sagol fistiknormalde önce günesli hava türkiyede olurdun burasi hep kapali olurdun bu sene deyisime ugramis demmeki bugün 21 derece sicak olacak :101:
hepinize günaydın tontişler....
burada hava kapalı ve soğuk..hatta bi ara kar yağıyodu şimdi durmuş..
umarım bizim havamız güzel olur..kaçamaksız ve kalorisiz bir gün olur inş.
haklısın cnmtamam kavaltı geçti arık öğlende salata akşamada sadece sebze yerim :)
yok ben doktora hızlı zayıflamak istiyorum demedim tamamen kendimi onun insafına bıraktım.
bu hafta kilo veremedim diye böyle bişey yaptı bu hafta.ama cmt yanına çok tepkili gidicem yaşadıklarımı anlatıcam.
herkes günde en az 3 dilim ekmek yiyor okuyorum burda bense günde sadece 1 dilim
olmuyor böyle yürütemiyorum sinirlerim alt üst oldu
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.İyi akşamlar kızlar,
Ben yine gece çalışıp geldim eve sabah yorgunluktan ölüyordummmmmm yattım hemen
16:30 da uyandım menümü başlattım
Ara öğünle başladım mecburen: 1 portakal, yarım paket eti form kırmızı meyveli
Akşam: 8yk karnıbahar, 1 kepçe sebze çorbası, salata, yoğurt
Yatmadan önce 21:00 gibi 1 kivi veya 1 elma
22:00 2-3 yk yoğurt
Kızlar İstanbul' a taşınacağım, sabah müdürle konuştum istifa edeceğim, çok korkuyorum ve heyecanlıyım.
Antalya macerası bitiyor İstanbul başlıyor
Üzülme canım, ben seni yalnız bırakmam, cuma olsun bi bakam da, olmazsa ben de başlarım.Sadece akşamın diyetlik olmuş.
Bahanesi yok bunun dobiç gelin oluverirsin zaman çok çabuk geçiyor.
Aaa proteinde tek başıma kalıyorum yani.
Hadi bakalım bol yoğurt yersin.
Süt dilimi.
Lavaş
Ohooo abartmışın sen.
Ben vanilyalısını seviyorum en çok ama çiko kaplısında da aklım kaldı.
Geçmiş olsun canım, grip ilacı varsa iç.Günaydın kızlar.
Fena hastayım.:2:
Limonlu ıhlamur salladım şimdi onu içeyim sonra kahvaltı edicem.
Boğazım, burnum, gözüm hepsi acıyooo.:2:
Bu sabah gene dün ki gibi salata yaptım çok hoşuma gitti çünkü.
Öğlen içinde 80 gr light ton balığı+ salata + zero var.
Akşama Allah Kerim gene.
Hepimize güzel bir gün olur inşaallah.
Geçmiş olsun, inşallah ameliyatsız kurtulursun kistten.günaydin kizlar
sanciyla uyandim simdi hafif bir agrima var ama demin ölüyom sandim hic böyle agri cekmemisdim salak gibi kistin düsmesi icin 2 gündür hapimi almiyordum ayligim 29unda gelecek diye bekliyordumsimdi babam gidip alacak bugün toplandi da vardin büyük sefler gelecekdin ama aradim isyerini gelemiyorum diye adim atamadim cok kötü ya
hosgeldin tekrar canimtabii hatirladim bende cogu zamam oruc tutuyordun ondan aklimda da kaldi
su atilmasin diye yedigimiz seylerde olmazsabende öyle alismissim yani atacagima yiyeyim müsrüflük günah olmasin diye
hayirlisi isallah monam
bayildim bu egzersize
cok sagol balimisallah hayirlisiyla hamis kalirsin kalana kadar da biraz daha kilo verelim tatlim
cok sagol zerramcanim benim
Ah ah o kaçırmalar...Günaydınnnnn:):):) Ay dilek ben bişe yaptımkendimi çok suçlu hissediyom.
