70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Görürsün ya ben hala kendimi 74-75 gibi hissediyorum o ayrı mevzu.
Psikolojik sanırım bu arada seni eklemiştim dün albümde resimlerim var bakabilirsin.

Tartında sorun olabilir mi?:26:
Bazen gaz, ödem vs vs ondan artı gösterio bilemedim.

Ay nette sorun var bi türlü gelemedim.:26:
Hasta olucam sanırım burnum akmaya başladı ya

sabah : 2 dilim buğday ekmeğiyle kahvaltı
1 kk peynir domates, biber

öğlen 1 tabak ıspanak başı, 3 kaşık yoğurt
ara:10 fındık
akşam koca bi kase tavuk ızgaralı salata

Süper

Protein arkadaşım benim.

kızlar ya bu sabah geç kaldım işe,işyerinde de yemek yiyebileceğim bir yer olmadığı için çok düzensiz oldu yediklerim:26:

sabah:bezelyeli patates..kahvaltıda yemek yedım cok utanıyorum( 5-6 kaşık) + yeşil çay

ara:10-15 badem+ 1 hurma + yeşil çay

öğle: 1 ayva + yeşil çay

16 30 1 dilim pasta (arkadaşın doğum günüydü + reglimin 2. günü)

akşam yemeği yemiyim diyorum belki salata + meyve yerim + spora gidicem

çok saçma sapan oldu menüm

Son düzenleme:

Ay güldürdün beni.
Akşam 3-4 kere kurarsın artık alarmını.

slm canm
ben 2 aydır hep evden getiriyorum
bugünde keyif yapım salatayla uğraşmayayım dışardn isteyim dedim
ondada hiç mutlu olmadım salata desen 2 kaşık kızartma koymuşlar yemedim ama lavaşa daynamadım ve ben ekmek olmasın demiştim

ben çıkıyorum kızlar
markete uğğrıcam salata malzemem kalmadı
gidim alayım görüşürz

ne güzel sen daha önce başarmıssın ewden getirmeyi :) uff bende dayanamıyorum işteee lawaş fln gördümmüydüü :2: önemli olan görüpte dayanabilmek galiba walla öle kızlar görüyorumki çok yakınlarımda war şahsen incecikler çıbık gibi, müthiş şeyler war sofrada, mesela mercimek köftesi bitanecik alıyolar yesene kardeşim diosun ay yok ya daha fazla yiyemem diolar bide cwp bu ben maşallah götürürüm ya bi taneyle doyarmıyım

yok fistik müfettis gibi isyerindekileride tartiyorum hem evde hem isde garantiye aliyorum tartiyi tugbisin dedigi gibi bidonla yapardimda burda nerde 5 litrelik bidonlar gerci dur 5-6 tane sodasuyu ambalasi var isarkadasinin onu üstüne koyayim bari ama gaz olabilir bak dün gazzim vardin
Kızlarr Arzu ablanın (Arcak81) selamı varr
Hamiş olup ayrılmıştı hani yeni gelenler pek bilmez.
napiyomus nasilmis bebis nasilmis kac aylik olmus 3 ayi doldurmusmu bi gelsinde soralim
disardaki salatalari bende sevmem kendin yaptigin kadar lezziz olmuyor bence
alarm 7: 15 de çalmaya başlıyo canım..8de anca yataktan çıkıyorum
ben 4.30 da basliyorum 5 ondan sonra 5.30 en sonunda 6 da uyaniyorum ama ondan sonra totom tutusuyor tabii

İyi akşamlar kızlar,
Ben yine gece çalışıp geldim eve sabah yorgunluktan ölüyordummmmmm yattım hemen
16:30 da uyandım menümü başlattım
Ara öğünle başladım mecburen: 1 portakal, yarım paket eti form kırmızı meyveli
Akşam: 8yk karnıbahar, 1 kepçe sebze çorbası, salata, yoğurt
Yatmadan önce 21:00 gibi 1 kivi veya 1 elma
22:00 2-3 yk yoğurt

Kızlar İstanbul' a taşınacağım, sabah müdürle konuştum istifa edeceğim, çok korkuyorum ve heyecanlıyım.
Antalya macerası bitiyor İstanbul başlıyor

