Bitanem aksam evde yoktum kardesim gile kadar gitmistim net acikti geldigimdede basim okadar agiriyorduki okumadan yattim... yoks yazmazmiyim cadi arkadasim benimayparcam okadar bekledım ıkı satırcık bıbı yazarsın bu arkadasımın canı sıkılmıs dıye ama yazmadın küstüm ıste banane yatıyom ıı geceler
Tesekkür ederim canim insallah bugün daha iyi gibiyim ayaklandim bakalim hadi hayirlisi..bursefa,minna,whitehall,almira...... aldım kızlar msjlarınızı çok ama çok teşekkür ederim,iyiki varsınız
bu arada ayparçam çok geçmiş olsun,umarım bi an önce eski haline dönersin
zeynepçim sanada geçmiş olsun,bencede bi kurşun döktür tatlım
kıymet ay allah acil şifalar versin canım annene
almira tatlım senin içinde çok sevindim,herkesin kendi evi canım
bu arada ben yokken yeni gelen arkadaşlarda olmuş,olay...elmasu...cucu86...nazo..sizlede hoş geldiniz
kızlar aman nihayet oldum regl içtim kekik çayını içtimde içtim
çoook korkmuştum hamileyim diye hem sprel le hamile kalanları tanıyom öyle zannettim
ben çünkü başka istemiyom diyenlerdenim ama ALLAHIM hayırlısı neyse o lsunda derim
ama olmayana isteyene versin ben istemiyom ALLAH uzun ömürler versin oğluşuma ve herkesinkine
üüüüffff rahatladım ya çok tedirgindim annemde çıktı hastaneden iyiyim bugün neyse destan yazdım yine
Yok canim yok okadarda cok degil, kendimizi herseydende mahrum etmiycez dimi.. sakin pisman olma..merhaba arkaşdaşlarbiraz önce kooccaman bir soğuk sandviç yedim Ekmeği kocamandı gerçi hepsini yemedim ama birazı kaldı. Elimden geldiğince kalorisiz yapmaya çalıştım: İçine bir kaşık labne, biraz hellim, domates, salatalık,turşu, marul koydurttum sadece. Kahvaltıdada yarım su bardağı k-flakes yediğimi düşünürsek aslında pek de kalorii almadım dimi, akşamda sporuma giderim, akşam yemeğindede yoğurt yerim sadece dengelerim. Çok olmamış dşmş yediğiiim????? Pişman hissettim kendimi birazcık galiba (
günaydıııııııınnnnnn herkeseeeee:teytey::teytey::teytey:
ben geldiiiiiimmmmmmm :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
merak etmişsiniz beni fıstıklar çok teşekkür ederim,çok şükür iyiyim,sadece ofiste internette sorun vardı bir haftadır,dün öğleden sonra giderilmiş,bende dün öğleyin izin alıp çıktım,evdede maalesef pc yok,görüşemedik,ama çok özledim çokta merak ettim,ben bi geçmişi okuyup geliyorum
haklısın canım yermiyim hiç bu kadar uğraşırken delikafaduldenkolay gelsin canım artık ufaktan ufaktan yedircen yemeklerden çok tatlı oluyolar ama yaaa sakın ondan kalanları yeme bence :)))
sağol tatlım sen de hoşgeldin bi süredir yokmuşsun birlikten kuvvet doğar gidecek bu kilolar kaydirigubbakcemile2zeynacım tekrar aramıza dönmene çok sevindim,inşallah hep birlikte birbirimize destek olarak kurtulucaz fazlalıklardanhihoyyythihoyyythihoyyyt
başınız sağolsun geride kalanlara sabırlar dilerimmerhaba hanımlar,
dun bir cenazemiz vardı, ugrayamadım buralara...zaten ne yedim ne ictim dusunecek vaziyette de degilim...ama toparlanmak lazım degil mi?
geçmiş olsun azramm telaşınız çokmuş kolay gelsin tatlı telaşeler hepsi a.s.selam kızlarrr ben giremiyorum eskisi gibi ama diyete devammm şişşş elim ayağımm bütün vücudumm yüzüm bile şiş bronşit olmuşum ilaç alıyorumm ne yapıyor anlamıyorum ama şişti her tarafımm parmaklarım kıpırdamıyo bi de adet oldumm nasıl olmaksa ardı yok gelmediii açıkçası kilo belli değil hala 70 görünüyorumm girip katılamıyorum arkadaşlar sitemlerinde haklı kusura bakmayın yaz geldi ev taşıcam düğün telaşımız var açıkçası çok yoğunum ama asla burdaki cana yakınlığı unutmıcamm ve her cuma mutlaka girecem burası olmasa diyeti bırakırdım bu bir gerçek kilom belli değill 70 görünüyorumm ama 72 çıksam bile bu şişlikle normal olurdu mutlaka kilo verdimm görmeyince şişlik gidipte şu diyemiyorum muhakkak 6 rakamlara geçtimm yada onun hayaliyle yaşıyorum senağlama
Olaycim nereye profilinemi albüm olarakmi???
Kullanici paneli var yukarda ordan hepsini yapabilirsin...
Arsizcim nerdesin sen canim günlerdir.. hem ayrica keyfin yok gibi..kötü bir durum yok dimi???kilomu bildireyim ben ,
69.9 kg dayim sabah tartildim,
herkeze iyi hafta sonlari dilerim
Kızlar günde 3 lt den fazla su içince kilo aldırırmı gerçekten acaba.İnanasım gelmiyo ama bazıları öyle söylüyor.
kilomu bildireyim ben ,
69.9 kg dayim sabah tartildim,
herkeze iyi hafta sonlari dilerim
merhaba kızlar,ne guzel kılolar verılmıs maasallah hepınıze,benım kılom sabıt 73,almadıgıma sukredıyorum.hemen duzene gırmem sporuma baslamam lazım,bugun 2 saat kadar yurudum dısarda ,sabah 1 tost,oglen 1 elma yedım,bugun dogum gunum aksam da dısarda yerız artık,o kadar kacamak hakkım olsun dımı:smiley-cool:
merhaba kızlar,ne guzel kılolar verılmıs maasallah hepınıze,benım kılom sabıt 73,almadıgıma sukredıyorum.hemen duzene gırmem sporuma baslamam lazım,bugun 2 saat kadar yurudum dısarda ,sabah 1 tost,oglen 1 elma yedım,bugun dogum gunum aksam da dısarda yerız artık,o kadar kacamak hakkım olsun dımı:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?