70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gecen hafta 73.8 dim cizelgede 73.7 yaziyordun bende degistireyim 100 gramm 100 grammdir dedim ama cizelgedeki adam kaybolmus caktirmadan degistirecekdim ama adam yok
kaçmış korkudan
Ben de FAdime, 36 yaşında, muhasebeciyim, Antalya da yaşıyorum. 2 kızım var, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

biliyoz antalyada olduğunu hı. hergün hava güzel deyip deyip duruyon
burda da sabah 5 cm kar yağdı yaaaaaaaa -5 dereceyiz yaaaaaa totom doni yaaaaaaaa

ALOOOOOOO HEÇMİ BİLGİSAYARDAN ANLAYAN YOK YA WORD DİYOM SAYFA NOSU ATILACAK DİYOM ALOOOOOOOOOOOW

Len soğan suyuna şeker mi atılır.
1 kesme şekerde 30 kalori var.
ellerin dert görmesin bacim

âma napim icemedim gitmedi bogazimdan gerci sekerli daha kötü oldu tadi

gözümü korkdu yaparsin sen biliyorda ondan
ay suziiiiiii

gecen hafta 73.8 dim cizelgede 73.7 yaziyordun bende degistireyim 100 gramm 100 grammdir dedim ama cizelgedeki adam kaybolmus caktirmadan degistirecekdim ama adam yok
ayol adamda kacti senden her hafta 300 ileri 500 geri oda dayanamadi
Ben limon sıkıp içtim, inşallah faydası olur. Bunu ne kadar yapmak gerekiyor acaba? Bir de tansiyona etkisi var mıdır ki bunun? Sanki başım dönüyor gibi oldu.
canim ibrahim saracoglunun sayfasina bak istersen

ay avukati arayasim geldiiii

Bu gazla topiği sollayacağınız valla. Hadi bakalım balkaymak-bensuziiii yarışmasında kim birinci olacak? Reklamlardan sonra
tabikiiii
Selam fıstıklı lokumlarım
ballarım, kaymaklarım:80:
haniiiimm haniiiiiim bu nasil selam yaa

allahımmm rüyada olmalıyımmmmmm
NAF gelmişşşşşşş
ortilerin ortisi, izmir güzeliii gelmişşşşşşşş
gül senin tenin ben de güller içinde kafesteyim nafım
arım balım peteeemmmm.
hoşgeldinnnnn, çok çokkkk mesudummmmmm

yardımcı olmak isterdim de malesef ya, yeni wordu hiç bilmiyomki :44: ekle diye bi sekmeden yapılır diye tahmin ediyorum sadece :26: üniwerstede 4 yıl kalmıştım bilgisayar dersinden pek aram iyi diil

suzim suzimmmmmmm
şöle bi geçmişe baktım da soğan suyuna şeker atmışsın suzimmmm
allah iyiliğini versinnnnn
:78:
okadar cay ictik illa ihtiyacim varr bende anlamiyom bacim anlasam kocam tarafindan dolandirilmazdim
ben adamsiz da veririm adam orda sap gipi duruyor zaten cizelgede iyi olmus gittiyi
ewet toprağam :13:
gel sana kayisili form cayi ismarliim

elbet gece yanliz kalicaan rüyalarda bulusuruuzz
ay ne korkuduyon ikiye bi gözümü fredinin kapusu gibi
aaaa yiyemyioz zaten hep yasssak hep yaassakkkkk
bari dile getirmeme ses etmeyin beeeeee
sıkı yönetim sıkı yönetim nereye kadar buramam kadar geldiiiiiiiiii

ahahahaha sonunda monayida cileden cikartiniz

kizlar aniden cikabilirim arkadas gelip kaana dersleri getirecek
ballim ben yokken beni taciz etme bak esim duyarsa ikimizide keser ona göre

yardımcı olmak isterdim de malesef ya, yeni wordu hiç bilmiyomki :44: ekle diye bi sekmeden yapılır diye tahmin ediyorum sadece :26: üniwerstede 4 yıl kalmıştım bilgisayar dersinden pek aram iyi diil

ekle alanlarda sayfa numarası yazıyo oraya tıkladığımda gıcık sadece o sayfaya no veriyo tüm sayfalara vermiyo. birde mouse nin olduğu yere koyuyo noyu. ama ben sağ alta koymam lazım. ve metinden ayrı durması gerek . eski word u biliyom ama bundan anlamiiiiiiiim eskiyide bu bilg yükleyemiyorum. izin vermiyo bilg. yassak yükleme yapmak.
evdekinde office yok gerçi olsa da bundaki yazılı metni ona taşımam için. onda hem eski hem yeni word olması lazım. bilgiişlemciye sordum oda bilmiyor. eskiyi biliyom diyo. eskişyi bizde biliz zaten

Ay canıııım kıyamam, tayin falan iste sen buralara, sıcak sıcak takılırız. Kız temmuzda biz oruçları nasıl tutcez, yazın burası hiç çekilmiyoya.

ayy teşekkür ederimm :114: yanında da ballı kaymaklı çavdar ekmeği yiyelim mi

Selam fıstıklı lokumlarım
ballarım, kaymaklarım:80:

Ooooo böreğim, çöreğim gelmiş...

Millet yemekte sanırım, neler yiyonuz kızlar, söyleyin bakimmm. Yarın cuma ona göreeee.

Haşlanmış tavıkla yapılmış salata ve zero

Ekle/Sayfa numarası/ sayfa sonuna bebik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…