söylerim tamam:)
ahh bende senin gördüğün o rakamları bi görebilseydim ya
yeter ben şimdiden sıkıldım
midem zil çalıyor.dilek gazına geldim öğlen bol salata ve tavuk yedim:)
iyi yapmışım demi:)
inan kepek ekmeğini bile özlüyorum artık:)
zaten inat ugruna bensuzi oldum yapma etme :18: o eskiden di mazide kaldi :111: dilek sIkIsinca senin proteini yapiyorum iyi geliyo valla süpriz yapacakdim pazartesi 75 dim bugün 73.6 gösterdi proteinim 2inci günü bende birsey anlamadim wcye cikmadim tarti beni sasirtiyo bu aralar bir günde okadar gidermi
ben bi ara gazetede okudum diyelim birgün kacamak yaptiysan ertesi gün yarim kilo ispanak yersen o kacamagi pakliyormus
canım ameliyattan 1 ay 10 gün sonra spora başladım
5 ocakta ameliyat oldum
20 ocakta diyete 14 şubattada spora başladım
ama sporum sadece eliptik bisiklet sürmek
yürümennde sakıncası yokturda
mekiği bilemiyeceğim ameliyatyerini zorlayabilir dr a sormak lazım
ancak bugün gidebildim sağlık ocağına
kan tahlilimi verdim yarın öğleden sonra çıkcak
işte olduğum için
perşembe sabhı gidip alcağım
yok canım hazırlık yapmıyorum ttile ailemle gidecem sonuçta hep yazda değil olanları götürcem artık
zayıflayım da yazınki tatil içn alışveriş yaparım
işler yoğun tatlım girmeye fırsatım olmuyor bak slm dedim 1 saat ortadn kayboldum
hoşbulduk dileğim
çalışıyorum iş güç sen nassın?
sabah : 2 dilim buğday ekmeğiyle kahvaltı
1 kk peynir domates, biber
öğlen 1 tabak ıspanak başı, 3 kaşık yoğurt
ara:10 fındık
akşam koca bi kase tavuk ızgaralı salata
sabah:kırmızı biber 1 yumurtayala omlet, 1 kk peynir,1 yeşil biber
ara:7 adet badem
öğlen: tavuk döner, salata(ekmeksiz sipraiş verdim ama geldikten sonra açtım ekmek var lavaş az bişe yedim)
bundan sonra dışardan istemicem hiç diyetime uygun bişe yok
ara: 3 ceviz
akşam: 3 adet et köfte, salata
kızlar ya bu sabah geç kaldım işe,işyerinde de yemek yiyebileceğim bir yer olmadığı için çok düzensiz oldu yediklerim:26:
sabah:bezelyeli patates..kahvaltıda yemek yedım cok utanıyorum( 5-6 kaşık)+ yeşil çay
ara:10-15 badem+ 1 hurma + yeşil çay
öğle: 1 ayva + yeşil çay
161 dilim pasta (arkadaşın doğum günüydü)
akşam yemeği yemiyim diyorum belki salata + meyve yerim + spora gidicem
çok saçma sapan oldu menüm
slm canımaynen aynı dertten bende muzdariptim çalıştığım yere hep dışardan geliyodu yemek çok yemiyodum ama içimede sinmiyodu artık yanımda getirmeye başladım daha iyi oluyo en azından. yemicem bende dışardan gelen yemekleri artık
Protein arkadaşım benim.
Ay güldürdün beni.
Akşam 3-4 kere kurarsın artık alarmını.
slm canm
ben 2 aydır hep evden getiriyorum
bugünde keyif yapım salatayla uğraşmayayım dışardn isteyim dedim
ondada hiç mutlu olmadım salata desen 2 kaşık kızartma koymuşlar yemedim ama lavaşa daynamadım ve ben ekmek olmasın demiştim
yok fistik müfettis gibi isyerindekileride tartiyorum hem evde hem isde garantiye aliyorum tartiyiGörürsün ya ben hala kendimi 74-75 gibi hissediyorum o ayrı mevzu.
Psikolojik sanırım bu arada seni eklemiştim dün albümde resimlerim var bakabilirsin.
Tartında sorun olabilir mi?:26:
Bazen gaz, ödem vs vs ondan artı gösterio bilemedim.
napiyomus nasilmis bebis nasilmis kac aylik olmus 3 ayi doldurmusmuKızlarr Arzu ablanın (Arcak81) selamı varr
Hamiş olup ayrılmıştı hani yeni gelenler pek bilmez.
disardaki salatalari bende sevmem kendin yaptigin kadar lezziz olmuyor bence
slm canm
ben 2 aydır hep evden getiriyorum
bugünde keyif yapım salatayla uğraşmayayım dışardn isteyim dedim
ondada hiç mutlu olmadım salata desen 2 kaşık kızartma koymuşlar yemedim ama lavaşa daynamadım ve ben ekmek olmasın demiştim
alarm 7: 15 de çalmaya başlıyo canım..8de anca yataktan çıkıyorum
ben çıkıyorum kızlar
markete uğğrıcam salata malzemem kalmadı
gidim alayım görüşürz
:13::13:ivett
dikat et dileğim havalar çok yanıltıcı
günlük günşlikti sabah şimdi yağmur yağdı burda
Burda da dün kötüydü bugün güzel.
Bi garip havalarda
Görüşürüzz
Merhabalarrrr... PuCCaaa tebrik ediyorum seni ya.. 86'dan 63'e inmek nasıl bir haz olsa gerek.. Ne kadar sürede başardın bunuuuu?
