70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çorba salata bir süre sonra sıkıyor değil mi
benim de kilo verimim durdu bir süredir ama diyetime tam uymadım hastalndım hastane falan çıktım dışına biraz ondan kaynaklandığını düşünüyorum. nesfit ben denedim ama hiç doyurucu olmuyor. yemek yemek daha doyurucu. ya da bak bir tavsiyem var. yemek de yemek istemiyorsan. 1 bardak az yağlı süt yanında 2-3 tane eti form yada petibör kayısı-ceviz ya da erik (2-3 tane) tüketebilirsin bayaa doyurucu oluyor hem hafif... eğer yine doymazsan 3 yk yoğurt ye üzerine de sumak ve nane ek...
benimkisi yine basit tavsiyeler

emiyormu canım kızın? emerken düzensizlikler olabilir
ama ilk defa bukadar geciktiyse bencede al test
bizde hayırlı olsun deriz

ben zaten öyle tamamen diyet yaparak hiç kaçamak yapmadan beceremiyorum
nesfit hiç denemedim ben müsli yiyordum ama öğlen öğününde
akşam acıkırım diye yememiştim
ama güne gideceğim diye fazla kaçırma ihtimaline karşı nesfit yemeyi düşünüyorum
bakalım belkide değiştiririm
önerinide düşüncem
canım sağol

slmm siyah mercimek warya onun yemeğide gayet güzel oluyo we doyurucu oluyo yanında yoğurtla beraber yendiğinde güzel bi yemek oluyo bence ben tadını sewiyorum genelde pek sewilmez ama güzel bi yemek oluyo deneyebilirsin

Sende kilo verde tedaviye başlarsın artık.
kilo vermeden hamile kalirsam zaten siserim balon gibi ama bidaha 96 kiloya cikmak istemiyorum
isallah hayirlisiyla istediginde olur canim artik tek yumurta ile hamile olanlarda var canim isallah problem olmaz yasinda cok gencmis nisanlimizin canim sen
gün deyince aklima zerram geliyor masallah hatuna ne güzelde günlü kilo veriyo ben herhalde sürekli gitsem yuvarlanak giderdim günlere
merhaba kızlar ben kk ya yeni üye oldum malum kilolar herkesin sorunu bende 169boy 77 kg valla sizi takip edip motive olmaya çalışıyorum
hosgeldin canim
sarkacak ama artık çaresi var tatlım kafamı takmıyorum dikleştiririm olur biter :)
dimi
Ay proğram dondu kaldı sinir oldum.
Akşam bizde kocişin teyzesine gidicez bakalım nasıl bir şekilde atlatacağım
Kalabalık hoş sohbet olunca sofrada bir köşede kalamıyorsun.
dün bende de takildi programm gecenlerde bende öyle diyordum ama sohbet olunca benim yemedigimi fark etmediler bile bekliyordum belki hadi ye suzan derlerde bahane bulup gömülürüm cisslara diye

bazi alintilarim cikmiyo sankim daha fazla aldim diye biliyordum :44:

evet süslü işimiz var onunla
yükselenini bilmiyorum bakayım dedim ama yasaklı milli eğitimden
işin olmadığı bir zaman bakarmısın canım
1 ekim öğlen 12:19 doğum saati

kızının yükseleni oğlakmış baktım canım

61 mii
ama ama bende görecemmi o kilou acep:44:

yağlarda kötü kokuyor ya sonra yıkıyorum yıkıyorum gitmiyo kokusu

kızlar saçlarınıza yağlarla bakım yaptığınızda
banyoya girdiğinizde su dökmeden direk şampuanı dökün
şampuanı yaptıktan snra suyu açın
çünkü suyla yağ direk kaarıştığında güzel temzilenmiyor yağlı yağlı kalıyor gibi oluyor
önce susuz şampuan yapıp sonra yıkamaya başlayın

arzumun dijital üstü cam olanından var bende ben çok memunum doğru tartıyor
belki sennkinin pili aalmıştır

selam kızlar :80:
slm canım

kara şimşekmi ne deniyordu sanırım o yemeğe
ben bugün yalnız yiyeceğim pek yemekle uğraşamam onun için çorba düşünmüştüm
eşimle yiyeceğimiz günler düşünebilirim ama
sağol öneri için

ewet ewet özellikle askerde kara şimşek diyolarmış onun adına bende çok sonra öğrendim onun adını öyle deniyomuş

