70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oh negüzel yapmıssın canım resmını koyda bızde bakalım sacına

aynen öle canım keske sen acmasaydın bosanma davasını karsı taraf acsa o yapmak zorunda kalırdı

canım eger süpelı olsaydı onun bı ayrı sekıllenmesı var testte tamamen negatıf ısaretı varsa korkma negatıf gercı cocuk ıstıyomusun bılmem ama.ben artık yapa yapa tecrübelıyım ben ıstemıyorumda o bakımdan hep yapıyorum korkudankaydirigubbakcemile3

hadı bakalım hedef kılona ulasıncada benım alman cıkolatası sözüm var unutmadımsengözlerimebaksanab

canım sıkılıyo ufffffff kocıste kurtlar vadısıne bakıyo sız yoksunuzÇok üzgünüm çoook:jeyyar:gamyoncuiremsu:CüvCüv: bugün aksam yemegımı 5 te yedım yarım porsıyon makarna kücük ırmık puding ama sımdı canım durmadan bıseyler ıstıyo zaten cıps yedımcokacimcoook ama sıkıntıdan yıyom:tomato:

Aramıza hoşgeldin canım...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. doğru yerdesin... bende bu topikten önce birkaç kez denedim ama olmadı.. topikde destek çok güzel.. bu aralar biraz durgun çok hareketliydi 1 ay önce... daha çok paylaşım vardı... yinede çok güzel.. yarın daha çok paylaşım olacakk... iş veya gün içinde hareketlide olsan spor yada yürüyüş şart... yürüdükçe sıkılaşıyorsun ve düzenli burnundan alıp ağzından nefes vermek çok farkediyor.. kasların içine oksijen girdikçe yağ yakma daha hızlı gerçekleşiyormuş... meyva sebze ve yoğurt yada sütü ihmal etme...

çok sevindim canım senin adına.. ne güzel hem formuna kavuşmuşsun hemde görümcenin güzel hediyelerini hak etmişsin... çok şanslısın böyle görümce herkeze nasip olmaz... Allah bozmasın.... yeni resimlerini bekliyoruzbizede motive için süper olacak...

canım kırazz facede benım arkadasım ama hec gırmıyo son zamanlarda ordada kayıp

bende msnde görüşüyordum ama onuda açmıyor canım.. işyerinde interneti falan yasaklamış olabilirler.. evde yok sanırım pc...

bugün çok yoğundum... mesaiye kaldım.. 22:00'yi geçiyordu eve geldiğimde... hemen okuyup yazmaya çalıştım.. gözden kaçırdığım yazılar varsa affedin.. çok yorgunum.. yarında çoookkkkk yoğun olacak... yine mesai varrr.. bütün gün koşturuyorum... çarşamba gününe kadar böyle belki biraz kilomada etkisi olur... ayaklarım ağrıyor ama olsun zayıflayacağım inşallah.. yarın büyük gün... kimse yok ama gelen olursa iyi geceler.. ben kaçtım.. yarın görüşürüz...

ayparcam okadar bekledım ıkı satırcık bıbı yazarsın bu arkadasımın canı sıkılmıs dıye ama yazmadın küstüm ıste banane yatıyom ıı geceler

y akızlar bu yeşil çay acayip midemi bulandırıyor ya, başta böyle değildi aslında, son 2 haftadır içemiyorum, içtiğimdede hemen çıkarıyorum arkasından, balla falan da denedim gene aynı, ıyyy!!! Yokmu içmenin daha lezzetli bi yolu??

yasakkelime var solgarın veya gnc nin yeşil çay ekstreleri senelerdir böyle içerim

günaydım kızlar tartıya bakmak istemiyerek gittim 78 yani almış oldummu yoksa hala regl olamadım karnım şiş kaçırdım bu haftada ve yürüğüş hiç yapamadım neyse kolay gelsin herkese
hayırlı cumalar

Veeeee kızlar azmin zaferi! ınşAllah böyle devam ederim çünkü 3 gündür inanılmaz katıyım kilo vermekte ve karşılığını aldım bugün tartıldım veee sonuç 72,5 kilooooo!!!! oleeeeeyyy 5 gün önce 74,5 idim şimdi 72,5 um olleyyy. Yani 2 kilo verdim, kupa aldım gibii bu hafta, kırdım şeytanın bacağını
Ama ben 72.5 yazamadığım için ticker a 73 kilo yazacağım, listeyi hazırlayan arkadaş onu değilde bu mesajımı baz alırsa çook sevinirimmm

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın canım ve tebrikler İNŞALLAH hep böyle gider kiloların hızlı hızlı :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…