canim benim yakilo almamızın psikolojik olduğuna bende inanıyorum ve şu sıralar ağır bir bunalım geçiyorum
gözüm yemekten başka birşey görmüyor şu sıralar diyette olduğumda hep aklımda. mesela artık kabullensem bu durumu
sağlıklı besleniyorum desem çok çok iyi hissedicem kendimi farkındayım ama beynim benle oyun oynuyor
sabah akşam hep kendimi zayıflamış olarak hayal ediyorum çevremdikilerin o halimi gördüğünde verecekleri tepkiyi hayal ediyorum
çok mutlu oluyorum o an. sonra biraz acıkınca hepsi uçup gidiyor.
bide maddi açıdanda sıkıntıdayım kendime yiyecek konusunda doğru düzgün alışveriş yapamıyorum.annem hiç yardımcı olmuyor bana
dün gittim sofrayı donatmış resmen. oturmayınca küsüyor ki açken gözüme görünmüyor belki o sofrayı hazırlamasa sebzeyle geçiştirecektim ben
çookk dertliyim dilek bildiğin gibi değil.insanın sevdiği olunca sevdiği arkadaşları olunca motive oluyor.destek alıyor bnm çevremde kimsem yok
iş yerindekiler bile daha 5 kilo vermeme ve kendilerine sölememe rağmen sen çok kötü olmuşsun yüzün sapsarı gözlerin bi tuhaf deyip
alt üst ediyorlar beni
şu 55 i bi görsemde kurtulsam artık diyorum.şu anda zayıflamaktan başka hiç bişeyi düşünemiyorum.
sınavlarımı işimi gücümü boşlamış durumdayım
bence doktorun sadece aldigi parayami bakiyor gibime geldiyok yok bnm doktorda sıkıntı var kesin yada başka planları var belki gelecek ayda daha fazla yememi isticek
bide anlatsa bana planlarını rahatlıcam ama yok susuyor anlatıncada başka şeler anlatıyor
viyanayi yak beni yakmakizlar duyun sesimi dilek beni yakacakmis
benimkide yozgat bogazliyanmis canim gitmedim ama hic onlar ailecek kayseriye yerlesmisler
kiz karakedim noldu depreyona mi girdinama erzurumda yazin da cok sicak oluyor dimi
az önce isarkadasi aradi iyiki gelmedin dedi yine laf atmislar türkler okuma yazma bilmez diyeiyikide gitmemissim onu söyliyende alkolik biri isyerinde bile alkol iciyor cok cirkef herkes korkuyor ondan erkek gibi dolaniyo heryerinde dövme ama ben korkmuyorum ondan
napcam ben ya kizlar herzaman herzaman böyle irkciligin bukadari da olmaz yaa
resmen igneliyorlar laf carpiyorlar benim cok gücüme gidiyor bende türküm niye laf söyletireyim takmamak eldemi bana bi fikir verin nolur
kızlarcım şimdi size bişey sorabilirmiyim :26: ben öğle yemeğimi ewden getirmeye başladım salata getirdim bugun başka bişey yok 2 kaşık yoğurt bide. acaba yanında çavdar ekmeği yemelimiyim 1 küçük dilimcik? yemesemde olur gibi geldi
canım yaaa
neden bukadar kendini bağladın zayıflamaya
zamanla yavaş yavaş gidecek o kilolar
bak ben 3 aydır dikkat ediyorum
7 kilo verdim sadece
yavaş gitsin diye çokta takmıyorum
ama ilk başlarda senin gibiydim hemen acıkıyordum ekmeksiz nasıl dayancam diyordum
şimdi günde 2 dilim ekmek yiyorum
kaçamakları bitirmedim çünkü kaçamaksız hayat olmayacak
anne konusunda haklısın yardımcı olamıyorlar
bende nezaman anneme gitsem dağıtıyorum
allahtan aynı evde değiliz
sen evli değilmiydin canım?
