70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

AKŞAM
[1] fındık (1 adet) 10 adet 90
[2] Badem 10 gr (adet) 57
[3] CEVİZ 5 adet 135
[4] Mantar 50 gr 7
[5] Kavurma 50 GRAM 335
[6] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 1 1/2 porsiyon 163
[7] Zeytinyağı 10 GRAM 93
[8] Soğan (kuru) 25 gr 9.5
[9] Domates 2 ADET 28
ÖĞLE
[10] Sütaş Yarım Yağlı Homojenize Yoğurt 150 gr 91.5
[11] Karnabahar Haşlama 350 GRAM 112
KAHVALTI
[12] Zeytinyağı 5 GRAM 46.5
[13] Salatalık (hıyar) 3 ADET 33
[14] Domates 1 ADET 14
[15] Tulum Peyniri 40 GRAM 102.8
[16] Doygun Tam Buğday Ekmek 20 GRAM 38.6
Toplam : 1355.9 kal.
FINDIK CEVİZ VE SALATALIKLAR ARA
MENÜMÜ YAZDIM ARTIK BİŞİ YİYEMEM HE HE HE
DAHA DUŞ ALACAM KIZLAR BEN KAÇTIM İYİ GECELEEEEEEER

ay ne güzel spor yapıyon ben son zamanlarda serdim sporu yaaaaaaaaaa

bence evde yalnız spor yapmaktansa, spor salonuna gidip milleti göre göre spor yapmak daha iyi..hemen spor salonuna yazıl bacım

yafrumm bu kalorılerı hangı sıteden öğreniyosun? paylaşır msın? tişikür ettim

bebek içinmi, gittinmi doktora
ne dedi?

Evet canim gittim bugün.
Bir ilac verdi reglin 5.,6.,7.,8.,9.günü almam gerekiyormus .Onuncu günü gidicekmisim ultrasyon yapip birde igne yapicakmis ki yumurta catlamasi olsun diye
imm sonraaaa sonrasi ... öyle iste.Ama haftaya alerjim icin bir igne vurulucam oda kortizonlu ,
onu vurul üzerinden bir regl gecsin sonra basiliyalim dedi :26:
Aslinda ben o igneyi vurulup vurulmamakdada kararsizim :26:cünkü esim vuruldu
2 hafta kadar önce ama yine de basladi alerjisi :26:Bende bosu bosuna alamasammi kortizon diyorum .Ama alerjimde cok agir geciyor kararsizim yani anliyacagin canim :44:

kizlaaar tok tutan bisey bulduummm

Bugün norologa da gittim .Neyse adam beni kontrol ederken agzimda sakiz unuttugumu fark ettim , ay agzimada bakicak diye ne yapicagimi sasirip sakizi yuttum :26:ayol norologun agzimin icinde ne isi varsa ordan beynimi görcek zannettim galiba neyse o bi otursun mideme :26:öglen zorla yemek yedim .Hala midemde resmen hissediyorum sakizi sanki :26:

açım bacım sen nörüyongeçmiş olsun canım benim,Allah sana ahanda aşağıdaki gibi bebeler nasip etsin işallah!! amin

[video=youtube;vKyrCPj3XNY]http://www.youtube.com/watch?v=vKyrCPj3XNY[/video]

bacim bu neee

ay millette ne koca var yaaa benimki bir taneyi beceremiyoooo

bacim bebeblerin babasinin adresi varmi :26:

hadi hayırlısı ozaman canım
inşallah gönlünden geçen olur
bişey merak ettim bebek istiyoruz demiştin yaa ilk defamı gittiniz doktora? tedaviyi düşünmemişmiydin yani?
rabbim gönlündeki hayırlı eylesin canım
doktor vurul diyorsa yap bence belki bünyeden bünyeye değişiyordur keşke söyleseydin eşim yaptırdı yinede başladı alerjisi diye

ıyı geceler yawrucanlar!
ben yatıyım heme yoksa yine sabah kahvaltı yapamam ruyanızda bu kopek gıbı koşun da kilolar daha çabuk gitsin

[video]http://www.izlesene.com/video/ruyada-kosan-kopek/805288[/video]

Son düzenleme:
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

amiin sagol

canim daha önce baska dr.a gidiyordum degistirdim bu ilk önce bitkisel bir ilac verdi sonrada fayda etmeyince tamam dedi basliyoruz .Önceki sadece vakit kaybi imis benim icin ......herseyin normal diyip duruyordu nesi normalse öyle iste bu dr.um türk
igneyi ona soramadim cünkü bu jinekolog bana igneyi veren aile dr.um..

ıyı geceler yawrucanlar!
ben yatıyım heme yoksa yine sabah kahvaltı yapamam ruyanızda bu kopek gıbı koşun da kilolar daha çabuk gitsin

[video]http://www.izlesene.com/video/ruyada-kosan-kopek/805288[/video]

he bacim biz kosak kocislerde bizi kovalasin

iyi geceler sana iyi kosmalaarr

hiç dert etmee. dert ettikçe daha bi dert oluyor başına. yarını kurtarmaya bak bir daha olmamsına da dikkat et. iradeni ve azmini kaybetme. aynaya baktığında manken göreceksiin

tam sabah ne kadar çok yemiş diye düşünürken daha sonrasında yediklerini gördüm fazlasıyla başarılı buldum

anammmm siz nasıl içionuz bu bitki çayını kızlar ayyy midem çok kötü oldu valla bu nedirrr böyleeee pööööfffffffffffffffffffff ayyy içemicemmm

canım ben de başlarda çok zorlandım. hiç içmedim çünkü. sonra öyle bir alıştım ki çok rahat içebiliyorum. kendini biraz zorla bu arada benim favorim zencefilli limonlu çay

Ya bu hoşbeşciler hoşbeşin çiko kaplısını çıkarmışlar yaa..
Oturup ağlamak istiyorum..
Zaten vanilyalısı güzel bide öyle denemek bile istemiyorum.

ahh ne uzun zaman oldu kendisinden ayrılalı ama affetmeye hiç niyetim yok çok canımı yaktı !! öyle değil mi affetmiyoruz kızlar

bence menün gayet iyi bana fazla gelmedi tebrik

babama şakasına bugün ne giyseme katılsam birinci olsam benimle gurur duyar mısın dedim. bu halinle yarışmaya girebileceğine inanıyorsun yani dedi :/

off madımağa bayılırım yaa çok canım çekti

Ya bu hoşbeşciler hoşbeşin çiko kaplısını çıkarmışlar yaa..
Oturup ağlamak istiyorum..
Zaten vanilyalısı güzel bide öyle denemek bile istemiyorum.
ay dilek her hoş beş reklamı görünce sen geliyon aklıma..

hayırlısıyla rabbim kavuştursun bebene canım..

suzimmmmm
geçmiş olsun canım kendine dikkat et bebeğimmm..

gel bebegim birlikde yiyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…