70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınlar bu hafta reglim belki onunda etkisi vardır bu hafta kilom 77.4 bu arada kıymet ay geçmiş olsun canım kilo verenleri ve yerinde sayanları tebrik ediyorum alanlarında elbet bi sebebi vardır diyorum görüşürüz arkadaşlar

Allah acil şifalar versin canım... devlet hastesinde annemin doktoru var.. çok araştırmıştık.. bir numaralı beyin cerrahi uzmanı... Sait Uysal tavsiye ederim... biraz sıra bekliyorsun hastası çok ama süper bir doktor...[/QUOTE]

canım saol annemin doktorunun dediği kişidir belkide henüz çıkmadı gelince bakarım

günaydın kızlar bende kaçgünden beri yazamıyorum biraz canım sıtkın ayın yedisinden beri regli olamıyorum karnım çok fena şişti tabi kilomda artı bu hafta 74kiloyum bu haftada bekliycem regl olmassam doktora gidicem kızımı sütten keseli 4ay oldu sonra düzenli bir şekilde regli olmaya başladım bu ay neden böyle oldu anlamadım:1no2::1no2::1no2:

günaydın kızlar bende kaçgünden beri yazamıyorum biraz canım sıtkın ayın yedisinden beri regli olamıyorum karnım çok fena şişti tabi kilomda artı bu hafta 74kiloyum bu haftada bekliycem regl olmassam doktora gidicem kızımı sütten keseli 4ay oldu sonra düzenli bir şekilde regli olmaya başladım bu ay neden böyle oldu anlamadım:1no2::1no2::1no2:

doğadan gingkolu kullanıyorum içine biraz limon sıkınca pek yeşil çaya benzemiyor bunuda deneyebilirsin :))
tebrik ediyorum canım aynen devam :))))
günaydın kızlar moralim çok bozukkkk
sabah tartıya çıktım ve oda ne 73 kilo gösteriyor kızlarrr
yemediğim halde kilo alıyorum neden acaba yaaaa(((
canım hormonlar değişiyor takma bu kadar kafana :))))
gunaydın,dunyada benden fazla yesılcaydan nefret eden yoktur herhalde ama lıptonun berrak yesıl lımonlusunu aldım walla super hıç acılık yok,o iğrenç koku da yok tavsiye ederim....
bende doğadan ginkgolu kullanıyorum birde bunu deneyelim bakalım :)))
♥gözyaşı♥;6846362 .!.:
Günaydın kızlar bu hafta 71.7 kg geldim. Geçen hafta 72.7 idim. Çok şükür gitmşi bir külom daha :)
oooo süper canım darısı başımıza tebrikler
günaydınn kilom tam tamına 66 geliyor...
1,6 kg gitmöiş süper
süpercin canım tebrik ederimmm
canım iyi yaptın bir haftanın sonunda değişimi merak ediyorum bakalım nasıl farketcek :)))
offf canım benimde akşam 5 gibi bir ağrı başladı yatana kadar devam etti yürüyüşümü zor yaptım zonkluyordu resmen offf canım dıkkat et kilona ne güzel 70lere düşmüştün nie tekrar alıosun bakiymm ilk okklobvan bendenklava:klava:klava: kendine gel bakiymmm aaaa

günaydın herkese hayırlı cumalar bende adet dönemindeyim ama kilom gene 67 görünüyor
acaba kilo verdimmi biraz yoksa artık benim vücut su tutmyormu adet zamanı anlamış değilim umarım en kısa zamanda aşağılara inerim 3 gündür yürüyüşümü yapıyorum 30 dk olarak bu akşam salonu temiziceğim için yürümücem artık sporu temizlikle yapcam yarın anneme misafir gelio offff bizim işimiz hiç bitmicekmi kızlar ya yazlık kışlık çıkar yıka dün ütüle bugün salonu temizle pazar ev temizliği benim odamı toplamaya zamanım yok valla kafamçokkarıştı

selamlar kızlar
sabah klasik kahvaltı yaptım
oğlum dün itibariyle 6. ayını doldurdu bu yüzden onun yemek düzenini oturtmaya çalışıyorum bu sabah ilk defa bir parça peynir bir çay kaşığı pekmez bir çay kaşığı yum sarısından verdim
ne tuhaf değil mi ona yemek yemeyi öğretmeye çalışırken kendim az yemeyi öğrenmeye çalışıyorum :roflol:
dikkat ettim de oğlumun yeme düzeniyle yesem baya bi kilo veririm denesem mi diye düşünmedim değil kafamçokkarıştı
zaten onun artırdıklarından bi lokma alsam karnım doyar gibi :roflol:

ama ama magrenta benim basım agrıyodu zaten sende kafamı kırdın tam oldu şmdi
heheh eee oklavayı haketmişin canım ilk ben gördüm ilk ben vurdummm heheh çok kötüyüm demeee başın nasıl geçtimi dün benimki açlıktan oldu 12de yedim bidaha yemedim vaktim olmadı sonuç başağrısı :)))

kolay gelsin canım artık ufaktan ufaktan yedircen yemeklerden çok tatlı oluyolar ama yaaa sakın ondan kalanları yeme bence :)))

zeynacım tekrar aramıza dönmene çok sevindim,inşallah hep birlikte birbirimize destek olarak kurtulucaz fazlalıklardanhihoyyythihoyyythihoyyyt

gecti canım şimdi mağazada sakır sakır göbek atıp yediklerimi eriticem dışardan gören deli dersede yapcak bişey yok basım geçti yaa ohh şimdi 1-2-3 :teytey:

merhaba hanımlar,

dun bir cenazemiz vardı, ugrayamadım buralara...zaten ne yedim ne ictim dusunecek vaziyette de degilim...ama toparlanmak lazım degil mi?