Son düzenleme:

bugün
sabah 09.00
1 dil çeçil peyniri-bir haşlanmış yumurta-salatalık-maydanoz-dereotu-bir dilim çavdar-1tk bal üzerine 1çk zerdeçal
öğle 11.30
4 adet köfte-bir bardak ayran
1.ara 12.30
bir fincan türk kahvesi
2.ara 15.00
2-3 avuç leblebi-7 otlu çay
akşam
pırasa yemeği-4 yk yoğurt

her öğünden önce de sonra da bir bardak su içtim. şuan kendimi acayip tok hissediyorum
bide bugün temzilik yaptım bayaa ağır bir temizlik oldu ama yine de sporumu yapacağım

bu arada bilgilendirmek için söylüyorum zerdeçal safra salgısını arttırarak yağların sindirimini artırıyor.zerdeçalı yemeklere koyabilirsiniz ya da benim gibi bala katabilirsiniz. acı olduğu için balla yemeği tercih ettim

herkese iyi akşamlar. inşallah beni hatırlamışsınızdır. 2 aydır uğrayamadım çünkü tekrar hamile kalabilmek için tedavi görüyordum. çocuk isteyenler bunun stresli bir dönem olduğunu bilir. sıkıntıdan içimden hiçbirşey yapmak gelmedi ve malum son: burdan uzaklaşınca tekrardan kilo almaya başladım. şimdi 72 kiloyum ve daha fazla almak istemiyorum şimdilik bebek fikrinide kafamdan attım tekrardan burda sizinle kaldığım yerden devam etmek istiyorum(kabul ederseniz) :2:

Merhabalarrrr... PuCCaaa tebrik ediyorum seni ya.. 86'dan 63'e inmek nasıl bir haz olsa gerek.. Ne kadar sürede başardın bunuuuu?

Çok zevkli olduğu kesin.
Hazirandan beri yediklerime devam ediyorum. Haftada 2 gün falan kaçamak yapıyorum sonra hooopp sağlıklı beslenme.
Hiç sıkılmadım böylelikle

Hayırlısı olsun canım.

Aralarda Türk kahvesinin yanına 1 kuru incir yiyebilirsin.
Güzelmiş.

Hoşgeldin tekrar canım tabi ki kabul ederiz yeter ki sen gelmek iste

07:50
1 Türk kahvesi

08:40
Göbek, yarım domates, kırmızı lahana, maydanozlu salata,
2 dilim peynir,
10 tane zeytin.
Bunları karıştırdım yarım da limon sıktım.

10:30
10 tane fındık

12:50
1 şinitzel fırında pişmiş,
Salata,
Zero
2 ufak biber

16:10
15 tane badem

19:30
1 şinitzel,
Salata,
2 tane biber.

3 bardak çıbık tarçınlı çilekli yeşilçay,
3.5 litre su.

tabiki de hoş geldin bugünkü menünü yazarak başlayabilirsin

3.5 litre suya bu yapılır canım helal olsun hiç ekmek tüketmemen çok iyi . aman maşallaahh

Sana şimdiden afiyet olsun, günler güzeli. Ah şimdi orda da az yemek olmaz ki, en iyisi en hafifinden başla sen, yavaş yavaş ye
yemedim valla hepsini, ev sahibi ısrar etti ama
geçmiş olsun canım hay allh..ben hiç duymadım başıma geldi mi hatırlamıyorum dabu akşma yicem ıspanak bakalım bişey yapcak mı?

geçmiş olsun canım bendede pek olmaz ıspanak yediğimde öyle bi sorun ama regl den dolayıdır büyük ihtimal soğuk almış olabilirsin

ben bi ara gazetede okudum diyelim birgün kacamak yaptiysan ertesi gün yarim kilo ispanak yersen o kacamagi pakliyormus

geçmiş olsun canım,karına ayaklara sıcak su torbası koy istersen,rahatlatır bir nebze..

Geçmiş olsun canım, ıspanaktan değildir ama, sanmıyorum.

sağolun kızlar, üşüttüm galiba ne yesem miden fıkır fıkır fıkırdıyor

bende şaşırdım zaten 3 tane cangaya
deneme canım çikomanyağı olursun çarpar valla
bende 2-3 gün olsun istiyorum
1 hafta sürüyor
işler yoğun heee, gelsin paracıklar iyi olur işte
ne güzel iş varsa
hatırladım hoşgeldin tekrar aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…