70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar moralim çok bozukkkk
sabah tartıya çıktım ve oda ne 73 kilo gösteriyor kızlarrr
yemediğim halde kilo alıyorum neden acaba yaaaa(((

gunaydın,dunyada benden fazla yesılcaydan nefret eden yoktur herhalde ama lıptonun berrak yesıl lımonlusunu aldım walla super hıç acılık yok,o iğrenç koku da yok tavsiye ederim....

Günaydın kızlar bu hafta 71.7 kg geldim. Geçen hafta 72.7 idim. Çok şükür gitmşi bir külom daha :)

GÜNAYDIN KIZLARRRRR!!!!!! BENDE ÇOOOKKK MUTLUYUMMMMM...... SABAH TARTILDIM VEEEE 72'Yİ GÖRDÜM 3 SENE SONUNDA.... ÇÇÇOOOOOOOKKK MUTLUYUM... KUPANIN BİRİ BENİM...:hooray: :hooray::hooray: :hooray: :hooray: :hooray: DARISI BAŞINIZA....

İNŞALLAH HEPİNİZ VERMİŞSİNİZDİR... TOMBİKOS SENİDE TEBRİK EDERİM... ELÇİN TEBRİKLER CANINM AZ DEĞİL BENCE... KIYMETCİM SENDE ÜZÜLME YÜRÜYÜŞ YAPAMAMIŞSIN ÖZEL DURUMLAR STRES ETKİLEMİŞTİR CANIM... HAFTAYA VERİRSİN İNŞALLAH...

KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM.... YERİNDE SAYANLARIDA TEBRİK EDİYORUM... ALAN ARKADAŞLAR ÜZÜLMESİN AZİMLİ OLUN VERİRSİNİZ...

günaydıııııııınnnnnn herkeseeeee:teytey::teytey::teytey:

ben geldiiiiiimmmmmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

merak etmişsiniz beni fıstıklar çok teşekkür ederim,çok şükür iyiyim,sadece ofiste internette sorun vardı bir haftadır,dün öğleden sonra giderilmiş,bende dün öğleyin izin alıp çıktım,evdede maalesef pc yok,görüşemedik,ama çok özledim çokta merak ettim,ben bi geçmişi okuyup geliyorum

ben iki ay öncesine kadar güzel güzel kilomu verip sizlerle paylaşıyodum. iki ay önce sigarayı bıraktım. ilk anda 1 kilo daha verdim fakat sonra o kiloyu aldım ve kilom 74.5 ta kitlendi kaldı. yemedim azmettim sositososito
bugün kilo vermeye başladım sanırım tekrar. çok değil 700 gr vermişim. 73.8 olmuşum ama olsun :teytey:
yeniden aranıza katıldım. beni yeniden aranıza alın a.s.
hep birlikte kilolarımızı vermeye devam edelim :dance:

ARKADASLAR TEKRAR MERHABA,BILMEYENLERE TEKRAR SOYLIYM BEN 3 GUNDUR LW6090 KAPSUL KULLANIYORUM.BAZI ARKADASLAR BIKAÇ GUN SONRA YORUM YAP DEMISLERDI ONLAR ICIN SOYLUYORUM,benim şu medikal aleminde kullanmadığım ilaç kalmadı,lida,l-carnitine ,elma krom,xenical inanın hepsini kullandım.metabolizmamla ilgili problemim olduğu için de haftada 1 gece tam 4 tane bekunis alarak bağırsaklarımı çalıştırıyordum.3 gündür hiçbir sıkıntım olmadı,sabah akşam 2 şer kapsul alıyorum,metabolizmam saat gibi çalışıyor,acayip tok hissediyorum ve hiç tatlı krizim tutmadı,ben normalde gece kalkıp yarım kavanoz nutella yiyen biriydim.boğazda kuruma olmuyor ama canınız su istiyor,kısacası şimdilik harika gidiyor memnunum .İlgilenenlere duyurulur:)a.s.

