70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah sekerim;arada öle duraksamalar olur di mi:):):):)

slm kızlar ancak girebildim..
sabah elma sirkeli ballı suyumu içtim 1 saat sonra kahvaltı yaptım çay bir dilim kepek ekmegi biraz peynir ve 3 zeytin ögle arası bankaya gittim arabaya binmedim bi 30 dk yürüdüm eve geldim bi tabak yogurt ve yarım dilim ekmek yedim şimdi öyle duruyorum..

hoşgeldin canımm umarım birbirimize faydalı oluruz burda motivasyon çok yüksek herkes birbirine dikkat ediyo istersek başarabiliriz bence hertürlü sart uygun kilo vermek için..

ayy kızlar hava nası sıcak nası sıcak varya ve dışarı çıkmak istemiyorum çünkü istedigim hiçbişeyi giyemiyorummmm offffff...

Kizlar sinir küpüyüm inaninki agliycammm...
Ya ben burda yani almanyada bosandim bide bunun türkiyede tenfiz davasi varmis yani tanitma davasi, konsoloslugu aradim demin birsürü sey saydi adam bana kafayi yiycem ya.....
Yok burda yeminli tercumana tercüme ettiricekmisim sonra konsolosluga gidip mühürletcekmisim konsolosluk bana tam 200km sonra türkiyede avukat bulucakmisim v.s v.s offf offfff

ya çok teşekkür ederim kızlar, ben bu sabah yardımcı ürün olarak bir de exodexe başladım zamanında bu yardımcı haplar sayesinde bir buçuk ayda 12 kilo vermiş devamında da 13 kiloyu kendi azmimle vererek ideal kiloma ulaşmıştım ama son bir yıldır kilolarımı geri almaya başladım bir aydır tartılmıyordum nişan videolarını izleyince ne kadar kilo aldığımı gözlerimle gördüm tartıldım ve inanın bana bir ay içinde altı kilo almışımmm senağlama mirmirmirmir deli oldum ardında eczaneye gittim redüctil alacaktım kafamda o vardı ama o bunu tavsiye etti bitkisel ve hiç bir yan etkisi yok dedi bugün ilk günüm deliricem çok açım çokkkkkkkk meyve yedim bugün sadece tabi onu da abartmadan bu sirkeli su olayını çok duydum ama sirkeden ıyyyyy adını bile duyunca mahvoluyorum şu ilk hafta desteklerinize ihtiyacım varrr psikolojik olarak kilo konusuna gelince hızlı kilo verip hızlı alan bir yapım var işin garip yanı bir aydır o kadar hareket etmeme rağmen altı kilo almış olmam , çok sağ olun çokkkkk ... Aslında psikoloji çok önemli yani en azından daha önce toplamda 4 ayda 25 kilo vermiş biri olarak bunun önemini biliyorum ama o psikolojiyi yakalayamıyuorum ve evetttt insanın kilo alınca bütün psikolojisi alt üst oluyorrrr ((((( ama vericem vericem vericemmm

iyi akşamlar herkese yarın görüşürüz ara öğün yapamadım yoğunlukjtan şimdi acayip açım başım ağırmaya başladı hatta çikolata yedim ufak parça başka bişi yok akşamda kokoreç yicem bugün iyi yemiş olcam yaaa

içimizde en fazla sen ilgilendigin için bilirsin die düşünmüştüm canım bende hiç anlamam yürüyüş bandını elbise kurutmak için kullanan ender insanlardan biriyimm

yoooo canım burdada var ondan şeker yatak odasında akşam çıkarılan elbiseleride koymak için iyi oluyo aynı zamanda:roflol:

güle güle kıymet tekrar geçmş olsun umarım kısa zamanda sağlığına kavusur anneciğin

canım saol bugünde yatacak yarın belki çıkacak dahiliye uzmanı yatırmıştı heryerine baktı benlik olan durumlarda iyisin ama beyin cerrehına yollıcam demiş omurilikte sinir sıkışması falan uuf ya çok acı çekiyo neyse canım görüşürüz

kızlar yarından ümitli değilim hiç yedikleri yazmim neyse hala regl olmadım test yaptım salı günü yoktu bu sabah tekrar yoktu kızlar 12 günlükken belli olurmu olmazmı testte
yarın sıkı rejime devam yürüyebilirmiyim bilmem ama kemer aletini kullanamıyom ya varsa bebe diye göbeğimi dövdürdüğüm için korkuyom

selam ayparcamm umarım ağrın dinmiştir biraz
Biz kadinlar canimizin kiymetini bilmedigimiz sürece agrimiz bitmez..
Bu ayakla oglusumun yatagini söktüm geri yatak odasina kurdum evi temizledim yemek v.s v.s simdide sizliyor..
Ama yapmayincada olmuyor iste...
Duyan gecmis olsuna geliyor gelenleri daginik evde oturtturamam ya...benneyaptımki

