kıss bursefa ne yükledin kıs sen face bakimmm :jeyyar:
doğadan gingkolu kullanıyorum içine biraz limon sıkınca pek yeşil çaya benzemiyor bunuda deneyebilirsin :))y akızlar bu yeşil çay acayip midemi bulandırıyor ya, başta böyle değildi aslında, son 2 haftadır içemiyorum, içtiğimdede hemen çıkarıyorum arkasından, balla falan da denedim gene aynı, ıyyy!!! Yokmu içmenin daha lezzetli bi yolu??
tebrik ediyorum canım aynen devam :))))Veeeee kızlar azmin zaferi! İnşAllah böyle devam ederim çünkü 3 gündür inanılmaz katıyım kilo vermekte ve karşılığını aldım bugün tartıldım veee sonuç 72,5 kilooooo!!!! oleeeeeyyy 5 gün önce 74,5 idim şimdi 72,5 um olleyyy. Yani 2 kilo verdim, kupa aldım gibii bu hafta, kırdım şeytanın bacağını
Ama ben 72.5 yazamadığım için ticker a 73 kilo yazacağım, listeyi hazırlayan arkadaş onu değilde bu mesajımı baz alırsa çook sevinirimmm
canım hormonlar değişiyor takma bu kadar kafana :))))günaydın kızlar moralim çok bozukkkk
sabah tartıya çıktım ve oda ne 73 kilo gösteriyor kızlarrr
yemediğim halde kilo alıyorum neden acaba yaaaa(((
bende doğadan ginkgolu kullanıyorum birde bunu deneyelim bakalım :)))gunaydın,dunyada benden fazla yesılcaydan nefret eden yoktur herhalde ama lıptonun berrak yesıl lımonlusunu aldım walla super hıç acılık yok,o iğrenç koku da yok tavsiye ederim....
oooo süper canım darısı başımıza tebrikler♥gözyaşı♥;6846362 .!.:Günaydın kızlar bu hafta 71.7 kg geldim. Geçen hafta 72.7 idim. Çok şükür gitmşi bir külom daha :)
süpercin canım tebrik ederimmmgünaydınn kilom tam tamına 66 geliyor...
1,6 kg gitmöiş süper
canım iyi yaptın bir haftanın sonunda değişimi merak ediyorum bakalım nasıl farketcek :)))ARKADASLAR TEKRAR MERHABA,BILMEYENLERE TEKRAR SOYLIYM BEN 3 GUNDUR LW6090 KAPSUL KULLANIYORUM.BAZI ARKADASLAR BIKAÇ GUN SONRA YORUM YAP DEMISLERDI ONLAR ICIN SOYLUYORUM,benim şu medikal aleminde kullanmadığım ilaç kalmadı,lida,l-carnitine ,elma krom,xenical inanın hepsini kullandım.metabolizmamla ilgili problemim olduğu için de haftada 1 gece tam 4 tane bekunis alarak bağırsaklarımı çalıştırıyordum.3 gündür hiçbir sıkıntım olmadı,sabah akşam 2 şer kapsul alıyorum,metabolizmam saat gibi çalışıyor,acayip tok hissediyorum ve hiç tatlı krizim tutmadı,ben normalde gece kalkıp yarım kavanoz nutella yiyen biriydim.boğazda kuruma olmuyor ama canınız su istiyor,kısacası şimdilik harika gidiyor memnunum .İlgilenenlere duyurulur:)a.s.
