benimki zayifl oldugum dönemdede büyükdü bir yil öncesine kadar 65 üstüne hic cikmamisdim ama büyükdü
cnm ben almanyadayim burda rahat buluyorum türkiyeyi bilmiyorum.annem ender saracin bir programinda duymus iyi oldugunu benden istedi aldim
anladım eczanelere bi soralım bakalım:)
bnmkilerde çok erken büyüdü hatta çatlaklar oldu:)
vücudumu çok seviyorum bi tek göğüslerimden nefret ediyorum keşke hiç olmasalarmış :)
aaaa öyle deme bebegim insanlarda ne dertler var biz insan oglu nankörüz herseye bir mazeret buluruz.sen önce zayifla sonra iki bebe yap arka arkaya sonrada git kesdir isde oldu bittiL-Cartineyi alirsan eger spordan önce bir aspirin ve sekersiz kahveyle yarim saat önce iceceksin sonra sporuna basla
ben iyiyim sen nasılsın?gunaydın kızlar pazar aksamı ıstnbla dugune gıttık dun de yorgun we hastaydm ıse gelemedım malım buraya da yazamadım
nasılsınız
bende istiyorum bende bendeeee:124:Günaydınlar dobiçler:124:
Topikte gene bi kendini salma bi abur cubur yemeler görüyorum.
İçimdeki çılgın diLo'yu çıkartmayınn eyttttt
Hepinizin saçınızdan tutar sürüklerimm.
Şurda 1 ayımız kaldı ondan sonra yaz.
Hani hayalleriniz??
Beyaz badi giymeyi istemezmisiniz?
Renkli pantullar? Ellerinizle göbüşünüzü kapatmadan oturmak?
Piknikte orda burda yerde otururken o bacakların boğum boğum olması göbeğin 2. - 3. katının görünmesini mi istiyosunuz?
Hemen herkes toparlanıyor dün 2-3 kişi menü yazmış.
Dikkat etmeyenler topiğe bile uğramıyor zaten.
Bende bugün poğaça ve simitle imtihan edildim resmen.
Heryerde gözüme gözüme batıyodu poğaçalar ama almadım.
Evde ufak kaba salata yaptım peynir, zeytin, domates sabah ki kahvaltım bu.
Midemi yormıycam az vaktim kaldı ve ben artık hayatımda hiç giymediğim parlament mavisi, pudra rengi, beyaz pantul giymek istiyorum.
Burdaki herkesin bi hayali var sizden ricam cıss götürmeden bunları düşünmeniz.
Mona bu arada sana da demin şaka ettim gel saçını başını yolcam.
Öperim sizi.
keşke gitmeden söyleseydi, moralinde bozulmazdıkızlar pazar aksamı dugune gıttık dedım ya sırt dekoltelı elbıse gıymıstm nısanlm bastan tamm guzl dedı dugune gıttık ustumden treckotumu cıkarttrmadı cok acık dıenasıl uzuldum anlatamm bı oynarken cıkarttm okadr
öyle canım hemşirler malesef çoğunluğu öyle
eti canga bisküvi tarzında uzun pakette 6 tane falan var heralde saymadım ama
çukulatalı ucu
3 tane yedim ondan
aaaa öyle deme bebegim insanlarda ne dertler var biz insan oglu nankörüz herseye bir mazeret buluruz.sen önce zayifla sonra iki bebe yap arka arkaya sonrada git kesdir isde oldu bittiL-Cartineyi alirsan eger spordan önce bir aspirin ve sekersiz kahveyle yarim saat önce iceceksin sonra sporuna basla
tamamda önce bu göğüslerle beni beğenecek ve çocuk yapacak adam bulmalıyım demi:)
çok abarttım ama ya okadarda kötü değiller:)
tavsiyelerin için tşk ederim cnm L-Cartineyi doktorada bi sorum sakıncası yok derse alıcam.
