elhamdülillah YOZGATLIYIM sekerimmmm
Yok canım ya sağlıklı beslenme bilinci yerleşince insana yapamıyor istesede.
Biliyosun çünkü nasıl kilo olacağına.
Bıngıl bıngıl olucagını düşün
ahahhaha bana takıl şeker sen
Bana da arkadaş söyledi valla gününü hatırlamıyorum ama 9 günlük ıspanağı eşine söylemeden tattırmış.
Eşi de taze falan demiş. 9 günlük demiş oda
Kullananlar gene memnun kk da vardır topiği araştır bi.
Kazanırsınn hallederiz...
Her c.tesi liste yayınlıyorum kim kaç kilo vermiş vs vs.
Gün içinde de sohbet muhabbet veriyoruz kiloları.
Cıs yersen saçından sürükleyebilir miyimmmm
hımmm Yozgattada bu kelime kullanlıyormu ya?
ben sadece antepe özgü diye biliyordum
hımmm Yozgattada bu kelime kullanlıyormu ya?
ben sadece antepe özgü diye biliyordum
anam bizim bünyeler su içsek dahi yarıyor o yüzden onların diyet listelerini uygularsak daha çok bekleriz valla bir şu bünyeyi değiştiremedik annemler malzemeden çaldılar herhalBana da arkadaş söyledi valla gününü hatırlamıyorum ama 9 günlük ıspanağı eşine söylemeden tattırmış. Eşi de taze falan demiş. 9 günlük demiş oda :9: Kullananlar gene memnun kk da vardır topiği araştır bi.:34: QUOTE .!.:hadi yaaaa.hemen araştırıyorum :) sağol cnm. ya asude 16 kilo verdim diyo hemde listeye baktım günde 4 öğün var tostlar falan.
ya biz neden veremiyozçocukluktan beri tombik tombik dolaşıyoz ortalıkta pes etmek yok gidicek bu kilolar bugün gözlerim yine 73 ü gördü sankiii bünyem bu hafta acayip oynuyor bir şaşıyom bir üzülüom yarın bizi neler bekliyor bakalım göreceğiz :26:
dilekkkkkkkkkkkkkkkkk mesajim gelmedimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sabah (8:00)
bir kase nesfit ligt sütle yedim direk yeniden yattım valla kızlar gecenin 4ünde yattım birde annem sayesinde kallktım sabah yoksa bu saate beni kimse uyandıramazdı
ara
uykuda idim
öğlen(14:00)
hemen yemek hazırlarken bir hurma attım ağzıma açlığımı yatıştırsın diye
domates salatalık kk peynir 5 siyah zeytin ,1dilim ekmek ,2 çay az şekerli ,çok azcıkda sabah yaptığım börek ama hamurlu yerinden fazla almadım sadece içinin bol lorlu yerinden aldım kızçeler
ara
2 hurma
akşama da derin dondurucuda bakla vardı hazır onu çıkarıcam birde yanına cacık yparım kendime bir dilim ekmek böyle geçiştircem
ara
incir veya hurma yiyebilirim açlığımı yatıştırsın diye
nasıl varmı saç çekmelik durum ona göre saçımı kolay çekin diye açıcam topuzu
elhamdülillah YOZGATLIYIM sekerimmmm
egede kullaniliyor bildigim kadariyla.bazi kelimeler türkiye genelinde kullanilir mesale NÖRÜYON gibi ben yozgata özgü biliyordum ama cok farkli illerde kullaniliyor
beni yıvrımmmmmmmmmmm
ben dünden beri hic ciss atmadim agzima sende yeme canim bak ne diycem sen söyle caninin ne istiyo ben sana onu evire cevire kötü yaparim
tamam bidaha kaynatayim ama kokusu evi sardiiccem fayda ediyor diyorsun tatlim saglik icin ne hayal etsem acaba icerken :44:
evet canımm içççç anam iççç her derde deva bu soğan sonuçda yan etkisi yokslmmsoğan suyu duydum :) ben denemedim ama annem we bi arkadaşım denemişti iyi geliyo adet düzensizliklerine we galiba zayıflamayada yarıyo. babam uzun zamandır içiyo tansiyona iyi geliyo diye duymuş hrld babam onun için içiyo :) bide çok yer sewgili babam hatta göbüşü biraz gitti sankim tartıda da eksik çıkıyo :26:
bişey çıkmadığına sevindim pisim geçmiş olsun tekrardann bacımay iş iş yorulduum size dün başıma gelenleri anlatıyımda acıkta sizdalga geçin benle
dün MR sonuçları için hastaneye gittim araba ile. bu arada temiz çıktı doktor migren dedi. neyse gelelim konuya.
