama hisler değil
bende izlemeye başlıcm bu akşamdan itibaren
dediğin çok farklı hissettiklerimiz farklı değil.
bizde mutsusuzzzzzzzzzz
evet canim foliye ile doluyorum karnimanasıl strec canım nasıl yapıosun sarıyomusun :44:
yok canım birşeyin içine karıştırma ılık olduğunda içiliyo zaten
inan yeşil çayın tadından daha güzel tadı merak etme
ılık iç
isteyerek iç miden bulanarak değil
kokusunu hissetmeden iç tamam mı
ama mutlaka dene
Tamam kız hemen mutsuz olmak yok
Gidiyor işte kilocuklar
Moral bozmak yok kuzu
evet canim foliye ile doluyorum karnimaistedigin krem yag sür annem türkiyeden özel yag almisdin bende burdan bi krem aldim önce onu sürüyorum sonra sariyorum
deniycem canim cok sagol benimde reglim düzensiz oldugundan gitmisdim zaten doktora onda da kist cikti bazen 2-3 ay bile gelmedigi oluyor iyikide gitmissim hep erteleyip duruyordum eninde sonunda gelir diye
aslinda erteleyip duruyoruz cogumuz bence hemen doktora gitsen iste saglik saka ya gelmiyor ama ihmal ediyoruz bazen kendimizi
cumaya kadar yemiycen cikolatamoral bozuk vala öğleden sonraki yiyeceğim çikolatayı şimdiden yedim bile:)
ben ne yapıcam şimdi. :)
üüüü burnum durmuo üüüüüüüüüüüüüüüüüüü
oo spor yaparsan daha iyi tabiiçok iyi fikir korse kullnıodum spor yaparken terletir karnımı diye strec daha iyi bide kremlerle harika olur bu akşam denicem canım sağol
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnn hava süper kendimi disari aticam oglusan pantolon alicamgünaydin kizlarkan aldirdim bugün öglen haplarimi alayim hayirlisiyla kurtulayim
isallah canim cok sagol
cok üzüldüm canim yaa cok gecmis olsunsagol canim benim
aman allah saglik versin de hastalikla gitmesin normal gitsin
sagol canim benimfazla ugrayamiyorum canim ya eskiden nerdeyse hergün aktivdim simdi kendimi düzene otuturamadim
sagol dilekcim
gecmis olsun canim
huzunperisi senide alinti yaptim sanettim bulamadimbende bidaha cocuk yapmazsam sana dönerim canim meme kücültme ameliyatini bende düsünüyom ama korkuyorum :18: birde ameliyatda diklesiyordur dimi gögüzlerin
buraya ilk basladigimda 1.600 vermisdim ama spor yapiyordum yürüyüs ve eliptik.arkadaslar sporu cok yaptigimi yagin kasa dönüsdügünü söylediler sporu yarim saate indirdim bazende hic yapmadim.spor yaptigim dönemde L-Cartine kullaniyorum normalden daha fazla terletiyor ve enerji veriyor imkani olan arkaslar eger sporda yapiyorsa tavsiye ederim.anneme göndermisdim L-Cartinineden o bu sayede 10 kilo verdi teyzem almis annemden yürüs yaparken kullanmis oda memnun simdi teyzem 2 kutu daha istiyorKimi yağ yakımını hızlandırıyor, kimi troid bezlerininin verimli çalışmasını sağlıyor. İşte zayıflamak isteyenlere yardımcı 7 şifalı madde:
Tere tohumu: Metabolizmanın canlanmasına yardımcı oluyor ve troid bezlerinin daha verimli çalışmasına katkıda bulunuyor.
Funda yaprağı: Zayıflamaya ve yağların vücut tarafından daha iyi yakılmasına destek veriyor. Açlığın bastırılmasına da yardım ediyor.
Zencefil: Alınan besinlerin daha iyi sindirilmesine yardımcı oluyor ve bünyeyi güçlendiriyor. Kilo verilirken enfeksiyonlara yakalanma riskini de azaltmaya destek oluyor.
Yeşil çay: Metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye ve bağırsaktaki faydalı bakterileri artırarak sindirmeye yardımcı oluyor.
