70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bendeki kurusu cnm almanyada tazesini bulamam bende yufka ve yogurt esliginde yedim nerelisin sen cnm madimak bildigine göre icanadolu olmali

dilekkkkkkkkk........
yarın protein yapmayı düşünüyorum sabaha vazgeçmezsem eğer..
kahvaltıda yazılanların tamamını aynı anda yiyebiliyormuyuz canım
yani yarın kahvaltıda
2 yum beyazı
10 zeytin
sucuk
salatalık,domates ,yeşllik
3 dilim piynir yiyebilirmiyim canım..

yersin cnm 3 dilim peynir cok degilmi.ama sucuk sosis salamdan birini sececeksin

yersin cnm 3 dilim peynir cok degilmi.ama sucuk sosis salamdan birini sececeksin

listede varsa yerim valla..
ekmek yokya doymam sanıyorum..
bi deben bu aralar çok cozutuk durumda olduğum için menü paylaşımı yapmıyorum..
yazsam kahvaltılarımın nası zengin olduğunu görürdün pericim..
teşkkür ettim canım cevabın için..
zaten sosis salamla aram yok yemem yani..
3 dilim sucuk ıspanak yumurtayla omlet yaparım..
10 zeytin yemeyebilirim yiyebilirimde
yarın olsun bakalım hayırlısıyla..

bende yaptim bunu cnm 1.500 verdim ilkgün yiyorsunda sonra yiyemiyorsun ben iki aksam birsey yemedim cnm istemedi.sana bir sey söyleyim ben marullari ekmek niyetine kullandim

iyiymiş hehehe..
ekmek niyetiyle marul yemek..
iyi oldu dediğin marulum yarına anca yeter
yarın çıkıpta tekrar alayım bari..

hadin bende kaçıyorum iyi geceler..
sabah 6 da kalkış var....

dilekcim bu kacamagi biraz acar misin canim? gunde kac kere kacamak yapiyosun,ne ile aldatiyosun diyetini

4 kilo daha versen 5li rakamlardasin 4 kilo ne ki?disinin kavugu

C.tesi ve pazar sadece kaçamak yapıyorum canım h.içi saati saatine guguklu kuş misali yiyorum yemeğimi.
H.sonuda Allah ne verdiyse affetmem
Hani belediyenin araçları varya altta vakumları var bi yandan temizliolar bi yandan içe çekiolar yol kenarındaki pislikleri.
O misal benimki ağzım vakum gibi açılıyo.

Bide 4 kilo diyip geçme valla o kadar zor geliyor ki:26:

yemem miiiiiiiii ver sen dilek görmeden

canııııııım ne oldu sana niye ağlıyon

Döverimmmm.

Vayyy süper spor yapmışsın canım benim pastayı silip götürmüştür o
Bravo valla.

Oh ne güzel karnın doyuyo

ay dilek her hoş beş reklamı görünce sen geliyon aklıma..

hayırlısıyla rabbim kavuştursun bebene canım..

Ahh ahh nasıl gelmiyim.
Beni o hoşbeşler mahvetti.

Salam, sucuk, sosis bunlardan birini.
Yazdıklarını yiyebilirsin canımcım.

Günaydın kızlar.
Fena hastayım.:2:
Limonlu ıhlamur salladım şimdi onu içeyim sonra kahvaltı edicem.
Boğazım, burnum, gözüm hepsi acıyooo.:2:

Bu sabah gene dün ki gibi salata yaptım çok hoşuma gitti çünkü.
Öğlen içinde 80 gr light ton balığı+ salata + zero var.
Akşama Allah Kerim gene.

Hepimize güzel bir gün olur inşaallah.

günaydin kizlar
sanciyla uyandim simdi hafif bir agrima var ama demin ölüyom sandim hic böyle agri cekmemisdim salak gibi kistin düsmesi icin 2 gündür hapimi almiyordum ayligim 29unda gelecek diye bekliyordum simdi babam gidip alacak bugün toplandi da vardin büyük sefler gelecekdin ama aradim isyerini gelemiyorum diye adim atamadim cok kötü ya

hosgeldin tekrar canim tabii hatirladim bendecogu zamam oruc tutuyordun ondan aklimda da kaldi
su atilmasin diye yedigimiz seylerde olmazsa bende öyle alismissim yani atacagima yiyeyim müsrüflük günah olmasin diye
hayirlisi isallah monam
Fazla kilolardan kurtulma eqzersizi:

