canım bence az yediğindende kaynaklanabilirYok artık hiç birşeye saldırasım kalmıyor tüm enerjimi ve mutluluğumu tüketiyorum saldırdıkça:)
cnm ben zaten o temizlenme konusundan 1 haftadır neler çekiyorum ya tık yok bende ne ıspanaklar kayısılar incirler yedim
banamısın demiyor:)
bağırsaklarımda bnm gibi inatçı:)
bende iyi sayılırımiyizzzz sen nasilsinnnn????
hastaym agzım acık gezıorum ortalıkta burnmdan nefes alamıormgünaydın güzeller nasılsınız?
bugünkü menümü yazayım ve bozmayayım inşallah
bugün yine -yi gördüm sevindim
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
üzerine kahvaltılık sos
1 yumurta
2 dilim tulum peyniri( serçe parmak kalınlığında 2 tane)
domates
4 tane siyah zeytin
ara
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
4-5 yemek kaşığı tavuk sote (tam olarak bilmiyorum annem hazırladı ama ancak okadar eder)
1 kase yoğurt
ara
1 elma
ara
1 bardak süt
akşam
salata+yoğurt
yada
6 yk kabak kavurması+yoğurt
duz canm ya ewe gıdınce bıde ole denıım bakım e bıde yenı aldm yanls dııldr ıns:26::26:Zeminin düz olması gerek canım.
2 ufak pet şişeyle deniyorum ben. 1.000 - 1.100 çıkarıyor.
sen nasilsin minecimgünaydın güzeller nasılsınız?
bende öyleyim yaa kuru kaysi kuru erik formcaylari activialar tik yok kendime alinca isarkadasina da aliyorum o diyor icim disima cikti kiz 69 kiloydun simdi 63 kiloya düstüYok artık hiç birşeye saldırasım kalmıyor tüm enerjimi ve mutluluğumu tüketiyorum saldırdıkça:)
cnm ben zaten o temizlenme konusundan 1 haftadır neler çekiyorum ya tık yok bende ne ıspanaklar kayısılar incirler yedim
banamısın demiyor:)
bağırsaklarımda bnm gibi inatçı:)
babam almis sagolsun hemen attim simdi sagol canimgeçmiş olsun kuzummm,hava değişimi böyle yapıyo yaa :94: bende de bi halsizlik var
geçmiş olsun canım,haplarını almayı ihmal etmeeee
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
geçmiş olsun kuzummm,hava değişimi böyle yapıyo yaa :94: bende de bi halsizlik var
bugün isden kaytardim iyimiohh sizlen dogru düzgün sohbet edemiyordum
hastaym agzım acık gezıorum ortalıkta burnmdan nefes alamıorm
bende eskı gordm cnm hadı bakalm cuma gunune kadr dha da azalalım
duz canm ya ewe gıdınce bıde ole denıım bakım e bıde yenı aldm yanls dııldr ıns:26::26:
İnşallah canım yaaabende eskı gordm cnm hadı bakalm cuma gunune kadr dha da azalalım
yozgat şefaatliden eşimsen nasilsin minecimkiz seninkide mi yozgatli benimkide sen nereliydin canim :44:
markasında hatrlamıorum kı :18::18:
canım benim diet listemde de 7 dilim ekmek var ben yapmıyorum tam ama doktorla bu çok diye o kadar kavga ettim. yok dedi yiyeceksin günde 1600 kalori alacaksın ve bunu en az 1 ay sürdüreceksin ki metabolizman çalışsın hızlansın. sen devamlı dietle meto yu çok yavaşlarmışsın dedi. sadece akşamdan 1 dilimi sildi o da zorla yanihaklısın cnmtamam kavaltı geçti arık öğlende salata akşamada sadece sebze yerim :)
yok ben doktora hızlı zayıflamak istiyorum demedim tamamen kendimi onun insafına bıraktım.
bu hafta kilo veremedim diye böyle bişey yaptı bu hafta.ama cmt yanına çok tepkili gidicem yaşadıklarımı anlatıcam.
