70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman sen de gitmiyorum, at beni buradan sıkıyosa de,güçlü olduğunu hissettir..ben türk olduğum halde burda memur olmuşum dokunuyo mu de..sözlerini kafasına kafasına çivi gibi çivi gibi çak çak çak
Kizlar karnım cok agriyo durulacak gibi değil yaaaa kız ken bile bu kadar sancım olmuyodu
Ben yatayım azıcık.....
regl ağrısı mı yawrum,sıcak su torbasını koycan karnına..yatağın içine gömülcen..oyh ne güzel yumuşacık,sıcacık:109:

BEN OLURUM BU MENYLE:18::18::18::18:
keske yapablsem bnde

az degilmi canim bi müdet sonra vucut korumaya gecer diye dsünüyorum ama kendini iyi hissediyorsan :26: dikkat etmen lazim canim verdikden sonra hemen geri alma tehlikesi oluyor az yiyince
ayy cok hossun beni gaza getirdin icimdeki canavari cikartayim bari

günaydınn. bişeycik olmaz sınawlarınıda werirsin wermek istediğin kilocuklarınıda :) başarılarrr sınawlarında :)

merhabaa

kızlar dukan diyetini biliyoruz. denemedim ama uygulaması zormuş gibi bir ön yargım var sebebim bu yani. ha bi de türk yeme alışkanlığını bilmeyen birinin yöntemi olduğu için sıcak bakamıyorum. ama bugün gördüm bir kampanya sitesinde dr. Pierre Dukan'ın “Dukan Diyeti” Kitabı ve 500 gr. yulaf kepeği 48 TL yerine 24,90 TL! diye bir kampanya var ne düşünüyorsunuz? bi de sauna termal eşofman kampanyası var. Sauna Zayıflama Eşofmanı 89 TL Yerine Kargo Dahil Sadece 55 TL! çocukken akrabalarımın vardı iyi terletiyor dedikleri aklımda kalmış ama bi de o eşofmanlar kanepe altına kaldırılmıştı o da aklımda kalmış bu konuda ne düşünüyorsunuz?

insan heryerde insan işte tam bilmiyorum konuyu ama canın sıkılmış bende gıcık olurum bazen iş yerindekilere ama kendim yılmam yıldırırım çan çan çan konuşurum haklıysam konuşurum canımı sıkarlarsa altta kalmam. sıkma canını kimsenin seni üzmesine izin werme

gözüme bir yerde çarptı bursa86 arkadaşımız patates sebze değil mi haşlaması neden zararlı olsun gibi bir soru sormuş. açıklayan arkadaş oldu mu gerisini okumadım ama yeri gelmişken eklemek istiyorum;

patatesin diyetlere mümkün olduğunca eklenmemesinin en büyük sebebi nişasta yüklü olmasıdır. patatesin ekmek, makarna, un, pirinçten farkı yoktur. mesela mercimek de öyle, kuru fasulye, nohut gibi baklagiller nişasta değeri yüksek besinler. hani çorba deyip geçiyoruz ya, mesela bazı diyetisyenler çok sevdiğim mercimek çorbasını yasaklar. bunun temel nedeni nişastadır. hele bir de kıvamlı olsun diye un eklenirse vay halimize arkadaşlar nişasta vücudumuzda glikoza dönüşüyor. yani kan şekerimizi yükseltiyor. ama kuru baklagil, bulgur falan, bunlar en azından posası yüksek besinler. yani posası düşük olan patates, pirinç, beyaz una nazaran daha yavaş yükselmesini sağlıyor :114:

hayırlısıyla bende bizimkileri başlatabilseydim SAĞLIKLI BESLENMEYE :):):)
amaaaaan dünyanın derdimi biter ya geçti gitti sıkıntılarım.
çok iyiyim şimdi mutlıuyum çünkü artık benimsedim ben sağlıklı besleniyorum:)
hafifim mıtluyum huzurluyum:):):):)
gelsin salatalar tavuklar balıklar sebzeler hepsini çoookkk seviyorum çokkkkkkk:))))))))))