arkadaşlar konusunuda takma
benim annemde 15 kilo falan vermişti kadını hasta ilan ettiler
yazık hasta herhalde çökmüş dediler
aksine hastalıklarından kurtuldu
millet konuşuyor işte
bazen kulağmıza pamuk tıkamayı bilmek lazım
herşeyi oluruna bırak buarya takılıpta kilo veremeyen yok gibi,
varsada verememelerinin mutlaka önemli bir nedeni vardır sağlık problemi gibi
yazdıklarına çok üzüldüm
kendimi yerine koydum haklısın ama zamana bırakmaktan başka yolun yok
hepimiz senin gibi ümitsizdik
albümlerimize bak ne halden ne hale gelmişiz
sen neden yapamayasın
kilo almamızın psikolojik olduğuna bende inanıyorum ve şu sıralar ağır bir bunalım geçiyorum
gözüm yemekten başka birşey görmüyor şu sıralar diyette olduğumda hep aklımda. mesela artık kabullensem bu durumu
sağlıklı besleniyorum desem çok çok iyi hissedicem kendimi farkındayım ama beynim benle oyun oynuyor
sabah akşam hep kendimi zayıflamış olarak hayal ediyorum çevremdikilerin o halimi gördüğünde verecekleri tepkiyi hayal ediyorum
çok mutlu oluyorum o an. sonra biraz acıkınca hepsi uçup gidiyor.
bide maddi açıdanda sıkıntıdayım kendime yiyecek konusunda doğru düzgün alışveriş yapamıyorum.annem hiç yardımcı olmuyor bana
dün gittim sofrayı donatmış resmen. oturmayınca küsüyor ki açken gözüme görünmüyor belki o sofrayı hazırlamasa sebzeyle geçiştirecektim ben
çookk dertliyim dilek bildiğin gibi değil.insanın sevdiği olunca sevdiği arkadaşları olunca motive oluyor.destek alıyor bnm çevremde kimsem yok
iş yerindekiler bile daha 5 kilo vermeme ve kendilerine sölememe rağmen sen çok kötü olmuşsun yüzün sapsarı gözlerin bi tuhaf deyip
alt üst ediyorlar beni
şu 55 i bi görsemde kurtulsam artık diyorum.şu anda zayıflamaktan başka hiç bişeyi düşünemiyorum.
sınavlarımı işimi gücümü boşlamış durumdayım
sen ki benim idolümsün! senden böyle şeyler duymak ne güselll
anlamiyorum iste böyle insanlari ama yani ne alip veremedigin var cok gücüme gidiyor minecim ben 1 söylersem onlar 1000 laf sokuyorlar tek türk benim belediyede memur olarak onu mu hazmedemiyorlar niye memleketime milletime laf söyletireyim ki ama yabanci ülkede gücsüz kaliyorsun kolunu kanatini kiriyorlar destek olanda olmuyor
şakasına takılıyorum canım
sen benden sonra yazdın anladım zaten
yoksa ilgilisin
yarım yağlı içiyorum canım
ayy bende dayanamazdım
geçenlerde okuldan biarkadaş var
silifkeye habire laf söylüyor sevmiyor burayı
bende hocam sevemeyeceksiniz galiba dedim kadın biçemkirdi
allah aşkına ne var dediğimde
sonra başlasından duydum alınmış bide ilk geldiğimde başkası o hoca için silifkeyi sevmiyor demiş bende silifkeli biriyle evlenmiş daha ne istiyor demişim
hatırlamıyorum bile
kadın 2 oldu konuşcam ben onunla diyormuş
dengesiz çok
kendi memleketime bile laf söyletesim gelmiyor bide türklüğüme söyleyecekler
allaaaaaaaaaaah
canim bana diyorlar rahatsiz oluyorsan git türkiyene beyenmeyen gitsin türkiyeyi okadar cok seviyorlarsa diyorlarhayret bişey yaa..rahatsız oluyosa gitsin o zaman..Ama biz mükemmel bile olsak adamlar bizi sevemez çünkü türkler beyinlerine barbar hırsız kirli gibi sıfatlarla daha küçükken eğitim olarak verilmiş.adamlar osmanlıdan nefret ediyorlar barbar diyorlar sırf zenginlik vs için kadın çocukları öldürdünüz tecavüz ettiniz diyorlardı.Bunlar onlara tarih dersinde öğretilen şeyler.adamların ataları osmanlıyı başarılarından dolayı hiçbir zaman sevmedi ve soylarını da bu yönde yetiştirmek için bu tarihi böyle yazdılar.Romanyanın eski zalim yöneticilerinden namı değer Dracula türk 10000 kadın çocuk kazıklara oturtarak öldürmüştür batı avrupanın bundan haberi yok yada kendi yaptıkları büyük çaplı barbarlık örneği olan haçlı seferlerinden.