bursefa,minna,whitehall,almira...... aldım kızlar msjlarınızı çok ama çok teşekkür ederim,iyiki varsınız

bu arada ayparçam çok geçmiş olsun,umarım bi an önce eski haline dönersin

zeynepçim sanada geçmiş olsun,bencede bi kurşun döktür tatlım

kıymet ay allah acil şifalar versin canım annene

almira tatlım senin içinde çok sevindim,herkesin kendi evi canım

bu arada ben yokken yeni gelen arkadaşlarda olmuş,olay...elmasu...cucu86...nazo..sizlede hoş geldiniz

hoşbulduk kirazz ve bana hoşgeldin diyen tum arkadaşlar,çok güzel bi gün olsun hepimizeeedelikafadulden

internet olmadığı için kendimi resmen işe verdim,ne kadar birikmiş işim varsa hepsini tamamladım,ofiste dolabımı,çekmecelerimi bi güzel düzenledim,bunu yaparken 2 yıl önce gittiğim diyetisyenin bana verdiği haftalık çizelgelerimi buldum,yedi gün 7 ye bölünmüş bi çizelge,günlük 6 öğün yediklerini ve günün sonunda içtiğin su miktarını yazıyosun,pazartesiden beri yazıyorum,hiç kaçamak yapmadım,yapma ihtiyacı bile duymadım,bilgisayarımda yaptım aynı tablodan.yediklerimi hemen yazıyorum,sizede tavsiye ederim kızlar

bu hafta sadece bir gün spor yapabildim,ama onun dışında evde dolabımı düzenledim yazlık kışlık ayırdım,üstelik dün evde inşaat başladı,temizlik falan spor yapmış kadar oldum

veeeeee benden bu haftada 1 kilo gitmiş,3 hafta oldu kilo vermeye başlayalı ve 4 kilo gitti benden

çok uzattım biliyorum ama çok özlemişim burayı

ne güzel canım sigarayı bırakmışsın bak kilolarınıda bırakırsın inşallah... tekrar hoşgeldin aramıza... a.s.a.s.

merak ettik canım ... k.k'da facebook'da msn'de hiçbiryerde bulamayınca meraklandık... bol bol yazışırız artık...

ben bu kiloda mıhlandım kaldım.... senağlama... demekki sorun yanlız tatlıda değilmiş ekmekte gidecek bu hafta... böyle böyle neyi abarttığım meydana çıkacak... zaten bu hafta kocacım sabahları bol bol tost yaptı... şimdi içerde gene kahvaltı hazırlıyor gidip di kızayım yaa bu adam bana çok yediriyor...
bende dünden razı dayanamıyorum... cokacimcoook ..off offf....

zayıflayan arkadaşları tebrk ediyorum... darısı başıma..:Saruboceq::Saruboceq:

aynen devam canım... bende bu hafta eve geç gidiyorum spor yapmaya zaman kalmıyor... ama fark ediyor sıkılaşıyoruz koşturunca... yaz geliyor ama kilolarda gidiyor..heeyyyy:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cooloooo

hoşgeldin merak ettik seni önemli bir sorun olmamasına çok sevindim .günaydın herkeze bu arada kilom aynı kızlar bu hafta pek dikkat etmeyince allahtan almamışım yerimde sayıyorum neyse bunada şükür veren herkezi tebrik ediyorum kolay gelsin herkeze

hoş geldin canım teşekkürler annem bugün çıkıyo ama bursadaki hastaneye beyin cerrahına gidecek orda bulur İNŞALLAH şifasını herkese kolay gelsin

herkese günaydın bugün benim için kötü başladı ama umarım düzelir dün akşamüstü başıma yerleşen agrı bütün gece devam etti kac tane agrı kesici içtim hatırlamıyorun ama geçmiyo işte çıldırttı beni
neyse kirazcım hoşgeldin iyi olduğuna sevindim o son eklediğin msn de heartless benim
cucu hosgeldin aramıza
bursefa benim haberim yok facede varmışsın küstüm bak
bende enson kaç kiloydum hatırlamıyorum ama 73,2 yaparak kilo alıp oklavanın kıralını hakettim haa bu arada reglimde devam ediyor belkide ondandırr

evet canım varım ama girmiyorum hiç.. eskiden faceden çıkmazdım şimdi girmiyorum çünkü bir video paylaştım diye benim hesabımı kapatmışlardı... yeniden açtım ama soğudum hiç giresim yok anlayacağın ama eklerim canım senide...

hoş geldin canım teşekkürler annem bugün çıkıyo ama bursadaki hastaneye beyin cerrahına gidecek orda bulur İNŞALLAH şifasını herkese kolay gelsin

Allah acil şifalar versin canım... devlet hastesinde annemin doktoru var.. çok araştırmıştık.. bir numaralı beyin cerrahi uzmanı... Sait Uysal tavsiye ederim... biraz sıra bekliyorsun hastası çok ama süper bir doktor...

bursefa...tombikos...efsanur...gözyaşı...tebrik ederim süpersiniz:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…