70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım bendede pek olmaz ıspanak yediğimde öyle bi sorun ama regl den dolayıdır büyük ihtimal soğuk almış olabilirsin

bencede :):)
hemde para ödemekten kurtulurum

zaten inat ugruna bensuzi oldum yapma etme :18: o eskiden di mazide kaldi :111: dilek sIkIsinca senin proteini yapiyorum iyi geliyo valla süpriz yapacakdim pazartesi 75 dim bugün 73.6 gösterdi proteinim 2inci günü bende birsey anlamadim wcye cikmadim tarti beni sasirtiyo bu aralar bir günde okadar gidermi
ben bi ara gazetede okudum diyelim birgün kacamak yaptiysan ertesi gün yarim kilo ispanak yersen o kacamagi pakliyormus

geçmiş olsun canım,karına ayaklara sıcak su torbası koy istersen,rahatlatır bir nebze..

Geçmiş olsun canım, ıspanaktan değildir ama, sanmıyorum.

hoşbulduk puccaa cidden saçımın başımın yolunmasına ihtiyacım war aslında kendime gelmem lazımm
bu arada cümleten slmlar kızlarrr

slm canımmmm

selam kızlar,
cuma abartmıstım haftasonuda az kalmadım baklavalar lokumlar ahhh ahh cok kötü bozdum gidisatımı. suan koruyorum kiloyu vermiyorum. Esimde ekmek yapma makinesi aldı kek falan yapar dayanamam artık pofffffffff bu hafta hedef kilomu korumak
menümü yazmayayım :S kızarsınız :)

Sizin evde kekleri eşin mi yapar
Zaten her zaman diyette olmuyor maalesef, ama önemli olan onu dengelemeyi bilmek. Buraya devam edersen bir şekilde kendini düzene koyarsın, bırakma burayı.

Sizin evde kekleri eşin mi yapar
Zaten her zaman diyette olmuyor maalesef, ama önemli olan onu dengelemeyi bilmek. Buraya devam edersen bir şekilde kendini düzene koyarsın, bırakma burayı.

yok cnm ben hamur yoguramam en son hamur yogurma maceram dehsetül vahsetti. Esimde sağolsun bunu almıs.

hamileyken yasadıgım yerde hiçkimsem yok bir gün evde yapılmıs pogaca canım cekti. actım neti bir tarif sectim basladım yogurmaya. tarifte aldıgı kadar un yazıyordu hamurda masallah aldıkca aldı 4 tepsi pogaca cıktı ama ertesi gün yataktan kalkamadım, dahada hamur yogurmam dedim. hamile hamile ne cesaretse artık! yada asermemi demek lazım.
sonra baktıgım tarifin yorumlarına baktım herkes yanlıs vermissiniz malzemeyi diye sikayet etmiş. siz siz olun tarifin altındaki yorumlarıda okumadan baslamayın o tarife

Bende izledim dün o programı Rabb'ime şükrettim o kiloda olmadigim icin aslında bizim ısımız onlara nazaran daha kolay...cok guzel br program hafa ici hergüne 19:30 da star tv de izleyin derimmmmm cok faydalı bilgiler olacaktır eminim kalori sayımı gibi vs....

Allah onların yardımcısı olsun, halimize şükretmek lazım.

Mutlu olan herkes el kaldırsın kutla kutla kutlaaaaaa
Cekemeyen aramizdan ayrilsinnnn hızla hizlaaaa hizlaaaa
Kosu bandında yurudummmmmmm 40 dk = 250 kalori

Selam pötüşş
Olan olmuş önümüze bakalım bende h.sonu cozuttum.
Dünde biraz dandikti akşam toparladım 3 köfte fırında pişmiş + salata yedim.
Bi gün öyle bi gün böyle gidecek kilolar.
inşallah canımm
cangamı yazmışım
combo olacaktı canım dikkat etmemişim
ikiside vardı evde çünkü
okadar yiyemem heralde denesemmiiii

selam kızlar :80:

günkolik mineeedikkat et canım

akşam nesfitle kapatırsın canım güzel olur

ayyy ne güzel benim 4 gün olsa oynarım valla
2.5 3 gün oluyordu geçen aylar oda az olurdu
bu ay işte soğan suyundan herhal
3 gün oldu ama yoğun oldu

canım ameliyattan 1 ay 10 gün sonra spora başladım
5 ocakta ameliyat oldum
20 ocakta diyete 14 şubattada spora başladım
ama sporum sadece eliptik bisiklet sürmek
yürümennde sakıncası yokturda
mekiği bilemiyeceğim ameliyatyerini zorlayabilir dr a sormak lazım
ancak bugün gidebildim sağlık ocağına
kan tahlilimi verdim yarın öğleden sonra çıkcak
işte olduğum için
perşembe sabhı gidip alcağım

hoşgeldin
az gelmeye başladın topiğe
tatil hazırlıklarımı yoksaaa

yok canım hazırlık yapmıyorum ttile ailemle gidecem sonuçta hep yazda değil olanları götürcem artık
zayıflayım da yazınki tatil içn alışveriş yaparım
işler yoğun tatlım girmeye fırsatım olmuyor bak slm dedim 1 saat ortadn kayboldum

Hoşgeldinn AsLıCımmm
Nasılsın??

hoşbulduk dileğim
çalışıyorum iş güç sen nassın?

sabah : 2 dilim buğday ekmeğiyle kahvaltı
1 kk peynir domates, biber

öğlen 1 tabak ıspanak başı, 3 kaşık yoğurt
ara:10 fındık
akşam koca bi kase tavuk ızgaralı salata

Kizlar başka sayfada okudum şimdi 2grisini = 1 dilim ekmek yazıyor !!!! Bilgisi olan varmı
Ya ben kepekli olanını yiyorum 2 adetten fazla tabi bilmiyordum yaaaa:18:
bidaha yemem valla....

sabah:kırmızı biber 1 yumurtayala omlet, 1 kk peynir,1 yeşil biber

ara:7 adet badem

öğlen: tavuk döner, salata(ekmeksiz sipraiş verdim ama geldikten sonra açtım ekmek var lavaş az bişe yedim )
bundan sonra dışardan istemicem hiç diyetime uygun bişe yok

ara: 3 ceviz

akşam: 3 adet et köfte, salata

slm canım aynen aynı dertten bende muzdariptim çalıştığım yere hep dışardan geliyodu yemek çok yemiyodum ama içimede sinmiyodu artık yanımda getirmeye başladım daha iyi oluyo en azından. yemicem bende dışardan gelen yemekleri artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…