minna ne kadar hızlısın öle bi solukta yazmıssın walla kiraza mesaj attım msn ekledim ama ben olduğumu bilmediği için kabul etmeme ihtimali cook yüksek
gunaydin kizlar sukur kavusturana internetimizde ariza vardi sukur birini yolladilar tum sitede baglanti yoktu 1tane aptal kablo yanlis baglandi kac gundur internetsizdik dunde esimle suslenme gunumuzdu kuafore gittik burda Turk bir arkadasimiz var hem kadin hem erkek kismi var esimle bakima girdik desem yeri sacimin kirikliklarini aldirdim boyunu kisalttirmadan cikolata kahveye boyattim manikur pedikur yaptirdim bir seans solaryuma girdim ay kendimi nasil iyi hissettim insanin bazen simarmaya ihtiyaci var ayrica hamileleikten onceki tum kotlarima giriyorum eskiden bacagim bile sigmazdi ama su anda sorun sadece bel karin kismi sanki orada kalinligim duruyor sizce su sopa cevirme hareketi tam olarak hangi bolgede ise yariyor??????????ve sizce gunde kac tekrar yapilmali bilen varsa yazsin
içimizde en fazla sen ilgilendigin için bilirsin die düşünmüştüm canım bende hiç anlamam yürüyüş bandını elbise kurutmak için kullanan ender insanlardan biriyimm
ögle yemeğimi yedim de geldim kızlarr
1 tabak sebzeli et yemeği 2 kaşık pilav ve az salata yedim
akşam üzeride acıkırsam sütlü nescafe içicem:)))
Kizlar sinir küpüyüm inaninki agliycammm...
Ya ben burda yani almanyada bosandim bide bunun türkiyede tenfiz davasi varmis yani tanitma davasi, konsoloslugu aradim demin birsürü sey saydi adam bana kafayi yiycem ya.....
Yok burda yeminli tercumana tercüme ettiricekmisim sonra konsolosluga gidip mühürletcekmisim konsolosluk bana tam 200km sonra türkiyede avukat bulucakmisim v.s v.s offf offfff
kızlar yarından ümitli değilim hiç yedikleri yazmim neyse hala regl olmadım test yaptım salı günü yoktu bu sabah tekrar yoktu kızlar 12 günlükken belli olurmu olmazmı testte
yarın sıkı rejime devam yürüyebilirmiyim bilmem ama kemer aletini kullanamıyom ya varsa bebe diye göbeğimi dövdürdüğüm için korkuyom
gecen hafta 300gr vermistim ama bu hafta 66dan 65e inmisim esim pek bir tebrikte gorumcemle aramda 1ay var 1ay once dogum yapmisti ama cok kilolu hamile kalmisti rejime ayni anda girdik 12kilo verdim tum sure boyunca o 7kilo verdi rejimi salladi 44 bedende kalmis kim 40-42ye inerse yaazlik kiyafetleri o ismarliyacakti ben 40girdim sukur eee ben kazandim benim paket yola cikmis pek zevklidir gorumcem yollamis yeni cicilerimi zaten hak ettin dedi msn de gorunce masraftan kurtuldum seni seviyorum gorumcecim Allah her geline senin gibi gorumce nasip etsin
ben de ben de ben de geldimmm zayıflamam gerek kızlarrrr yardımmm
170 boy 79-80 kilo
zayıflama yöntemlerinin hepsini denemiş biri olarak aranıza geldimmm
iki buçuk ay sonra düğünüm varrr psikolojik olarak zayıflamaya adapte edemiyorum kendimi ama gelinliğin içinde kendimi duba gibi hayal edince çıldırcak gibi oluyorum
kızlarrr yardımmmm
gecen hafta 300gr vermistim ama bu hafta 66dan 65e inmisim esim pek bir tebrikte gorumcemle aramda 1ay var 1ay once dogum yapmisti ama cok kilolu hamile kalmisti rejime ayni anda girdik 12kilo verdim tum sure boyunca o 7kilo verdi rejimi salladi 44 bedende kalmis kim 40-42ye inerse yaazlik kiyafetleri o ismarliyacakti ben 40girdim sukur eee ben kazandim benim paket yola cikmis pek zevklidir gorumcem yollamis yeni cicilerimi zaten hak ettin dedi msn de gorunce masraftan kurtuldum seni seviyorum gorumcecim Allah her geline senin gibi gorumce nasip etsin
canım kırazz facede benım arkadasım ama hec gırmıyo son zamanlarda ordada kayıp
y akızlar bu yeşil çay acayip midemi bulandırıyor ya, başta böyle değildi aslında, son 2 haftadır içemiyorum, içtiğimdede hemen çıkarıyorum arkasından, balla falan da denedim gene aynı, ıyyy!!! Yokmu içmenin daha lezzetli bi yolu??
yasakkelime var solgarın veya gnc nin yeşil çay ekstreleri senelerdir böyle içerim
Veeeee kılzar azmin zaferi! İnşAllah böyle devam ederim çünkü 3 gündür inanılmaz kaıtım kilo vermekte ve karşılığını aldım bugün tartıldım veee sonuç 72,5 kilooooo!!!! oleeeeeyyy 5 gün önce 74,5 idim şimdi 72,5 um olleyyy. Yani 2 kilo verdim, kupa aldım gibii bu hafta, kırdım şeytanın bacağını
Ama ben 72.5 yazamadığım için ticker a 73 kilo yazacağım, listeyi hazırlayan arkadaş onu değilde bu mesajımı baz alırsa çook sevinirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?