ekle alanlarda sayfa numarası yazıyo oraya tıkladığımda gıcık sadece o sayfaya no veriyo tüm sayfalara vermiyo. birde mouse nin olduğu yere koyuyo noyu. ama ben sağ alta koymam lazım. ve metinden ayrı durması gerek . eski word u biliyom ama bundan anlamiiiiiiiim eskiyide bu bilg yükleyemiyorum. izin vermiyo bilg. yassak yükleme yapmak.
evdekinde office yok gerçi olsa da bundaki yazılı metni ona taşımam için. onda hem eski hem yeni word olması lazım. bilgiişlemciye sordum oda bilmiyor. eskiyi biliyom diyo. eskişyi bizde biliz zaten
Ooooo böreğim, çöreğim gelmiş...
benim esim kizkancirdir bana laf atip duruyonay beni niye kesiiii
yok kizayy teşekkür ederimm :114: yanında da ballı kaymaklı çavdar ekmeği yiyelim mi
bende cikicam birazdan 1 günde 1 kilo verdiren corbami hazirladim onu iceyim
börek cörekOoooo böreğim, çöreğim gelmiş...
Haşlanmış tavıkla yapılmış salata ve zero
Ekle/Sayfa numarası/ sayfa sonuna bebik.
Eki Görüntüle 378375
slm cifte kavrulmuslarim.leynnn ne cene var sizde okumakdan yoruldum kizlar belki aclikdan anlamadiniz ama burasi parmak zayiflatma topigi degil kalkin yerinizden ziplayin hoplayin isdekiler saga sola gidin bir arkadasinizi alin dövün maksat kalori harcamak bebekler[/B]
ekle alanlarda sayfa numarası yazıyo oraya tıkladığımda gıcık sadece o sayfaya no veriyo tüm sayfalara vermiyo. birde mouse nin olduğu yere koyuyo noyu. ama ben sağ alta koymam lazım. ve metinden ayrı durması gerek . eski word u biliyom ama bundan anlamiiiiiiiim eskiyide bu bilg yükleyemiyorum. izin vermiyo bilg. yassak yükleme yapmak.
evdekinde office yok gerçi olsa da bundaki yazılı metni ona taşımam için. onda hem eski hem yeni word olması lazım. bilgiişlemciye sordum oda bilmiyor. eskiyi biliyom diyo. eskişyi bizde biliz zaten
slm cifte kavrulmuslarim.leynnn ne cene var sizde okumakdan yoruldum kizlar belki aclikdan anlamadiniz ama burasi parmak zayiflatma topigi degil kalkin yerinizden ziplayin hoplayin isdekiler saga sola gidin bir arkadasinizi alin dövün maksat kalori harcamak bebekler[/B]
börekkk mi çöreeekkkk miiiiii
hain dilooooooooo
benim esim kizkancirdir bana laf atip duruyonseni kesmiycekde kimi kesecek
yok kizyaninda yogurt yeriz bal gibi damlamaz heryer yapis yapis olmaz hele kaymak ne o öyle disimizi aritir
lahana corbasi mi iciyon leeeeennn hile yok hile
börek cörekana dilek ohh bee simdide ben firsat buldum cekeyim sacini
ahahahahah çok pisimmmm.
Acaip gaza geldim sayendee.
ben de ben de bi gaz ki soorma
uçcam birazdannnnnn
Eve gitsem de mekik çeksem.
Twisterda dönsem.
iftar bizde sizden 1 saat önce he he he tek karı o erzurumunAy canıııım kıyamam, tayin falan iste sen buralara, sıcak sıcak takılırız.Kız temmuzda biz oruçları nasıl tutcez, yazın burası hiç çekilmiyoya.
bize de ver kız tarifiiiiiiiiiiiiiiibende cikicam birazdan 1 günde 1 kilo verdiren corbami hazirladim onu iceyim
canım çok sağol ama benim ki öyle değil. OpenDocument Metin diyor sürümü farklı bir word sana kopyalayıp gösterecem de nasıl kopyaladın o resmi ben yapamadım bir türlüOoooo böreğim, çöreğim gelmiş...
Haşlanmış tavıkla yapılmış salata ve zero
Ekle/Sayfa numarası/ sayfa sonuna bebik.
Eki Görüntüle 378375
vay vayy vayyyyyy hodri meydan diyosun
ama en zayıf noktamdan vurdun
spor ve bennn
yok ya iyi durmuyoruz yanyana
iftar bizde sizden 1 saat önce he he he tek karı o erzurumun
bize de ver kız tarifiiiiiiiiiiiiiii
canım çok sağol ama benim ki öyle değil. OpenDocument Metin diyor sürümü farklı bir word sana kopyalayıp gösterecem de nasıl kopyaladın o resmi ben yapamadım bir türlü
ahhahah
Hareket şarttt
Yarını iple çekicem.
3. kisileri karistirma suziiibenim esim kizkancirdir bana laf atip duruyonseni kesmiycekde kimi kesecek
öyle yapalım artıkno bal no kaymak
bize de ver kız tarifiiiiiiiiiiiiiii
ben o hareketin alasını yaparım
yöntemi biliosunnnn:
hadi sen de yapsana sen de yap hadi hadi
Sürümü ne kadan farklı bea
print scr a bas painte kopyala
evetöyle yapalım artıkno bal no kaymak
ben de ben de bi gaz ki soorma
uçcam birazdannnnnn
pucca mona ya karsiahhahah
Hareket şarttt
Yarını iple çekicem.
evetyazin cicilerimizi giyek gezek
pucca mona ya karsiround basladi kim kazanacak sizce paralari bana yatirabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?