Önce başınızı sağa sonra sola cevirin. Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğinde 3 kez tekrarlayın.

bayildim bu egzersize
suzicim

gecmis olsun canimm

haran

hosgeldin canim sanada gecmis olsun

kizlar bende yakinda tedaviye basliyorum :18:bakalim neler olucak hayirlisi insallah :26:
cok sagol balim isallah hayirlisiyla hamis kalirsin kalana kadar da biraz daha kilo verelim tatlim

suzimmmmm
geçmiş olsun canım kendine dikkat et bebeğimmm..
cok sagol zerram canim benim

günaydin dilekcim hayirdir gecmis olsun gripmi :26:havalar güzellesdi bol bol günes e cik vitamin d depola fistik

Günaydınnnnn:):):) Ay dilek ben bişe yaptım kendimi çok suçlu hissediyom.
Dün 6-7 kaşık bol yağlı pirinç pilavı yedim sonra 4 kaşık sütlü tatlı yedim sonrada 1 galeta yedim
dün gün boyu çok stresliydim ve açtım nasıl oldu anlamadan akşam bunların hepsi midemdeydi
bugün nasıl telafi edicem diye düşünüyorum.sabah sadece 3 incir yedim.öğleyede salata getirdim az kaşar peyniri koydum üstünede
akşama bişey yemesen telafi olurmu sence?

Herkese günaydınlarrr,
Cumaya 2 kala kaçamaksız günler diliyorum kızlar. Bu haftada artıdayım sanırım, çooook mutsuzum. Daha bi dikkat etmem lazım kendime. İnşallah cumaya eksiler görmek ümidiyle.

ay bacım geçen sene o kadar aradım yok burda bayanın gideceği düzgün biryer ya. yoksa gideceğimde
sitenin ismi kalori sepeti . com üye olup hergün değerlerin girip aylık raporlar yapabiliyorsun

günde kaç tane yiyebiliyoz

geçmiş olsun canım ve günaydıııııın

herkese günaydıııııııııııııııın

günaydin dilekcim hayirdir gecmis olsun gripmi :26:havalar güzellesdi bol bol günes e cik vitamin d depola fistik

Sağolasın Suzimm sana da geçmiş olsun burda hava yağmırlı:2:
Dün güeş vardı bugün kapalı hava.

Dün de dedim sana canım gün içinde kendini tutuyosun ama akşam eve çok aç gittiğin için ne varsa yiyosun.
Çünkü hem karnın hem gözün aç.
Sen doktora hızlı bi şekilde vermek falan mı istiyorum dedin?

Telafi normal kahvaltı ederek olur bence öglene sebze akşamada sadece salata.
Miden çalışcak ki önceki yediklerinde gidecek.

Vücudunun dengesini bozuyorsun böyle.:26:

Herkese günaydınlarrr,
Cumaya 2 kala kaçamaksız günler diliyorum kızlar. Bu haftada artıdayım sanırım, çooook mutsuzum. Daha bi dikkat etmem lazım kendime. İnşallah cumaya eksiler görmek ümidiyle.

Günaydın canım inşaallah cuma'ya kadar erir gideriz.

hepinize günaydın tontişler....
burada hava kapalı ve soğuk..hatta bi ara kar yağıyodu şimdi durmuş..
umarım bizim havamız güzel olur..kaçamaksız ve kalorisiz bir gün olur inş.

sagol fistik normalde önce günesli hava türkiyede olurdun burasi hep kapali olurdun bu sene deyisime ugramis demmeki bugün 21 derece sicak olacak :101:

haklısın cnm tamam kavaltı geçti arık öğlende salata akşamada sadece sebze yerim :)
yok ben doktora hızlı zayıflamak istiyorum demedim tamamen kendimi onun insafına bıraktım.
bu hafta kilo veremedim diye böyle bişey yaptı bu hafta.ama cmt yanına çok tepkili gidicem yaşadıklarımı anlatıcam.
herkes günde en az 3 dilim ekmek yiyor okuyorum burda bense günde sadece 1 dilim
olmuyor böyle yürütemiyorum sinirlerim alt üst oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…