herkes günde en az 3 dilim ekmek yiyor okuyorum burda bense günde sadece 1 dilim
olmuyor böyle yürütemiyorum sinirlerim alt üst oldu
canım polis evi var ama spor yoooooook. burada dağda otellerde var. onlarda lüks ve pahalı . pahalısından geçtim uzak dağa araba ile çıkmak gerek. birde rus turistler falan geliyormuş hamam duş havuzlar ortakmış şimdi elin rusları ile cıbıl cıbıl durulmaz ya
anladım canım hayırlısı olsun ozaman
inşallah faydası olurda güzel bir bebişin olur
dualarımız seninle
madımak hiç duymadım yeşil bişeymi
eşim yozgatlı kesin bilir ben hiç duymamıştım tek bildiğim otel
canım soğuk algınlığı ilacı varsa hemen iç çok rahatlatıyor
ben hissettiğimde içiyorum geçiyor sadece uyku yapıyor
az yersen akşama yine saldırırsın
ıspanak ye valla çok güzel temizliyor
canım polisevi vardır herhalde orda polisevlerinin spor salonu oluyor hemde acaip ucuz
ben adıyamanda gidiyordum aylığı 25liraydı
herşeyde vardı 1,5 saat falan kalıyordum sadece sporla 6 kilo vermiştim
şimdi fırsatım yok zamanım olsa süper salona gitmek
sen nerdeydinki canım kar yağıyor
burası güneşli ama poyraz esiyor
canım polis evi var ama spor yoooooook. burada dağda otellerde var. onlarda lüks ve pahalı . pahalısından geçtim uzak dağa araba ile çıkmak gerek. birde rus turistler falan geliyormuş hamam duş havuzlar ortakmış şimdi elin rusları ile cıbıl cıbıl durulmaz ya
merkez de DSİ buldum ama salon normal spor salonu.haftada iki gün bayan geliyormuş aerobik yaptırıyormuş.salon kötüydü beğenmedim açıkcası. ben aslında plates istiyorum ama erzurum için zor sanırsam . birde atlama kulelerinde bir salon var o şahaneeeeee ama onun problemide şu çok sarp virajlı bir çıkışı var bu memlekette -15 derecelerde buz yolda oradan çıkmayı gözüm yemedi. eve de uzak ama yazın olmazsa orayı bir ay falan deneyeyim diyorum. Aslında düşüncem şu havalar ısınırsa akşamları yürümek.
ya sabah yine -8 dereceydi kızlar ay çıldıracam bu memlekete ne zaman yaz geleceeeeeeeeek. millet antalya da 20 derece de denize giriyo yaaaaaaaaaaaa
canım benim diet listemde de 7 dilim ekmek var ben yapmıyorum tam ama doktorla bu çok diye o kadar kavga ettim. yok dedi yiyeceksin günde 1600 kalori alacaksın ve bunu en az 1 ay sürdüreceksin ki metabolizman çalışsın hızlansın. sen devamlı dietle meto yu çok yavaşlarmışsın dedi. sadece akşamdan 1 dilimi sildi o da zorla yani
merkez de DSİ buldum ama salon normal spor salonu.haftada iki gün bayan geliyormuş aerobik yaptırıyormuş.salon kötüydü beğenmedim açıkcası. ben aslında plates istiyorum ama erzurum için zor sanırsam . birde atlama kulelerinde bir salon var o şahaneeeeee ama onun problemide şu çok sarp virajlı bir çıkışı var bu memlekette -15 derecelerde buz yolda oradan çıkmayı gözüm yemedi. eve de uzak ama yazın olmazsa orayı bir ay falan deneyeyim diyorum. Aslında düşüncem şu havalar ısınırsa akşamları yürümek.
ya sabah yine -8 dereceydi kızlar ay çıldıracam bu memlekete ne zaman yaz geleceeeeeeeeek. millet antalya da 20 derece de denize giriyo yaaaaaaaaaaaa
Doktor seni psikolojik olarak rahatlatır.
