ayakklarim yerden kesildi sankim bi cosdum durduramazsiniz artik benianam bi girmedim ne çok konuşulmuş tam yazayım diyorum bakıyorum bi sayfa daha var
suzi-ballıgaymak bayıldım kapışmanıza
iyi hırslanmış suzi
pek eğlendim sizi okurken
neyse ben okurken arkadaşa bilgisayarını verme vakti geldi..
hepinizi öperiim
dinleme balliyi monam o zayif olan benim
ayy ölcem sanırımmmmmmmmm
biri daha zayıf ama dikkatinizi çekerimmmmmm
kizlar gelin balli meydan okuyor hepicimize
teker teker geliiin leeeyyyyyyyynnnnnnnn
ahaha ayy karnima sanci girdi gülmekdenay kendi totomu gördüm sankim bir an :86::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
o tabikide ben oluyom
acımadı kiiiiiiii acımadı kiiiiiiiiiii
gerçekten kaynana naptılar barıştılarmı
bittimi yoksa herşey 1 nisan da gelmiş zatiiiii
kız neyin var anlat canım. ben anlatsam valla sayfa yetmez bende dert çok bak ne ediyom oynuyom unutuyoooooooooooooom:
ay doyduğum gün miladım olacak zati. karnım şişi midem bulani ama hala gözüm yemekte
teker teker geliiin leeeyyyyyyyynnnnnnnn
ay kendi totomu gördüm sankim bir an :86::
hangisi kıııııııııııııız :
kadayif mis tel mi yiycenip yerim daha iyi :111:
hayirlisi canim ya sIkma canini hayirlisi neyse o olsun belki bunda da vardir bi hikmet
noldu ki canim :26: baklavayi sinirden mi yedin canim söyle bana kim canini sIkIyor
merhaba canimooo sen balliyi sollar gecersin canim hem soko neydin ha sokella yi hic sevmem ben mesela disin agzin cikolata bulasigi oluyor
doğum günüm benim doyduğum gündürrrrr
içimdeki yeme aşkını söndürrrrr
bu şarkı benden tüm doymayanlara gelsinnnnnn
soldaki daha ince ve narin sanki
ayyy gece gece hepiniz öldürdünüz beni gülmekten
hay Allah iyiliğinizi versin!...
bu sefer kesin yatıyom gaaarriii
ay evet o evet evetkünefeeeeeeeeeeeeeee
ay öldürürsünüz siz insanı zayıf olan benim diye smocular için dövüşüyorlaray öldüm gülmekden esim diyo niye gülüyon kiz bizim resmimizi koymusda ona dedim
ayakklarim yerden kesildi sankim bi cosdum durduramazsiniz artik beni
ahaha ayy karnima sanci girdi gülmekden
hec de bile o benim
durduramazsiniz artik beni
bak canım önce şöle tutuyonhafifi sürüyon yerde sonra acık şaplak atıyon
akıllanmazsa kas gösterinyumruk yapin olmadı mı bir daha sürüyon
kişi bu kıvamageldi ise acıkta öp odu buiş
ay öldüm gülmekden esim diyo niye gülüyon kiz bizim resmimizi koymusda ona dedim
ayakklarim yerden kesildi sankim bi cosdum durduramazsiniz artik beni
ahaha ayy karnima sanci girdi gülmekden
hec de bile o benim
seni kandiriyo monam bak o topuzlu ben saclarimi topuz yapmam o sacini baglayan benimne mutlu sana balgaymag çok ince ve zarifsin
ben onu bilmiyorumtamam o zaman ay adı aklıma gelmii hani içinde peynir ouyo oda kadayıf gibi bir tatlı var ya ondan istiyom. neydi adı yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
ya sölemesene hemen yaa belki görmeyecek ti
künefe neydin yaa allah allah :44:künefeeeeeeeeeeeeeee
hadi yat gariii iyi geceler garii de gariiayyy gece gece hepiniz öldürdünüz beni gülmekten
bu sefer kesin yatıyom gaaarriii
olsun bacim en azindan o birazcik daha inceay evet o evet evet
ay öldürürsünüz siz insanı zayıf olan benim diye smocular için dövüşüyorlar
hahahhaha süper nasil sac yolucami ögrendim ama benimkini kimse yolamaz ben kisa kesdirdimmm
sen çok yaşa emiiiibak canım önce şöle tutuyonhafifi sürüyon yerde sonra acık şaplak atıyon
hangisi sensin dicektimki yazdılar yorum suzim şu anda alttaki çizelgelere göre zayıf olan balkaymaklım oluyor kusura bakma kardeş
sen çok yaşa emiiiibak canım önce şöle tutuyonhafifi sürüyon yerde sonra acık şaplak atıyon
hangisi sensin dicektimki yazdılar yorum suzim şu anda alttaki çizelgelere göre zayıf olan balkaymaklım oluyor kusura bakma kardeş
o benim monam topuz yapmam ben sacimi kuyruklu benimne mutlu sana balgaymag çok ince ve zarifsin
ben bilmiyom onu :44:tamam o zaman ay adı aklıma gelmii hani içinde peynir ouyo oda kadayıf gibi bir tatlı var ya ondan istiyom. neydi adı yaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:
ya sölemesene hemen yaa belki görmeyecek ti
neydin ki künefe :44:künefeeeeeeeeeeeeeee
hadi yat garriiiiayyy gece gece hepiniz öldürdünüz beni gülmekten
bu sefer kesin yatıyom gaaarriiiiyi geceler canim
yemek konusunu kapayin kizlarrrrrrrrrrrrrrr acimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay ben kocise göstermedim fotoyu sormadan koydum cünkü simdi kizar totom görünüyo diye
seni kandiriyo monam bak o topuzlu ben saclarimi topuz yapmam o sacini baglayan benim
ben onu bilmiyorum
künefe neydin yaa allah allah :44:
hadi yat gariii iyi geceler garii de garii
haylaa daaa yatameyom çok gomiksiniz gaaaarrriiiiii
yok canım şu anda herkesin düşündüğü emin ol totolardıryemekden bahsetmeyinnnnnnnnnnnn hepinizi yerimmmmmmmmmmmmmmmmm siraylaaa
sen çok yaşa emiiii
o balkaymaklım işteeeeehadi suzim göster balkaymaklıya yenersin sen onu hadi bacımmmm bir sağ bir sol totondan hooppp yerde balkaymaklımm
ayyy koptumm resmennn yaaaaa mükemmelsiniz kızlarr gece gece çok iyi geldi topikdilek kaçırdı olanları gördüğünde eminim kopacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?