şimdi yollar acık buzlu. hastanenin otoparkı arkada oraya bir bayırdan inmek gerekiyor. çıkarken de tabii o buzlu bayırı tırmanmak. :26:
inerken sorun değil tabii. muayene oldum çıktım doktordan arabayı çalıştırdım sürdüm bayıra amaneeeeeeeeyn kayıyo çıkmadı yarıya kadar geldi başladı geri geri kaymaya.ben korktum tabbii:18::18: fren basıyom daha da kayıyo sağ sol yapıyor.:18: gaza basıyom patinaj çekiyo. :18:boşa aldım yavaş yavaş indim geri. kaldım mı aşağıda.
birde arka yol var oradan dolanır çıkarım dedim.sürdüm arabamu ama o da ne arka yolda çalışma var kapatmışlar yolu. işçiye sordum başka çıkış yok. abla şurda kamyonların kullandığı yol var dedi. ona gittim oda mıcır çamur oraya girmek daha tehlike bir batırırsam arabayı çıkmama imkan yok. eşim gece nöbetten geldi evde uyuyo. saat 3 dü kalkmıştır dedim. onu aradım 6 kez aradım açmadı gıcık. o bayır çıkışın karşısına geçtim oturdum arabaya ben burdan nasıl çıkacam kara kara düşünüyorum. yalnız başka arabalar çıkıyo. onlarda kayıyo ama bir şekilde çıkıyo. aşağıda kalan bir tek ben. yarım saat sonra aradı eşim. neyse geldi bu çıkardı arabayı. ama benle dalga geçip duruyo. sen ehliyeti manavdan mı aldın ben gelirken 2 araba gördüm ikiside bayandı ama çıktılar. brodvayle çıkıyo millet sen golfla çıkamadın. bi atladım bunun üstüne sil çabuk bu günü hafızandan vallah kör meyve bıçağı ile çizem seni diye. ama yoooook durur mu bayağı geçti dalgasını.
ay bunu şimdi ömür boyu unutturmaz gıcık. ya biliyorum arabanın çıkacağınıda birkez denedim kaynaya başladı ya korktum. birde çıkılan yer dar. sağda taşlar solda duvar var arabayı çarparım diye korktum yaaaaaaaaaaaaa
Bak bunlarda gülüyo gülmeyin yaaaaa vallah çıkardım da tırsdım birden
iç bacım iççç hep birlikte höpürdetelimmmAy canım aman dikkat edlelim hafta sonları, çabalarımız boşa gitmesin.
Ay ben de içecem, benim kide gelmedi bu ay. Şiştim kaldım ayol.