Bak ben 2011 in ocak ayında mı ne bi doktora gitmiştim özel bi hastanede.
Kadını görmeden muayene etmeden 3 aylık parayı peşin aldılar benden.
300-350 tl gibi bi rakamdı.
Kadın geldi. Öyle suratsızdı ki. Yüzüme bile bakmadı boyumu sordu kilomu falan.
Sonra bakalım dedi tartısı benim evdeki tartıdandı.
Bi kağıda yazdı daha önce çıktısını aldıgı bi diyet listesini tutuşturdu elime.
Hep klasik vardır ya kepek ekmeği, domates, yeşillik vs.
Ben çalışıyorum h.içi kaça kadar burdasınız dedım 3-4 gibi çıkarım dedi.
H.sonu dedim c.tesi 10 gibi gelirim 12-13:00 gibi çıkarım zaten o gün çok yoğun oluyo dedi.
Yani danışanı umrunda bile değil aldığı paraya bakıyodu o kadar para vermeme rağmen gitmedim bi daha o doktora.
Bizim kilo almamız genelde psikolojik çünkü.
Kimi sevinir yer kimi üzülür hırsını yemekten alır.
Motive edicek bi doktorsa bırakma derim burda birbirimizi yeteri kadar motive ettiğimizi düşünüyorum.
Burası olmasa ben çoktan bırakmıştım diyeti emin ol.
Her cuma tartılmak sürekli kontrolde olmanı sağlıyor.
Ben 70 kilodan sonrasında diyetisyen desteği aldım o da ablam gidiyordu bende gideyim bi tahlil falan yaptırırm dedim hem.
Çokta iyi bi dr öyle gitmeye başladım.
slm canımdoğru haklısın ya bende ne zaman sıcaklar gelcek die bekliyorum. soğuğa sormuşlar nerelisin diye erzurumluyum ama afyonda oturuyorum demiş :44: bende afyondayım ve kar yağıyo kısıtlı kalıyo yani yapıcaklarımewde idare ediyorum kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum artık :)
kimse menümü beğenmedimi
ağlarım haaaa
erzurumluyum ama sivasta oturuyorum diye duymuştum ben onu
afyonamı taşınmış
bugünkü menümü yazayım ve bozmayayım inşallah
bugün yine -yi gördüm sevindim
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
üzerine kahvaltılık sos
1 yumurta
2 dilim tulum peyniri( serçe parmak kalınlığında 2 tane)
domates
4 tane siyah zeytin
ara
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
4-5 yemek kaşığı tavuk sote (tam olarak bilmiyorum annem hazırladı ama ancak okadar eder)
1 kase yoğurt
ara
1 elma
ara
1 bardak süt
akşam
salata+yoğurt
yada
6 yk kabak kavurması+yoğurt
viyanayi yak beni yakmaAhh ahh kış ayrı dert bahar ayrı dertt napcaz böyle bilemedim.:2:
Akşamki performansınla kalbimde taht kurdun ayrıca canım
Len suziii gene 300-500 almada Viyana gelir yakarım seni.