canim benim yaiyilik yapiyorum sanediyorlar annelerimiz sanki ac kalacaz simdi bende anneyim cocugum birsey yemedimmi dört dolaniyorum zamanla bence annende alisacak yeme bakalim cissli yiyceklerden ozaman derki kizim yemiyo en iyisi onun sevdigi yemeyi yapayim diye benim annemde ara ara beni kandiriyo ucundan bak diye ama alisdi artik bazen ben gec cikdigimda bana özel birseyler hazirlamis oluyor yemez öbürlerini diye simdi sen nasil olsa yiycek diye düsünüyordun annen küser annemde küsüyo yemegimi begenmiyormussun diye sende yok anne severim ama migdeme tokunuyor de bari
sulu yemek oldugunda da dilek söylemisdin mesela sulu köfteyi artik catalla yiyorumcatalla sulu yemek yenilirmi hic dersede suyu tokunuyor dersin ama zayifliycam deme bence anneler belki sanediyorlar zayifliycam diye hasta olacak veya gücsüz kalacak saniyorlar bence
bence doktorun sadece aldigi parayami bakiyor gibime geldi
kızlarcım şimdi size bişey sorabilirmiyim :26: ben öğle yemeğimi ewden getirmeye başladım salata getirdim bugun başka bişey yok 2 kaşık yoğurt bide. acaba yanında çavdar ekmeği yemelimiyim 1 küçük dilimcik? yemesemde olur gibi geldi
bnce yıyeblırsn cnm bnde ewdn getrıorum nugget we yogurt 1 dılm ekmek yıcm mesala
ben dün akşam sadece salata ve yoğurt yedimkızlarcım şimdi size bişey sorabilirmiyim :26: ben öğle yemeğimi ewden getirmeye başladım salata getirdim bugun başka bişey yok 2 kaşık yoğurt bide. acaba yanında çavdar ekmeği yemelimiyim 1 küçük dilimcik? yemesemde olur gibi geldi
yok cnm bekarım ben.kalabalık bir aileyle yaşıyorum hepside bana karşı çok patavatsız.sürekli motivasyonumu kırmaya çalışıyorlar.
direnmek çok zor.geçen durduk yere önce dalga geçtiler benle diyetimle sonrada bakalım iradelimisin diye karşımda sıcak sıcak halka tatlı yediler.
ben diyete başladığımdan beri hergün çikolata yemeye başladılar.şimdi ben zayıflıyorum onlar kilolu kalıyor diye acısını çıkarmaya çalışıyorlar sanki.
ben yıllardır kiloluyum artık insanlardan kaçmaya başladım onun için taktım bukadar zayıflamaya.
ama dediğin gibi kaçamaksız olmuyor.hayat geçmiyor.
ben burayı artık bırakmam istesemde bırakamam yoksa birdaha siteye girdiğimde 90 kilo olurum :)
80 gram light ton balığı da alabilirsin imkanın varsa.