O yokuşlardan hep ben de tırsmışımdır, bir de buzlu amaneee. Allah'tan burda öyle bir derdim yok Antalya'mız cennet.Sana da geçmiş olsun, kocana da de dalga geçersen bi daha çıkarım arabayla çarparsam bir yere de karışmam dersin olur biter.
evet canım aynen bu bir kupa suyla kaynatıyon petemcilekli yok dilekcim burda daha gelmedihep annemin yüzünden misafirlikde görmüs yemis yediysen yedin anam ne yapiyon birde illa bak nasil olmus ilk kez yaptim dedi
korkmuyom senden
yine gel nafim özledme bebegim kendini
özelden dilege baski mi yapiyon balli
bende cok korkarim hep esime veririm bayir yukari sen cik diye oda gicikligina arkaya kaydirir korksun diye
he senin toton yeterdin ballikaymak senin fotoda toton büyük gibi duruyordun
neslicim ahada böyle yaptim Eki Görüntüle 378258
az deilsiniz kızlar siz varyaaahissssssstt elleme örtmenin kutusunuu
selam cannımkızlar kızlar gelemmi
yananızdan öpemmiii
güldürdünüz beni valla bol bol
2 saattir geçmişi okuyorum
gecede uyuyakalmıştım yarım kaldı
geçmişi okumadanda gelemiyorum
suzicim bahanelerine bayıldım valla
ip ye daha iyi heee
çekişmelerde süperdi valla
çok şey kaçırmışım
muhabbetin dibine vurulmuş
off neslicim yaa ömrümü yedinsapsari rengli birsey cikti Eki Görüntüle 378272
iccem söz dedim diye iciyom yoksa kimse bana bunu iceremezdinbirde 2 kesme seker attim
ne bilem ilk kez kist gelmis banaumutugumu cökertme
hosgeldin tekrar canim
yok canim evdeyimbiraz size yaziyom biraz ev isi yapiyom simdi de süpürcem yerleri
gidiyordu yoksa benimde saç dimi dersler kurtardı şimdilik ,şaka bir yana uykumun sebebi bu dersler sanırım fazla takıyorum kafaya ve uykuya neden oluyor başkalarında uykusuzluk yapr bende maşallh bir uyku,çok ters bir insanım yaaSenin mesaj kutun dolu onları bi boşalt ondan sonra puccaaa ya göndermeye çalış şeker.
Fazla uyku da kilo yapıyo biliosun dimi.
Ders çalıştığın için normal görüyorum.
Yoksa erken kalkıp kahvaltı etmen çok önemli.
bana müsade incir recellerim esim ve oglum uyandi yemeklerini hazirlayim cok cene yapmayin okumakdan yoruluyorum
nörüyonu bizde kullanıyoruz:)
ama ellaammmm gerçekten çok bilinmez ya bizdede yerli antepliler bilir sonradan gelenler bilmez.
ilginç şaşırdım valla.
ama Yozgat hakkında bildiğim bişe var o memleketten gerçekten çok zeki insanlar çıkabiliyor
ben afyonluyum burdada kullanılır ellamm :))
anam bizim bünyeler su içsek dahi yarıyor o yüzden onların diyet listelerini uygularsak daha çok bekleriz valla bir şu bünyeyi değiştiremedik annemler malzemeden çaldılar herhalçocukluktan beri tombik tombik dolaşıyoz ortalıkta pes etmek yok gidicek bu kilolar bugün gözlerim yine 73 ü gördü sankiii bünyem bu hafta acayip oynuyor bir şaşıyom bir üzülüom yarın bizi neler bekliyor bakalım göreceğiz :26:
ben temmuza kadar hedef koydum ya o listeye ggöre gelecek yıl temmuzda veririm anca kiloları
bencede malzemeden çalmadılar kıyamadılar fazla malzemeyle yaptılar bizi
bnm gözler bu hafta kaçı görecek bakalım.