gün deyince aklima zerram geliyor masallah hatuna ne güzelde günlü kilo veriyo ben herhalde sürekli gitsem yuvarlanak giderdim günlere
allahtan her hafta değil hepsi bir haftada çakışıyor benimkilerin
yememeye çalışıyorum yoksa bende yuvarlanarak gidip gelecem

kızının yükseleni oğlakmış baktım canım

slm canım

anası babası oğlak
kızımında yükseleni
tam bir oğlak ailesiyiz desene

çok sağol canım

slm kızlar ben geldimm

Slm canım,
Sen ameliyattan ne kadar sonra spor yapmaya başladın? Ben korkuyorum bişey olur mu diye, mekik falan çekmiyorum. Yürüyüş yapılabilir de, diğerlerine ne zaman başlamak gerek acaba? Bir de geçen hafta tahlil yaptırcaktın, nasıl çıktı?

slm kızlar ben geldimm
hoşgeldin
az gelmeye başladın topiğe
tatil hazırlıklarımı yoksaaa
ewet ewet özellikle askerde kara şimşek diyolarmış onun adına bende çok sonra öğrendim onun adını öyle deniyomuş

tarif ararken görmüştüm bende
ara ara yaparım
aklıma bişey gelmediği zamanlar

şampuan konusunda haklısın bundan sonra öyle yapıcam
daha yeni aldım cnm ya banyo tartısı diyede geçiyor hatta adı cam benimkide
aman neyse doktorunki en doğrusu yağı ödemi de ölçüyor siz cuma ben cmt sonuç vericen size:)

Söyle canım geçn hfta öglenleri o şekilde yedim mesela protein diyetindeydim.
4 ünde 65 den 63.7 e düştüm pazar günü 64.3 düm ama p.tesi cok yemiştim 64.7 falandan da hesaplayabilirsin.

slmmm :) okudum yazdıklarınızı dayanamadım :) bi kaç kere yazdım buraya sadece. puccaa (çok güzel motive ediyo) başta olmak üzere hepiniz süpersinizzzzz :) enerjiniz müthiş arkadaşlar :)

Hoşgeldin gel sende akşamları ne yediğini yazz itinayla motive ederim saç baş yolarım.

4-5 yk ıspanak 2-3 yk yogurt 1 dil ekmek iyi bence
Öğlen ciğerin yanında ekmek olmasaymış iyiymiş.

Adını çıkartırım valla dobiç suzii diyee.
Nickinin değiştirilmesini isterim BenDobiçSuzi diye

slm kızlar ben geldimm

Hoşgeldinn AsLıCımmm
Nasılsın??

kızlar yaa ıspanak yediğinizde karın ağrısı falan oluyormu sizde

geçenlerde kimdi hatırlamıyorum ama bağırsakları çalıştırıyor demişti
gece wcden çıkamadım
şimdide karnım ağrıyor, mideme kramp giriyor sanki
dün akşam yedim ıspanak
bide bugün öğlen
6 kaşık ıspanakla yoğurt çok değildi ama şimdi canım hiçbişey istemiyor
ara yapacaktım vazgeçtim
reglimde 4. günü ama çok oluyor
2 gün sürüyor diyenlere özeniyorum yaaa
ağrılarda sürüyor
üşüttüm sanırım
çok can sıkıcı bir durum

hoşbulduk puccaa cidden saçımın başımın yolunmasına ihtiyacım war aslında kendime gelmem lazımm
bu arada cümleten slmlar kızlarrr

geçmiş olsun canım hay allh..ben hiç duymadım başıma geldi mi hatırlamıyorum dabu akşma yicem ıspanak bakalım bişey yapcak mı?

Ay proğram dondu kaldı sinir oldum.
Akşam bizde kocişin teyzesine gidicez bakalım nasıl bir şekilde atlatacağım
Kalabalık hoş sohbet olunca sofrada bir köşede kalamıyorsun.
Afiyet olsun, az kaçamakla atlatırsın umarım.

Sen en iyisi mi doktoru bıraki dileğin diyetine devam et

slmmm :) okudum yazdıklarınızı dayanamadım :) bi kaç kere yazdım buraya sadece. puccaa (çok güzel motive ediyo) başta olmak üzere hepiniz süpersinizzzzz :) enerjiniz müthiş arkadaşlar :)
Sen de gel canım, hep beraber zayıflıyoruz, kocalarımızı çekiştiriyoruz, muhabbet ediyoruz.

Sana şimdiden afiyet olsun, günler güzeli. Ah şimdi orda da az yemek olmaz ki, en iyisi en hafifinden başla sen, yavaş yavaş ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…