70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm citilar bugün menümü yazicam kacgündür utancimdan yazamiyordum
sabah bir bardak su ve yesil cay kahvalti 2 haslanmiy yumurta bir dilim salam kücük bir peynir bol maydonoz ve iki dilim ekmek​
arada evde yokdum bol su icdim
saat 3 gibi 4 kasik madimakla 3 kasik yogurt​
aksam iki catal ananasli peynir
birazdan iki kasik yogurt yiyecem​
3 litre su ve yarim saat eliptik

Fazla kilolardan kurtulma eqzersizi:

Önce başınızı sağa sonra sola cevirin. Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğinde 3 kez tekrarlayın.

hakkinda hayirlisi olsun tatlim
Çok zevkli olduğu kesin.
Hazirandan beri yediklerime devam ediyorum. Haftada 2 gün falan kaçamak yapıyorum sonra hooopp sağlıklı beslenme.
Hiç sıkılmadım böylelikle
dilekcim bu kacamagi biraz acar misin canim? gunde kac kere kacamak yapiyosun,ne ile aldatiyosun diyetini

Darısı başımıza diyorumm 5li rakanlar benim için hayal hala

4 kilo daha versen 5li rakamlardasin 4 kilo ne ki?disinin kavugu

2 gün ayrı kalacaksın diye mi üzülüyorsun
ne diyeyim allah uzun ayrlıklar zor durumlarla karşılaştırmasın!
hakkinda hayirlisi olsun canim yaa,zor bir durum rabbim sabrini verir..ama bu kotu zamanlari bile iyi dusunerek degerlendirmelisin..dusebilecegin durumdan daha kotusunu gormemek icin daha fazla sarilmalisin derslere..ben de kpssye hazirlanirken hayatimin agir bir doneminden geciyordum,cogu insan kaldiramazdi belki de yasadiklarimi..ama cok sukur ilk girisimde,alimlar az oldugu halde iyi bir puanla istedigim yere atandim..dibe vurmadan sicrayamazsin,o yuzden bu durumu bile iyi dusunerek daha cok calis..esinle ne kadar ayri kalsan bile sayili gun gecer isallah,Allah ayirmasin yeter ki..

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin
Kizlar başka sayfada okudum şimdi 2grisini = 1 dilim ekmek yazıyor !!!! Bilgisi olan varmı
Ya ben kepekli olanını yiyorum 2 adetten fazla tabi bilmiyordum yaaaa:18:
bidaha yemem valla....

kalorisini baktım evet 2 grissini 1 dilim ekmeke eşdeğer

suzicim

gecmis olsun canimm

haran

hosgeldin canim sanada gecmis olsun

kizlar bende yakinda tedaviye basliyorum :18:bakalim neler olucak hayirlisi insallah :26:

kizlar bugün bir dilim pasta yedim ya..kendime duydugum öfke ile spor salonuna gittim..sinirliyim yaa 225 kalori kostum kosu bandinda..ondan sonra eliptik aletine gectim..alet de tam televizyonun onunde,galatasaray kizlar voleybol maci cikti..anam ben mac bitesiye kadar inmemisim..habire tempo tutuyorum macta,millet bana bakiyosanki at yarisi izliyom..zenci kiz var,hadi gara gizimm çak baken şunlara diyom maç bitti kazandık çok şükür..bugün harcadığım kalori 650uçmuşum resmen..eve gelirken açlıktan ölüyorum..son gücümle merdivenleri çıkıyorum..Allaımm patlamış mısır yapmış biri..buram buram nası kokuyor nasııı eve geldim başım dönüyo gibi oldum.yatağa attım kendimi 1 bardak süt içtim,şimdi de tarçınlı sudan içicem..yarın sabah olsa da kahvaltı etsemm reglimin 2. günü çok şiş hissediyorum kendimi ya,sanki bu hafta kilom hiç gitmicekmiş gibi geliyo

boyancak yatak odasi var

yerlesicek dünya kadar esya vaar

verilecek kilolar vaarrr

daha sayemmi bacim

ama en güzeli sende yencek kek varrr

işin zormuş kolay gelsin
daha bitmedimi boya işi
onu bitirseniz yerleştirmek kolay gelir
kek yok ozaman sana
bisürü iişin varmış bitir öyle

ay ne güzel spor yapıyon ben son zamanlarda serdim sporu yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…