offf canım benimde akşam 5 gibi bir ağrı başladı yatana kadar devam etti yürüyüşümü zor yaptım zonkluyordu resmen offf canım dıkkat et kilona ne güzel 70lere düşmüştün nie tekrar alıosun bakiymm ilk okklobvan bendenherkese günaydın bugün benim için kötü başladı ama umarım düzelir dün akşamüstü başıma yerleşen agrı bütün gece devam etti kac tane agrı kesici içtim hatırlamıyorun ama geçmiyo işte çıldırttı beni
neyse kirazcım hoşgeldin iyi olduğuna sevindim o son eklediğin msn de heartless benim
cucu hosgeldin aramıza
bursefa benim haberim yok facede varmışsın küstüm bak
bende enson kaç kiloydum hatırlamıyorum ama 73,2 yaparak kilo alıp oklavanın kıralını hakettim haa bu arada reglimde devam ediyor belkide ondandırr
heheh eee oklavayı haketmişin canım ilk ben gördüm ilk ben vurdummm heheh çok kötüyüm demeee başın nasıl geçtimi dün benimki açlıktan oldu 12de yedim bidaha yemedim vaktim olmadı sonuç başağrısı :)))ama ama magrenta benim basım agrıyodu zaten sende kafamı kırdın tam oldu şmdi
selamlar kızlar
sabah klasik kahvaltı yaptım
oğlum dün itibariyle 6. ayını doldurdu bu yüzden onun yemek düzenini oturtmaya çalışıyorum bu sabah ilk defa bir parça peynir bir çay kaşığı pekmez bir çay kaşığı yum sarısından verdim
ne tuhaf değil mi ona yemek yemeyi öğretmeye çalışırken kendim az yemeyi öğrenmeye çalışıyorum :roflol:
dikkat ettim de oğlumun yeme düzeniyle yesem baya bi kilo veririm denesem mi diye düşünmedim değil kafamçokkarıştı
zaten onun artırdıklarından bi lokma alsam karnım doyar gibi :roflol:
selamlar kızlar
sabah klasik kahvaltı yaptım
oğlum dün itibariyle 6. ayını doldurdu bu yüzden onun yemek düzenini oturtmaya çalışıyorum bu sabah ilk defa bir parça peynir bir çay kaşığı pekmez bir çay kaşığı yum sarısından verdim
ne tuhaf değil mi ona yemek yemeyi öğretmeye çalışırken kendim az yemeyi öğrenmeye çalışıyorum :roflol:
dikkat ettim de oğlumun yeme düzeniyle yesem baya bi kilo veririm denesem mi diye düşünmedim değil kafamçokkarıştı
zaten onun artırdıklarından bi lokma alsam karnım doyar gibi :roflol:
gecti canım şimdi mağazada sakır sakır göbek atıp yediklerimi eriticem dışardan gören deli dersede yapcak bişey yok basım geçti yaa ohh şimdi 1-2-3 :teytey:
kıss bursefa ne yükledin kıs sen face bakimmm :jeyyar:
bak şimdi bende merak ettim:jeyyar:
ya kızlar zambak,fair wings,ananas,sedaözer .arsız gönlüm..........göremedim ...... geçmişede baktım ama pek paylaşımda bulunulmamış,hadi ama biraz kendimize gelelim
bu arada latte ciğim de ayrılmış,ama eminim ben çok daha fit dönücek aramıza
merhaba hanımlar,
dun bir cenazemiz vardı, ugrayamadım buralara...zaten ne yedim ne ictim dusunecek vaziyette de degilim...ama toparlanmak lazım degil mi?
Aramıza hoşgeldin canım...a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. doğru yerdesin... bende bu topikten önce birkaç kez denedim ama olmadı.. topikde destek çok güzel.. bu aralar biraz durgun çok hareketliydi 1 ay önce... daha çok paylaşım vardı... yinede çok güzel.. yarın daha çok paylaşım olacakk... iş veya gün içinde hareketlide olsan spor yada yürüyüş şart... yürüdükçe sıkılaşıyorsun ve düzenli burnundan alıp ağzından nefes vermek çok farkediyor.. kasların içine oksijen girdikçe yağ yakma daha hızlı gerçekleşiyormuş... meyva sebze ve yoğurt yada sütü ihmal etme...
çok sevindim canım senin adına.. ne güzel hem formuna kavuşmuşsun hemde görümcenin güzel hediyelerini hak etmişsin... çok şanslısın böyle görümce herkeze nasip olmaz... Allah bozmasın.... yeni resimlerini bekliyoruzbizede motive için süper olacak...
bende msnde görüşüyordum ama onuda açmıyor canım.. işyerinde interneti falan yasaklamış olabilirler.. evde yok sanırım pc...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?