ne demek memleketden zeki insanlar cikabiliyor kiz sacini basini yolarim zeka fiskiriyor burdaÖRNEK BEN COK ZEKIYEYIM
yaza fit girmek istiomm ben yaaa güzzel şeyler aldırayım kocişe valla ,alışveriş yapmak istiyorum ama zayıflıyorum diye yapamıyorum bile, 15 kilo acep nisan+mayıs ayında gidermiki haziran ayına şöyle 60 la gireydim ne güzel olurdu vallaben temmuza kadar hedef koydum ya o listeye ggöre gelecek yıl temmuzda veririm anca kiloları
bencede malzemeden çalmadılar kıyamadılar fazla malzemeyle yaptılar bizi
bnm gözler bu hafta kaçı görecek bakalım.şöyle yatakların altında güzel kotları çıkartayım hep sakladım inş. girerim haziranda içlerine heyecanlandım kız bak şimdii
yaza fit girmek istiomm ben yaaa güzzel şeyler aldırayım kocişe valla ,alışveriş yapmak istiyorum ama zayıflıyorum diye yapamıyorum bile, 15 kilo acep nisan+mayıs ayında gidermiki haziran ayına şöyle 60 la gireydim ne güzel olurdu vallaşöyle yatakların altında güzel kotları çıkartayım hep sakladım inş. girerim haziranda içlerine heyecanlandım kız bak şimdii
ben hergün hayalini kuruyorum kıyafetlerin
bende kendime hiç birşey almıyorum giyecek hiç birşeyimde kalmadı şimdi havalarda ısınıyor
herkes açılıp saçılacak bu kilolar gitmezse bizde kapalı kapalı terleye terleye oturucaz yerimizde offffff:2:
nisan+mayıs hayatta gitmez ama belki haziranla temmuzuda eklersen bnm gitme ihtimali olabilir
Sonra 1 hftada verdiklerini 1 günde geri alacaksın.
balkaymakım şimdi diyorum kii
no cips
no kola
no pasta
no börek
dilekden yedik yine saplaaa bacim
alirizda canim dur yer acyim ben sanamerhabalar,
benide araniza alirmisiniz.
suana kadar 16 kilo verdim fakat son donemlerde biraz motivasyonum dustu. desteginize ihtiyacim var
aaanammmm bune çeneeee yaaa daha 832 kadar geldim burda nokta koyuyumda suzinin saçalarını çekemmm
beni yıvrımmmmmmmmmmm
evet canımm içççç anam iççç her derde deva bu soğan sonuçda yan etkisi yok
bişey çıkmadığına sevindim pisim geçmiş olsun tekrardann bacım
araba olayına gelince çokk güldümmmm anammmm ne güzel olmuş öle kocişle muhabetlerrr
iç bacım iççç hep birlikte höpürdetelimmm
evet canım aynen bu bir kupa suyla kaynatıyon petem
az deilsiniz kızlar siz varyaaa
selam cannımbenimde oğluş uyumadı kaçdım
anammmm şekersi içilicek kız bişey olmaz dik kafana yolmiyim o saçlarınıııı
verirsin şeker verirsin dertlenme hemide öle bir yerkiiiiiiiiiiiiisabah eşimle kahvaltıda kilo muhabbeti açıldı
hadi dedim kolaysa sende düş 64e (74 kilo kendisi)
kaç kilosun sen dedi 63 dedim tek ayaklamı diyor gıcık
girelimmi iddaaya 1 mayısa 60 olcam dedim
kendime güvenim olmayınca 1 ay süre verdim
nevar onu vermeye dedi
tamam 58 olacam dedim
ama yemedi valla
tam sopalıksın tammmmmmmmmmmmmmmtüh takamiyonmu biryere :26:
ama dilek yaaicemedim nesliye kiz bana kizma neslicim kusura bakma ama pacayi kurtarmam lazimdin sucu sana atiyorum sekerim
yeme canim patates kizartmasini hicde güzel birsey degil löpür löpür yagi emmiyo cipikli yag yiyorsun sankim :120:
serhoş olmuşsundur başın ondan dönüyordurBen limon sıkıp içtim, inşallah faydası olur. Bunu ne kadar yapmak gerekiyor acaba? Bir de tansiyona etkisi var mıdır ki bunun? Sanki başım dönüyor gibi oldu.
