70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benim ya iyilik yapiyorum sanediyorlar annelerimiz sanki ac kalacaz simdi bende anneyim cocugum birsey yemedimmi dört dolaniyorum zamanla bence annende alisacak yeme bakalim cissli yiyceklerden ozaman derki kizim yemiyo en iyisi onun sevdigi yemeyi yapayim diye benim annemde ara ara beni kandiriyo ucundan bak diye ama alisdi artik bazen ben gec cikdigimda bana özel birseyler hazirlamis oluyor yemez öbürlerini diye simdi sen nasil olsa yiycek diye düsünüyordun annen küser annemde küsüyo yemegimi begenmiyormussun diye sende yok anne severim ama migdeme tokunuyor de bari
sulu yemek oldugunda da dilek söylemisdin mesela sulu köfteyi artik catalla yiyorum catalla sulu yemek yenilirmi hic dersede suyu tokunuyor dersin ama zayifliycam deme bence anneler belki sanediyorlar zayifliycam diye hasta olacak veya gücsüz kalacak saniyorlar bence

yok yok bnm doktorda sıkıntı var kesin yada başka planları var belki gelecek ayda daha fazla yememi isticek
bide anlatsa bana planlarını rahatlıcam ama yok susuyor anlatıncada başka şeler anlatıyor
bence doktorun sadece aldigi parayami bakiyor gibime geldi

hayret bişey yaa..rahatsız oluyosa gitsin o zaman..Ama biz mükemmel bile olsak adamlar bizi sevemez çünkü türkler beyinlerine barbar hırsız kirli gibi sıfatlarla daha küçükken eğitim olarak verilmiş.adamlar osmanlıdan nefret ediyorlar barbar diyorlar sırf zenginlik vs için kadın çocukları öldürdünüz tecavüz ettiniz diyorlardı.Bunlar onlara tarih dersinde öğretilen şeyler.adamların ataları osmanlıyı başarılarından dolayı hiçbir zaman sevmedi ve soylarını da bu yönde yetiştirmek için bu tarihi böyle yazdılar.Romanyanın eski zalim yöneticilerinden namı değer Dracula türk 10000 kadın çocuk kazıklara oturtarak öldürmüştür batı avrupanın bundan haberi yok yada kendi yaptıkları büyük çaplı barbarlık örneği olan haçlı seferlerinden.

kızlarcım şimdi size bişey sorabilirmiyim :26: ben öğle yemeğimi ewden getirmeye başladım salata getirdim bugun başka bişey yok 2 kaşık yoğurt bide. acaba yanında çavdar ekmeği yemelimiyim 1 küçük dilimcik? yemesemde olur gibi geldi

bnce yıyeblırsn cnm bnde ewdn getrıorum nugget we yogurt 1 dılm ekmek yıcm mesala

yok cnm bekarım ben.kalabalık bir aileyle yaşıyorum hepside bana karşı çok patavatsız.sürekli motivasyonumu kırmaya çalışıyorlar.
direnmek çok zor.geçen durduk yere önce dalga geçtiler benle diyetimle sonrada bakalım iradelimisin diye karşımda sıcak sıcak halka tatlı yediler.
ben diyete başladığımdan beri hergün çikolata yemeye başladılar.şimdi ben zayıflıyorum onlar kilolu kalıyor diye acısını çıkarmaya çalışıyorlar sanki.
ben yıllardır kiloluyum artık insanlardan kaçmaya başladım onun için taktım bukadar zayıflamaya.
ama dediğin gibi kaçamaksız olmuyor.hayat geçmiyor.
ben burayı artık bırakmam istesemde bırakamam yoksa birdaha siteye girdiğimde 90 kilo olurum :)

Seni çok iyi anladığım için yazdım zaten canım uzun uzun.
Arkadaşlar, aile bunlar tamam önemli faktörler ama en önemlisi senin ne istediğin ve ne hissettiğin.
Zayıflamak istiyorsan sağlıklı beslenicem ben de.
Pilav yeme de 5-6 yk sebze ye. Salata muhakkak ye.
Kendin için bişeyler hazırlamak seni mutlu etsin.
Cuma günü mesela h.içi yiyeceklerine karar ver h.sonu alışveriş yap.
Herkes burda kendinden örnek verebilir aynı şeyleri bizde yaşadık ben kaç kere ağladığımı bilirim.
Kiloluysan herkes istediğini söyleyebilme hakkı buluyor kendinde.

İnsanlar suratıma bakmadan ne kadar kilo almışsın derlerdi.
10-12 kilo verdikten sonra anca cidden kilo verdin demeye başladılar.
Bazı moral bozucu insanlar gene alıcaksın bu kiloyu dediler.
Canım sıkıldı mı evet.
Ama dedim ki ben uzun zamanda ve sağlıklı verdim sağlıklı beslenmenin mantığını çözdüm bi daha da kolay kolay almam.

