karnımdaki yağlar kat katama hala karnım aççççççççç
ne olacak benim halimbenim ruhum açççççççç
karnımdaki yağlar kat katama hala karnım aççççççççç
ya bir kadın bir erkek te zeynep pasta yapiiii durmadan yaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
gel yavrum gel,kaplumbag ordusu kuralımbenü de alın aranıza kasımdan beri dietteyim ahanda sonuç 4 kilo zor gitti al ver al ver aynı yerde sayıyom
şişko geldim bu dünya yaşişko gideceeeeeeeeeeem ben isterim zayıflamak hemde patlayana kadar yemeeeeeeek
tosunum mu,al aşağa et şu kocani.kendiside mamutgillerden galibayaaa esim durmadan bana tosunum diyo yaaa :84::84::84:
tut canim tut
ah ah
karnim agrıdı leeen gùlmektenkarnımdaki yağlar kat katama hala karnım aççççççççç
ben yatırorum kızlaaaaar çok geç oldu öptüüüüüüüüüüm
iyi geceler canim bende yatacam birazdan daha da doymadim diyo esim yaasimdide pizza siparis vercekmis
öp bari kız..yapaçak bişe yok..Black çözdünmü olayı canım ? çözemediysen yarın bilgisayarcımıza sorucam bi :26:
Yettim ortiimm çok özledim bilemezsin
Al artık koynuna beni karammm
Günahın boynuma can karammm
Anladım sensizlik haram
Gel artık insafa be karammm
Çok pis gaza geldim yaa önce Dilo şimdi de seni gördümben hala 68 lerde sürüneyim siz fıstık olun yazın bende beyaz pantul giycem acilen eski formuma dönmem lazım
Gel öpim küsme olmaz mıgelmeye yüzüm yoktu ama artık dayanamadım
Bildirimleri perşembe mi yapıyoruz artık :26:
ortiiiiiiiiiiiiiiiii..aynennnnnnnnnnn..........karnımdaki yağlar kat katama hala karnım aççççççççç
suziş adamın ruhu aç olmasın kıziyi geceler canim bende yatacam birazdan daha da doymadim diyo esim yaasimdide pizza siparis vercekmis
mamutgillerden dogrugel yavrum gel,kaplumbag ordusu kuralım
nagme nagme söyl
üyorum sùper gitti,damardan
tosunum mu,al aşağa et şu kocani.kendiside mamutgillerden galiba
karnim agrıdı leeen gùlmekten
Buarada KIZIM UYANDI AYAGIMDA SALLIYORUM,SOHbete tlfndan devam ettigimden dolayi cvplarim kısacık oldu
yoksa döktürcek nagmeler vardi simdi :))
birde bana baksanasaçma olcak ama hangi meslek uygun filan diye test yaptım az önce.. aşçı çıktı.. hayatla yemeği birbirine karıştırıyorsunuz filan yazıyor.. ama dombik olduğu bi insanın yüzüne bu kadar vurulmaz ki yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bende süphelenmeye basladimkesin ballıgaymaktan rüşvet almış
ben ona ruhu muhu gösteririm
öp bari kız..yapaçak bişe yok..
ortiiiiiiiiiiiiiiiii..aynennnnnnnnnnn..........
dırımdırım dırım
suziş adamın ruhu aç olmasın kız
birde bana baksanabende asci yardimcisi olurum herhalde
bende süphelenmeye basladim
senin dombikliğin geçer gari böyle ballıgaymakla yarışmaya devam edersen
aslinda bugün sucluyu buldum asil suclu esimmis su 1 saat icinde okadar beynime girmeye calisiyor ki hain koca
bence de ya kesin suçlu o
o nasıl bi midedir öyle her şeyi yedi
benim de karnım gurulduyo burda
canim ben yatiyorumiyi geceler :80:uyku basdirdi su siparisler gelmeden kacayim yatagima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?