70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler citirlarimmm!
yarin sabah guzel haberlerinizi bekliyorum
off ya firindan etin kokusu geliyo miss gibi
yok kiz bak aklima geldi biz buraya yapmiycaz bildirimimizi ballikaymak ve ben dileke özelden atacaz sonra liste aciklandimi sizde ve tabii bende görecem
iyii geceler canimm
puhahahaaaaaa çatlattın benı
heheheee ballikaymaka küstüm ama insan bi sorar suzan bizim resimlerimizi koyayimmi diye oram acik buram acik

buarada heycan tavan yapmıs durumda bende
yarın kaç çıkcam Allah ımmmmm.bugun sporda yapamadımmmmm
heycann dorıuktttaaaaa....
barı -500 cıksammm,ahh ahhhh
kaplumbaga hızıyla gıdıyorummmmm kaplumbaga
10 gun sonra bır ay olcak vere vere 1.5 verdım 3 haftada....

hep öyle oluyor oglisin yemedigini ben yiyordum hele bebekken kavonoz daki meyveli püreleri yemezse ben yerim diye bakiyordum
muz u bende severim diyetlerin cogunda ve diyetizyenlerde genelde muzu vermezler ama mesela grampf girince ayagima muz yedimmi 2 gün bidaha birsüre olmaz grampf falan ay grampf böyle mi yaziliyo

harbiden ayıp etmıs amaa
insanı deşifre eder buuuu kaymak

muz potasyumbakımından çok zengin ve kas krampları için birebir canım. haftada 1-2 tane yemek lazım

ah ah yine sen 3 haftada 1.5 vermissin canim ben gecen sene temmuzda 76.3 le basladim gecen hafta 73.8 din düsün yani
gece kuslari ben yatar sabah hepinizin güzel haberlerini okurum ins benden + gelecek kesin hepinizi öptüm byyy
iyi geceler canim isallah güzel sonuclar aliriz canim belli mi olur belki tarti sana süpriz yapar

grampf one olaki ?
bıldıgımız kramp mı yoksa bu ayagına giren
yok ben ne mama ne püre yıyemem asla yemedım de
ama böyle meyve çimo bisküvi vs hayır dıyemıyorum
dayaklıgım aslında nıye gülüyosam

nete bakarken dudağımdan deri kalkmış onu ısırıyordum içimden bu saatte bir şey yiyemeyeceğim geçti
ay iyice saçmaladım artık

evet kramp ben yemedigi herseyi yiyordum
offff offf neyse kafa kafaya verelım gel bacım yamacıma
offf offf
benü de alın aranıza kasımdan beri dietteyim ahanda sonuç 4 kilo zor gitti al ver al ver aynı yerde sayıyom
gel canim gel offf offf
nete bakarken dudağımdan deri kalkmış onu ısırıyordum içimden bu saatte bir şey yiyemeyeceğim geçti
ay iyice saçmaladım artık
yarin tarti günü yeme derin i ye ama yemek yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…