o zaman sen de gitmiyorum, at beni buradan sıkıyosa de,güçlü olduğunu hissettir..ben türk olduğum halde burda memur olmuşum dokunuyo mu de..sözlerini kafasına kafasına çivi gibi çivi gibi çak çak çakanlamiyorum iste böyle insanlari ama yani ne alip veremedigin var cok gücüme gidiyor minecim ben 1 söylersem onlar 1000 laf sokuyorlar tek türk benim belediyede memur olarak onu mu hazmedemiyorlar niye memleketime milletime laf söyletireyim ki ama yabanci ülkede gücsüz kaliyorsun kolunu kanatini kiriyorlar destek olanda olmuyor
canim bana diyorlar rahatsiz oluyorsan git türkiyene beyenmeyen gitsin türkiyeyi okadar cok seviyorlarsa diyorlar
regl ağrısı mı yawrum,sıcak su torbasını koycan karnına..yatağın içine gömülcen..oyh ne güzel yumuşacık,sıcacık:109:Kizlar karnım cok agriyo durulacak gibi değil yaaaa kız ken bile bu kadar sancım olmuyodu
Ben yatayım azıcık.....
4 gün önce 80 kiloydum şimdi 76...
Kahvatı : Cornflax(sayılı miktarda kuru kayısı, fındık, badem, ceviz ilavesi)
Öğle yemeği : Çorba, salata
Akşam : Meyve
Ara öğünlerde salatalık tüketeceğim. 1 saat te yürüyüş. 1 haftalık programım. Hedefim 2 kilo vermek.
az degilmi canim bi müdet sonra vucut korumaya gecer diye dsünüyorum ama kendini iyi hissediyorsan :26: dikkat etmen lazim canim verdikden sonra hemen geri alma tehlikesi oluyor az yiyince4 gün önce 80 kiloydum şimdi 76...
Ara öğünlerde salatalık tüketeceğim. 1 saat te yürüyüş. 1 haftalık programım. Hedefim 2 kilo vermek.
ayy cok hossun beni gaza getirdin icimdeki canavari cikartayim bario zaman sen de gitmiyorum, at beni buradan sıkıyosa de,güçlü olduğunu hissettir..ben türk olduğum halde burda memur olmuşum dokunuyo mu de..sözlerini kafasına kafasına çivi gibi çivi gibi çak çak çak
regl ağrısı mı yawrum,sıcak su torbasını koycan karnına..yatağın içine gömülcen..oyh ne güzel yumuşacık,sıcacık:109:
günaaaaaaaaaaaaydın arkadaşlar bitki çaylarına başladım bakalım oooooooooooooof of sonucu görecem bu aralar spor yapamıyorum..... geçen gün spor yaparken belimi zorlamışım hala belim ağrıyo ancak yürüyüş yapabiliyorum açıköğretim sınavlarımda yaklaştı acaip gerginim inşallah rejimi sakata getirmem
acaba diyorum sancim gecti gibi yarin geri is e gitsem savas bayraklarini acsamen büyük yere benim bölümü sikayet etsem yabanci düsmanli yapiyorlar diye bikere daha gitmisdim ama cesaret ettip ortaya koymamisdim bunu anonym olarak yapmisdim sikayettimi ama ozamanda herkes bana karsi olacak kafamdan cikmiyor yeter artik diyesim geliyo
Ben ramazanda diyetteydim sahurda yeşilçay içiyodum babama koklatmıştım.
O da ıyy bırak bunu gel tatlı yiyelim demişti.
Şimdi bile verdiğin kilo yeter yesene yemek diyo.
Anne konusunda şanslıyım o da diyet yapmaya başladı 2 aydır falan.
Babama kadar pilav, makarna yapıyor.
Ispanak, pırasa, kapuskanın içine falan bulgur atıyo artık.
Öğlenleri nugget, şinitzel, tavuk haslama, köfte bunların yanında da salata ve yoğurdun hep olsun bence.
Yağsız ve tuzsuz bol limonlu salata istediğin kadar ye dedi doktor bana.
Süpermişş genelde misafir gelince kilo alınıyo.
Öğlen için yukrda yazdım alternatifleri sende öyle yap bence.
Et veya tavuk daha cok doyuruyo
geçmiş olsun bebiş...Günaydın kızlar.
Fena hastayım.:2:
Limonlu ıhlamur salladım şimdi onu içeyim sonra kahvaltı edicem.