Krom GTF: Pankreasın kan şekeri seviyesini dengelemesine destek veriyor. Diyetlerde kan şekeri seviyelerinin düşmesine ve artmasına engel oluyor. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılmasında fayda sağlıyor.
Co-Enzyme Q10: Zayıflarken sağlığınızı korumanıza yardım eden güçlü bir antioksidan. Enerji metabolizmasını canlandırarak kilo kaybı sırasında yaşanan halsizlik problemlerine karşı etkili oluyor.
L-Carnitine: Vücutta depolanmış yağların yakımını hızlandırıyor ve kasların performansını artırıyor. Özellikle diyetle beraber yapılacak olan egzersizden daha iyi sonuç alınmasına destek veriyor.
günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnn hava süper kendimi disari aticam oglusan pantolon alicamsuzicikkk canisiii ameliyatdan korkma sonucu süper oluyor bana yine olurmusun deseler hic düsünmem yine olurum diklestirme konusuna gelince benim gögüslerim zaten cok diklerdi yani o büyüklükde olmasina r gmen t s gibiydi onun icin diklestirmeye birsey diyemicem
buraya ilk basladigimda 1.600 vermisdim ama spor yapiyordum yürüyüs ve eliptik.arkadaslar sporu cok yaptigimi yagin kasa dönüsdügünü söylediler sporu yarim saate indirdim bazende hic yapmadim.spor yaptigim dönemde L-Cartine kullaniyorum normalden daha fazla terletiyor ve enerji veriyor imkani olan arkaslar eger sporda yapiyorsa tavsiye ederim.anneme göndermisdim L-Cartinineden o bu sayede 10 kilo verdi teyzem almis annemden yürüs yaparken kullanmis oda memnun simdi teyzem 2 kutu daha istiyor
günaydinnn ay bu ne güzel enerci insanin moreli düzeliyo
benimde fazla sarkik degil ama hep havaya kaldirmasini seviyorumama agir oldugu icin bazen omuzlarimi kesiyo tabii
ilerde de agirlik zor olacagini biliyorum
önce zayiflayayim sonra oglis kardes istiyo tek kalmasin allah nasip ederse bir ikinci cocuga plan yapayimondan sonra da isallah bende cezaret edip yaparim sagol canisi
:) ahh ahhh çikolata :):):)
bide cnm çok cipss istiyorrrrrrrrrrr:))))
doktora sölesem cips ödül ver diye vermezmi:):)
söle kesin veriri
söylede sana parmak sallasın hıııııııııııım diye
ben öğle yememe uçaaaaaaaat çok acıktım yoğunluktan arasmı yapamadım yine açım aç aç aç
benimki zayifl oldugum dönemdede büyükdü bir yil öncesine kadar 65 üstüne hic cikmamisdim ama büyükdübende daha evlenicemde çocuk yapıcamda ondan sonra yaptırıcam :)
ama kızlar zayıflayınca küçülüyormuş zaten bnm kide küçülürse e az da olsa sarkıcak
ozaman dikleştirme düşünüyorum inş doru düşünüyorumdur
cnm ben almanyadayim burda rahat buluyorum türkiyeyi bilmiyorum.annem ender saracin bir programinda duymus iyi oldugunu benden istedi aldimhmmm biz nerden bulabiliriz eczanelerde varmı acaba?
günaydinnn ay bu ne güzel enerci insanin moreli düzeliyo
benimde fazla sarkik degil ama hep havaya kaldirmasini seviyorumama agir oldugu icin bazen omuzlarimi kesiyo tabii
ilerde de agirlik zor olacagini biliyorum
önce zayiflayayim sonra oglis kardes istiyo tek kalmasin allah nasip ederse bir ikinci cocuga plan yapayimondan sonra da isallah bende cezaret edip yaparim sagol canisi
benimki zayifl oldugum dönemdede büyükdü bir yil öncesine kadar 65 üstüne hic cikmamisdim ama büyükdü
cnm ben almanyadayim burda rahat buluyorum türkiyeyi bilmiyorum.annem ender saracin bir programinda duymus iyi oldugunu benden istedi aldim
anladım eczanelere bi soralım bakalım:)
bnmkilerde çok erken büyüdü hatta çatlaklar oldu:)
vücudumu çok seviyorum bi tek göğüslerimden nefret ediyorum keşke hiç olmasalarmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?