70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok üzmek değilde dalga konusu oldum evde canları sıkıldıkça takılıyorlar.:)
dün star daki yarışmayı açtım 10 dk izleyemediler kötü oldular bundan sonra her akşam izleticem ki zayıflasınlr:)

aynen bende salatanın üstüne yoğurt koyup yiyorum öyle daha çak sewiyorum salatayı ara yapamıyorum ben ya :44: arada bi badem yiyorum 3 - 5 tane yeşil çay içiyorum ama her gün

bol limonlu olacak bide
limonu azsa yemem salatayı
afiyet olsun akşama yine öyle yapacam
dün salata yoğurt yedim belkide ondan - çıktım

dilek bu 3 cümleyi a4 e kocaman yazdım evin her tarafına asıcam çok tşk ederim:)
bundan sonra hafta sonu aış verişimi yapıcam haftalık yemeklerimi yapıcam.
bundan mutluluk duyucam :)

Ben ramazanda diyetteydim sahurda yeşilçay içiyodum babama koklatmıştım.
O da ıyy bırak bunu gel tatlı yiyelim demişti.

Şimdi bile verdiğin kilo yeter yesene yemek diyo.
Anne konusunda şanslıyım o da diyet yapmaya başladı 2 aydır falan.
Babama kadar pilav, makarna yapıyor.
Ispanak, pırasa, kapuskanın içine falan bulgur atıyo artık.

Öğlenleri nugget, şinitzel, tavuk haslama, köfte bunların yanında da salata ve yoğurdun hep olsun bence.
Yağsız ve tuzsuz bol limonlu salata istediğin kadar ye dedi doktor bana.

Süpermişş genelde misafir gelince kilo alınıyo.

teşekkürler tatlımm ton balığını düşünmüştüm bende olabilir. yiyeyim o zaman ekmeğini

Öğlen için yukrda yazdım alternatifleri sende öyle yap bence.
Et veya tavuk daha cok doyuruyo

anammmmmmmmmmmmm burda benim gelinlerim varmissss bende yozgat sefaatlidenimmmm umayyyy gelinnnnn birazdan akrabada cikariz ha

bol limonlu olacak bide
limonu azsa yemem salatayı
afiyet olsun akşama yine öyle yapacam
dün salata yoğurt yedim belkide ondan - çıktım

ewett bende limonlu bayılıyorumm ne güzel senin kilo cetvelin maşallah bende oaralar bi gelebilseydim iyiydi ama hala olmuyo

kızlar ben 2- 3 gündür saat 4 gibi ara öğün olarak 1 tane kuru incir yiyorum. inciri çok seviyorum bıraksalar 1 kilo oturur yerim de kalorisi yüksek. ara öğün olarak çok mu acaba?? :44::44::44:

canim ortilikler yok ama burda motive olursun itinayla dilek sac bas yolar sen yeterki iste
sen daha cok hirzlandikca oda alisacak canim
Kizlar karnım cok agriyo durulacak gibi değil yaaaa kız ken bile bu kadar sancım olmuyodu
Ben yatayım azıcık.....
uzan yat canim sicak torba koy ayakklarinin altina canim üsütmüssündür belki ozaman daha cok sanci yapar tekrar gecmis olsun
böyle konusanlarin cogu da türkiyede tatil yapiyorlar madem türkleri sevmiyorsun o ülkeye ne gidiyorsun evet bizim milletimiz yabanciya nekadar güzel davraniyor aslinda
yok kiz pasta börek yapayim deseydin oda tamam ozaman derse nanayi yerdin
hafta ici az az gösteriyo haftasonu tartiliyorlar ben gecen hafta baktimda istah mistah kalmadi üzüntüden

yesss canım çok güzel bencede öğle yemeği içinn bu arada bayıldımm o üç cümleneee :))

günaydın diyetdaşlarım

bugun biraz daha ıyıyım,havalar benı fena carptı butun vücudum kırılıyodu sankı
hapsuruk aksırık halsızlık derken ne dogru durusrt ne dıyet oldu nede spor
dün akşam yaptım yarım saat spor,gece nası uyudum bılemedım
portakal yedım fazla fazla ıyı geldı.
busabah tartıldım -300 cıktım cok sevındım tabıkısı
dıyet işini tam uygulayamasamda 4 gun boyunca, ekmek pılav makarna coook az yedım
neyse bugunki menümü paylaşayım

Son düzenleme:
günaydınnn ben yeniyimm burdaa
hosgeldin bebekkkk

sevgili rkibem bende yazilarin minicik görünüyor dedim bu kendini kücültemedi yazilari kücülttü

günaaaaaaaaaaaaydın arkadaşlar bitki çaylarına başladım bakalım oooooooooooooof of sonucu görecem bu aralar spor yapamıyorum..... geçen gün spor yaparken belimi zorlamışım hala belim ağrıyo ancak yürüyüş yapabiliyorum açıköğretim sınavlarımda yaklaştı acaip gerginim inşallah rejimi sakata getirmem

kalkış 8.30;
1 cay kasıgı çörekotu buyuk bardak su

kahvaltı 9.00;
denge ekmegıyle sucuklu tost,
2 kk peynır
2 domates
1 salatalık
1 fincan seklersız cay

ara 11.00
bır portakal
8-10 fındık

öğlen 13.00
corba salata
1 dılım denge ekmegı
1 kase yogurt

ara 15.00;
yarım muz
5-6 fındık

aksam 18.00;
ızgara tavuk
satala

aksam yemegımı dahda gerı cektım dun aksam ıtıbarıyle.19.30da yıyordum
18.00 e cekmege karar verdım

günaydin cifte kavrulmuslarimmmmmmmmmmmmmmmmmm

gecmis olsun canim hava degisikliyinden olabilir -300 hadi bakalim cumaya kadar daha fazla gider isallah
gecmis olsun canim sinavlarda basarilar dilerim canim

4 gün önce 80 kiloydum şimdi 76...
Kahvatı : Cornflax(sayılı miktarda kuru kayısı, fındık, badem, ceviz ilavesi)
Öğle yemeği : Çorba, salata
Akşam : Meyve

Ara öğünlerde salatalık tüketeceğim. 1 saat te yürüyüş. 1 haftalık programım. Hedefim 2 kilo vermek.

slmm geçmiş olsun. eksi çıkmıssınız ne güzell :)

acaba diyorum sancim gecti gibi yarin geri is e gitsem savas bayraklarini acsam en büyük yere benim bölümü sikayet etsem yabanci düsmanli yapiyorlar diye bikere daha gitmisdim ama cesaret ettip ortaya koymamisdim bunu anonym olarak yapmisdim sikayettimi ama ozamanda herkes bana karsi olacak kafamdan cikmiyor yeter artik diyesim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…