70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bence az yediğindende kaynaklanabilir
ne yiyorsunki ne çıkaracaksın
melisa çayı iç hem bağırsaklara iyi gelir hemde seni rahatlatır
yeşillik yedikten sonra bol su içmek lazımmış yoksa kabızlık yaparmış
iyizzzz sen nasilsinnnn????
bende iyi sayılırım
uykum var sabah kalkmak istemedim hiç

günaydın güzeller nasılsınız?
hastaym agzım acık gezıorum ortalıkta burnmdan nefes alamıorm
bende eskı gordm cnm hadı bakalm cuma gunune kadr dha da azalalım
Zeminin düz olması gerek canım.
2 ufak pet şişeyle deniyorum ben. 1.000 - 1.100 çıkarıyor.
duz canm ya ewe gıdınce bıde ole denıım bakım e bıde yenı aldm yanls dııldr ıns:26::26:

günaydın güzeller nasılsınız?
sen nasilsin minecim kiz seninkide mi yozgatli benimkide sen nereliydin canim :44:
bende öyleyim yaa kuru kaysi kuru erik formcaylari activialar tik yok kendime alinca isarkadasina da aliyorum o diyor icim disima cikti kiz 69 kiloydun simdi 63 kiloya düstü kendimi temizliycem diye onu temizliyom habire
geçmiş olsun kuzummm,hava değişimi böyle yapıyo yaa :94: bende de bi halsizlik var

geçmiş olsun canım,haplarını almayı ihmal etmeeee
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
babam almis sagolsun hemen attim simdi sagol canim

geçmiş olsun kuzummm,hava değişimi böyle yapıyo yaa :94: bende de bi halsizlik var

Ahh ahh kış ayrı dert bahar ayrı dertt napcaz böyle bilemedim.:2:
Akşamki performansınla kalbimde taht kurdun ayrıca canım

bugün isden kaytardim iyimi ohh sizlen dogru düzgün sohbet edemiyordum

Len suziii gene 300-500 almada Viyana gelir yakarım seni.

Hangi marka aldın bazen saçmalıyolar.

bende eskı gordm cnm hadı bakalm cuma gunune kadr dha da azalalım
İnşallah canım yaaa
ben pek güvenemiyorum
geçen haftaiçide böyle eksideydim sonra istediğim sonucu alamadım
bilemiyorum onun için
sen nasilsin minecim kiz seninkide mi yozgatli benimkide sen nereliydin canim :44:
yozgat şefaatliden eşim
ben mersin silifkeliyim, silifkede yaşıyoruz, eşimin aileside burda mersinde erdemli diye bir ilçe var ordalar

canım benim diet listemde de 7 dilim ekmek var ben yapmıyorum tam ama doktorla bu çok diye o kadar kavga ettim. yok dedi yiyeceksin günde 1600 kalori alacaksın ve bunu en az 1 ay sürdüreceksin ki metabolizman çalışsın hızlansın. sen devamlı dietle meto yu çok yavaşlarmışsın dedi. sadece akşamdan 1 dilimi sildi o da zorla yani
canım polis evi var ama spor yoooooook. burada dağda otellerde var. onlarda lüks ve pahalı . pahalısından geçtim uzak dağa araba ile çıkmak gerek. birde rus turistler falan geliyormuş hamam duş havuzlar ortakmış şimdi elin rusları ile cıbıl cıbıl durulmaz ya
merkez de DSİ buldum ama salon normal spor salonu.haftada iki gün bayan geliyormuş aerobik yaptırıyormuş.salon kötüydü beğenmedim açıkcası. ben aslında plates istiyorum ama erzurum için zor sanırsam . birde atlama kulelerinde bir salon var o şahaneeeeee ama onun problemide şu çok sarp virajlı bir çıkışı var bu memlekette -15 derecelerde buz yolda oradan çıkmayı gözüm yemedi. eve de uzak ama yazın olmazsa orayı bir ay falan deneyeyim diyorum. Aslında düşüncem şu havalar ısınırsa akşamları yürümek.
ya sabah yine -8 dereceydi kızlar ay çıldıracam bu memlekete ne zaman yaz geleceeeeeeeeek. millet antalya da 20 derece de denize giriyo yaaaaaaaaaaaa

evet erzurum şartlarında zor
adıyamanda olunca erzurumda hayli hayli olur diye düşünmüştüm
polisevinde güzel olurdu ama yokmuş demek
yazın gidersin canım vaktin varken değerlendir
-8 dedin ben üşüdüm burdan yaaa
nekötü , hala montmu giyiyorsunuz siz?

slm canım doğru haklısın ya bende ne zaman sıcaklar gelcek die bekliyorum. soğuğa sormuşlar nerelisin diye erzurumluyum ama afyonda oturuyorum demiş :44: bende afyondayım ve kar yağıyo kısıtlı kalıyo yani yapıcaklarımewde idare ediyorum kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum artık :)