İyi akşamlar kızlar,
Ben yine gece çalışıp geldim eve sabah yorgunluktan ölüyordummmmmm yattım hemen
16:30 da uyandım menümü başlattım
Ara öğünle başladım mecburen: 1 portakal, yarım paket eti form kırmızı meyveli
Akşam: 8yk karnıbahar, 1 kepçe sebze çorbası, salata, yoğurt
Yatmadan önce 21:00 gibi 1 kivi veya 1 elma
22:00 2-3 yk yoğurt
Kızlar İstanbul' a taşınacağım, sabah müdürle konuştum istifa edeceğim, çok korkuyorum ve heyecanlıyım.
Antalya macerası bitiyor İstanbul başlıyor
bugün
sabah 09.00
1 dil çeçil peyniri-bir haşlanmış yumurta-salatalık-maydanoz-dereotu-bir dilim çavdar-1tk bal üzerine 1çk zerdeçal
öğle 11.30
4 adet köfte-bir bardak ayran
1.ara 12.30
bir fincan türk kahvesi
2.ara 15.00
2-3 avuç leblebi-7 otlu çay
akşam
pırasa yemeği-4 yk yoğurt
her öğünden önce de sonra da bir bardak su içtim. şuan kendimi acayip tok hissediyorum
bide bugün temzilik yaptım bayaa ağır bir temizlik oldu ama yine de sporumu yapacağım
bu arada bilgilendirmek için söylüyorum zerdeçal safra salgısını arttırarak yağların sindirimini artırıyor.zerdeçalı yemeklere koyabilirsiniz ya da benim gibi bala katabilirsiniz. acı olduğu için balla yemeği tercih ettim
herkese iyi akşamlar. inşallah beni hatırlamışsınızdır. 2 aydır uğrayamadım çünkü tekrar hamile kalabilmek için tedavi görüyordum. çocuk isteyenler bunun stresli bir dönem olduğunu bilir. sıkıntıdan içimden hiçbirşey yapmak gelmedi ve malum son: burdan uzaklaşınca tekrardan kilo almaya başladım. şimdi 72 kiloyum ve daha fazla almak istemiyorum şimdilik bebek fikrinide kafamdan attım tekrardan burda sizinle kaldığım yerden devam etmek istiyorum(kabul ederseniz) :2:
herkese iyi akşamlar. inşallah beni hatırlamışsınızdır. 2 aydır uğrayamadım çünkü tekrar hamile kalabilmek için tedavi görüyordum. çocuk isteyenler bunun stresli bir dönem olduğunu bilir. sıkıntıdan içimden hiçbirşey yapmak gelmedi ve malum son: burdan uzaklaşınca tekrardan kilo almaya başladım. şimdi 72 kiloyum ve daha fazla almak istemiyorum şimdilik bebek fikrinide kafamdan attım tekrardan burda sizinle kaldığım yerden devam etmek istiyorum(kabul ederseniz) :2:
07:50
1 Türk kahvesi
08:40
Göbek, yarım domates, kırmızı lahana, maydanozlu salata,
2 dilim peynir,
10 tane zeytin.
Bunları karıştırdım yarım da limon sıktım.
10:30
10 tane fındık
12:50
1 şinitzel fırında pişmiş,
Salata,
Zero
2 ufak biber
16:10
15 tane badem
19:30
1 şinitzel,
Salata,
2 tane biber.
3 bardak çıbık tarçınlı çilekli yeşilçay,
3.5 litre su.
yemedim valla hepsini, ev sahibi ısrar etti amaSana şimdiden afiyet olsun, günler güzeli. Ah şimdi orda da az yemek olmaz ki, en iyisi en hafifinden başla sen, yavaş yavaş ye
geçmiş olsun canım hay allh..ben hiç duymadım başıma geldi mi hatırlamıyorum dabu akşma yicem ıspanak bakalım bişey yapcak mı?
geçmiş olsun canımbendede pek olmaz ıspanak yediğimde öyle bi sorun ama regl den dolayıdır büyük ihtimal soğuk almış olabilirsin
ben bi ara gazetede okudum diyelim birgün kacamak yaptiysan ertesi gün yarim kilo ispanak yersen o kacamagi pakliyormus
geçmiş olsun canım,karına ayaklara sıcak su torbası koy istersen,rahatlatır bir nebze..
Geçmiş olsun canım, ıspanaktan değildir ama, sanmıyorum.
bende şaşırdım zaten 3 tane cangayacangamı yazmışım
combo olacaktı canım dikkat etmemişim
ikiside vardı evde çünkü
okadar yiyemem heralde denesemmiiii
günkolik mineeedikkat et canım
akşam nesfitle kapatırsın canım güzel olur
ayyy ne güzel benim 4 gün olsa oynarım valla
2.5 3 gün oluyordu geçen aylar oda az olurdu
bu ay işte soğan suyundan herhal
3 gün oldu ama yoğun oldu
işler yoğun heee, gelsin paracıklar iyi olur işte
yok canım hazırlık yapmıyorum ttile ailemle gidecem sonuçta hep yazda değil olanları götürcem artık
zayıflayım da yazınki tatil içn alışveriş yaparım
işler yoğun tatlım girmeye fırsatım olmuyor bak slm dedim 1 saat ortadn kayboldum
hatırladımherkese iyi akşamlar. inşallah beni hatırlamışsınızdır. 2 aydır uğrayamadım çünkü tekrar hamile kalabilmek için tedavi görüyordum. çocuk isteyenler bunun stresli bir dönem olduğunu bilir. sıkıntıdan içimden hiçbirşey yapmak gelmedi ve malum son: burdan uzaklaşınca tekrardan kilo almaya başladım. şimdi 72 kiloyum ve daha fazla almak istemiyorum şimdilik bebek fikrinide kafamdan attım tekrardan burda sizinle kaldığım yerden devam etmek istiyorum(kabul ederseniz) :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?