gerçi sporda yapamıyorum ama denerim hiç olmazsa
bilmem ki kücülürmü dersinbende daha evlenicemde çocuk yapıcamda ondan sonra yaptırıcam :)
ama kızlar zayıflayınca küçülüyormuş zaten bnm kide küçülürse e az da olsa sarkıcak
ozaman dikleştirme düşünüyorum inş doru düşünüyorumdur
gözüm korkuyor emin degilim ki canim cocuk büyüdükce cocuk yapasim gelmiyor birde ben normal hamile kalamiyorum ilk oglum da tüpbebek ile oldu yani tedavi süreside gözümü korkutuyobenimki zayifl oldugum dönemdede büyükdü bir yil öncesine kadar 65 üstüne hic cikmamisdim ama büyükdü
cnm ben almanyadayim burda rahat buluyorum türkiyeyi bilmiyorum.annem ender saracin bir programinda duymus iyi oldugunu benden istedi aldim
suzim ne bekliyon yap ikinciyi sonra kestir rahat rahat gezkac yasindasin cnm sormasi ayip olmasin
havalar isindikca topikde de seslik var
bilmem ki kücülürmü dersinben bildim bileli gögüzlerim büyük 17-18 yasindayken 48 kiloydum göze daha cok batiyordun rahatsiz oluyordum
ama zayiflayinca sarkar herhalde
gözüm korkuyor emin degilim ki canim cocuk büyüdükce cocuk yapasim gelmiyor birde ben normal hamile kalamiyorum ilk oglum da tüpbebek ile oldu yani tedavi süreside gözümü korkutuyo31 e girecem 8inci ayda canim
yasin genc fazla uzatmadan tedavini yaptir bence ben kendi adima tek cocuga karsiyim
Selamm
Nasıl geçti teftiş?
bende oglisim yanlis kalsin istemiyorum dün kadindoktoruna da söyledim normal hamile kalamiyorum olsa belki ikinciyi isterim diye
bakalim su kistden bi kurtulayim belki normal tedavi ile de hamile kalirim ben igneleme ile de hamile kalmisdim ama 3 aylikken ikizlerim olacakdin kalpi atmamisdin
hayirlisi bakalim canim
dilekcok sessizin hayirdir canim
Ben bütün enerjisini tüketiyorum onun
gelemediler birtürlü
habersiz pat diye geliyorlarmış
ben hiç teştişte geçirmedim
heyecanlıyım
dilekcok sessizin hayirdir canim
:124:Günaydınlar dobiçler:124:
Topikte gene bi kendini salma bi abur cubur yemeler görüyorum.
İçimdeki çılgın diLo'yu çıkartmayınn eyttttt
Hepinizin saçınızdan tutar sürüklerimm.
Şurda 1 ayımız kaldı ondan sonra yaz.
Hani hayalleriniz??
Beyaz badi giymeyi istemezmisiniz?
Renkli pantullar? Ellerinizle göbüşünüzü kapatmadan oturmak?
Piknikte orda burda yerde otururken o bacakların boğum boğum olması göbeğin 2. - 3. katının görünmesini mi istiyosunuz?
Hemen herkes toparlanıyor dün 2-3 kişi menü yazmış.
Dikkat etmeyenler topiğe bile uğramıyor zaten.
Bende bugün poğaça ve simitle imtihan edildim resmen.
Heryerde gözüme gözüme batıyodu poğaçalar ama almadım.
Evde ufak kaba salata yaptım peynir, zeytin, domates sabah ki kahvaltım bu.
Midemi yormıycam az vaktim kaldı ve ben artık hayatımda hiç giymediğim parlament mavisi, pudra rengi, beyaz pantul giymek istiyorum.
Burdaki herkesin bi hayali var sizden ricam cıss götürmeden bunları düşünmeniz.
Mona bu arada sana da demin şaka ettim gel saçını başını yolcam.
Öperim sizi.
sana bayılıyorum yaa ne çok motive ediyosun bizii çok sağol(pek tanışmıyoruz ama )
çok da güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum seni
hayatının bütün dönemlerinde bu kadar azimli ve başarılı olursun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?