70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet ben geldım hemen yedıklerımı karnımda erımeden yazayım kahvaltıdan önce 1 bardak greyfurt suyu[ebru sallının tavsıyesıyle]ama hazır aldım ıcınde cok az kalorı var üzerındede yüzde yüz greyfurt suyu yazıyo portakal suyunuda öle alıyom hazır.kahvaltıda 2 ınce dılım cekırdeklı ekmek 1 tost makınesınde pısmıs sosıs yarım kasar domates

Kızlar ben haftaya cuma tartılıcam.En son 3 gün önce tartıldım 70,40 dım.Ama o günden sonra lotus 100 bitkisel ilaca başladım.Her akşam keten tohumu yiyorum yoğurtla karıştırıp.Yediklerime dikkat ediyorum.Spor yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça.Zaten bu ilaç çok susatıyo günde en az 3 lt. su içmeye başladım.Umarım faydasını görürüm bunların.Çünkü ben kolay kolay veremiyorum.Ayparcam tavsiyelerin için teşekkürler.

Ayrıca hepinizi tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsiniz.ınşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız.

hosgeldiniz nazo almıra
afiyet olsun canım kahvaltın süper ama meyve suyunu özelliklede narenciye gurubunu taze olarak tüketmek gerekiyor yani hazır alma bi dahakine çünkü evde sıkıp kenara koy 10 dakika sonra suyu yüzeye posası dibe çöker yani katkı maddesi var piyasada hazır satılanlarda
bu arada kirazz nerde ya faceden bi mesaj atsak

saol canım ama üzerını özellıkle okudum katkısız yüzde yüz dogal oldugu ıcın aldım elbettekı vardır yanı ama benım evde asla sıkıp tüketme huyum yoktur bende abur cubur tüketecegıme bu daha cok ısıme gelıyo yoksa hazır kakaolara veya sekerlı caylara yönelıyorum kıraza gelınce facee atmayı bende düsündüm ama orayada gelmıyokı hıc

Kızlar ben 1,5 yıllık evliyim.Ve herkes çocuk çocuk diye tuturdu bu aralar.Ama ben bu kilomla hamile kalmak istemiyorum.ıstediğim kiloya düşeyim ondan sonra bebiş düşünücem.Aslında zayıfladıktan sonra zayıflığımın keyfini süremeyeceğim içinde üzülmüyor değilim.4-5 yıldır bu kilolardayım.Daha önce 54 ün üstüne çıkmazdım.değerini bilmemişim o hallerimin.

nazocum bebek kendini hazır hissettiginde yapılması gereken bisey ama bizim ülkemizde hemen evlenince olsun istiyolar olmayıncada kurcalıyolar niye die bekle bence ne zaman hazır olursan o zaman kucagına al bebecigini bu arada çizelgen olmadığı için göremiyorum kilon kac boyun yasın vs
almıra
faceden mesaj attım mailini gider heralde kirazın

günaydın hepinize kaynatmışsınız ne güzel kiraz ortada yok bende merak ettim nerelerde acaba ?melankoli bitki çayları hamileliğin başlarında çok tehlikeli düşük yaptırabilir bukadar uğraştın dikkatli ol içme kekik maydonoz suyu hiçbirini ,whitehall aynı şehirde olanlar buluşsun ne güzel olur katılıyorum,almıra yenin evinde huzurlu ve mutlu olursun inşallah,magrenta nazo ilacı denesin faydasını görürse bizde alalım diyorum ama sabah bir parça peynir 1 etimek yedim sıcak suyumu içtim herkeze kolay gelsin

minna ne kadar hızlısın öle bi solukta yazmıssın walla kiraza mesaj attım msn ekledim ama ben olduğumu bilmediği için kabul etmeme ihtimali cook yüksek

canım onlar gene saklambac oynamaya basladılar nurayy yesil cay dersem çık tatlı dersem cıkma y.çayyyyyyyyyyyyyyyyyy

merhabalar herkese, spordan geliyorum bugün bi değişiklik yapıyım sabah gideyim spora dedim, 1 saat yürüdüm her zmanki gibi, gitmeden önccede kahvaltımda k-flakes yedim, yarım su bardağı kadar. Bugün halley günü, belki bir tane halley yiyebilirim. Arkadaşlar ya, sizce halleyde çok kalori varmıdır? bana hep okadar da kaloriili değilmiş gibi geliyor. Şimdi herkes yerken bakmakta istemiyorum, üstündede yamzıoki kaç kalori olduğu ((

gunaydin kizlar sukur kavusturana internetimizde ariza vardi sukur birini yolladilar tum sitede baglanti yoktu 1tane aptal kablo yanlis baglandi kac gundur internetsizdik dunde esimle suslenme gunumuzdu kuafore gittik burda Turk bir arkadasimiz var hem kadin hem erkek kismi var esimle bakima girdik desem yeri sacimin kirikliklarini aldirdim boyunu kisalttirmadan cikolata kahveye boyattim manikur pedikur yaptirdim bir seans solaryuma girdim ay kendimi nasil iyi hissettim insanin bazen simarmaya ihtiyaci var ayrica hamileleikten onceki tum kotlarima giriyorum eskiden bacagim bile sigmazdi ama su anda sorun sadece bel karin kismi sanki orada kalinligim duruyor sizce su sopa cevirme hareketi tam olarak hangi bolgede ise yariyor??????????ve sizce gunde kac tekrar yapilmali bilen varsa yazsin

Whıtehall ben geç evlendim.Bu yıl 31 olucam.O yüzden bende çok geç olmadan bi çocuğum olsun istiyorum ama kilom 70,40 boyumda 1,62.Ama minyon tipli olduğum için yaşımı pek göstermiyorum.Zaten 5-6 ay daha düşünmüyorum bebiş.Bakalım inşallah bu zaman zarfındada istediğim kiloya erişirim.

valla cnaım bende öyle düşündüm ama bana bi faydası olmazmış gibi geliyor öyle deli gibi tatlı krizine girmiorum çok abur cubur yemiyorum suyu zaten deli gibi içiyorum eee napcak bana? hehhe
ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…