valla benim maşallahım yok neler var benim az kalıo yanında hatta ufacık(((( bşiler yapcam inşallah en azından sonunda 68den 67ye indim inşallah bir an önce 65in altına inerim çok sıkıldım artık kafamçokkarıştı
hoşgeldin canımm umarım birbirimize faydalı oluruz burda motivasyon çok yüksek herkes birbirine dikkat ediyo istersek başarabiliriz bence hertürlü sart uygun kilo vermek için..ben de ben de ben de geldimmm zayıflamam gerek kızlarrrr yardımmm
170 boy 79-80 kilo
zayıflama yöntemlerinin hepsini denemiş biri olarak aranıza geldimmm
iki buçuk ay sonra düğünüm varrr psikolojik olarak zayıflamaya adapte edemiyorum kendimi ama gelinliğin içinde kendimi duba gibi hayal edince çıldırcak gibi oluyorum
kızlarrr yardımmmm
içimizde en fazla sen ilgilendigin için bilirsin die düşünmüştüm canım bende hiç anlamam yürüyüş bandını elbise kurutmak için kullanan ender insanlardan biriyimm
güle güle kıymet tekrar geçmş olsun umarım kısa zamanda sağlığına kavusur anneciğin
Biz kadinlar canimizin kiymetini bilmedigimiz sürece agrimiz bitmez..selam ayparcamm umarım ağrın dinmiştir biraz
Ohhh nurayycim tebrik ederim seni, kiyafetleri hak etmenden tut bu kiloya gelebilmen bile bir hediye senin icin hak ettin canim... insanin özgüvenide artiyor dimi..bakalim yarin büyük günnn
sagolun canlarim 65i gordum ama birde bana sorun ac sefil gezdim resmen yiyenlere sinir oluyordum gerci hala sinir oluyorum hedef kilom 58 lerde degilim rejime devam amaen azindan haftada 1gun kendime izin veriyorum ipin ucunu kacirmadan yarim bir hamburger yiyorum yada sutlu bir tatli bir parca cikolata haftanin bir gunu o istedigim seyi yiyorum eee birde vantuz gibi emen bir kizim var meme delisi gecede 4kez kalkip emiyor sabah kalktigimda artik acliktan midem bulanir hale getiriyor beni umarim yarin hepiniz en az 1kilo vermis olursunuz kizlar
ozguven artmaz mi arkadasim ya en azindan gobegimi icime cekmiyorum yanlardan firlayan yaglarim gitti vallahi psikolojik olarak cokuntudeydim 1kiyafetim vardi yikayip yikayip giyiyordum hayata kusmustum insallah yarin guzel bildirimler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?