ne etse kafi yemem yemiycem yediremez
tabiiki de ben
yeme karakedim bosver
Eki Görüntüle 378811 al canim soldaki benim
huzunperisikiz seni de alinti yapmisdim simdide kalk börek yap kek yap birseyler yap diyo sabir ya sabir
canim muzu aksama birakma bence 1 orta boy 125 kalori:26:
yok kiz bak aklima geldi biz buraya yapmiycaz bildirimimiziiyi geceler citirlarimmm!
yarin sabah guzel haberlerinizi bekliyorum
off ya firindan etin kokusu geliyo miss gibi
heheheeepuhahahaaaaaa çatlattın benı
biliyorum aslında dıyetımde muz yok
daaa 3-4 gun baya hastaydım,enerjı depolamak adına
ama yınede o saatte yemezdım dee kızım bı kac ısıırk aldı artanını ben yedım mecburen.severım de hani
yok kiz bak aklima geldi biz buraya yapmiycaz bildirimimiziballikaymak ve ben dileke özelden atacaz sonra liste aciklandimi sizde ve tabii bende görecem
iyii geceler canimm
heheheeeballikaymaka küstüm ama insan bi sorar suzan bizim resimlerimizi koyayimmi diye oram acik buram acik
hep öyle oluyor oglisin yemedigini ben yiyordum hele bebekken kavonoz daki meyveli püreleri yemezse ben yerim diye bakiyordum
muz u bende severim diyetlerin cogunda ve diyetizyenlerde genelde muzu vermezlerama mesela grampf girince ayagima muz yedimmi 2 gün bidaha birsüre olmaz grampf falan ay grampf böyle mi yaziliyo
ah ahbuarada heycan tavan yapmıs durumda bende
yarın kaç çıkcam Allah ımmmmm.bugun sporda yapamadımmmmm
heycann dorıuktttaaaaa....
barı -500 cıksammm,ahh ahhhh
kaplumbaga hızıyla gıdıyorummmmm kaplumbaga
10 gun sonra bır ay olcak vere vere 1.5 verdım 3 haftada....
iyi geceler canimgece kuslari ben yatar sabah hepinizin güzel haberlerini okurum ins benden + gelecek kesinhepinizi öptüm byyy
hep öyle oluyor oglisin yemedigini ben yiyordum hele bebekken kavonoz daki meyveli püreleri yemezse ben yerim diye bakiyordum
muz u bende severim diyetlerin cogunda ve diyetizyenlerde genelde muzu vermezlerama mesela grampf girince ayagima muz yedimmi 2 gün bidaha birsüre olmaz grampf falan ay grampf böyle mi yaziliyo
ah ahyine sen 3 haftada 1.5 vermissin canim ben gecen sene temmuzda 76.3 le basladim gecen hafta 73.8 din düsün yani
evet ediyorharbiden ayıp etmıs amaa
insanı deşifre eder buuuu kaymak
muz potasyumbakımından çok zengin ve kas krampları için birebir canım. haftada 1-2 tane yemek lazım
offff offf neyse kafa kafaya verelım gel bacım yamacıma
evet krampgrampfone olaki ?
bıldıgımız kramp mı yoksa bu ayagına giren
yok ben ne mama ne püre yıyemem asla yemedım de
ama böyle meyve çimo bisküvi vs hayır dıyemıyorum
dayaklıgım aslında nıye gülüyosam
gel canim gelbenü de alın aranıza kasımdan beri dietteyim ahanda sonuç 4 kilo zor gitti al ver al ver aynı yerde sayıyom
nete bakarken dudağımdan deri kalkmış onu ısırıyordum içimden bu saatte bir şey yiyemeyeceğim geçti
ay iyice saçmaladım artık
evet krampben yemedigi herseyi yiyordum
offf offf
gel canim gelofff offf
yarin tarti günü yeme derin i ye ama yemek yeme
tut canim tutaslında şu anda o kadar açım ki
artık kilo vermemek gibi bi lüksüm kalmadı o yüzden tutuyorm kendimi
şişko geldim bu dünya yaşişko gideceeeeeeeeeeem ben isterim zayıflamak hemde patlayana kadar yemeeeeeeek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?