nuraycım biliyosun bunlarla ayparcam ilgileniyo oda ayagını incitti yatıyo ondan sor canım spora en iyi cevabı o verir
sırnaşık şey sırnaşık şey hic gülücegim yoktu tatlim.. kiz onun üstünde yürümeyi denesen daha iyi olmazmi camasirlar baska yerdede kurur:roflol::roflol:içimizde en fazla sen ilgilendigin için bilirsin die düşünmüştüm canım bende hiç anlamam yürüyüş bandını elbise kurutmak için kullanan ender insanlardan biriyimm
bende tebrik ederim canım ama bir hftanın sonunda tebrik edicem ben seni hem dikkat edip hem ilaç kullanıyorsun bakalım sende nasıl bir etki edicek merak ediyorum bugün kendini bir ölç bakalım incelme olmuşmu takip edersin ben her ay ölçüyorum yeni yeni sporu düzenli yapmaya başladım yeni yeni farkedicek sanırım :))))
walla tam sopalıksın melankoli kafana göre diete devam etme lütfen p.tesi de dr anlat yaptıklarını bizi dinlemiyosun bari onu dinle dikkat et kendine ve yeğenime
herkese günaydın nasılsınız kıslar
ayparcam ayagın iyidir umarım
melankoli yediklerini bir yere yaz doktora göster bakalım ne diyecek
bursefaaaa gene yakalayamadım seni forumdan çıkmışsın sen nasılsın
Canim sagol daha iyi ama halen sizliyor istedigim gibi ayaga kalkamiyorum..
zamanla canım.. ne kadar istirahat edersen o kadar az iz kalır... biraz daha dikkatli ol canım...
Tesekkürler bitanem gecicek az kaldi :)
Ben simdi kahvaltimi yapicam bir saat öncede kaysi ve erik yedim..
canım söylemiştims anırım bende ilk 3 ay yediklerinle bebeğin alakası yokmuş kilo almamaya dikkat et bu yüzden onlar sende kalır :))) ama diyette yapma düzenli ye ekmek makarna türü şeyleri yeme tatlıyıda abartma :)))cnm dr la konuşacam ama bu arada netten araştırdım ilk 3 ay bebek anneden sadece kan ve folik asit ihtiyacını karşılıyormuş o yüzden
ekmek hamur işi vb şeyleri yemiyorum ama yemeklerimi yiyorum ilk 3 ayda en fazla 1 kilo alınıyormuş
kiii ben şişlikten mi acaba kendimi kilo almış gibi hissediyorum
dün tartı 72-73 arası gösteriyordu ama bugun sabah 71 a gördüm rahatladım
dikkat ederim tatlım sen merak etme:))):CüvCüv::CüvCüv:
ben de ben de ben de geldimmm zayıflamam gerek kızlarrrr yardımmm
170 boy 79-80 kilo
zayıflama yöntemlerinin hepsini denemiş biri olarak aranıza geldimmm
iki buçuk ay sonra düğünüm varrr psikolojik olarak zayıflamaya adapte edemiyorum kendimi ama gelinliğin içinde kendimi duba gibi hayal edince çıldırcak gibi oluyorum
kızlarrr yardımmmm
sen kendin için yap bunu bence iç açsada açmasada :))) düzenli yürüyüş yapmaya çalış bende işyerinde bütüngün oturuyorum arada tuvalete gidip hareket yapıyorum biraz eve gidip en az 30 dk yürüyüyorum tabiki hergün değil an az 3 gün oluyor ama çoğaltmaya çalışıcam işe gidip gelirken de 20 dk yürüyorum akşamlara hafif yiyorum yavaş yavaş faydasını görücem inşallah
SENİN MAAŞALLAHIN WAR WALLA BEN NE O KADAR HAREKETLIYIM NE DE YARATICI:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?