gecen hafta 300gr vermistim ama bu hafta 66dan 65e inmisim esim pek bir tebrikte gorumcemle aramda 1ay var 1ay once dogum yapmisti ama cok kilolu hamile kalmisti rejime ayni anda girdik 12kilo verdim tum sure boyunca o 7kilo verdi rejimi salladi 44 bedende kalmis kim 40-42ye inerse yaazlik kiyafetleri o ismarliyacakti ben 40girdim sukur eee ben kazandim benim paket yola cikmis pek zevklidir gorumcem yollamis yeni cicilerimi zaten hak ettin dedi msn de gorunce masraftan kurtuldum seni seviyorum gorumcecim Allah her geline senin gibi gorumce nasip etsin

Ohhh nurayycim tebrik ederim seni, kiyafetleri hak etmenden tut bu kiloya gelebilmen bile bir hediye senin icin hak ettin canim... insanin özgüvenide artiyor dimi..bakalim yarin büyük günnn

oooh nuraycım hadi hayırlı olsun,tebrik eerim senia.s.
bravo sana,65 e inmeyi başardın,süpersin vala...darısı başıma ne diyeyim:asigim:
eee yeni cicilerini de güle güle giy,belki resim atarsın bize de...kaydirigubbakcemile3
görümcene de kolay gelsin diyelim,devam etmeyi düşünüyor değil mi?

sagolun canlarim 65i gordum ama birde bana sorun ac sefil gezdim resmen yiyenlere sinir oluyordum gerci hala sinir oluyorum hedef kilom 58 lerde degilim rejime devam amaen azindan haftada 1gun kendime izin veriyorum ipin ucunu kacirmadan yarim bir hamburger yiyorum yada sutlu bir tatli bir parca cikolata haftanin bir gunu o istedigim seyi yiyorum eee birde vantuz gibi emen bir kizim var meme delisi gecede 4kez kalkip emiyor sabah kalktigimda artik acliktan midem bulanir hale getiriyor beni umarim yarin hepiniz en az 1kilo vermis olursunuz kizlar

Ohhh nurayycim tebrik ederim seni, kiyafetleri hak etmenden tut bu kiloya gelebilmen bile bir hediye senin icin hak ettin canim... insanin özgüvenide artiyor dimi..bakalim yarin büyük günnn

ozguven artmaz mi arkadasim ya en azindan gobegimi icime cekmiyorum yanlardan firlayan yaglarim gitti vallahi psikolojik olarak cokuntudeydim 1kiyafetim vardi yikayip yikayip giyiyordum hayata kusmustum insallah yarin guzel bildirimler olur

en iyisini yapıyorsun nuraycıım,kendimizi sıktıkça moralimiz bozuluyor bu da diyeti olumsuz etkiliyor bencemirmirmirmir
ben de senin gibi düşünüyorum,arada sırada kendimize küçük molalar vermeliyizkaydirigubbakcemile5
senin kızın hala emiyor ne güzel,burak memeyi bırakacak gibi,çok azaldı emmesi:ecrin_bebek:gün içinde ççok az emiyor,bi tek gece güzel emiyor:ecrin_bebek:
tekrar tebrik ediyorum,darısı başıma,şu 70leri bırakıp 60lara inmek en büyük hedefim şu andakaydirigubbakcemile2

ozguven artmaz mi arkadasim ya en azindan gobegimi icime cekmiyorum yanlardan firlayan yaglarim gitti vallahi psikolojik olarak cokuntudeydim 1kiyafetim vardi yikayip yikayip giyiyordum hayata kusmustum insallah yarin guzel bildirimler olur

aah ahh sorma ben de sene başında iki tane lastikli eteğimi değiştirip değiştirip giyiyordum,artık kendiden nefret eder olmuştum,ne giyinmek geliyordu içimden ne dışarı çıkmak-tatlicadiarzu-:1no2:
şimdi epey farketti,çok şükür eski kıyafetlerimden bzaılarına girebiliyorum artık:1rolleyes:
tabii daha 40 bedenlere girmem var,ama başaracağım inşalahkaydirigubbakcemile2
daracık oluyolar ama en azından çeşit çeşit giyinmeye başladım,artık dışarı çıkarken kendime bakmaya,saçlarımı yapmaya,makyaj yapmaya başladımalkisalkisalkis
kilo vermek kesinlikle insanın yaşam enerjisini yükseltiyor,daha güzel günleri de görürüz inşallahkaydirigubbakcemile3
bu arada ne zamandır yoktum,kaçtın beni affedin
bi ara diyeti bıraktım,acayip bi tembellik gelmişti üstüme,şimdi iyiyim,saçmalasamda ihmal etmeden cuma günleri kilo bildirimi yapıcam
yarın beni de ekleyin yine tamam mıa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…