70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

halen ye de öyle yat diyo evet güzel bir kahvalti yapariz

kizlar size bisey soracam...ben bugun 17 gundur diete basladim ama cook yavas gidiyo kilolar yaa 6 kilo fazlam var 17 gunde sadece 1 bucuk gitti ..neden boyle yavas ?? ben iki ogun yiyorum bi sabah bi aksam ama az yiyorum oglen yesil cay yada elmayla gecistiriyorum,,,aksamda cok acikirsam bir havuc offfff bunun yani sira hergun olmasada iki gunde bir 1 saat yuruyuse cikiyorum..herkezmi boyle ?? nekadar zaman sonra vermeye baslar insan ?? bide bu elma sirkesi bal cayi felan ona basladim bugun kilo verdirdigi dogrumu gerceken deniyenler varmi ??? tadi berbat yaa zor yutum bugun

Günaydın kısçeler.
Gene günlerden Cuma ve bildirim günümüz doğal olarak.:86:
Gelin bakalım kim ne kadar vermiş ne kadar kilo almış görelim.:111:
İşkence uygulamıycam sööözz.:82:

Bildirimleri bana mesaj atıyorsunuz sadece mesaj hakkı yeterli olmayanlar buraya PuCCaaa'Nın Dikkatine..! diyerek belirtsinler.
İlk bildirim yapanlarda bu benim ilk bildirim diyerek belirtsin.
Kilo bildirimini lütfen şu şekilde yapın bazılarınızın çizelgesi olmuyor veya yanlışlık oluyor araştır dur sonra.
Bu hatun geçen hafta kaç kiloydu hedefi neydi kaç kilo verdi vs vs. vs.

Başlangıç kilo:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen veya Giden:
Toplamdan verilen:
Hedef:

Tartı çok kararsız kaldı bugün.
Bi 62.2 gösterdi bi 62.3 ü bi 62.5 i ya da ben ... çıkardım tartılmanın.

Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 63.7 :95::95::95:
Bu hafta: 62.5 :96::96::96:
Giden: 1.200 :118:
Toplamdan verilen: 23.500
Hedef: 60 :82::82::82:

günaydın kızlaarrr
bildirimimi de yaptım artık ben gider okula geç kalıyorum:18:
haftasonunu kurtarmışım ama pek sevindim

merhaba kızlar, sanırım beni hatırlayanlarınız olacaktır

sena kaptan zamanında burada 77 kilodan 61 kiloya kadar inmiştim.. geçen eylülde forumu ve diyet yapmayı bıraktım ve 70 kiloya kadar çıktım, biliyorum çok ayıp

1 haftadır diyet ve spor yapıyorum, tekrar başladım ve ilk gözagrım forumuma geri döndüm :42 :

biraz utanarak geldim, tüm emeklerim çöpe gitti gibi hissediyorumm

beni de listeye alınnnnnnnnnnnnn

Başlangıç kilo:70.3
Geçen hafta: 70.3
Bu hafta: 68.1
Gelen veya Giden: 2200 gr
Toplamdan verilen: 2200 gr
Hedef: 56

günaydinnnnnn herkeze hayirli cumalar.cifte kavrulmuslarim ins kepeniz eksilerde cikarsiniz.dilegim msj attim geldimi kutuyu bosaltmisdim ins gelmisdir

günaydın dilek süpersin ya.ben kilomu paylaşamıcam bari dün akşamki yediğimi paylaşım

akşam:
5 kaşık karnabahar yemeği bol salata
2 çatal pilav (çok az)

ara:
10 ad. fındık

evine hosgeldin cnm bir haftada 2200 nasil verdin bacim

günaydın kızlaaaaaar umarım hepiniz tartıda iyi rakamlar görürsünüz en çok suzi ile balkaymakı merak ediyorum

günaydinnnnnn herkeze hayirli cumalar.cifte kavrulmuslarim ins kepeniz eksilerde cikarsiniz.dilegim msj attim geldimi kutuyu bosaltmisdim ins gelmisdir

Günaydın abla gelmiş gelmiş.
Bende sana attım mesaj.

günaydın dilek süpersin ya.ben kilomu paylaşamıcam bari dün akşamki yediğimi paylaşım

akşam:
5 kaşık karnabahar yemeği bol salata
2 çatal pilav (çok az)

ara:
10 ad. fındık

Senin adını kısaca piLAV koycam hee

günaydın kızlaaaaaar umarım hepiniz tartıda iyi rakamlar görürsünüz en çok suzi ile balkaymakı merak ediyorum

Günaydın şekerim bende merak ediyorum ikisini.
Bide monayı

günaydınn canımm

günaydın canım bende bildirim yapmak istiyorum ama ben 2 haftadr tartılamıorum 75 tim en son 1-2 kilo verdiğimi hssediorum yarın tartı alcm kendme ozaman bende yazıcammm

ayrıcaa herkese günaydııınnn

Günaydınn şekerr.

Lequuuu ben mywish89 canım mesaj da attım sana geri dönmene çok sevindim.

mywishim büyümüştee pucca olmuş yerimmm :)
naber kız ne var ne yok ben gitttiimden beri, bakıyorum da fıstık olunmuşşşş onlarca kilolar verilmişş

evine hosgeldin cnm bir haftada 2200 nasil verdin bacim

cnm ilk hafta ödem atıyo vücut, bol su yesilcay ve iradeyle gidiyo ama ilerleyen haftalarda yavaşlayacak tabi ki

Günaydın abla gelmiş gelmiş.
Bende sana attım mesaj.

Senin adını kısaca piLAV koycam hee

Günaydın şekerim bende merak ediyorum ikisini.
Bide monayı

haha:) koy cnm. ama bnm saçlar zaten çok az kıyma çekme onları
bu hafta çok kötü geçti zaten.moralim çok bozuk hiç istediğim bi diyet programı değildi
ama söz haftaya böle olmucak:)
dilek bide bnm doktorun tartısında farklı çıkıyorum evdekinde farklı çıkıyorum mesela en son doktorda 72.2 çıktım evde
73.6 çıktım
şimdi bende gelecek cumadan itibaren kilo bildirimi yapıcam size ama kafam karıştı hangi kilomu bildiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…