70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya bir kadın bir erkek te zeynep pasta yapiiii durmadan yaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

benü de alın aranıza kasımdan beri dietteyim ahanda sonuç 4 kilo zor gitti al ver al ver aynı yerde sayıyom
gel yavrum gel,kaplumbag ordusu kuralım
şişko geldim bu dünya yaşişko gideceeeeeeeeeeemben isterim zayıflamakhemde patlayana kadar yemeeeeeeek
nagme nagme söyl
üyorum sùper gitti,damardan

yaaa esim durmadan bana tosunum diyo yaaa :84::84::84:

tut canim tut

ah ah
tosunum mu,al aşağa et şu kocani.kendiside mamutgillerden galiba

karnımdaki yağlar kat kat ama hala karnım aççççççççç
ne olacak benim halimbenim ruhum açççççççç
karnim agrıdı leeen gùlmekten

Buarada KIZIM UYANDI AYAGIMDA SALLIYORUM,SOHbete tlfndan devam ettigimden dolayi cvplarim kısacık oldu
yoksa döktürcek nagmeler vardi simdi :))

saçma olcak ama hangi meslek uygun filan diye test yaptım az önce.. aşçı çıktı.. hayatla yemeği birbirine karıştırıyorsunuz filan yazıyor.. ama dombik olduğu bi insanın yüzüne bu kadar vurulmaz ki yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

öp bari kız..yapaçak bişe yok..
karnımdaki yağlar kat kat ama hala karnım aççççççççç
ne olacak benim halimbenim ruhum açççççççç
ortiiiiiiiiiiiiiiiii..aynennnnnnnnnnn..........
dırımdırım dırım

iyi geceler canim bende yatacam birazdan daha da doymadim diyo esim yaa simdide pizza siparis vercekmis
suziş adamın ruhu aç olmasın kız

mamutgillerden dogru
birde bana baksana bende asci yardimcisi olurum herhalde
kesin ballıgaymaktan rüşvet almış
bende süphelenmeye basladim

öp bari kız..yapaçak bişe yok..

ortiiiiiiiiiiiiiiiii..aynennnnnnnnnnn..........
dırımdırım dırım

suziş adamın ruhu aç olmasın kız
ben ona ruhu muhu gösteririm anam internetden siparis etti sende salataya pommes ye nugget ye yok diyom benim sensin bogazimdan gecmez dedi
simdi bi pizza ve tiramisu yolda sende yersin diyo yemiycem Y E M I Y E C E M
ya insanin iradesi bu kadar da sinanmaski ya yazik bana ya

kiyamam sana schatzi diyo hic bi birsey yemiycez beraber diyo simdi beraber götürürüz diyo yemiycem yemicem deyip durma diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…