70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün sabah kekik çayı 1 tane greyfurt 2 saat sonra 1 armut öğlen 1 kase mercimek çorbası 1 dilim kepek emeğiyle sonrada 1 salatalık

ayparcam okadar bekledım ıkı satırcık bıbı yazarsın bu arkadasımın canı sıkılmıs dıye ama yazmadın küstüm ıste banane yatıyom ıı geceler
Bitanem aksam evde yoktum kardesim gile kadar gitmistim net acikti geldigimdede basim okadar agiriyorduki okumadan yattim... yoks yazmazmiyim cadi arkadasim benim

Tesekkür ederim canim insallah bugün daha iyi gibiyim ayaklandim bakalim hadi hayirlisi..

Bu arada fistiklar bugün gec kalktim ve bir tost yedim yanina bir tane sosis gecen cuma kilom 71,5 idi özel durumlardan dolayi ve suan kilom 69,40 inanamiyorum ya senelerdir ilk kez 6 li rakami görüyorum ben kendimce kupayi hak ettim:hooray::hooray:
Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum, ayni kiloda kalan arkadaslarida, kilo alanlarda haftaya inaniyorumki kesinlikle kilo vercekler..
Ben simdiden biliyorumki haftaya kilo alicagim cünki tam 4 gün kermesimiz var ve dayanamayip yiycem :))

canım rahatlamana çok sevindim, kekik çayı da vazifesini yapmış sanırım :)

merhaba arkaşdaşlar biraz önce kooccaman bir soğuk sandviç yedim Ekmeği kocamandı gerçi hepsini yemedim ama birazı kaldı. Elimden geldiğince kalorisiz yapmaya çalıştım: ıçine bir kaşık labne, biraz hellim, domates, salatalık,turşu, marul koydurttum sadece. Kahvaltıdada yarım su bardağı k-flakes yediğimi düşünürsek aslında pek de kalorii almadım dimi, akşamda sporuma giderim, akşam yemeğindede yoğurt yerim sadece dengelerim. Çok olmamış dşmş yediğiiim????? Pişman hissettim kendimi birazcık galiba (

Yok canim yok okadarda cok degil, kendimizi herseydende mahrum etmiycez dimi.. sakin pisman olma..
Bu arada bende bir tostla sosisin üstüneyim canim hicbirsey istemiyor gerci gec yedim ama yinede... belki metobolizmam icin bir adet meyve yerim birazdan...

selam kızlar öğle yemeğinde pide vardı kıymalı salata ve ayranla yedim valla dayanamadım akşam oynaya zıplaya temizlik yapıp yakıcam bunları :)))) bu arada işyerinden arkadaşın doğumgünü akşam üstüde pasta yicem en küçük parçayı almamö lazım pastayada dayanamıyorum hele çikolata krokansa oklova bekliyorum whitehall sen başlaaa :)))

hosgeldın canım cok merak etmıstık senı ıyı olduguna sevındım

kolay gelsin canım artık ufaktan ufaktan yedircen yemeklerden çok tatlı oluyolar ama yaaa sakın ondan kalanları yeme bence :)))
haklısın canım yermiyim hiç bu kadar uğraşırken delikafadulden
zeynacım tekrar aramıza dönmene çok sevindim,inşallah hep birlikte birbirimize destek olarak kurtulucaz fazlalıklardanhihoyyythihoyyythihoyyyt
sağol tatlım sen de hoşgeldin bi süredir yokmuşsun birlikten kuvvet doğar gidecek bu kilolar kaydirigubbakcemile2
merhaba hanımlar,

dun bir cenazemiz vardı, ugrayamadım buralara...zaten ne yedim ne ictim dusunecek vaziyette de degilim...ama toparlanmak lazım degil mi?
başınız sağolsun geride kalanlara sabırlar dilerim
geçmiş olsun azramm telaşınız çokmuş kolay gelsin tatlı telaşeler hepsi a.s.

öğle yemeğine eşim geldi süpriz yaptı bize menemen istedi yaptım iki üç kaşık yedim bir parça ekmekle üstüne de neskafe içtik henüz bi açlık hissetmiyor gibiyim sabahtan beri iki çay fincanı yeşil çayımı da içmmiştim arada erik yerim akşama da bezelye var cokacimcoook şimdi egzersiz yapmaya gidiyorum kaydirigubbakcemile2

Selam arkadaşlar.Ben işte olduğum için pek fazla aranıza katılamıyorum.Bende bu sabah 4 adet grissini yedim öğlende sadece bir porsiyon salatalık ve sürekli su içiyorum.Sanki biraz vermişim gibi ama haftaya cuma tartıya çıkıcam bakalım inşallah daha çok veririm.Ayrıca ben bu grubu çok sevdim yaaa 50 kiloya bile düşsem bu gruptan ayrılmam.

Kızlar günde 3 lt den fazla su içince kilo aldırırmı gerçekten acaba.ınanasım gelmiyo ama bazıları öyle söylüyor.

merhaba kızlar,ne guzel kılolar verılmıs maasallah hepınıze,benım kılom sabıt 73,almadıgıma sukredıyorum.hemen duzene gırmem sporuma baslamam lazım,bugun 2 saat kadar yurudum dısarda ,sabah 1 tost,oglen 1 elma yedım,bugun dogum gunum aksam da dısarda yerız artık,o kadar kacamak hakkım olsun dımı:smiley-cool:

Kızlar günde 3 lt den fazla su içince kilo aldırırmı gerçekten acaba.İnanasım gelmiyo ama bazıları öyle söylüyor.

fazla suyun kılo aldırdıgını duymadım ama bobreklerı yordugunu bılıyorum ben.herseyın fazlası zarar bence,2-3 lt gecırmemek lazım.aramıza hosgeldın bu aradaa.s

ben çok su içemiyorum çünkü içmemle tuvalete gitmem bir oluyor, çok sinir oluyourm, derslerde falanda çıkıp tuvalete gidicek halimde yok kaydirigubbakcemile3 o yüsden çok içemiyorum.
Bugün de bir yorgunumki arkadaşlar anlatamam 3 buçuk saat uykuyla duruyorum, aşırı yükleme yaptım bugün kendime, şimdi hiiiç spora gidesim yok.. Bir gün ara veriyim artık, yarın devam ederim kaldığım yerden.

kilomu bildireyim ben ,
69.9 kg dayim sabah tartildim,

herkeze iyi hafta sonlari dilerim

canım bişeymi oldu,kaç gündür yokmuşsun geçmişi okudum göremedim seni,sadece kilonu bildirmekle yetindiğine göre canını sıkan bişey olmalı,paylaşmak istersen biz burdayız hayatım:teselli::teselli:
tatlışım nice nice sağlıklı,huzurlu,mutlu ve hafif yılllara inş.a.s.a.s.a.s.eee doğum günü çocuğu olarak birazcık kaçamağa izin var,ama yarını hafif şeylerle geçirmek şartıyla

Son düzenleme:

CANIMCIM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE NİCE SENELERE SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE İNŞALLAH YENİ YAŞIN SANA SAĞLIK HUZUR VE BOOOOOOOOL PARA GETİRSİN....
AL BU DA BENDEN SANAa.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…