70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

whitehallum en kisa zamanda eklerim fotomu cekip , ayrica kizlar su sopa cevirme olayina cevap veren olmadi hangi bolge icin ne kadar yapilsa iyi olur yapanlariniz kac set yapiyor

nuraycım biliyosun bunlarla ayparcam ilgileniyo oda ayagını incitti yatıyo ondan sor canım spora en iyi cevabı o verir

nuraycım biliyosun bunlarla ayparcam ilgileniyo oda ayagını incitti yatıyo ondan sor canım spora en iyi cevabı o verir

Güzelim sopa haraketlerinden hic anlamam bilmemde ne oldugunu ilk kez kk de okudum ama nasil bisey olabilicegi hakkinda fikrim bile yok yerimseniben benim ilgi alanim yürüyüs stepp ip atlama ve göbek atma

içimizde en fazla sen ilgilendigin için bilirsin die düşünmüştüm canım bende hiç anlamam yürüyüş bandını elbise kurutmak için kullanan ender insanlardan biriyimm

içimizde en fazla sen ilgilendigin için bilirsin die düşünmüştüm canım bende hiç anlamam yürüyüş bandını elbise kurutmak için kullanan ender insanlardan biriyimm
sırnaşık şey sırnaşık şey hic gülücegim yoktu tatlim.. kiz onun üstünde yürümeyi denesen daha iyi olmazmi camasirlar baska yerdede kurur:roflol::roflol:

bende tebrik ederim canım ama bir hftanın sonunda tebrik edicem ben seni hem dikkat edip hem ilaç kullanıyorsun bakalım sende nasıl bir etki edicek merak ediyorum bugün kendini bir ölç bakalım incelme olmuşmu takip edersin ben her ay ölçüyorum yeni yeni sporu düzenli yapmaya başladım yeni yeni farkedicek sanırım :))))[/QUOTE]

bugün eve gider gitmez kendimi ölçüp biçicem :):):)hemen de yazarım kaç olduğumu,gerçi pek iç açıcı olcanı sanmıyorum ama olsun,biraz tembelim ben öle spor mpor yapamıyorum ama yürürüm belki işten vakit bulursam:)

bakalım ben neler yapcam:)tebriğin için saol,motive oluyorum:):lepi:

formun ilk sayfalarına baktım şimdi o günlerde olupta tek kalan benmişim bide arada uğrayan güleysa ve else hadi her gidi günler hey 4 ay olmuş nerdeyse

ögle yemeğimi yedim de geldim kızlarr
1 tabak sebzeli et yemeği 2 kaşık pilav ve az salata yedim
akşam üzeride acıkırsam sütlü nescafe içicem:)))

bugün eve gider gitmez kendimi ölçüp biçicem :):):)hemen de yazarım kaç olduğumu,gerçi pek iç açıcı olcanı sanmıyorum ama olsun,biraz tembelim ben öle spor mpor yapamıyorum ama yürürüm belki işten vakit bulursam:)

bakalım ben neler yapcam:)tebriğin için saol,motive oluyorum:):lepi:[/QUOTE]

sen kendin için yap bunu bence iç açsada açmasada :))) düzenli yürüyüş yapmaya çalış bende işyerinde bütüngün oturuyorum arada tuvalete gidip hareket yapıyorum biraz eve gidip en az 30 dk yürüyüyorum tabiki hergün değil an az 3 gün oluyor ama çoğaltmaya çalışıcam işe gidip gelirken de 20 dk yürüyorum akşamlara hafif yiyorum yavaş yavaş faydasını görücem inşallah

kızlar yemekten sonra türk kahvesi içtim sizce kaç kaloridir yanında ufak çikolata yedim offf yaaa dayanamadım gene akşama çok az yicem yemektede fırında köfte patates ve cacık vardı :) makarnayı yemedim ayrıca :)

walla tam sopalıksın melankoli kafana göre diete devam etme lütfen p.tesi de dr anlat yaptıklarını bizi dinlemiyosun bari onu dinle dikkat et kendine ve yeğenime

walla tam sopalıksın melankoli kafana göre diete devam etme lütfen p.tesi de dr anlat yaptıklarını bizi dinlemiyosun bari onu dinle dikkat et kendine ve yeğenime

cnm dr la konuşacam ama bu arada netten araştırdım ilk 3 ay bebek anneden sadece kan ve folik asit ihtiyacını karşılıyormuş o yüzden
ekmek hamur işi vb şeyleri yemiyorum ama yemeklerimi yiyorum ilk 3 ayda en fazla 1 kilo alınıyormuş
kiii ben şişlikten mi acaba kendimi kilo almış gibi hissediyorum
dün tartı 72-73 arası gösteriyordu ama bugun sabah 71 a gördüm rahatladım
dikkat ederim tatlım sen merak etme:))):CüvCüv::CüvCüv:

bu haftada çok yoğunum.. haftaya istanbulda evteks fuarı var... onun için çok yoğunum... yemek yerken hemen okudum mesaj yazıp çıkacağım...

