Selam fıstıklı lokumlarım
ballarım, kaymaklarım:80:
monam monam canim monam nerdesinbeni balli ile yanliz birakma
kaçmış korkudangecen hafta 73.8 dim cizelgede 73.7 yaziyordun bende degistireyim 100 gramm 100 grammdir dedimama cizelgedeki adam kaybolmus caktirmadan degistirecekdim ama adam yok
Ben de FAdime, 36 yaşında, muhasebeciyim, Antalya da yaşıyorum. 2 kızım var, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
ellerin dert görmesin bacimLen soğan suyuna şeker mi atılır.
1 kesme şekerde 30 kalori var.
ay suziiiiiiiâma napim icemedim gitmedi bogazimdan gerci sekerli daha kötü oldu tadi
gözümü korkduyaparsin sen biliyorda ondan
kim o patates yiyen bakiiiiiiiiiim hoş geldin mısır kraliçesi bi görünüp kayboloyon özletiyon bizi .
soğan suyuna şeker olayına gülmekten çatladım ya suzi
dileeeeeeeeek suzi ile balkaymak ne atıyo sana kutu kutu deyip duruyolar kim kimin kuyusunu kazıyo bacım. hadi söle pazarlık mı yapiler yoksa kim daha çok vaad etti yarışma için
rüşvet kokuları geli burnuma
ayol adamda kacti senden her hafta 300 ileri 500 geri oda dayanamadigecen hafta 73.8 dim cizelgede 73.7 yaziyordun bende degistireyim 100 gramm 100 grammdir dedimama cizelgedeki adam kaybolmus caktirmadan degistirecekdim ama adam yok
canim ibrahim saracoglunun sayfasina bak istersenBen limon sıkıp içtim, inşallah faydası olur. Bunu ne kadar yapmak gerekiyor acaba? Bir de tansiyona etkisi var mıdır ki bunun? Sanki başım dönüyor gibi oldu.
ay avukati arayasim geldiiiiitina ile evlendirilir baş yakılır. sen iste bacım senide başgöz ederiz. evlen de gör hanyayı konyayı
he he he benim başım yandi herkesinki yansin. evlenin bacılar evleniiiiiiiiiin
evlenince hergün cennet de yaşıyorsunuz. melek gibi kaynananız oliii. herkes hayatınıza karışıp sizin için çabali. yemek bulaşık temizlik en küçük sorunlarınız. kocanın çocukların arkasını hergün mutlu mutlu topluyonuz. işten eve gidip yorgun argın güle oynaya yemek yapiniz. haftasonu en az bir gün temizliğe diğer günüde evi toplama yerleştirme işlerine ayırıp. hiç gezemiyonuz ama olsun ev temiz oluyohemencik kiloları alıp veremiyonuz. birde doğum yapınca yuvarlak çıkıntısız bir kadın oluyonuz.
ay neyse durun şimdi evliliğin nimetlerini anlatamayacam işim var kızlaaaaar SON SÜRÜM OLAN WORDDA SAYFALARA NASIL NUMARA ATILIYOOOOOOOOOOO BULAMADIM KİME SORDUYSAM BİLMİYOR
tabikiiiiBu gazla topiği sollayacağınız valla. Hadi bakalım balkaymak-bensuziiii yarışmasında kim birinci olacak? Reklamlardan sonra
haniiiimm haniiiiiim bu nasil selam yaaSelam fıstıklı lokumlarım
menun oldum fadimecimm
ayy negüzel hemserimi buldum
ben yemeye korkuyom anam aklimin bir ucu hep balkaymakdaana hayal mi görüyom asagida gördüm sankim
ben yemeye korkuyom anam aklimin bir ucu hep balkaymakdaana hayal mi görüyom asagida gördüm sankim
elbet gece yanliz kalicaanmonam monam canim monam nerdesinbeni balli ile yanliz birakma
haniiiimm haniiiiiim bu nasil selam yaa
kaçmış korkudan
biliyoz antalyada olduğunu hı. hergün hava güzel deyip deyip duruyon
burda da sabah 5 cm kar yağdı yaaaaaaaa -5 dereceyiz yaaaaaa totom doni yaaaaaaaa
ALOOOOOOO HEÇMİ BİLGİSAYARDAN ANLAYAN YOK YA WORD DİYOM SAYFA NOSU ATILACAK DİYOM ALOOOOOOOOOOOW
aaaa yiyemyioz zaten hep yasssak hep yaassakkkkk
