neyse kızlar ben kaçayım herkese iyi muhabbetler önce akşam yemeğimi yapayım sonrada soru çözeyim sınav için, gelirim gece yine ben dün akşam baya koptuk inş. bu gece dibe kadar vururz muhabbetin
onuda şekerli içmişşşş yoldumm saçlarını
dilekden yedik yine saplaaa bacim
alirizda canim dur yer acyim ben sana
dileeek cek totonu biraz
suziii bacim su baldirdan sarkan yagi öte tarafa at bakem
pisiiim sende monanin üstüne oturmusun skismis kalmis yavrucak tikkat et biraz bacim
bende ikizleri söööyle omuzdan geri salladimmi ayyy kusura kalma huzunperisi sana deydiler hiiihhh
tamamdir caniim buyur hos geldiin
hahahaaaaaaanesliiii sen suziye tarif veriyosan söylicen bacim suzi bu sogan suyunuda sekerli icer
insallah canim
neskivikiim yok öylle bi corba suziyi kizdirmak icin söylediim
kandırıkçııı kaymak
nerdeeee öle çorbaaa ah keşk olsada içsek bir dikişte 0 beden
asude bacim bir benim hosgeldinime yorum yapmadi karsilama seklimi begenmedi ellammm napalim buda benim kaderim
oooooo Naf seni görmek ne güzel..aklımızda kaldın.. gelip bi selam bile vermedinÖhömm Öhömm
Günaydın kızçelernasılsınız ne var ne yok görüşmeyeli :26: sanırım 40-45 gündür yokum ortalarda :26: ben haberlerinizi
az çok Dilek' ten alıyordum ama size haber veremedim kusura bakmayın
İşler, internetim ve genel bir moral bozukluğu ile uzaklaştım topikten ve tabiki saldım kendimibir de diyet olayından soğudum ki
(Diyetisyen hamileydi biliyosunuz ayrıldı merkezden bende başka biyere gitmedim) evlere şenlik cinsten
Hepinizi özledim kilo aldığım için de gelmeye yüzüm olmadı açıkçasıhep diyorum ya "bildirimden bildirime gelinmesin" diye
istemediğim biri olmak istemedim.
Ama baktım olmuyor ne iş bitiyor nede motivasyonum geri geliyor. Dilek sizden selam getirdikçe de canım sıkılıyor neden girip selam
vermiyorum diye :26:
Bu sabah Dilek ile son konuşmamız üzerine en azından işleri toparlayana kadar ara sıra girip selam vereyim bağımı tamamen
kopartmayayım ve listeye yeniden gireyim dedim. Muhabbeti bile özlüyorum kızlar yaaa
Neyse duygusala bağlamayayımHepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere kızçeler
çek dilek çek saçımdan çekkkBu haftada böyle olsun canım hep kilo vericez diye bi kural yok ya.
Böyle dediğime bakma genede saçını çekerim
hadı canım gecelikler 300 400 grmmı fark ediyor
ne bileyim ya sözde kilo verip tüp bebek tedavisine başlıcaktım yazın hayal oldu yine
/QUOTE]
kız incecik taytım 200 gram geliyor gersini düşün yani kotumla tşörtümle 1 kg fazla çıkıyorum ben
bu hafta güzel kilo verirsem ziyafet cekicem hafta sonu
bide cips yicem
bide kola iccemm
bide pasta yicem
bide böööööörek yicem
bide dondurma yicem
...
...
...
....
dileğin dediğine katılıyorum 1 günde geri alırsın 1 haftalık emeğin boşa giderSonra 1 hftada verdiklerini 1 günde geri alacaksın.
nerden biliyorsun dersen tecrübe
aklımdan bişey geçmedi ama düşünsem onu yakacak bişey isterimne istedigin ki bak merak ettim simdi
tamam canim görüsürüz
bendede yeni word var ekleden sayfasonu numaradan yaptım olducanım seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim.ama valla bu topik bana iyi geldi yavaş yavaş beslenme alışkanlıklarım değişmeye başladı. önceden kahvaltım hep poça tost tu. öğlen ya yemem yada poça tost biscüvi ile geçiştirirdim. tabii akşam yemeği facia ne varsa yerdim. akşam yemeği sonrası çerezler kekler de cabası:) sabah öğle kendimi aç bırakınca zayıflayacağım sanırdım. ne cahillik.
itina ile evlendirilir baş yakılır. sen iste bacım senide başgöz ederiz. evlen de gör hanyayı konyayı
he he he benim başım yandi herkesinki yansin. evlenin bacılar evleniiiiiiiiiin
evlenince hergün cennet de yaşıyorsunuz. melek gibi kaynananız oliii. herkes hayatınıza karışıp sizin için çabali. yemek bulaşık temizlik en küçük sorunlarınız. kocanın çocukların arkasını hergün mutlu mutlu topluyonuz. işten eve gidip yorgun argın güle oynaya yemek yapiniz. haftasonu en az bir gün temizliğe diğer günüde evi toplama yerleştirme işlerine ayırıp. hiç gezemiyonuz ama olsun ev temiz oluyohemencik kiloları alıp veremiyonuz. birde doğum yapınca yuvarlak çıkıntısız bir kadın oluyonuz.
ay neyse durun şimdi evliliğin nimetlerini anlatamayacam işim var kızlaaaaar SON SÜRÜM OLAN WORDDA SAYFALARA NASIL NUMARA ATILIYOOOOOOOOOOO BULAMADIM KİME SORDUYSAM BİLMİYOR
ayyyy bununla doyulurmu yaaasabah: 4 yk musli, 1 s.b sut
ara: portakal
oglen: 2 kofte, salata
ikindi: 10 badem, 4 erik, 1sb sut
aksam: haslanmis brokoli, yogurt
hayırdır kuzu :44:başlangıç:76
geçen hafta:68.6
bu hafta:69.3
gelen:0.7
toplamda giden:6.7
hedef:60
hayırdır kuzu :44:
ayyyy bununla doyulurmu yaaa
benim gözüm bile doymaz bu menüyle karnım doysun
hoşgeldin buarada aramıza, 2 ayda 16 kilo süper ötesi
ben 3 ayda 7 kilo verdimne yüzle söylüyorsam bunu
kızlar yaa 5 litrelik su almıştım tartayım dedim kaç kere tartıysamda 5,3 kg geldi
doğrumu tartıyor benim baskül şimdi?
inşallah fazla tartıyordur
aklımdan bişey geçmedi ama düşünsem onu yakacak bişey isterim
bendede yeni word var ekleden sayfasonu numaradan yaptım oldu
ayyyy bununla doyulurmu yaaa
benim gözüm bile doymaz bu menüyle karnım doysun
hoşgeldin buarada aramıza, 2 ayda 16 kilo süper ötesi
ben 3 ayda 7 kilo verdimne yüzle söylüyorsam bunu
hayırdır kuzu :44:
kızlar yaa 5 litrelik su almıştım tartayım dedim kaç kere tartıysamda 5,3 kg geldi
doğrumu tartıyor benim baskül şimdi?
inşallah fazla tartıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?