kek poça duydum geldimayyy herkes toplandı ne güzel
gelin kızlar gelin
poaça börek tatlı kek
ne istersiniz
ikram edeyim size
çay, kahve
kek poça duydum geldim
nasılsınız kızlaaaaaaaar ne ediyonuz
hoşgeldin canım sensiz olmazdı zaten
geç sen ben çayını poaçanı getireyim
hakkinda hayirlisi olsun tatlimİyi akşamlar kızlar,
Ben yine gece çalışıp geldim eve sabah yorgunluktan ölüyordummmmmm yattım hemen
16:30 da uyandım menümü başlattım
Ara öğünle başladım mecburen: 1 portakal, yarım paket eti form kırmızı meyveli
Akşam: 8yk karnıbahar, 1 kepçe sebze çorbası, salata, yoğurt
Yatmadan önce 21:00 gibi 1 kivi veya 1 elma
22:00 2-3 yk yoğurt
Kızlar İstanbul' a taşınacağım, sabah müdürle konuştum istifa edeceğim, çok korkuyorum ve heyecanlıyım.
Antalya macerası bitiyor İstanbul başlıyor
dilekcim bu kacamagi biraz acar misin canim? gunde kac kere kacamak yapiyosun,ne ile aldatiyosun diyetiniÇok zevkli olduğu kesin.
Hazirandan beri yediklerime devam ediyorum. Haftada 2 gün falan kaçamak yapıyorum sonra hooopp sağlıklı beslenme.
Hiç sıkılmadım böylelikle
Darısı başımıza diyorumm 5li rakanlar benim için hayal hala
hakkinda hayirlisi olsun canim yaa,zor bir durum rabbim sabrini verir..ama bu kotu zamanlari bile iyi dusunerek degerlendirmelisin..dusebilecegin durumdan daha kotusunu gormemek icin daha fazla sarilmalisin derslere..ben de kpssye hazirlanirken hayatimin agir bir doneminden geciyordum,cogu insan kaldiramazdi belki de yasadiklarimi..ama cok sukur ilk girisimde,alimlar az oldugu halde iyi bir puanla istedigim yere atandim..dibe vurmadan sicrayamazsin,o yuzden bu durumu bile iyi dusunerek daha cok calis..esinle ne kadar ayri kalsan bile sayili gun gecer isallah,Allah ayirmasin yeter ki..2 gün ayrı kalacaksın diye mi üzülüyorsun
ne diyeyim allah uzun ayrlıklar zor durumlarla karşılaştırmasın!
hani kekim yaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84:
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinherkese iyi akşamlar. inşallah beni hatırlamışsınızdır. 2 aydır uğrayamadım çünkü tekrar hamile kalabilmek için tedavi görüyordum. çocuk isteyenler bunun stresli bir dönem olduğunu bilir. sıkıntıdan içimden hiçbirşey yapmak gelmedi ve malum son: burdan uzaklaşınca tekrardan kilo almaya başladım. şimdi 72 kiloyum ve daha fazla almak istemiyorum şimdilik bebek fikrinide kafamdan attım tekrardan burda sizinle kaldığım yerden devam etmek istiyorum(kabul ederseniz) :2:
Kizlar başka sayfada okudum şimdi 2grisini = 1 dilim ekmek yazıyor !!!! Bilgisi olan varmı
Ya ben kepekli olanını yiyorum 2 adetten fazla tabi bilmiyordum yaaaa:18:
bidaha yemem valla....
neoldu balll? neyin var?
gel gel sanada var
yemem miiiiiiiii ver sen dilek görmeden
muzlu pudingli kekim var yermisin??
boyancak yatak odasi var
yerlesicek dünya kadar esya vaar
verilecek kilolar vaarrr
daha sayemmi bacim
ama en güzeli sende yencek kek varrr
suzicim
gecmis olsun canimm
haran
hosgeldin canim sanada gecmis olsun
kizlar bende yakinda tedaviye basliyorum :18:bakalim neler olucak hayirlisi insallah :26:
kizlar bugün bir dilim pasta yedim ya..kendime duydugum öfke ile spor salonuna gittim..sinirliyim yaa 225 kalori kostum kosu bandinda..ondan sonra eliptik aletine gectim..alet de tam televizyonun onunde,galatasaray kizlar voleybol maci cikti..anam ben mac bitesiye kadar inmemisim..habire tempo tutuyorum macta,millet bana bakiyosanki at yarisi izliyom..zenci kiz var,hadi gara gizimm çak baken şunlara diyom maç bitti kazandık çok şükür..bugün harcadığım kalori 650 uçmuşum resmen..eve gelirken açlıktan ölüyorum..son gücümle merdivenleri çıkıyorum..Allaımm patlamış mısır yapmış biri..buram buram nası kokuyor nasııı eve geldim başım dönüyo gibi oldum.yatağa attım kendimi 1 bardak süt içtim,şimdi de tarçınlı sudan içicem..yarın sabah olsa da kahvaltı etsemm reglimin 2. günü çok şiş hissediyorum kendimi ya,sanki bu hafta kilom hiç gitmicekmiş gibi geliyo
suzicim
gecmis olsun canimm
haran
hosgeldin canim sanada gecmis olsun
kizlar bende yakinda tedaviye basliyorum :18:bakalim neler olucak hayirlisi insallah :26:
aglamiyom ce eeeee yapiyom :26:yemem miiiiiiiii ver sen dilek görmeden
canııııııım ne oldu sana niye ağlıyon
sorma canim sorma bitmedi daha
işin zormuş kolay gelsin
daha bitmedimi boya işi
onu bitirseniz yerleştirmek kolay gelir
kek yok ozaman sana
bisürü iişin varmış bitir öyle
ne tedavisi :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?