Kirazdan bende haber alamıyorum... msnde görüşüyorduk 1 hafta olacak bende haber alamıyorum... evde net yoktu onun işten giriyordu.. ya internet yada pc bozuk olabiliri.. hastada olmuş olabilir...

bende sabah yediklerimi yazayım...

1 dilim kepek ekmekli tost ve domates...
öğlen süt ve conflex yedim.. yemekhaneye gitmiyorum görünce dayanıyorum ama içim gidiyor... çorba güzelmiş 1 kasede çorba getirdi arkadaşlar onu içiyorum... birazda salata var.. işlerim yine çokkk... mesai var akşama... fırsat bulursam yine girerim kızlar...

Ben yataga girmeden benim pasa uyandi oglusumla ögle yemegi yedik dolma doldurmustum, bi yesil biber dolmasi yedim bi tane patlican dolmasi yedim ve sistimmmmm

ben de ben de ben de geldimmm zayıflamam gerek kızlarrrr yardımmm
170 boy 79-80 kilo
zayıflama yöntemlerinin hepsini denemiş biri olarak aranıza geldimmm
iki buçuk ay sonra düğünüm varrr psikolojik olarak zayıflamaya adapte edemiyorum kendimi ama gelinliğin içinde kendimi duba gibi hayal edince çıldırcak gibi oluyorum
kızlarrr yardımmmm

canım söylemiştims anırım bende ilk 3 ay yediklerinle bebeğin alakası yokmuş kilo almamaya dikkat et bu yüzden onlar sende kalır :))) ama diyette yapma düzenli ye ekmek makarna türü şeyleri yeme tatlıyıda abartma :)))

hoşgeldin canım diyet için biraz geç kalmışın ama moralini bozma ben hemen şuandan itibaren spora başla hemde hergün bu senin hem incelmene hem kilo kaybına neden olur sabah öğle akşam elma sirkeli suyunu iç yemeklerden yarım saat önce bir bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi arzuya göre bal koy ama abartmadan tabi :))) bol hareket et ekmeği kes makarnayı tatlıyıda kısa zamanda vermen için az ve sık yemek ye benden bu kadar şimdilik :) ve tabi burayı takip et :)

sen kendin için yap bunu bence iç açsada açmasada :))) düzenli yürüyüş yapmaya çalış bende işyerinde bütüngün oturuyorum arada tuvalete gidip hareket yapıyorum biraz eve gidip en az 30 dk yürüyüyorum tabiki hergün değil an az 3 gün oluyor ama çoğaltmaya çalışıcam işe gidip gelirken de 20 dk yürüyorum akşamlara hafif yiyorum yavaş yavaş faydasını görücem inşallah

SENİN MAAŞALLAHIN WAR WALLA BEN NE O KADAR HAREKETLIYIM NE DE YARATICI:)

valla benim maşallahım yok neler var benim az kalıo yanında hatta ufacık (((( bşiler yapcam inşallah en azından sonunda 68den 67ye indim inşallah bir an önce 65in altına inerim çok sıkıldım artık kafamçokkarıştı

kimse kalmamış grupta. işte olanlar şu sırada eve gitme telaşında , evdekiler de akşam yemeği hazırlıyo yani meydan deliye kaldı delikafadulden bugün çoook başağrıtıcı bi hava var samsunda. kimse kafasını kaldıramıyo hava bi tuhaf kapalı. güya camları falan da silecektim ama işleri bitirince yatıp iki dakka gözlerimi dinledireyim dedim ama benim dişlek prenses uyutmadı çenesiyle.ingilizce öğreniyo her kelimeyi soruyo allahım ya yok mu bunun kapatma tuşu.neyse yarın büyük gün tartılıcaz ben şimdiden söyleyeyim hiiiç umudum yok aynıyım bence. şok diyet yapacağım kiloyu yerinden oynatmak için başka çare kalmadı. neyse birileriniz gelsin de yazarım görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…