Dün 6-7 kaşık bol yağlı pirinç pilavı yedim sonra 4 kaşık sütlü tatlı yedim sonrada 1 galeta yedim
dün gün boyu çok stresliydim ve açtım nasıl oldu anlamadan akşam bunların hepsi midemdeydi
bugün nasıl telafi edicem diye düşünüyorum.sabah sadece 3 incir yedim.öğleyede salata getirdim az kaşar peyniri koydum üstünede
akşama bişey yemesen telafi olurmu sence?
Off ne güzel yaa sıcak havayı özledim.
Günaydın canım.
Benim gittiğim dr şok diyette bile bu kadar acımasız davranmıyo canım.:26:
Şaşırıyorum açıkcası sonuçta senin yediklerinle bi insan duramaz ki.
Ki salata yani hiçbi zararı yok.
Ben dediğim şekilde kilo verdim.:26:
Söyle bakalım o daha iyi bilir tabi.
Burda bi arkadaş vardı Naf onun gittiği doktorda günde 6-7 dil. ekmek vermişti yanlış hatırlamıyorsam.:26:
isallah gelir yakinda türkiyeye de bende öyleyim dilekcim günesli havayi cok severim insanin ruhunu aciyorOff ne güzel yaa sıcak havayı özledim.
sagol canimgünaydın güzel kızlarrkapalı her an yağmur yağacak gibi duran bir güne merhaba :) puccaa ve bensuzi arkadaşlarım geçmişler olsun ikinizede
isallah sagol canimHakkında hayırlısı olsun inşallah.
Üzülme canım, ben seni yalnız bırakmam, cuma olsun bi bakam da, olmazsa ben de başlarım.
Geçmiş olsun canım, grip ilacı varsa iç.
Geçmiş olsun, inşallah ameliyatsız kurtulursun kistten.
ben hep şoklardayım ozaman:)
bnm yediklerimi çocuk yese bile doymaz önceden fındık badem falan verirdi akşamları eve gidince ekmek yiyebiliyodum
iyi oluyodu kendimi iyi hissediyodum.
bunalıma girdim dilekbide sanki hiç istediğim kiloya ulaşamıcakmışım gibi bi his var içimde.
bu haftada bana aynı davranırsa bırakıcam bu kadını.başka doktor araştırıcam
gunaydın ben geldım
annem dün nohutlu börek yapmis ilk kezille tadina bak dedi hüp gitti fazlasiyla
ama dikkat edelim kizlar cuma yaklasiyor arti cikmayalim
eve gidene kadar protein diyetim iyi gidiyordun nohutlu börek bozdu ondan sonra uykum geldi
ama ben naptimcok morelim bozuldu saat 18 gibi aldim cocugu dogru park a gittim
1 saat onlan birlikde kaydirakdan kaydim cocuk gibi :111:tabii oglisinde hosuna gitti merdivenleri in cik kay baya bi spor yaptim yani
bana kalsa oturu kalirdim totomun üstüne ama kendime ceza verdimbundan sonra böyle yapacam cis yersem 1 saat disariya cikip dolasacam
dün esim diyor istiyorsan fitnesse yazil diye onuda dsünmeye basladimbenim arkadas gidiyor ona takilirim bende ama su kist den bi kurtulayim önce dün hareket yapinca aziti herhalde
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Üzülme canım, ben seni yalnız bırakmam, cuma olsun bi bakam da, olmazsa ben de başlarım.
Geçmiş olsun canım, grip ilacı varsa iç.
Geçmiş olsun, inşallah ameliyatsız kurtulursun kistten.
Ah ah o kaçırmalar...
günaydın güzel kızlarrkapalı her an yağmur yağacak gibi duran bir güne merhaba :) puccaa ve bensuzi arkadaşlarım geçmişler olsun ikinizede
Hoşgeldinn akşam neler götürdün itiraf et bakalım.
anladım canım hayırlısı olsun ozamancanim daha önce baska dr.a gidiyordum degistirdim bu ilk önce bitkisel bir ilac verdi sonrada fayda etmeyince tamam dedi basliyoruz .Önceki sadece vakit kaybi imis benim icin ......herseyin normal diyip duruyordunesi normalse öyle iste bu dr.um türk
igneyi ona soramadim cünkü bu jinekolog bana igneyi veren aile dr.um..