canım seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim.ama valla bu topik bana iyi geldi yavaş yavaş beslenme alışkanlıklarım değişmeye başladı. önceden kahvaltım hep poça tost tu. öğlen ya yemem yada poça tost biscüvi ile geçiştirirdim. tabii akşam yemeği facia ne varsa yerdim. akşam yemeği sonrası çerezler kekler de cabası:) sabah öğle kendimi aç bırakınca zayıflayacağım sanırdım. ne cahillik.
itina ile evlendirilir baş yakılır. sen iste bacım senide başgöz ederiz. evlen de gör hanyayı konyayı
he he he benim başım yandi herkesinki yansin. evlenin bacılar evleniiiiiiiiiin
evlenince hergün cennet de yaşıyorsunuz. melek gibi kaynananız oliii. herkes hayatınıza karışıp sizin için çabali. yemek bulaşık temizlik en küçük sorunlarınız. kocanın çocukların arkasını hergün mutlu mutlu topluyonuz. işten eve gidip yorgun argın güle oynaya yemek yapiniz. haftasonu en az bir gün temizliğe diğer günüde evi toplama yerleştirme işlerine ayırıp. hiç gezemiyonuz ama olsun ev temiz oluyohemencik kiloları alıp veremiyonuz. birde doğum yapınca yuvarlak çıkıntısız bir kadın oluyonuz.
ay neyse durun şimdi evliliğin nimetlerini anlatamayacam işim var kızlaaaaar SON SÜRÜM OLAN WORDDA SAYFALARA NASIL NUMARA ATILIYOOOOOOOOOOO BULAMADIM KİME SORDUYSAM BİLMİYOR
neslicim 15 gün demisdinsen öyle deyince sanki benimde basim dönmeye basladi
hahayyy benim mutlu evliliyimi anlatmissin hehehe benim kaynanaa benden 3 yas büyük onu unuttun arkadas gibiyiz kendisiyle hiccc arkamdan attip tutmazz kilo aldinmi sen demez
yapmadigim sey kalmadi yesil cay ictim form cay ictim simdi de bir fincan isirgan otu cayi iciyom tik yok aksam wc den cikamaya bilirim
selam fıstıkkkkkkSelam fıstıklı lokumlarım
ballarım, kaymaklarım:80:
bende cikicam birazdan 1 günde 1 kilo verdiren corbami hazirladim onu iceyim
kaynanaaaaaaa naberrrrrslm cifte kavrulmuslarim.leynnn ne cene var sizde okumakdan yoruldum kizlar belki aclikdan anlamadiniz ama burasi parmak zayiflatma topigi degil kalkin yerinizden ziplayin hoplayin isdekiler saga sola gidin bir arkadasinizi alin dövün maksat kalori harcamak bebekler[/B]
bu hafta güzel kilo verirsem ziyafet cekicem hafta sonu
bide cips yicem
bide kola iccemm
bide pasta yicem
bide böööööörek yicem
bide dondurma yicem
...
...
...
....
güzel canım börekden yemedysen tabi afiyet olsunnnsabah (8:00)
bir kase nesfit ligt sütle yedim direk yeniden yattım valla kızlar gecenin 4ünde yattım birde annem sayesinde kallktım sabah yoksa bu saate beni kimse uyandıramazdı
ara
uykuda idim
öğlen(14:00)
hemen yemek hazırlarken bir hurma attım ağzıma açlığımı yatıştırsın diye
domates salatalık kk peynir 5 siyah zeytin ,1dilim ekmek ,2 çay az şekerli ,çok azcıkda sabah yaptığım börek ama hamurlu yerinden fazla almadım sadece içinin bol lorlu yerinden aldım kızçeler
ara
2 hurma
akşama da derin dondurucuda bakla vardı hazır onu çıkarıcam birde yanına cacık yparım kendime bir dilim ekmek böyle geçiştircem
ara
incir veya hurma yiyebilirim açlığımı yatıştırsın diye
nasıl varmı saç çekmelik durum ona göre saçımı kolay çekin diye açıcam topuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?