y akızlar bu yeşil çay acayip midemi bulandırıyor ya, başta böyle değildi aslında, son 2 haftadır içemiyorum, içtiğimdede hemen çıkarıyorum arkasından, balla falan da denedim gene aynı, ıyyy!!! Yokmu içmenin daha lezzetli bi yolu??
ben iki ay öncesine kadar güzel güzel kilomu verip sizlerle paylaşıyodum. iki ay önce sigarayı bıraktım. ilk anda 1 kilo daha verdim fakat sonra o kiloyu aldım ve kilom 74.5 ta kitlendi kaldı. yemedim azmettim sositososito
bugün kilo vermeye başladım sanırım tekrar. çok değil 700 gr vermişim. 73.8 olmuşum ama olsun :teytey:
yeniden aranıza katıldım. beni yeniden aranıza alın a.s.
hep birlikte kilolarımızı vermeye devam edelim :dance:
bursefa,minna,whitehall,almira...... aldım kızlar msjlarınızı çok ama çok teşekkür ederim,iyiki varsınız
bu arada ayparçam çok geçmiş olsun,umarım bi an önce eski haline dönersin
zeynepçim sanada geçmiş olsun,bencede bi kurşun döktür tatlım
kıymet ay allah acil şifalar versin canım annene
almira tatlım senin içinde çok sevindim,herkesin kendi evi canım
bu arada ben yokken yeni gelen arkadaşlarda olmuş,olay...elmasu...cucu86...nazo..sizlede hoş geldiniz
internet olmadığı için kendimi resmen işe verdim,ne kadar birikmiş işim varsa hepsini tamamladım,ofiste dolabımı,çekmecelerimi bi güzel düzenledim,bunu yaparken 2 yıl önce gittiğim diyetisyenin bana verdiği haftalık çizelgelerimi buldum,yedi gün 7 ye bölünmüş bi çizelge,günlük 6 öğün yediklerini ve günün sonunda içtiğin su miktarını yazıyosun,pazartesiden beri yazıyorum,hiç kaçamak yapmadım,yapma ihtiyacı bile duymadım,bilgisayarımda yaptım aynı tablodan.yediklerimi hemen yazıyorum,sizede tavsiye ederim kızlar
bu hafta sadece bir gün spor yapabildim,ama onun dışında evde dolabımı düzenledim yazlık kışlık ayırdım,üstelik dün evde inşaat başladı,temizlik falan spor yapmış kadar oldum
veeeeee benden bu haftada 1 kilo gitmiş,3 hafta oldu kilo vermeye başlayalı ve 4 kilo gitti benden
çok uzattım biliyorum ama çok özlemişim burayı
hoşgeldin merak ettik seni önemli bir sorun olmamasına çok sevindim .günaydın herkeze bu arada kilom aynı kızlar bu hafta pek dikkat etmeyince allahtan almamışım yerimde sayıyorum neyse bunada şükür veren herkezi tebrik ediyorum kolay gelsin herkezeinternet olmadığı için kendimi resmen işe verdim,ne kadar birikmiş işim varsa hepsini tamamladım,ofiste dolabımı,çekmecelerimi bi güzel düzenledim,bunu yaparken 2 yıl önce gittiğim diyetisyenin bana verdiği haftalık çizelgelerimi buldum,yedi gün 7 ye bölünmüş bi çizelge,günlük 6 öğün yediklerini ve günün sonunda içtiğin su miktarını yazıyosun,pazartesiden beri yazıyorum,hiç kaçamak yapmadım,yapma ihtiyacı bile duymadım,bilgisayarımda yaptım aynı tablodan.yediklerimi hemen yazıyorum,sizede tavsiye ederim kızlar
bu hafta sadece bir gün spor yapabildim,ama onun dışında evde dolabımı düzenledim yazlık kışlık ayırdım,üstelik dün evde inşaat başladı,temizlik falan spor yapmış kadar oldum
veeeeee benden bu haftada 1 kilo gitmiş,3 hafta oldu kilo vermeye başlayalı ve 4 kilo gitti benden
çok uzattım biliyorum ama çok özlemişim burayı
günaydıııııııınnnnnn herkeseeeee:teytey::teytey::teytey:
ben geldiiiiiimmmmmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
merak etmişsiniz beni fıstıklar çok teşekkür ederim,çok şükür iyiyim,sadece ofiste internette sorun vardı bir haftadır,dün öğleden sonra giderilmiş,bende dün öğleyin izin alıp çıktım,evdede maalesef pc yok,görüşemedik,ama çok özledim çokta merak ettim,ben bi geçmişi okuyup geliyorum
herkese günaydın bugün benim için kötü başladı ama umarım düzelir dün akşamüstü başıma yerleşen agrı bütün gece devam etti kac tane agrı kesici içtim hatırlamıyorun ama geçmiyo işte çıldırttı beni
neyse kirazcım hoşgeldin iyi olduğuna sevindim o son eklediğin msn de heartless benim
cucu hosgeldin aramıza
bursefa benim haberim yok facede varmışsın küstüm bak
bende enson kaç kiloydum hatırlamıyorum ama 73,2 yaparak kilo alıp oklavanın kıralını hakettim haa bu arada reglimde devam ediyor belkide ondandırr
hoş geldin canım teşekkürler annem bugün çıkıyo ama bursadaki hastaneye beyin cerrahına gidecek orda bulur İNŞALLAH şifasını herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?