madımak hiç duymadım yeşil bişeymiartık başka bahara bugünlük yemek yoook
ya bi de taze madımak bulamıyorum aslında yapsam kendim .
ahh babaannem ne güzel yapardı. bol yoğurt. sonra yufka ekmeği bandırıp bandırıp yerdim.
benim karnım acıktı galiba
eşim yozgatlı kesin bilir ben hiç duymamıştım tek bildiğim otelbendeki kurusu cnm almanyada tazesini bulamam bende yufka ve yogurt esliginde yedimnerelisin sen cnm madimak bildigine göre icanadolu olmali
canım soğuk algınlığı ilacı varsa hemen iç çok rahatlatıyorGünaydın kızlar.
Akşama Allah Kerim gene.
az yersen akşama yine saldırırsınGünaydınnnnn:):):) Ay dilek ben bişe yaptımkendimi çok suçlu hissediyom.
Dün 6-7 kaşık bol yağlı pirinç pilavı yedim sonra 4 kaşık sütlü tatlı yedim sonrada 1 galeta yedim
dün gün boyu çok stresliydim ve açtım nasıl oldu anlamadan akşam bunların hepsi midemdeydi
bugün nasıl telafi edicem diye düşünüyorum.sabah sadece 3 incir yedim.öğleyede salata getirdim az kaşar peyniri koydum üstünede
canım polisevi vardır herhalde orda polisevlerinin spor salonu oluyor hemde acaip ucuzay bacım geçen sene o kadar aradım yok burda bayanın gideceği düzgün biryer ya. yoksa gideceğimde
sitenin ismi kalori sepeti . com üye olup hergün değerlerin girip aylık raporlar yapabiliyorsun
sen nerdeydinki canım kar yağıyorhepinize günaydın tontişler....
burada hava kapalı ve soğuk..hatta bi ara kar yağıyodu şimdi durmuş..
umarım bizim havamız güzel olur..kaçamaksız ve kalorisiz bir gün olur inş.
Sen derdini anlat yapamadığını söyle.
Bide ergeç istediğin kiloya ulaşıcaksın merak etme.
Öyle olsa ben veremezdim.
Bana hala kilon kaç dediklerinde 74 diyesim geliyo.
Tartıdaki rakamlara ben bile inanamıyorum.
Kaldı ki görüntüm acaip değişti dün albümlere bak demiştim baktın mı?
Azcık sabır şu anda dün az yediğin akşamda menüyü batırdıgın için pişmansın bu yüzden de hiç veremeyecek gibi hissediyorsun.
Ben sana diyet listemi atayım bi bak.
Ben ilk diyet listesiyele 3 hftada 4 kilo verdim.
Sonra dr a gittim hızlı vermek istediğimi söyledim bu sefer protein diyeti verdi.
Haftada 3 gün uygula dedi. 3 hftada 4 kilo rahat verirsn dedi.
Ben çok kaçamak yaptım yarın 3 hfta olucak başlarken 66 kiloydum.
Bakalım yarın kaç çıkıcam.
Dr a da ona göre söylersin böyle beslenme şekli insanı cidden yıldırır + mutsuz eder.
Daha ilk başlarken kendi başıma yaptıgım diyetlerden biliyorum.
Sonrası hüssrandı hep.
Hoşgeldinn akşam neler götürdün itiraf et bakalım.
Obur suzii obur suziiii
Teşekkür ederim canımmm. İlaç yok maalesef tylohot içiyodum o da bitmiş.:2:
Günaydın canım teşekkür ettim geçer inşaallah.
az yersen akşama yine saldırırsın
ıspanak ye valla çok güzel temizliyor
tatlım ben albümlere bak dediğini okumadım galiba hatırlamıyorum yani öle bişe.
bende senin gibi rahat başladım diyete zorlanmıyordum ve 1 ayda 5 kilo verdim.ama bana bu ilk ay vücudundaki
şişler ve sular gitti asıl kilo vermeye şimdi başlayacaksın dedi.