benimkide yozgat bogazliyanmis canim gitmedim ama hic onlar ailecek kayseriye yerlesmisler
İnşallah canım yaaa
ben pek güvenemiyorum
geçen haftaiçide böyle eksideydim sonra istediğim sonucu alamadım
bilemiyorum onun için
yozgat şefaatliden eşim
ben mersin silifkeliyim, silifkede yaşıyoruz, eşimin aileside burda mersinde erdemli diye bir ilçe var ordalar
kiz karakedim noldu depreyona mi girdincanım benim diet listemde de 7 dilim ekmek var ben yapmıyorum tam ama doktorla bu çok diye o kadar kavga ettim. yok dedi yiyeceksin günde 1600 kalori alacaksın ve bunu en az 1 ay sürdüreceksin ki metabolizman çalışsın hızlansın. sen devamlı dietle meto yu çok yavaşlarmışsın dedi. sadece akşamdan 1 dilimi sildi o da zorla yani
canım benim diet listemde de 7 dilim ekmek var ben yapmıyorum tam ama doktorla bu çok diye o kadar kavga ettim. yok dedi yiyeceksin günde 1600 kalori alacaksın ve bunu en az 1 ay sürdüreceksin ki metabolizman çalışsın hızlansın. sen devamlı dietle meto yu çok yavaşlarmışsın dedi. sadece akşamdan 1 dilimi sildi o da zorla yani
Ahh ahh kış ayrı dert bahar ayrı dertt napcaz böyle bilemedim.:2:
Akşamki performansınla kalbimde taht kurdun ayrıca canım
abowww ne soğukmuş ya,yawrum sen evde zumba bişiler yap bence..dışarda spor yapsan duş alıcan falan hemen hasta olursun Allah korusun..:26: koşulların madem müsait değil..evdeki koşulları spor yapılacak hale getir.canım benim diet listemde de 7 dilim ekmek var ben yapmıyorum tam ama doktorla bu çok diye o kadar kavga ettim. yok dedi yiyeceksin günde 1600 kalori alacaksın ve bunu en az 1 ay sürdüreceksin ki metabolizman çalışsın hızlansın. sen devamlı dietle meto yu çok yavaşlarmışsın dedi. sadece akşamdan 1 dilimi sildi o da zorla yani
yafrumm senin menülerin çok güzel,çok beğeniyorum..hele aralarına bayılıyorummkimse menümü beğenmedimi
ağlarım haaaa
kilo almamızın psikolojik olduğuna bende inanıyorum ve şu sıralar ağır bir bunalım geçiyorum
gözüm yemekten başka birşey görmüyor şu sıralar diyette olduğumda hep aklımda. mesela artık kabullensem bu durumu
sağlıklı besleniyorum desem çok çok iyi hissedicem kendimi farkındayım ama beynim benle oyun oynuyor
sabah akşam hep kendimi zayıflamış olarak hayal ediyorum çevremdikilerin o halimi gördüğünde verecekleri tepkiyi hayal ediyorum
çok mutlu oluyorum o an. sonra biraz acıkınca hepsi uçup gidiyor.
bide maddi açıdanda sıkıntıdayım kendime yiyecek konusunda doğru düzgün alışveriş yapamıyorum.annem hiç yardımcı olmuyor bana
dün gittim sofrayı donatmış resmen. oturmayınca küsüyor ki açken gözüme görünmüyor belki o sofrayı hazırlamasa sebzeyle geçiştirecektim ben
çookk dertliyim dilek bildiğin gibi değil.insanın sevdiği olunca sevdiği arkadaşları olunca motive oluyor.destek alıyor bnm çevremde kimsem yok
iş yerindekiler bile daha 5 kilo vermeme ve kendilerine sölememe rağmen sen çok kötü olmuşsun yüzün sapsarı gözlerin bi tuhaf deyip
alt üst ediyorlar beni
şu 55 i bi görsemde kurtulsam artık diyorum.şu anda zayıflamaktan başka hiç bişeyi düşünemiyorum.
sınavlarımı işimi gücümü boşlamış durumdayım
şakasına takılıyorum canımYazdığım mesajın altında kalmış görmedim.
Güzel bence süt light mı içiyosun?
ayy bende dayanamazdımaz önce isarkadasi aradi iyiki gelmedin dedi yine laf atmislar türkler okuma yazma bilmez diyeiyikide gitmemissim onu söyliyende alkolik biri isyerinde bile alkol iciyor cok cirkef herkes korkuyor ondan erkek gibi dolaniyo heryerinde dövme ama ben korkmuyorum ondan
napcam ben ya kizlar herzaman herzaman böyle irkciligin bukadari da olmaz yaa
resmen igneliyorlar laf carpiyorlar benim cok gücüme gidiyor bende türküm niye laf söyletireyim takmamak eldemi bana bi fikir verin nolur
gerçektenmiiiiyafrumm senin menülerin çok güzel,çok beğeniyorum..hele aralarına bayılıyorummama güne gitmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?