Boğazım, burnum, gözüm hepsi acıyooo.:2:
Bu sabah gene dün ki gibi salata yaptım çok hoşuma gitti çünkü.
Öğlen içinde 80 gr light ton balığı+ salata + zero var.
Akşama Allah Kerim gene.
Hepimize güzel bir gün olur inşaallah.
canım ilacını düzenli kullanda işe yarasın ihmal etme...günaydin kizlar
sanciyla uyandim simdi hafif bir agrima var ama demin ölüyom sandim hic böyle agri cekmemisdim salak gibi kistin düsmesi icin 2 gündür hapimi almiyordum ayligim 29unda gelecek diye bekliyordumsimdi babam gidip alacak bugün toplandi da vardin büyük sefler gelecekdin ama aradim isyerini gelemiyorum diye adim atamadim cok kötü ya
hosgeldin tekrar canimtabii hatirladim bende cogu zamam oruc tutuyordun ondan aklimda da kaldi
su atilmasin diye yedigimiz seylerde olmazsabende öyle alismissim yani atacagima yiyeyim müsrüflük günah olmasin diye
hayirlisi isallah monam
bayildim bu egzersize
cok sagol balimisallah hayirlisiyla hamis kalirsin kalana kadar da biraz daha kilo verelim tatlim
cok sagol zerramcanim benim
ııııııııı kayseriden bildiriyorum..hepinize günaydın tontişler....
burada hava kapalı ve soğuk..hatta bi ara kar yağıyodu şimdi durmuş..
umarım bizim havamız güzel olur..kaçamaksız ve kalorisiz bir gün olur inş.
bizde 3 gün güzel hava gördük şimdi soğuk..sagol fistiknormalde önce günesli hava türkiyede olurdun burasi hep kapali olurdun bu sene deyisime ugramis demmeki bugün 21 derece sicak olacak :101:
geçen bi diyetisyen konuşuyodu..Off ne güzel yaa sıcak havayı özledim.
Günaydın canım.
Benim gittiğim dr şok diyette bile bu kadar acımasız davranmıyo canım.:26:
Şaşırıyorum açıkcası sonuçta senin yediklerinle bi insan duramaz ki.
Ki salata yani hiçbi zararı yok.
Ben dediğim şekilde kilo verdim.:26:
Söyle bakalım o daha iyi bilir tabi.
Burda bi arkadaş vardı Naf onun gittiği doktorda günde 6-7 dil. ekmek vermişti yanlış hatırlamıyorsam.:26:
canım çok takma türk düşmanlığı herzaman olcak..viyanayi yak beni yakmakizlar duyun sesimi dilek beni yakacakmis
benimkide yozgat bogazliyanmis canim gitmedim ama hic onlar ailecek kayseriye yerlesmisler
kiz karakedim noldu depreyona mi girdinama erzurumda yazin da cok sicak oluyor dimi
az önce isarkadasi aradi iyiki gelmedin dedi yine laf atmislar türkler okuma yazma bilmez diyeiyikide gitmemissim onu söyliyende alkolik biri isyerinde bile alkol iciyor cok cirkef herkes korkuyor ondan erkek gibi dolaniyo heryerinde dövme ama ben korkmuyorum ondan
napcam ben ya kizlar herzaman herzaman böyle irkciligin bukadari da olmaz yaa
resmen igneliyorlar laf carpiyorlar benim cok gücüme gidiyor bende türküm niye laf söyletireyim takmamak eldemi bana bi fikir verin nolur
annelere laf yok..canim benim yaiyilik yapiyorum sanediyorlar annelerimiz sanki ac kalacaz simdi bende anneyim cocugum birsey yemedimmi dört dolaniyorum zamanla bence annende alisacak yeme bakalim cissli yiyceklerden ozaman derki kizim yemiyo en iyisi onun sevdigi yemeyi yapayim diye benim annemde ara ara beni kandiriyo ucundan bak diye ama alisdi artik bazen ben gec cikdigimda bana özel birseyler hazirlamis oluyor yemez öbürlerini diye simdi sen nasil olsa yiycek diye düsünüyordun annen küser annemde küsüyo yemegimi begenmiyormussun diye sende yok anne severim ama migdeme tokunuyor de bari
sulu yemek oldugunda da dilek söylemisdin mesela sulu köfteyi artik catalla yiyorumcatalla sulu yemek yenilirmi hic dersede suyu tokunuyor dersin ama zayifliycam deme bence anneler belki sanediyorlar zayifliycam diye hasta olacak veya gücsüz kalacak saniyorlar bence
bence doktorun sadece aldigi parayami bakiyor gibime geldi
canım ne kdr k.hidratlı gıda yersen o kdr acıkıyorsun..glisemik indekleri çok yüksek ani kan şekeri oynamalarına sebep olup acıktırıyorlar..merhaba kızlarnihayet birazcık fırsat bulabildim de siteye giriş yaptım. bu aralar canım hep kek pasta ve de çoğunlukla karbonhidrat oranı yüksek olan yiyecekleri çekiyor. bu hafta kaçamaklarla dolu oldu. sabah tartıldım neyse ki + da değilim ama çok da az gitti kilolar. hızlanmam lazım bir buçuk ay oldu diyetteyim. lütfen beni motive edin.yokmu bana orti olacak biri. cumadan sonra bir orti bulursam ii olacak. şöyle hftada 1.5 - 2 gitse süper olur
bende artık bulgurlu yapıyorum çoğu şeyi..Ben ramazanda diyetteydim sahurda yeşilçay içiyodum babama koklatmıştım.