Hırsını yemekten alma sorunun neyse bunun üstüne git.
Herkesin derdi var unutma.

Ben hep yılgın olduğumda kendime şunu söyledim.
Önünde üç seçeneğin var.
Ya kilo alarak hastalıklı bi obez olacaksın,
Ya aynı kiloda kalıcaksın,
Ya da kilo verip mutlu olacaksın..

Bunu sende düşün umarım işe yarar

sen ki benim idolümsün! senden böyle şeyler duymak ne güselll

Ay ayyyy ne güzel laflar bunlar.
Elimden geldiğince bildiklerimi paylaşıorum canım zayıflamaya karar verdıysen destek bitmez burda.

anlamiyorum iste böyle insanlari ama yani ne alip veremedigin var cok gücüme gidiyor minecim ben 1 söylersem onlar 1000 laf sokuyorlar tek türk benim belediyede memur olarak onu mu hazmedemiyorlar niye memleketime milletime laf söyletireyim ki ama yabanci ülkede gücsüz kaliyorsun kolunu kanatini kiriyorlar destek olanda olmuyor
canim bana diyorlar rahatsiz oluyorsan git türkiyene beyenmeyen gitsin türkiyeyi okadar cok seviyorlarsa diyorlar

merhaba kızlar nihayet birazcık fırsat bulabildim de siteye giriş yaptım. bu aralar canım hep kek pasta ve de çoğunlukla karbonhidrat oranı yüksek olan yiyecekleri çekiyor. bu hafta kaçamaklarla dolu oldu. sabah tartıldım neyse ki + da değilim ama çok da az gitti kilolar. hızlanmam lazım bir buçuk ay oldu diyetteyim. lütfen beni motive edin.yokmu bana orti olacak biri. cumadan sonra bir orti bulursam ii olacak. şöyle hftada 1.5 - 2 gitse süper olur

doktor bana bi kaç defada mail attı ben sana ve kendime güzeniyorum üstesinden gelicez yenicen kilolarını falan filan çok motive olmuştum
yani ozamanlar diyodum bu kadın işini gerçekten çok iyi yapıyor diye ama şimdi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum:)

dediklerin aynı annem.:) sanki güçten düşecekmişim gibi hissediyor.bide bnm işim çok dikkat istiyor korkuyor dikkat etmem diye
işimden olurum diye hergün doktoruma söyleniyor bukadar acımasız olunmaz diye:)
ama alışmak zorunda bende alışmak zorundayım....

80 gram light ton balığı da alabilirsin imkanın varsa.
Bugün yanında birşey yoksa 1 dil ekmek ye tabi tok tutar.

ben dün akşam sadece salata ve yoğurt yedim
ekmek yemedim
acıkmadımda, acıkmam diyorsan ekmek yeme
sonuçta 2 saat sonra tekrar ara yapacaksın
ben salatanın üzerine yoğurt koyuyorum çok hoşuma gidiyor

aaaaaa neden öyle yapıyorlar yaaaa
halka tatlı yemelerine şaşırdım
benim eşimde yaptı biraz böyle
hiç eve bisküvi çiko almazken ben diyete başladıktan sonra
almaya başladı, evde eksik olmaz oldu
ama nedenini çözemedim ben çünkü hiç fakrettirmedi bana
öyle kıskanan biride değil
okuldan gelince acıkıyorum diyordu
ama biara netten kalorilerini gösterdim artık almıyor
belki seninkilerde artı olarak bişey yapmıyorlar
ama sen buna taktığın için inadına yapıyorlar gibi geliyor olabilirmi
yani evlatlarısın sonuçta seni üzmek için bilinçli yapmıyorlardır

bence öğlen yemeğinde sadece salata ve yoğurt olmaz ekmek te ye. yoksa akşama saldırırsın.öglen daha çeşitli ye akşam daha aaz yersin..

Kizlar karnım cok agriyo durulacak gibi değil yaaaa kız ken bile bu kadar sancım olmuyodu
Ben yatayım azıcık.....

nekadar ayıp
ne istiyorlar türklerden
başka milletleri içinde dostça barındıran tek milletiz galiba
çok sinir bozucu
1,5 ayda 6 kilo vermişsin benim 3 ay oldu 7 kilo verdim
olacak okadar hep hızlı gitmezki
benim durdu mesela
biileri bigeri

bugn yatıya mısafrım gelıo pzrtesıye kadr bnde unıden arkadsım ayrıyetten ew arkadsım dostum
allahtan oda dıyette de agır yemekler hazırlamıcm dun aradı bnı sakın kalorılı seler yapma dıe bnde aaa olmaz feln dedım ama cook sewndım hhahhahay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…