70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

daha izleyemedim ben onu ama geçen tanıtımını izlerken bi kız ağlıyodu nasıl yaptım bunu kendime diye
ondan sonra başladım bende ağlamaya şimdi sölerken bile çok kötü oluyorum

Haftaiçi hergün 19:30 da canım, bi yarım saat fln sürüyor, bilmiyorum ben izlerken kendiimi onlardan farksız görmüyorum..

Evet belki 100 kilo değilim ama,
ben de mutusuzum
ben de istediklerimi giyemiyorum
ben de zayıf bir insanlarla yanyanayken rahatsız oluyorum
ben de bıktım...

O yüzden hepsini izliyorum ve izlerken dua ediyorum başarmaları için Ve kendimi daha şanslı hissetmek bi yana daha da hırslanıyorum, kilolarımız farklı ama hisler değil

Son düzenleme:
kızlar pötüş uyandı ben içeri geçim
işlerimide yapayım
öğleden sonra tekrar gelirim
öpüldünüzzzz

bende izlemeye başlıcm bu akşamdan itibaren
dediğin çok farklı hissettiklerimiz farklı değil.
bizde mutsusuzzzzzzzzzz

nasıl strec canım nasıl yapıosun sarıyomusun :44:
evet canim foliye ile doluyorum karnima istedigin krem yag sür annem türkiyeden özel yag almisdin bende burdan bi krem aldim önce onu sürüyorum sonra sariyorum

deniycem canim cok sagol benimde reglim düzensiz oldugundan gitmisdim zaten doktora onda da kist cikti bazen 2-3 ay bile gelmedigi oluyor iyikide gitmissim hep erteleyip duruyordum eninde sonunda gelir diye
aslinda erteleyip duruyoruz cogumuz bence hemen doktora gitsen iste saglik saka ya gelmiyor ama ihmal ediyoruz bazen kendimizi

çok iyi fikir korse kullnıodum spor yaparken terletir karnımı diye strec daha iyi bide kremlerle harika olur bu akşam denicem canım sağol

moral bozuk vala öğleden sonraki yiyeceğim çikolatayı şimdiden yedim bile:)
ben ne yapıcam şimdi. :)
cumaya kadar yemiycen cikolata
üüüü burnum durmuo üüüüüüüüüüüüüüüüüüü

çok iyi fikir korse kullnıodum spor yaparken terletir karnımı diye strec daha iyi bide kremlerle harika olur bu akşam denicem canım sağol
oo spor yaparsan daha iyi tabii ben spor yapmadigim halde terliyorum karin bölgen islaniyor annem bile yapiyor alismis sarip duruyo

ben hergün 2 bardak yeşil çay içiyorum sallama çaylardan ama sizce aynı etkiyi verirmi kurutulmuşuyla yada garantiye alıp aktardan doğalınımı almak gerekir ?

birde 3-4 bardak içsek zararı olurmu ki?:44::26:

günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnn hava süper kendimi disari aticam oglusan pantolon alicam suzicikkk canisiii ameliyatdan korkma sonucu süper oluyor bana yine olurmusun deseler hic düsünmem yine olurumdiklestirme konusuna gelince benim gögüslerim zaten cok diklerdi yani o büyüklükde olmasina rgmen ts gibiydi onun icin diklestirmeye birsey diyemicem

Kimi yağ yakımını hızlandırıyor, kimi troid bezlerininin verimli çalışmasını sağlıyor. İşte zayıflamak isteyenlere yardımcı 7 şifalı madde:

Tere tohumu: Metabolizmanın canlanmasına yardımcı oluyor ve troid bezlerinin daha verimli çalışmasına katkıda bulunuyor.

Funda yaprağı: Zayıflamaya ve yağların vücut tarafından daha iyi yakılmasına destek veriyor. Açlığın bastırılmasına da yardım ediyor.

Zencefil: Alınan besinlerin daha iyi sindirilmesine yardımcı oluyor ve bünyeyi güçlendiriyor. Kilo verilirken enfeksiyonlara yakalanma riskini de azaltmaya destek oluyor.

Yeşil çay: Metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye ve bağırsaktaki faydalı bakterileri artırarak sindirmeye yardımcı oluyor.

Krom GTF: Pankreasın kan şekeri seviyesini dengelemesine destek veriyor. Diyetlerde kan şekeri seviyelerinin düşmesine ve artmasına engel oluyor. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılmasında fayda sağlıyor.

Co-Enzyme Q10: Zayıflarken sağlığınızı korumanıza yardım eden güçlü bir antioksidan. Enerji metabolizmasını canlandırarak kilo kaybı sırasında yaşanan halsizlik problemlerine karşı etkili oluyor.

L-Carnitine: Vücutta depolanmış yağların yakımını hızlandırıyor ve kasların performansını artırıyor. Özellikle diyetle beraber yapılacak olan egzersizden daha iyi sonuç alınmasına destek veriyor.

buraya ilk basladigimda 1.600 vermisdim ama spor yapiyordum yürüyüs ve eliptik.arkadaslar sporu cok yaptigimi yagin kasa dönüsdügünü söylediler sporu yarim saate indirdim bazende hic yapmadim.spor yaptigim dönemde L-Cartine kullaniyorum normalden daha fazla terletiyor ve enerji veriyor imkani olan arkaslar eger sporda yapiyorsa tavsiye ederim.anneme göndermisdim L-Cartinineden o bu sayede 10 kilo verdi teyzem almis annemden yürüs yaparken kullanmis oda memnun simdi teyzem 2 kutu daha istiyor

günaydinnn ay bu ne güzel enerci insanin moreli düzeliyo
benimde fazla sarkik degil ama hep havaya kaldirmasini seviyorum ama agir oldugu icin bazen omuzlarimi kesiyo tabii
ilerde de agirlik zor olacagini biliyorum
önce zayiflayayim sonra oglis kardes istiyo tek kalmasin allah nasip ederse bir ikinci cocuga plan yapayim ondan sonra da isallah bende cezaret edip yaparim sagol canisi

hmmm biz nerden bulabiliriz eczanelerde varmı acaba?

bende daha evlenicemde çocuk yapıcamda ondan sonra yaptırıcam :)
ama kızlar zayıflayınca küçülüyormuş zaten bnm kide küçülürse e az da olsa sarkıcak
ozaman dikleştirme düşünüyorum inş doru düşünüyorumdur

:) ahh ahhh çikolata :):):)
bide cnm çok cipss istiyorrrrrrrrrrr:))))
doktora sölesem cips ödül ver diye vermezmi:):)

söle kesin veriri
söylede sana parmak sallasın hıııııııııııım diye

ben öğle yememe uçaaaaaaaat çok acıktım yoğunluktan arasmı yapamadım yine açım aç aç aç

benimki zayifl oldugum dönemdede büyükdü bir yil öncesine kadar 65 üstüne hic cikmamisdim ama büyükdü
hmmm biz nerden bulabiliriz eczanelerde varmı acaba?
cnm ben almanyadayim burda rahat buluyorum türkiyeyi bilmiyorum.annem ender saracin bir programinda duymus iyi oldugunu benden istedi aldim

suzim ne bekliyon yap ikinciyi sonra kestir rahat rahat gez kac yasindasin cnm sormasi ayip olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…