Bugün yanında birşey yoksa 1 dil ekmek ye tabi tok tutar.
nekadar ayıpanlamiyorum iste böyle insanlari ama yani ne alip veremedigin var cok gücüme gidiyor minecim ben 1 söylersem onlar 1000 laf sokuyorlar tek türk benim belediyede memur olarak onu mu hazmedemiyorlar niye memleketime milletime laf söyletireyim ki ama yabanci ülkede gücsüz kaliyorsun kolunu kanatini kiriyorlar destek olanda olmuyor
canim bana diyorlar rahatsiz oluyorsan git türkiyene beyenmeyen gitsin türkiyeyi okadar cok seviyorlarsa diyorlar
1,5 ayda 6 kilo vermişsin benim 3 ay oldu 7 kilo verdimmerhaba kızlarnihayet birazcık fırsat bulabildim de siteye giriş yaptım. bu aralar canım hep kek pasta ve de çoğunlukla karbonhidrat oranı yüksek olan yiyecekleri çekiyor. bu hafta kaçamaklarla dolu oldu. sabah tartıldım neyse ki + da değilim ama çok da az gitti kilolar. hızlanmam lazım bir buçuk ay oldu diyetteyim. lütfen beni motive edin.yokmu bana orti olacak biri. cumadan sonra bir orti bulursam ii olacak. şöyle hftada 1.5 - 2 gitse süper olur
Seni çok iyi anladığım için yazdım zaten canım uzun uzun.
Arkadaşlar, aile bunlar tamam önemli faktörler ama en önemlisi senin ne istediğin ve ne hissettiğin.
Zayıflamak istiyorsan sağlıklı beslenicem ben de.
Pilav yeme de 5-6 yk sebze ye. Salata muhakkak ye.
Kendin için bişeyler hazırlamak seni mutlu etsin.
Cuma günü mesela h.içi yiyeceklerine karar ver h.sonu alışveriş yap.
Herkes burda kendinden örnek verebilir aynı şeyleri bizde yaşadık ben kaç kere ağladığımı bilirim.
Kiloluysan herkes istediğini söyleyebilme hakkı buluyor kendinde.
İnsanlar suratıma bakmadan ne kadar kilo almışsın derlerdi.
10-12 kilo verdikten sonra anca cidden kilo verdin demeye başladılar.
Bazı moral bozucu insanlar gene alıcaksın bu kiloyu dediler.
Canım sıkıldı mı evet.
Ama dedim ki ben uzun zamanda ve sağlıklı verdim sağlıklı beslenmenin mantığını çözdüm bi daha da kolay kolay almam.
Hırsını yemekten alma sorunun neyse bunun üstüne git.
Herkesin derdi var unutma.
Ben hep yılgın olduğumda kendime şunu söyledim.
Önünde üç seçeneğin var.
Ya kilo alarak hastalıklı bi obez olacaksın,
Ya aynı kiloda kalıcaksın,
Ya da kilo verip mutlu olacaksın..
Bunu sende düşün umarım işe yarar
dilek bu 3 cümleyi a4 e kocaman yazdım evin her tarafına asıcam çok tşk ederim:)
bundan sonra hafta sonu aış verişimi yapıcam haftalık yemeklerimi yapıcam.
bundan mutluluk duyucam :)
ben dün akşam sadece salata ve yoğurt yedim
ekmek yemedim
acıkmadımda, acıkmam diyorsan ekmek yeme
sonuçta 2 saat sonra tekrar ara yapacaksın
ben salatanın üzerine yoğurt koyuyorum çok hoşuma gidiyor
aynen bende salatanın üstüne yoğurt koyup yiyorum öyle daha çak sewiyorum salatayıara yapamıyorum ben ya :44: arada bi badem yiyorum 3 - 5 tane yeşil çay içiyorum ama her gün
bence öğlen yemeğinde sadece salata ve yoğurt olmaz ekmek te ye. yoksa akşama saldırırsın.öglen daha çeşitli ye akşam daha aaz yersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?