kilo almamızın psikolojik olduğuna bende inanıyorum ve şu sıralar ağır bir bunalım geçiyorum
gözüm yemekten başka birşey görmüyor şu sıralar diyette olduğumda hep aklımda. mesela artık kabullensem bu durumu
sağlıklı besleniyorum desem çok çok iyi hissedicem kendimi farkındayım ama beynim benle oyun oynuyor
sabah akşam hep kendimi zayıflamış olarak hayal ediyorum çevremdikilerin o halimi gördüğünde verecekleri tepkiyi hayal ediyorum
çok mutlu oluyorum o an. sonra biraz acıkınca hepsi uçup gidiyor.
bide maddi açıdanda sıkıntıdayım kendime yiyecek konusunda doğru düzgün alışveriş yapamıyorum.annem hiç yardımcı olmuyor bana
dün gittim sofrayı donatmış resmen. oturmayınca küsüyor ki açken gözüme görünmüyor belki o sofrayı hazırlamasa sebzeyle geçiştirecektim ben
çookk dertliyim dilek bildiğin gibi değil.insanın sevdiği olunca sevdiği arkadaşları olunca motive oluyor.destek alıyor bnm çevremde kimsem yok
iş yerindekiler bile daha 5 kilo vermeme ve kendilerine sölememe rağmen sen çok kötü olmuşsun yüzün sapsarı gözlerin bi tuhaf deyip
alt üst ediyorlar beni
şu 55 i bi görsemde kurtulsam artık diyorum.şu anda zayıflamaktan başka hiç bişeyi düşünemiyorum.
sınavlarımı işimi gücümü boşlamış durumdayım

erzurumluyum ama sivasta oturuyorum diye duymuştum ben onu
afyonamı taşınmış

Yazdığım mesajın altında kalmış görmedim.
Güzel bence süt light mı içiyosun?

Len suziii gene 300-500 almada Viyana gelir yakarım seni.
viyanayi yak beni yakma kizlar duyun sesimi dilek beni yakacakmis
benimkide yozgat bogazliyanmis canim gitmedim ama hic onlar ailecek kayseriye yerlesmisler
kiz karakedim noldu depreyona mi girdin ama erzurumda yazin da cok sicak oluyor dimi

az önce isarkadasi aradi iyiki gelmedin dedi yine laf atmislar türkler okuma yazma bilmez diye iyikide gitmemissim onu söyliyende alkolik biri isyerinde bile alkol iciyor cok cirkef herkes korkuyor ondan erkek gibi dolaniyo heryerinde dövme ama ben korkmuyorum ondan
napcam ben ya kizlar herzaman herzaman böyle irkciligin bukadari da olmaz yaa
resmen igneliyorlar laf carpiyorlar benim cok gücüme gidiyor bende türküm niye laf söyletireyim takmamak eldemi bana bi fikir verin nolur

yok yok bnm doktorda sıkıntı var kesin yada başka planları var belki gelecek ayda daha fazla yememi isticek
bide anlatsa bana planlarını rahatlıcam ama yok susuyor anlatıncada başka şeler anlatıyor

sen ki benim idolümsün! senden böyle şeyler duymak ne güselll

abowww ne soğukmuş ya,yawrum sen evde zumba bişiler yap bence..dışarda spor yapsan duş alıcan falan hemen hasta olursun Allah korusun..:26: koşulların madem müsait değil..evdeki koşulları spor yapılacak hale getir.
kimse menümü beğenmedimi
ağlarım haaaa
yafrumm senin menülerin çok güzel,çok beğeniyorum..hele aralarına bayılıyorumm ama güne gitmee

canım yaaa
neden bukadar kendini bağladın zayıflamaya
zamanla yavaş yavaş gidecek o kilolar
bak ben 3 aydır dikkat ediyorum
7 kilo verdim sadece
yavaş gitsin diye çokta takmıyorum
ama ilk başlarda senin gibiydim hemen acıkıyordum ekmeksiz nasıl dayancam diyordum
şimdi günde 2 dilim ekmek yiyorum
kaçamakları bitirmedim çünkü kaçamaksız hayat olmayacak
anne konusunda haklısın yardımcı olamıyorlar
bende nezaman anneme gitsem dağıtıyorum
allahtan aynı evde değiliz
sen evli değilmiydin canım?
arkadaşlar konusunuda takma
benim annemde 15 kilo falan vermişti kadını hasta ilan ettiler
yazık hasta herhalde çökmüş dediler
aksine hastalıklarından kurtuldu
millet konuşuyor işte
bazen kulağmıza pamuk tıkamayı bilmek lazım
herşeyi oluruna bırak buarya takılıpta kilo veremeyen yok gibi,
varsada verememelerinin mutlaka önemli bir nedeni vardır sağlık problemi gibi
yazdıklarına çok üzüldüm
kendimi yerine koydum haklısın ama zamana bırakmaktan başka yolun yok
hepimiz senin gibi ümitsizdik
albümlerimize bak ne halden ne hale gelmişiz
sen neden yapamayasın

Yazdığım mesajın altında kalmış görmedim.
Güzel bence süt light mı içiyosun?
şakasına takılıyorum canım
sen benden sonra yazdın anladım zaten
yoksa ilgilisin
yarım yağlı içiyorum canım
ayy bende dayanamazdım
geçenlerde okuldan biarkadaş var
silifkeye habire laf söylüyor sevmiyor burayı
bende hocam sevemeyeceksiniz galiba dedim kadın biçemkirdi
allah aşkına ne var dediğimde
sonra başlasından duydum alınmış bide ilk geldiğimde başkası o hoca için silifkeyi sevmiyor demiş bende silifkeli biriyle evlenmiş daha ne istiyor demişim
hatırlamıyorum bile
kadın 2 oldu konuşcam ben onunla diyormuş
dengesiz çok
kendi memleketime bile laf söyletesim gelmiyor bide türklüğüme söyleyecekler
allaaaaaaaaaaah

yafrumm senin menülerin çok güzel,çok beğeniyorum..hele aralarına bayılıyorumm ama güne gitmee
gerçektenmiiii
sevindim
[/B]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…