geçmiş olsun bebiş...
canım ilacını düzenli kullanda işe yarasın ihmal etme...
hepinize günaydın tontişler....
burada hava kapalı ve soğuk..hatta bi ara kar yağıyodu şimdi durmuş..
umarım bizim havamız güzel olur..kaçamaksız ve kalorisiz bir gün olur inş.
ııııııııı kayseriden bildiriyorum..
hava açık güneşli 5 derece ama soğuk ayaz var..
sagol fistik normalde önce günesli hava türkiyede olurdun burasi hep kapali olurdun bu sene deyisime ugramis demmeki bugün 21 derece sicak olacak :101:
bizde 3 gün güzel hava gördük şimdi soğuk..
geçen bi diyetisyen konuşuyodu..
sabah muhakkak 2 dilim ekmeğinizi yiyin diyor..
çünkü vücut önce k. hidratları yakıt olarak kullanıyor...
motorun çalışması içnde yakıt lazım..
en iyi k. hidrat kaynağıda ekmek tabiki..

canım çok takma türk düşmanlığı herzaman olcak..
adamların ağzını osmanlı fazla yakmış acısını çıkarmaya çalışıyorlar..
sen takmamaya çalış işini güzel yap..
yoksa daha çok üstüne gelicekler.
işinide iyi yaparsan açık kapı bırakmamış olursun onlara..
işyerinde huzursuz olmak çok kötü ama başka alternatifinde yok sanırım başka yerde çalışmak gibi..
o halde mecburen duymucan görmücen tabi kendiini de çok ezdirme ama dediğim gibi savunmaya geçersen dahada üstüne gelirler..
annelere laf yok..
bende anacığımı özledim masaüstüne resmini koydum akşam..
oğlum soruyo niye koydun diye
anacım benim özledim dedim..
canım ne kdr k.hidratlı gıda yersen o kdr acıkıyorsun..glisemik indekleri çok yüksek ani kan şekeri oynamalarına sebep olup acıktırıyorlar..
bende artık bulgurlu yapıyorum çoğu şeyi..
çocuklarda güzelce yiyorlar..

kızsa süreli uygulanabilir belki ama uzun vadede bence olmaz sağlıklı değil...

bugünkü menüm

sabah
2 dilim peynir(light),4 zeytin,2 çay kaşığı pekmez
domates,salatalık
1 bardak süt(light)
2 dilim çavdar ekmek
ara
1 greyfurt

öğlen
2-3 kepçe çorba
domates,salatalık,yoğurt
ara
1 avuç leblebi,5 tane ceviz ,6 tane kuru dut

akşam
4 çorba kaşığı mısır gevreği
1 bardak süt(light)
ara
meyve

1.5 lt su,1 bitki çayı

:44:

günaydın aşağıdaki kalın çubuklar nasılsınız
dilekcim geçmiş olsun dikkat et bu havalar çarpıyor
bende hastayım öksürük var çok halsizim
suzim ne güzel ya oğluşla kaymışsınız imrendimmmm
kistin için dediklerimi yap ama mutlaka yap bak asma kulak arkası yapma
gurbettttttttttttttttttttt ortağımmmmmmmmmmmmmmm
yıvrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerdesin sen yaaaaaaa bu kadar uzun süre yeni gelinlik olurmu mar ya
özledik sennniiii

bnde cok sewerm mercmek corbasını patates yemegını tehlıkelı olan herseı sewıorum yanı
oglenle aksam aran fazlamı sankı:26::26:

aynı hastalık bndede war salgn war oratlkta okadr hasrtaym 2 gnden berı hc ıstahm kapanmıyo yahu

Sana da geçmiş olsun pötüş ya havalar çarptı gene bizi.

Bulguru bende seviyorum valla özellikle kapuskada süper oluyor.