O da ıyy bırak bunu gel tatlı yiyelim demişti.
Şimdi bile verdiğin kilo yeter yesene yemek diyo.
Anne konusunda şanslıyım o da diyet yapmaya başladı 2 aydır falan.
Babama kadar pilav, makarna yapıyor.
Ispanak, pırasa, kapuskanın içine falan bulgur atıyo artık.
Öğlenleri nugget, şinitzel, tavuk haslama, köfte bunların yanında da salata ve yoğurdun hep olsun bence.
Yağsız ve tuzsuz bol limonlu salata istediğin kadar ye dedi doktor bana.
Süpermişş genelde misafir gelince kilo alınıyo.
Öğlen için yukrda yazdım alternatifleri sende öyle yap bence.
Et veya tavuk daha cok doyuruyo
4 gün önce 80 kiloydum şimdi 76...
bnde cok sewerm mercmek corbasını patates yemegını tehlıkelı olan herseı sewıorum yanı
gözüme bir yerde çarptı bursa86 arkadaşımız patates sebze değil mi haşlaması neden zararlı olsun gibi bir soru sormuş. açıklayan arkadaş oldu mu gerisini okumadım ama yeri gelmişken eklemek istiyorum;
patatesin diyetlere mümkün olduğunca eklenmemesinin en büyük sebebi nişasta yüklü olmasıdır. patatesin ekmek, makarna, un, pirinçten farkı yoktur. mesela mercimek de öyle, kuru fasulye, nohut gibi baklagiller nişasta değeri yüksek besinler. hani çorba deyip geçiyoruz ya, mesela bazı diyetisyenler çok sevdiğim mercimek çorbasını yasaklar. bunun temel nedeni nişastadır. hele bir de kıvamlı olsun diye un eklenirse vay halimizearkadaşlar nişasta vücudumuzda glikoza dönüşüyor. yani kan şekerimizi yükseltiyor. ama kuru baklagil, bulgur falan, bunlar en azından posası yüksek besinler. yani posası düşük olan patates, pirinç, beyaz una nazaran daha yavaş yükselmesini sağlıyor :114:
oglenle aksam aran fazlamı sankı:26::26:bugünkü menüm
sabah
2 dilim peynir(light),4 zeytin,2 çay kaşığı pekmez
domates,salatalık
1 bardak süt(light)
2 dilim çavdar ekmek
ara
1 greyfurt
öğlen
2-3 kepçe çorba
domates,salatalık,yoğurt
ara
1 avuç leblebi,5 tane ceviz ,6 tane kuru dut
akşam
4 çorba kaşığı mısır gevreği
1 bardak süt(light)
ara
meyve
1.5 lt su,1 bitki çayı
:44:
günaydın aşağıdaki kalın çubuklar nasılsınız
dilekcim geçmiş olsun dikkat et bu havalar çarpıyor
bende hastayım öksürük var çok halsizim
suzim ne güzel ya oğluşla kaymışsınız imrendimmmm
kistin için dediklerimi yap ama mutlaka yap bak asma kulak arkası yapma
gurbettttttttttttttttttttt ortağımmmmmmmmmmmmmmm
yıvrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerdesin sen yaaaaaaa bu kadar uzun süre yeni gelinlik olurmu mar ya
özledik sennniiii
günaydın aşağıdaki kalın çubuklar nasılsınız
dilekcim geçmiş olsun dikkat et bu havalar çarpıyor
bende hastayım öksürük var çok halsizim
suzim ne güzel ya oğluşla kaymışsınız imrendimmmm
kistin için dediklerimi yap ama mutlaka yap bak asma kulak arkası yapma
gurbettttttttttttttttttttt ortağımmmmmmmmmmmmmmm
yıvrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nerdesin sen yaaaaaaa bu kadar uzun süre yeni gelinlik olurmu mar ya
özledik sennniiii
geçmiş olsun bebiş...
canım ilacını düzenli kullanda işe yarasın ihmal etme...