bari dile getirmeme ses etmeyin beeeeee
sıkı yönetim sıkı yönetim nereye kadar buramam kadar geldiiiiiiiiii
suzim suzimmmmmmm
şöle bi geçmişe baktım da soğan suyuna şeker atmışsın suzimmmm
allah iyiliğini versinnnnn
okadar cay ictik illa ihtiyacim varrkaçmış korkudan
burda da sabah 5 cm kar yağdı yaaaaaaaa -5 dereceyiz yaaaaaa totom doni yaaaaaaaa
ALOOOOOOO HEÇMİ BİLGİSAYARDAN ANLAYAN YOK YA WORD DİYOM SAYFA NOSU ATILACAK DİYOM ALOOOOOOOOOOOW
ben adamsiz da veririm adam orda sap gipi duruyor zaten cizelgede iyi olmus gittiyiellerin dert görmesin bacim
ay suziiiiiii
ayol adamda kacti senden her hafta 300 ileri 500 geri oda dayanamadi
canim ibrahim saracoglunun sayfasina bak istersen
ay avukati arayasim geldiiii
tabikiiii
haniiiimm haniiiiiim bu nasil selam yaa
gel sana kayisili form cayi ismarliimewet toprağam :13:
ay ne korkuduyon ikiye bi gözümü
elbet gece yanliz kalicaanrüyalarda bulusuruuzz
aaaa yiyemyioz zaten hep yasssak hep yaassakkkkk
bari dile getirmeme ses etmeyin beeeeee
sıkı yönetim sıkı yönetim nereye kadar buramam kadar geldiiiiiiiiii
yardımcı olmak isterdim de malesef ya, yeni wordu hiç bilmiyomki :44: ekle diye bi sekmeden yapılır diye tahmin ediyorum sadece :26: üniwerstede 4 yıl kalmıştım bilgisayar dersinden pek aram iyi diil
kaçmış korkudan
kizlar aniden cikabilirim arkadas gelip kaana dersleri getirecek
ballim ben yokken beni taciz etmebak esim duyarsa ikimizide keser ona göre
:78:
okadar cay ictik illa ihtiyacim varrbende anlamiyom bacim anlasam kocam tarafindan dolandirilmazdim
ben adamsiz da veririm adam orda sap gipi duruyor zaten cizelgede iyi olmus gittiyi
gel sana kayisili form cayi ismarliim
ay ne korkuduyon ikiye bi gözümüfredinin kapusu gibi
ahahahahasonunda monayida cileden cikartiniz
beeeeeee leme beeeeeeeeee leme ablaya
Selam fıstıklı lokumlarım
Millet yemekte sanırım, neler yiyonuz kızlar, söyleyin bakimmm. Yarın cuma ona göreeee.
canım seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim.ama valla bu topik bana iyi geldi yavaş yavaş beslenme alışkanlıklarım değişmeye başladı. önceden kahvaltım hep poça tost tu. öğlen ya yemem yada poça tost biscüvi ile geçiştirirdim. tabii akşam yemeği facia ne varsa yerdim. akşam yemeği sonrası çerezler kekler de cabası:) sabah öğle kendimi aç bırakınca zayıflayacağım sanırdım. ne cahillik.
itina ile evlendirilir baş yakılır. sen iste bacım senide başgöz ederiz. evlen de gör hanyayı konyayı
he he he benim başım yandi herkesinki yansin. evlenin bacılar evleniiiiiiiiiin
evlenince hergün cennet de yaşıyorsunuz. melek gibi kaynananız oliii. herkes hayatınıza karışıp sizin için çabali. yemek bulaşık temizlik en küçük sorunlarınız. kocanın çocukların arkasını hergün mutlu mutlu topluyonuz. işten eve gidip yorgun argın güle oynaya yemek yapiniz. haftasonu en az bir gün temizliğe diğer günüde evi toplama yerleştirme işlerine ayırıp. hiç gezemiyonuz ama olsun ev temiz oluyohemencik kiloları alıp veremiyonuz. birde doğum yapınca yuvarlak çıkıntısız bir kadın oluyonuz.
ay neyse durun şimdi evliliğin nimetlerini anlatamayacam işim var kızlaaaaar SON SÜRÜM OLAN WORDDA SAYFALARA NASIL NUMARA ATILIYOOOOOOOOOOO BULAMADIM KİME SORDUYSAM BİLMİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?