Aferim aferimm yılgınlık yokk yola devammm.

merhaba kızlarrrr

Selamm

hosgeldin bebekkkk

sevgili rkibem bende yazilarin minicik görünüyor dedim bu kendini kücültemedi yazilari kücülttü
hahaaa aynennn
benım esimde yapıyodu bı ara,hoş halada eve tasıyo durmadan.hem zayıflayalım dıo hemde tasıyo cıkoları.irademi ölçmek içinmiş,pehh görüyo irademı arada kırılsada,10 gundur duram cikolara ınanamıyor hala

bol limonlu olacak bide
limonu azsa yemem salatayı
afiyet olsun akşama yine öyle yapacam
dün salata yoğurt yedim belkide ondan - çıktım
bende dun askam ıtıbarıyle 6 ya cektım yemek saatımı ve ekmek yemeden bıtırdım yemegı.10 gıbı acıktım dayanamıcam sandım 3-4 fındık attım agzıma baktım sabah gayet normal uyandım.midem kaznınır basım döner sanıyodum ama ı-ıhh.
suyu cok dolkdurmus olabılırsın.ben 2.5 luk kola sısesıne koyuyom 2 tane.ıkısıde tam doldurmuyorum 4.9 cıkıyo.düz zemınde bı kac yerde denedım.artık onlar basucumda
,tarılmadan onları koyuyom
1.5 aydA 6.6 vermıssın.süpersın bız ortı olalım dıcem ama senın hızına yetısemem ben bacım

eveeeetttt +1700 olarak sahnelere geri döndüm kızlar..
bu aralar kendime çok kızıyorum yediklerime çok kızıyorum..
daha önceki kaçamaklarımdan pişmanlık duymuyordum şimdi tam tersi
çünkü ihtiyaç hissetmeden yedim hep..
neyse toparlanma vaktidir artık biran önce kalan 3 kiloyu verip korumaya geçmek istiyorum..
bugünkü menümü yazayım proteine başladım bakalım
hadi bismillah.
ama iki gün yapıcam cuma malum oturma var..

sabah 9.00 omlet(2 yum beyazı 1 dilim pastırma ve ıspanakla)
5 zeytin
2 dilim beyaz peynir
2 küçük domates
2 küçük salatalık
az dereotu

ara 11.30 2 çb yeşil çay ve 4.5 ceviz

öğlen 13.30
ton balığı ve salata(marul,mor lahana,turp,maydonoz,domates,salatalık)

ara 16.00 15 badem+ yeşil çay

akşam 18.3o
haş. tavuk göğsü+salata öğlenki gibi

ara 20.00 15 adet fındık+ yeşil çay

şimdilik 1 lt su içtim
yatana dek 3 ltreye tamamalarım inşallah..

Hadi bakalım sen verirsin zaten çabuk gelen kilo çabuk gidiyo.
Benim bugün 2. günüm proteinde.
Yoğurt yemeyi özledim.

anammmmmmmmmmmmm burda benim gelinlerim varmissss bende yozgat sefaatlidenimmmm umayyyy gelinnnnn birazdan akrabada cikariz ha
hadi yaaaa neresinden ben bilmiyorum ama neresinden olduklarını
gitmiyorlar zaten hiç
ewett bende limonlu bayılıyorumm ne güzel senin kilo cetvelin maşallah bende oaralar bi gelebilseydim iyiydi ama hala olmuyo
sende 66 kilosun canım çok kalmamışkii
18 erken değilmi akşam acıkırsın ben 7de yiyorum sonrada bişey yemiyorum
zaten sana karşı değillermi canım
şikayet etsende çok bişey değişmeyecek
ama ortamı sen biliyorsun
sen yaşıyorsun orda
yüz yüze bakacaksın, gerçi onlar düşünmeden kırıyorlar seni
ben olsam gider şikayet ederdim
ama canıma tak ettiği noktada
milletime türklüğüme kimse hakaret edemez onlar kendilerine baksın pis kokuşmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…