ııııııııı kayseriden bildiriyorum..
hava açık güneşli 5 derece ama soğuk ayaz var..
bizde 3 gün güzel hava gördük şimdi soğuk..
geçen bi diyetisyen konuşuyodu..
sabah muhakkak 2 dilim ekmeğinizi yiyin diyor..
çünkü vücut önce k. hidratları yakıt olarak kullanıyor...
motorun çalışması içnde yakıt lazım..
en iyi k. hidrat kaynağıda ekmek tabiki..
canım çok takma türk düşmanlığı herzaman olcak..
adamların ağzını osmanlı fazla yakmış acısını çıkarmaya çalışıyorlar..
sen takmamaya çalış işini güzel yap..
yoksa daha çok üstüne gelicekler.
işinide iyi yaparsan açık kapı bırakmamış olursun onlara..
işyerinde huzursuz olmak çok kötü ama başka alternatifinde yok sanırım başka yerde çalışmak gibi..
o halde mecburen duymucan görmücen tabi kendiini de çok ezdirme ama dediğim gibi savunmaya geçersen dahada üstüne gelirler..
annelere laf yok..
bende anacığımı özledim masaüstüne resmini koydum akşam..
oğlum soruyo niye koydun diye
anacım benim özledim dedim..
canım ne kdr k.hidratlı gıda yersen o kdr acıkıyorsun..glisemik indekleri çok yüksek ani kan şekeri oynamalarına sebep olup acıktırıyorlar..
bende artık bulgurlu yapıyorum çoğu şeyi..
çocuklarda güzelce yiyorlar..
kızsa süreli uygulanabilir belki ama uzun vadede bence olmaz sağlıklı değil...
hayırlısıyla bende bizimkileri başlatabilseydim SAĞLIKLI BESLENMEYE :):):)
amaaaaan dünyanın derdimi biter ya geçti gitti sıkıntılarım.
çok iyiyim şimdi mutlıuyum çünkü artık benimsedim ben sağlıklı besleniyorum:)
hafifim mıtluyum huzurluyum:):):):)
gelsin salatalar tavuklar balıklar sebzeler hepsini çoookkk seviyorum çokkkkkkk:))))))))))
merhaba kızlarrrr
hosgeldin bebekkkk
sevgili rkibem bende yazilarin minicik görünüyor dedim bu kendini kücültemedi yazilari kücülttü
benım esimde yapıyodu bı ara,hoş halada eve tasıyo durmadan.hem zayıflayalım dıo hemde tasıyo cıkoları.irademi ölçmek içinmiş,pehh görüyo irademı arada kırılsada,10 gundur duram cikolara ınanamıyor hala
ben dün akşam sadece salata ve yoğurt yedim
ekmek yemedim
acıkmadımda, acıkmam diyorsan ekmek yeme
sonuçta 2 saat sonra tekrar ara yapacaksın
ben salatanın üzerine yoğurt koyuyorum çok hoşuma gidiyor
aaaaaa neden öyle yapıyorlar yaaaa
halka tatlı yemelerine şaşırdım
benim eşimde yaptı biraz böyle
hiç eve bisküvi çiko almazken ben diyete başladıktan sonra
almaya başladı, evde eksik olmaz oldu
ama nedenini çözemedim ben çünkü hiç fakrettirmedi bana
öyle kıskanan biride değil
okuldan gelince acıkıyorum diyordu
ama biara netten kalorilerini gösterdim artık almıyor
belki seninkilerde artı olarak bişey yapmıyorlar
ama sen buna taktığın için inadına yapıyorlar gibi geliyor olabilirmi
yani evlatlarısın sonuçta seni üzmek için bilinçli yapmıyorlardır
bende dun askam ıtıbarıyle 6 ya cektım yemek saatımı ve ekmek yemeden bıtırdım yemegı.10 gıbı acıktım dayanamıcam sandım 3-4 fındık attım agzıma baktım sabah gayet normal uyandım.midem kaznınır basım döner sanıyodum ama ı-ıhh.
