Tabi ki aramızdasın bile.
Yarın kilo bildirim günümüz.
Her aksamda yediklerimizi paylasmaya dikkt ediyoruz nerde yanlıs yapıyoruz görelim diye.
HOŞGELDİN
nasıl gitti o 16 kilo ordan başlayabilirsin mesela :)
motivasyondan bol ne var burda
:)) saol canim, dr. ayca kayanin diyetiyle verdim. halada ayni diyete devam ediyorum:)
hoşgeldin canımne güzel wermissin kilo bence dewam etmelisin olmaz bozma motiwasyonunu sakın dewam et
hmmm ben bakmadım hiç o diyete biraz bahsedermisin bizede.
engin deneyimlerini paylaşmak isteriz
sonuçta 16 gibi bir rakam çok ama çok ciddi bir rakam.
bende temmuz sonuna kadar 17 kilo hedefliyorum
bakalım nasıl olacak?
aramıza hoşgeldin canım emin ol tam yerine geldin ve gerçekten kilo evrmk için güzel motivasyon var burdatesekkur ederim canim, simdiden kendimi tekrar iyi hissetmeye basladim. ben burda on kilo degil boyle 20 kilo veririm
merhabalar,
benide araniza alirmisiniz.
suana kadar 16 kilo verdim fakat son donemlerde biraz motivasyonum dustu. desteginize ihtiyacim var
engin deneyimlerim
listedeki yazanlari ugluladim ekmegi sadece listeden daha az yedim ve tabiki bol, bol su. spor yapma imkanim yok. sadece haftada birdefa bir saat yapabiliyorum. ilk baslarda hizli gitti kilolar. sonralari haftada bir kiloya dustu fakat en son hafta iki kilo vermistim. umarim bu sekilde gider.
aynen dilekcim bende senin yazdığın gibi besleniyodum yagecenin bi wakti acıyodum dolabı ne warsa artık peynir ekmek tatlı ne buluyosam götürüyodum. şimdi bidaha yapmam inşallah eskisi gibi ya çok korkuyorum eskiye döncem diye ama hayır yapmam ya
hosgeldin cnm giris parasini dilege öde biz seni güzel motive ederiz menülerimiz:fazla yersen sacini basini yolariz tekme tokat gireriz neden yedin diye secenek cok sen buraya takil incelirsin.sadece suzi ve beni eritemedi dilek bizler kötü kizlariz sen bize takilma sakin
haha
abur cubra yok diyecek babayiğit varmı be ya:)
bu tupperi internettenmi alıcam burda hiç görmedim ben.
bide 1 haftalık salatayı taze tutarmı acep? üşenmiyorumda çok aç oluyorum tahammülüm olmuyor
1 saat yıka malzemeleri doğra falan olmuyor
hemen yemek yemek istiyorum
tamam bende menumu paylasmaya calisirim.:) insallah eski motivasyonumu geri kazanirim
Bana da arkadaş söyledi valla gününü hatırlamıyorum ama 9 günlük ıspanağı eşine söylemeden tattırmış. Eşi de taze falan demiş. 9 günlük demiş oda :9: Kullananlar gene memnun kk da vardır topiği araştır bi.:34: QUOTE .!.:hadi yaaaa.hemen araştırıyorum :) sağol cnm. ya asude 16 kilo verdim diyo hemde listeye baktım günde 4 öğün var tostlar falan.
ya biz neden veremiyoz
burda hangi diyeti uyguluyorsunuz?
herkes ayni diyetimi yapiyor? yoksa herkes kendine goremi bir diyet uyguluyor??
:)))))) memnuniyetle. valla bende onun icin geldim. iki bucuk aydir diyetteyim. aslinda suana kadar kacamagim olmadi. olmasinda.
asude bacim bir benim hosgeldinime yorum yapmadi karsilama seklimi begenmedi ellammm napalim buda benim kaderim
Herkes kendine uygun olan diyeti yapıyor canım.
Diyette demiyelim sağlıklı beslenme.
Diyetisyene giden olursa liste paylaşıyo falan.
Genel olark bi öğün tavuk veya et bi öğün sebze tüketilmesinden yanayım ben.
2 buçuk ayda iyi 16 kilo vermişsin.
Yanlışın olursa yakalarım affetmem.
ellammm
nerelisin şekerim sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?