bende sesimi çıkarmadım bide listeyi verir vermez diğer hastasını aldı bende listeye bakamadan çıkmak zorunda kaldım.
aslında şeytan diyo bırak şu doktoru tamamen dileğin yöntemleyle zayıfla:)
sonunda da öle olucak gibime geliyor:)
cnm gerçekten tekrar motive olmuş durumdayım çok tşk ederim seni tanımasamda çok iyi niyetli olduğunu hissedebiliyorum.
herşey için sağol bizi hiç bırakma olurmu
canım soğuk algınlığı ilacı varsa hemen iç çok rahatlatıyor
ben hissettiğimde içiyorum geçiyor sadece uyku yapıyor
hıc bısı yemedım kuzum sabh kalktm dayanamadm tartldm sonuc cok sewndırdı benı ohh yandan yandan
ama tartınn ustune 19 ltlık su koydum acaba az mı tartıo dıe 19.7 cıkarrttı suyu acaba dha fazlamı gsterıo acep bnm kılom dha mı az:36:
Gunaydinnnnn fistiklarrrr....
Regl oldummm yaaaa bu kg artırır mı???????
Offfff nefret ediyorummm. Bu durumdan karnımda agriyoooo
Bugünkü menum
Sabah ac karnına sirkeli su
5ck nesfit yarım yağlı yogurt
Ara 1 elma
Öğle bol salata haslanmis tavuk
Ara 1 kivi
Aksam 1 Kase tavuk suyu çorbası salata
2 l su
3 kupa lipton form plus cay....
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlar,
Bugün hep cuma zannediyorum, sabah uyanınca tartılacaktım nerdeyse
Bugün menüyü öyle bir ayarlamam lazım ki ara öğünleri kaçırmayayım, çok iş var çokkkk
Yeni başlayacağım işyeri bir sürü işe giriş evrağı talep etmiş, onları halletmeye başlayacağım
Hepinize güzel bir gün diliyorum sıcacık Antalya' dan selamlar
Obur suzii obur suziiii
antalyanin havasi cok güzel yaGünaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlar,
Bugün hep cuma zannediyorum, sabah uyanınca tartılacaktım nerdeyse
Bugün menüyü öyle bir ayarlamam lazım ki ara öğünleri kaçırmayayım, çok iş var çokkkk
Yeni başlayacağım işyeri bir sürü işe giriş evrağı talep etmiş, onları halletmeye başlayacağım
Hepinize güzel bir gün diliyorum sıcacık Antalya' dan selamlar
bende hep arti olurdun regl oldugumda ama sonrasinda güzel rakam görürsün dikkat edersenGunaydinnnnn fistiklarrrr....
Regl oldummm yaaaa bu kg artırır mı???????
Offfff nefret ediyorummm. Bu durumdan karnımda agriyoooo
Bugünkü menum
Sabah ac karnına sirkeli su
5ck nesfit yarım yağlı yogurt
Ara 1 elma
Öğle bol salata haslanmis tavuk
Ara 1 kivi
Aksam 1 Kase tavuk suyu çorbası salata
2 l su
3 kupa lipton form plus cay....
hıc bısı yemedım kuzum sabh kalktm dayanamadm tartldm sonuc cok sewndırdı benı ohh yandan yandan
ama tartınn ustune 19 ltlık su koydum acaba az mı tartıo dıe 19.7 cıkarrttı suyu acaba dha fazlamı gsterıo acep bnm kılom dha mı az:36:
Günaydın kızlar.
Akşama Allah Kerim gene.
günaydin kizlar
sanciyla uyandim simdi hafif bir agrima var ama demin ölüyom sandim hic böyle agri cekmemisdim salak gibi kistin düsmesi icin 2 gündür hapimi almiyordum ayligim 29unda gelecek diye bekliyordumsimdi babam gidip alacak bugün toplandi da vardin büyük sefler gelecekdin ama aradim isyerini gelemiyorum diye adim atamadim cok kötü ya
Günaydınnnnn:):):) Ay dilek ben bişe yaptımkendimi çok suçlu hissediyom.
ojjgeldinnngunaydın ben geldım
günaydın güzeller nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?