bol limonlu olacak bide
limonu azsa yemem salatayı
afiyet olsun akşama yine öyle yapacam
dün salata yoğurt yedim belkide ondan - çıktım
suyu cok dolkdurmus olabılırsın.ben 2.5 luk kola sısesıne koyuyom 2 tane.ıkısıde tam doldurmuyorum 4.9 cıkıyo.düz zemınde bı kac yerde denedım.artık onlar basucumda
hıc bısı yemedım kuzum sabh kalktm dayanamadm tartldm sonuc cok sewndırdı benı ohh yandan yandan
ama tartınn ustune 19 ltlık su koydum acaba az mı tartıo dıe 19.7 cıkarrttı suyu acaba dha fazlamı gsterıo acep bnm kılom dha mı az:36:
1.5 aydA 6.6 vermıssın.süpersın bız ortı olalım dıcem ama senın hızına yetısemem ben bacımmerhaba kızlarnihayet birazcık fırsat bulabildim de siteye giriş yaptım. bu aralar canım hep kek pasta ve de çoğunlukla karbonhidrat oranı yüksek olan yiyecekleri çekiyor. bu hafta kaçamaklarla dolu oldu. sabah tartıldım neyse ki + da değilim ama çok da az gitti kilolar. hızlanmam lazım bir buçuk ay oldu diyetteyim. lütfen beni motive edin.yokmu bana orti olacak biri. cumadan sonra bir orti bulursam ii olacak. şöyle hftada 1.5 - 2 gitse süper olur
eveeeetttt +1700 olarak sahnelere geri döndüm kızlar..
bu aralar kendime çok kızıyorum yediklerime çok kızıyorum..
daha önceki kaçamaklarımdan pişmanlık duymuyordum şimdi tam tersi
çünkü ihtiyaç hissetmeden yedim hep..
neyse toparlanma vaktidir artık biran önce kalan 3 kiloyu verip korumaya geçmek istiyorum..
bugünkü menümü yazayım proteine başladım bakalım
hadi bismillah.
ama iki gün yapıcam cuma malum oturma var..
sabah 9.00 omlet(2 yum beyazı 1 dilim pastırma ve ıspanakla)
5 zeytin
2 dilim beyaz peynir
2 küçük domates
2 küçük salatalık
az dereotu
ara 11.30 2 çb yeşil çay ve 4.5 ceviz
öğlen 13.30
ton balığı ve salata(marul,mor lahana,turp,maydonoz,domates,salatalık)
ara 16.00 15 badem+ yeşil çay
akşam 18.3o
haş. tavuk göğsü+salata öğlenki gibi
ara 20.00 15 adet fındık+ yeşil çay
şimdilik 1 lt su içtim
yatana dek 3 ltreye tamamalarım inşallah..
hadi yaaaa neresindenanammmmmmmmmmmmm burda benim gelinlerim varmissss bende yozgat sefaatlidenimmmm umayyyy gelinnnnnbirazdan akrabada cikariz ha
sende 66 kilosun canım çok kalmamışkiiewett bende limonlu bayılıyorummne güzel senin kilo cetvelin maşallah bende oaralar bi gelebilseydim iyiydi ama hala olmuyo
18 erken değilmi akşam acıkırsın ben 7de yiyorum sonrada bişey yemiyorumkalkış 8.30;
1 cay kasıgı çörekotubuyuk bardak su
kahvaltı 9.00;
denge ekmegıyle sucuklu tost,
2 kk peynır
2 domates
1 salatalık
1 fincan seklersız cay
ara 11.00
bır portakal
8-10 fındık
öğlen 13.00
corba salata
1 dılım denge ekmegı
1 kase yogurt
ara 15.00;
yarım muz
5-6 fındık
aksam 18.00;
ızgara tavuk
satala
aksam yemegımı dahda gerı cektım dun aksam ıtıbarıyle.19.30da yıyordum
18.00 e cekmege karar verdım
zaten sana karşı değillermi canımacaba diyorum sancim gecti gibi yarin geri is e gitsem savas bayraklarini acsamen büyük yere benim bölümü sikayet etsem yabanci düsmanli yapiyorlar diye bikere daha gitmisdim ama cesaret ettip ortaya koymamisdim bunu anonym olarak yapmisdim sikayettimi ama ozamanda herkes bana karsi olacak kafamdan cikmiyor yeter artik diyesim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?