ya kızlar zambak,fair wings,ananas,sedaözer .arsız gönlüm..........göremedim ...... geçmişede baktım ama pek paylaşımda bulunulmamış,hadi ama biraz kendimize gelelim

bu arada latte ciğim de ayrılmış,ama eminim ben çok daha fit dönücek aramıza

gecti canım şimdi mağazada sakır sakır göbek atıp yediklerimi eriticem dışardan gören deli dersede yapcak bişey yok basım geçti yaa ohh şimdi 1-2-3 :teytey:

oh ne güzel canım.. benim yerimede at göbekleri... :teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

kıss bursefa ne yükledin kıs sen face bakimmm :jeyyar:

bak şimdi bende merak ettim:jeyyar:

valla sormayın hala sinir oluyorum... bütün resimlerim yazılarım arkadaşlarım gitti... hepsini sıfırdan ekle resim yükle çok sinirlendim... video paylaştım herkez paylaşıyordu bende paylaştım birilerine dokunmuş olacakki şikayet etmiş ondan sonrada kapattılar hesabımı... Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

evet canım senden sonra onlarda kayboldu ortadan... haberde vermediler... gelirler yakında...

merhaba hanımlar,

dun bir cenazemiz vardı, ugrayamadım buralara...zaten ne yedim ne ictim dusunecek vaziyette de degilim...ama toparlanmak lazım degil mi?

Allah sabır versin canım.... hayat devam ediyor malesef... o acıyı tatmayan kimse yok... çok zor söylenecek kelime kalmıyor malesef... .:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

kızlar ben sabah biraz börek yedim bir bardak çay. Öğle yemeğinde iki küçük parça tavuk yedim yani çatalla iki çatal az bi salata 4 kaşın yoğurt. başkada yiyemedim bi dilim kepekli ekmek almıştım başından ısırdım ama yiyemedim bıraktım.

benimde bugün yediklerim

kahvaltı:1 lıght etimek...lor peyniri....1 tane yeşil biber

ara : 15 ad can eriği

öğle : 2 kaşık pilav...yarım karnıyarık

şu ana kadarda 1 litre su ve 2 bardak yeşil çay içtim

çokkkkk teşekkür ederim hoş buldum gerçekten de,,, buraya zamanında da çok girerdim etkisini biliyorum bir daha bırakmıycam bu siteyi bıraktım ve on küsür kilo aldım :1no2: destekleriniz faydA edecek eminim bbugün ikinci günüm, exodexin de yardımıyla yediklerime biraz da dikkat ederek yapıcam inşallah bu işi düğün tarihim belli oldu çünkü 14 ağustos 3 ayda 15 kilo versem ideal kiloma ulaşıcam , desteklerinizi bekliyorum kızlarrrrrrrrr

selam kızlarrr ben giremiyorum eskisi gibi ama diyete devammm şişşş elim ayağımm bütün vücudumm yüzüm bile şiş bronşit olmuşum ilaç alıyorumm ne yapıyor anlamıyorum ama şişti her tarafımm parmaklarım kıpırdamıyo bi de adet oldumm nasıl olmaksa ardı yok gelmediii açıkçası kilo belli değil hala 70 görünüyorumm girip katılamıyorum arkadaşlar sitemlerinde haklı kusura bakmayın yaz geldi ev taşıcam düğün telaşımız var açıkçası çok yoğunum ama asla burdaki cana yakınlığı unutmıcamm ve her cuma mutlaka girecem burası olmasa diyeti bırakırdım bu bir gerçek kilom belli değill 70 görünüyorumm ama 72 çıksam bile bu şişlikle normal olurdu mutlaka kilo verdimm görmeyince şişlik gidipte şu diyemiyorum muhakkak 6 rakamlara geçtimm yada onun hayaliyle yaşıyorum senağlama

kızlar aman nihayet oldum regl içtim kekik çayını içtimde içtim
çoook korkmuştum hamileyim diye hem sprel le hamile kalanları tanıyom öyle zannettim
ben çünkü başka istemiyom diyenlerdenim ama ALLAHIM hayırlısı neyse o lsunda derim
ama olmayana isteyene versin ben istemiyom ALLAH uzun ömürler versin oğluşuma ve herkesinkine
üüüüffff rahatladım ya çok tedirgindim annemde çıktı hastaneden iyiyim bugün neyse destan yazdım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…